Om jag är trött - Eh ja!

Det har varit en sjukt lång dag. Sovit dåligt och lite innan kvart i 4 gick jag ut för att möta Nicolas. Sitter vid trappan och är fett trött men får helt ont i magen av skrik ljuden från däcken på en bil sen värsta smällen. Jag går ut vid gatan för att se vad som skett och då är det två bilar som krockat,och folk står och skriker. Jag får en illamående känsla i magen och då kommer Nicolas. Hinner inte tänka så mycket, får gå till Bella Vista för att möta upp bussen som skulle ta oss till Luxor.
 
Hämtade upp gästerna och lät dem sova fram till frukost stoppet sen efter det så körde jag på manualen jag fått låna av Joakim samt det som jag fick info om ifrån filmerna jag såg igår kväll plus att jag tydligen hade sparat en del info i hjärnan ändå. Kunde mer än jag trodde jag kunde och det kändes mycket bättre än jag trodde det skulle så jag hade det bra.
 
Efter en dag i Luxor frågade jag alla om dem hade haft en bra dag och i kör fick jag ja! Sen frågade jag om dem lärt sig något nytt idag och fick återigen ja i kör som svar sen frågade jag om dem lärt sig något gammalt och skrattade. Historian är ju gammal (; Dåligt svensson joke men gästerna sa ändå ja och skrattade med (:
 
Visade film på vägen hem, vilade ögonen lite och tiden gick fort. Lämnade av alla och har nu slängt av mig kläderna och slängt mig i soffan. Ska snart slänga huvudet på kudden och sova, upp tidigt imorgon och jag är sjukt sliten (;
__
It's been a really long day in Luxor and it went so much better then I thought. I remembered more then I thought I did and it was so much fun! I asked the guests before we left Luxor if they had had a great day and they had. So I think we all were happy and tired on the way home! 
 
Gonna go to bed soon cause I am soooo tired and Im going up early tomorrow.
 
- From outside Karnaktempel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0