Torsdagen 28 Februari.

Det är faktiskt min födelsedag idag. Än så länge står det bara om hur gammal jag är. Men jag har faktist insett en sak, det tog bara 25 men jag har ju hört man blir visare med åren. I vanlig ordning när jag fyller år så hakar många upp sig därför jag är ett skottårsbarn. Är det den 28e jag fyller år på säger alla att jag egentligen inte fyller år och hur gammal blir jag egentligen, men det går ju inte ihop va? Antingen fyller jag då år eller så blir jag väl inte en "egentlig" ålder. Så de så. Sen när det då väl är den 29e så ska ju alla säga "hur känns det nu och fylla år på din riktiga dag" - Jo det känns ju precis likadant som den 28e bara att jag får andra kommentarer... Nu har vi de ur världen (;
 
Mikaela frågade mig inatt efter tolv slaget, ja hur känns det nu då. - Nej det känns likadant som innan fast att jag inte längre är kissnödig! haha. (Jag firade ju min sista minut som 24åring på toaletten, Mikaela kom in springandes och sa , du får inte fira 00:00slaget på toaletten kom nu!)
 
Det var en mycket trevlig födelsedag faktiskt. Tolv slaget så började dem sjunga, det kom in tårta och sen blev vi fulla och gick till beachen och dansade lite, drack lite drinkar och jag gjorde precis som sist. Fann tjejer på toaletten, denna gången satt vi på golvet och snackade ganska länge. Kommer nog inte riktigt ihåg vad vi snackade om så det var nog ingenting vettigt, men vi connectade för jag var skåning (; maha. 
 
Sen kom vi hem, jag drack resorb bara för att.. Jag var inte så full igår, precis lagom. Men ändå mår jag illa idag, det är fan inte rättvist alltså! Nåväl.
 
Grattis på födelsedagen My!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0