Nio timmar sen börjar arbetet igen.

Så jag har gjort hotell service i El Gouna halva dagen och det gick fint. Jag fick mig två flaskor starbuck kaffe också så jag blev glad. Åkte sen tillbaka till kontoret blev åksjuk på vägen och mådde sedan illa i två timmar typ. La in lite biljetter. Gick till Del Mar med de som var på kontoret, slängde i mig en halv portion med spagetti och köttfärssås sen fick jag springa och möta upp min buss som skulle ta mig och gästerna på shoppingtur.
 
Hämtade upp gästerna och åkte sedan till El Dahar den gamla by delen och gjorde besök i en bomullsbutik och sedan den lokala basaren. Vi besökte sedan ett parfymeri där jag höll i princip hela presentationen själv och det kändes super bra! Sen åkte vi till papyrus där jag visade hur jag på fem minuter tillverkade papyrus som annars tar fjorton dagar minst (jag är king!). Sedan när gästerna var färdigshoppade lämnade jag av några på sina hotell. När jag sedan tackade för mig igen innan jag gick av bussen fick jag hela bussen att applådera för mig. Alla gäster var glada och nöjda och det är huvudsaken, det är ju därför jag är där. För att se till så dem har det bra!
 
Nu har jag beställt hem sushi sen ska jag minsann inte göra mycket mer ikväll för inatt ska jag åka till Luxor och jag blir väl hämtad klockan fyra så det är en tidig arbetsdag. Det kommer nog att bli en hygglig tur för som det verkade var det ett tjugo tal som skulle följa med. Tror det blir en bra dag, det brukar det alltid bli.
 
- och såhär såg det ut när det kom, gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0