Godkväll/Godnatt!

Varit ute och ätit med några från teamet och det är i princip det enda jag gjort idag förutom tvättat en maskin tvätt (måste säga att det är en lyx med tvättmaskin, slippa springa till tvätteri hela tiden) och legat i soffan med MTV på och datorn i knäet. 
 
Handlade lite "frukost" till imorgon, vi åker ju mot Cairo nu inatt. 02,20 kommer bussen till Bella Vista och hämtar upp oss sen har vi en ca 6 timmars bussresa framför oss. Förhoppningsvis kommer vi få sova lite där också. Fast jag tänkte nog lägga huvudet på kudden och få lite sömn innan dess.
 
Ni har kanske förstått att jag har det väldigt bra här borta och det har jag. Vill även tillägga att jag är överraskad över hur bra det fungerar med en roomie. Vi har redan börjat pynta med våra nya ljusstakar och våra papyrustavlor. Vi fungerar bra så det är jag glad över. Aldrig delat boende så här med någon förr men det funkar ju utmärkt! (:
 
__
Had dinner with some of the team and that is almost the only thing I've been doing today. We went shopping also, just something to eat tomorrow when we're going to Cairo. I think it will be awesome there. Have to put money on my card since we're going to a mall that is VERY big! :D
 
I think you know that I like it here, and I would also want you to know that I really enjoy having a roomie. I didnt think it would be this easy but me and Louise just get along great! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0