Smeknamn till killar.

Varför är det så himla svårt att hitta på ett smeknamn till en kille. Jag kan inte. Jag har bara haft ett enda smeknamn och det är Putte, och det var Lätti som fick de smeknamnet och jag vet inte riktigt varför. Tror väl alla gick runt och sa putte till varandra i skolan eller något. Men till tjejer kan man ge hur många miljoners smeknamn som helst. Det är inte riktigt rättvist. Det slutar ju bara med att jag inte kan säga något.. 
 
Och till något helt annat, har nog haft mitt märkligaste IM någonsin och mer än så kan jag inte säga pga arbete. Nåväl. Jag gick sedan till grannhotellet och hälsade på Mona i hennes rum. Första gången jag var där, tog bara sju månader haha. Sen tog vi till kontoret, jag skrev in några biljetter och loggade in på facebook sen skulle vi till marinan för att käka lite middag.
 
Tog inom väskaffären, eller ja en av de hundra väskaffärer som faktiskt finns här i Hurghada. Så jag köpte mig en ny  plånbok. En likadan som Mona, så jag är en liten wannabe (; Efter det gick vi till White Elephant i marinan där vi mötte upp med Stefan och Nicolas sen kom även Christina och Lisa dit och vi beställde in lite thaimat. Åt och hyggade oss men sen orkade jag inte mer. Jag är helt slut av min förkylning som inte vill ge med sig. Men jag kan inte bli sjuk. Lördag är lika med karaoke direkt efter jag kommer hem från Kairo. Det blir min sista karaoke denna säsongen så jag ska gå all in (;
 
Nu måste jag dock krypa under filten. Imorgon är det förmiddags safari som gäller för min del. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0