Flickan som aldrig flyttat hemifrån.

Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar och jag är tjugofem år. Sen kan man ju också ta till sig av vilken livsstil jag levt de senaste elva månader. Jag har bott utomlands i både Grekland och Egypten, kanske inte så lägligt att stå och betala hyra för en lägenhet när man inte tjänar tillräckligt mycket pengar för att kunna leva på två platser samtidigt. Så jag har varit lyckligt lottad som blev född in till den familj jag har, för mina föräldrar har låtit mig ha kvar mitt flickrum hemma. Trots jag haft jobb hemma i Sverige har jag aldrig haft det tillräckligt stabilt för att flytta hemifrån så jag betalade en summa i månaden för att få bo hos mamma och pappa. Jag fick jobb och blev reseledare och fick ha kvar mitt rum. Jag tackar för att jag har så underbara föräldrar som jag har. Ni är bäst och ni är saffranvärda! (Ni vet att det är mer värt än guld, därför är ni inte guldvärda).
 
Men snart får jag väl möjligheten att flytta jag också. Jag längtar faktiskt väldigt mycket till den dagen. Jag har ju så mycket saker redan som ska placeras i mitt nya boende. Jag ska bara hitta det där boendet först (;
 
Så jag är tjugofem år och har fortfarande flickrummet kvar hos föräldrarna men sen har jag också förutom Sverige bott i tre andra länder. December 2007-april 2008 bodde jag i Borovets Bulgarien, Maj-September 2012 bodde jag på Skiathos Grekland och September 2012-nu bor jag i Egypten. Så jag kan ändå tycka att jag har lyckats ganska bra ändå. Trots att vissa saker kanske saknats i mitt liv så ångrar jag ingenting jag har gjort. De val jag gjort har passat mig bra för stunden. Jag är van vid att kunna göra spontana saker därför att jag inte haft någon annan än mig själv att tänka på. Och jag har faktiskt haft jävligt roligt. Så jag kan titta i backspegeln och sen titta framåt igen med ett stort leende på läpparna. 
 
Saker som varit dåliga har en tendens att bara glömmas bort, det är de som får dig att må bra som ska följa med dig framåt. Tänk på att det är ditt liv som du ska leva, det är ingen annans synpunkter än dina egna som borde ha betydelse, egentligen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0