Sitter på flygplatsen i Kairo.

Tänka sig att jag kom hit iallafall. Det blev lite strul idag, kom hemifrån lite senare än tänkt och jag missade mitt tåg som skulle gått till flygplatsen, jag kom precis när det började rulla. Mamma hade inte lämnat platsen hon stod på när hon släppte av mig så jag fick gå tillbaka. Pappa skulle köra mig till flygplatsen, så vi mötte honom i Bälinge och körde motorväg hela vägen. Jag kom fram till flygplatsen i tid för att checka in, inga problem där alls. 
 
Gick igenom flygplatsen och stannade bara för att köpa en korv med bröd och en läsk. Ställde mig sen i passkontrollen som tog evigheter. Min text ändrades från go to gate till boarding innan jag ens kommit fram i kön. Kände press men tydligen var alla där personer som skulle boarda något plan så jag såg hur folk bara sprang.
 
Kom på planet och la huvudet på kudden och sov nästan hela vägen. Såg ett flygplan som flög under oss, vi flög igenom de här märket man kan se flygplan lämna efter sig på himlen och det var ganska coolt. Sen har jag haft en exklusiv plats att se solnedgången kan jag ju säga.
 
Nu sitter jag här och det är en och en halv timme till mitt flyg går till Hurghada sen är jag äntligen framme efter en extremt lång resdag. Men det är kul, förutom hejdå biten så gillar jag verkligen att resa. Och då menar jag hela biten med flygresan och det också, tycker det är mysigt på något sätt (:
 
__
I had some problems today, we left the house a little late and I missed the train to the airport. Had to meet my dad so he could drive me to the airport and even though we were late I came to the airport in time.
 
After a few hours in an airplane I am now in Egypt, Cairo. And now I'm just waiting for the flight to take me to Hurghada.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0