What do I want to be when I grow up?

Varför ska det vara så himla svårt att finna sin väg. Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra när jag blir stor. Och mitt när jag blir stor är snart, inom snar framtid. Jag tänker så det knakar, jag frågar om råd men det finns egentligen ingen som kan hjälpa mig mer än jag. Men jag vet verkligen inte vad jag vill.
 
Förutom besattheten jag har fått till att flytta hemifrån. Det vill jag verkligen. Men har jag inget jobb som kan betala hyran kan jag heller inte flytta hemifrån, det är ganska logiskt. Så vad vill jag då jobba med. Det finns inte någon som helst möjlighet att jag skulle gå tillbaka till mitt gamla jobb när jag äntligen lyckades bryta mig fri. Med det menar jag absolut inget ont om mitt gamla jobb, de va faktiskt helt okej stundvis och det betalade bra. Det är bara det att jag vet att om jag skulle gå tillbaka hade jag aldrig kommit därifrån igen. Vill inte bli en GBF haha (;
 
Åh, men jag får väl helt enkelt söka en jobbcoach som kan hjälpa mig att finna den väg jag ska gå. Det blir väl mitt nästa steg. Dem är väl utbildade att hjälpa människor att se vilket yrke som skulle passa dem. De jag har nu passar mig perfekt, de känner jag, men jag vill ju ha ett som håller mig på hemma plan så att jag kan skaffa min lägenhet (: Det är vad jag vill. Flytta till lägenheten, få sätta ihop sofforna och sätta upp spegeln. Få inreda och göra mitt eget hem! Det längtar jag efter..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0