Det är okej att må bra.

Jag har haft ännu en fantastisk dag med gäster i Luxor. Ännu mer kunskap som lägger sig i minnet. Jag har väl aldrig varit intresserad av historia, geografi eller samhälle men jag har inget läshuvud direkt. Jag kan saker men oftast kan jag inte läsa mig till dom för det liksom går in i ett öga och ut ur det andra (ja det får ju va öga då jag inte läser med öronen hehe).
 
Fast konstigt nog har ju historian här fastnat och jag kan bygga på med mer vilket gör det roligt och jag tycker om Luxor turen. Vilket gör det underbart eftersom det nu blivit ett 18 timmars pass, hur ofta klarar man av ett sånt utan att titta på klockan och önska att man var hemma.
 
Jag känner att detta är lyx. För jag mår otroligt bra. Vilket gör mig rädd och det ger mig lite dåligt samvete. Varför ska jag få må så bra när nära och kära inte har det så. Fast å andra sidan så är det min tur nu, jag har inte alltid känt mig på topp men nu är det min tur.
För det är faktiskt okej att må bra också!
__
After 18 hours Im back in my apartment. Been another super nice day in Luxor. I do love my job, otherwise I would've had my eyes on the clock all day just wishing to be back home. But I havn't. The day has went by so fast and I thought, like it should be, that it went better than last time. 
 
Everything is just super nice and I love my life. And sometimes it doesnt feel right to be this happy. Since there's people around having a hard time. But I guess it's my turn now. And it is okey to be happy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0