And the day came to an end.

Nu har jag varit ute min andra runda på hotellen. Det var skönt att ha bilen för där kunde jag ha både värme och musik, även om musiken hackade mesta delen av vägen kunde jag sjunga lite ibland. Solen tittade fram lite och jag tyckte det var vackert, stannade bilen och tog kort (kort kommer senare) sen åkte jag vidare.
 
Nu är jag på kontoret och gjort det jag behövde göra och snart är det dags att bege mig hemåt. Lite fotbad och en varm dusch om det finns något varm vatten sen blir det läsa för kung & fosterland. Kan inte fatta att när veckan är slut har vi två mindre personer här, dags för ett nytt hejdå. Sen är det inte många dagar kvar tills jag åker hem. Dem säger ju att tiden går fort när man har roligt och hela denna perioden här på Skiathos har ju gått så enormt fort, det för vi haft kul och det händer saker hela tiden. Lyckligflickapunktse (:
 
Fast när jag sen kommer hem så kommer den där gnagande jobbiga känslan tillbaka. Klumpen som sätter sig i magen och fyller hela vägen upp i halsen så ögonen tåras. När det är dags att säga hejdå till familjen och man inte vet när man kommer ses nästa gång. Men till nästa destination så får ni minsann skaffa mikrofoner och jag ett internet så vi kan skype'a med varandra för det blev ju ingenting med det denna gången och jag skaffade det enbart för familjekontakten, även om den kanske hålls på facebook & telefon. Jag kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig och hur många gånger jag haft dåligt samvete för att jag lämnar er för alla mina äventyr, men jag älskar er till månen och tillbaka så många gånger att vi blir snurriga i huvudet. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0