Söndagen 22 December.

Höll på att tappa fingret imorse, det var iallafall så det kändes. Mina lösnaglar har ju suttit på ett par veckor, lite för länge och har växt ut en bit. Pekfingernageln vek sig och det gjorde cpont. Fick en spontan tanke att försöka ta av med hjälp av nagellacks borttagningsmedel, gick ej bra halva nageln åkte också av. 
 
Så jag bestämde mig för att åka land och rike för att hitta "lösnagel borttagnings medel". Tillslut fann jag det och har suttit i en timmes tid och försökt olika metoder, den jag kör på nu fungerar väl bäst men tar också lång tid. Använder medel samt filar bort nageln. Ena handen snart färdig tack och lov.
 
Sen ska granen upp, Joakim fann julgransfoten och kom upp med den så kan äntligen sätta ihop granen. Sen ska julklapparna under granen (ja inte familjens för de julklappar ska ner i resväskan). Ska hjälpa Joakim att slå in lite julklappar också sen hoppas jag att vi myser resten av kvällen eftersom jag åker till flygplatsen innan han kommer hem från jobbet imorgon. 
 
Min och Joakims julafton kommer firas på torsdag när jag kommer upp till norrland igen. Jag ville inte öppna julklappar innan julafton annars hade vi haft vår lilla julafton idag istället.

Kommentarer
Postat av: Anna

Om du ska ta av lösnaglarna så är enklaste (billigaste) metoden att ta såna bomullsrondeller, dränk dom i aceton och lägg en på varje nagel och linda in fingrarna i folie, ha de så ett tag, tillslut smälter naglen typ så är det bara till att pilla av dom. Funkar lättast på gelé. Ett litet tips bara :)

Svar: Tack! Jag testade göra en variant av det men hade nog för lite medel på bomullen för de blev ingenting fast jag lindat in fingrarna med de och folie typ tjugo minuter. Gjorde säkert fel men nästa gång testar jag aceton för de är lite billigare (: Tack för tipset! :D
mysaansvensson.blogg.se

2013-12-22 @ 20:59:21
URL: http://justannna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0