Jaha, och till vintern då?

Vet inte om ni väntat på detta men det är väl egentligen dags för mig att säga vart jag ska spendera min vinter. Var jag ska fira min jul, mitt nyår och min födelsedag. Jo det ska faktiskt göras i ett land med pyramider. 
 
Jag tror som sagt det kommer bli en utmanande vinter då utflykterna är tyngre och det finns 2 dagars utflykter också men jag tror att på samma gång så kommer jag utvecklas mycket. Jag hoppas det iallafall. Så det kommer bli väldigt spännande också. Även om jag blev chockad över placering och allt från början har det lagt sig nu och jag ser framemot det med nya ögon. Dessutom såg jag utflykts papprena på vad som finns att göra för gästerna och tyckte det lät väldigt kul. Så jo det kommer bli en rolig vinter i HURGHADA, EGYPTEN.
 
Så jag vill ju lätt ha en undervattenskamera för att ta bilder i röda havet, tänk snorkla i röda havet med alla färgglada fiskar. Åka och kolla på pyramiderna. Jag kommer nog ha det ganska awesome ändå. Jag hoppas teamet där borta blir minst lika bra som detta jag är i nu för jag har ju trivs så bra med dem (:
 
Så vi säger snart hejdå Hellas och hej hej pyramiderna! Innan månaden är slut har jag hunnit hem till Sverige för att vända och åka till Egypten och spendera några månader där. Jag säger det, jag har ingen anledning att vara avundsjuk på någon annan då jag lever ett pretty awesome liv själv!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0