Kvällen glider mot sitt slut.

Då var lördagen färdig för denna gång. Har varit en lång sådan, men lördagarna är väldigt långa här på Skiathos eftersom man går upp tidigt för att ta transferbussar till flygplatsen sen är man där hela dagen och åker med gästerna till hotellen. Sen när alla kommit på plats ska vi hälsa dem välkomna i form av en liten by vandring som slutar sent på kvällen. Det gör att tiden går väldigt fort, lördagarna springer förbi men man blir lite slut ändå. Men det är kul med arrivals och träffa nya människor.

 

Så jag tog mina gäster runt byn idag. Blev lite skratt och en del frågor sen när vi slutade så det kändes väldigt bra. Vilken skillnad det är på kunskapen nu och i början av säsongen, ja det är väl tur att de är men jag menar att jag nog utvecklats en del här nere. Det tror jag.

 

Vinter säsongen kommer nog ge mer intryck också. Det känns bättre nu. Har liksom sjunkit in. Jag tror en del av den stora chocken var just att jag fick en destination när jag gått runt i två veckor och nästan printat in i skallen att jag ska spendera vintern hemma. Men nu ska jag inte det. Det blir ingen familjejul vilket jag egentligen sagt jag aldrig skulle göra om efter Bulgarien, för det var den värsta julen någonsin för jag låg helt ensam i en jätte liten säng och öppnade några julklappar jag fått med mig, grät gjorde jag också. Men jag tror det är lite skillnad på att typ vara helt själv och vara i ett team. Det kanske blir en väldigt rolig jul, vem vet? Sen kommer nyårsafton, en afton som jag verkligen inte gillar så att den spenderas någon annanstans än i Sverige ser jag som något bra faktiskt. Sen min födelsedag. Jag blir fcking 25 år snart, det är hemskt. Jorden-går-under-hemskt. Inte den blir firad hemma i heller men jag börjar väl bli van. Årets födelsedag firade jag i Thailand. När jag fyllde 20 firade jag den i Bulgarien. Men 25år är ändå något ”stort” så ja. Det blir nog bra att fira det någonstans där det är varmt. För hemma hade det inte blivit något firande ändå. Vet hur det brukar vara.

 

Jaha och då vill väl kanske alla veta vart jag ska till vintern? Tycker ni kan gissa först. Jag har ju hela världen som arbetsplats. Men tänk på att vi har charterresor så det ska ändå vara sol på destinationen på vinterhalvåret. Visserligen inga 40grader där jag ska vara men ändå varmare än i Sverige. Take a guess! Så avslöjar jag destinationen senare. När en vinnare korats. Och ni som faktiskt vet kommer inte få en placering men vill ni skriva så kan ni göra de ändå (;


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grand Canaria?

2012-09-03 @ 11:48:50
Postat av: Anonym

thailand

2012-09-11 @ 14:27:43
Postat av: Lovisa

Egypten?! ;)

2012-09-11 @ 14:39:13
URL: http://lulun.blogg.se/
Postat av: karina olsson

Kanarieöarna kanske Puerto Rico Playa Ingles äh jag vet inte men måste ju vara där turismen finns...

2012-09-11 @ 20:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0