Torsdagen 31 Januari.

Gårdagen blev ganska rolig trots jag från början inte tänkt dra med. Anna ringde och jag kladdade snabbt några steck i huvudet sen mötte jag henne och Linda en trappa ner. Gick sedan till Viking och vi va lite sena och kom därför när quizen redan börjat och vi förlorade faktiskt denna gång :/ ooops.
 
Sen blev det lite häng med tjejerna och vips så var det jag tillsammans med sju danskar. Va jag har utvecklats bra under mina månader som reseledare. Min förståelse för danska har ju helt klart förbättrats. Satt där och skrattade och de va helt klart bra för mig. Jag fick till och med ont i käken så mycket jag skrattade.
 
Sen skulle jag gå hem men det blev att jag stannade kvar och tog en öl till istället. Så tillslut när klockan var tre kramade jag och vinkade hejdå till de som var kvar på Viking. Gick hem och slängde mig i sängen och somnade direkt.
 
Vaknade klockan 10 av mitt första larm. Mådde lite små illa och tänkte "inte kan jag väl bli bakis på två öl!". Gick upp efter en timmes snoozande. Tog på mig transfer kläderna, packade ner den andra uniformen i väskan och gick till atm'en och tog ut pengar. Taxi till donken och tog med mig mat och satte mig på kontoret. Mår bra nu så de va säkert bara behov av mat som var anledningen till mitt illamående.
 
Om cirkus 30 minuter ska jag vara på mitt första hotell och plocka upp gäster som ska till flygplatsen. Sen är det lufthavn hela dagen följt av IM på Giftun ikväll sen ska jag minsann hem och sova. Ska till Luxor imorgon och jag är bara sååå trött hela tiden.
 
Om jag tänker tillbaka på i början av säsongen när vi var ute två gånger i veckan. För vi var ju faktiskt på papas varje reps night (onsdag) och varje karaoke kväll (lördag). Så förstår jag inte riktigt hur jag kan vara trött nu och inte då. Jag menar jag sover mer nu än innan ändå sover jag inte tillräckligt nu. Här ska jag vara glad om jag får 6h's sömn. Men det är väl på mig själv de hänger, jag kan ju välja att gå och lägga mig klockan nio på kvällen (;
 
Nåväl, solen skiner och jag har det bra! Ska fylla på mitt internet stick efter IM kväll då jag inte längre har något internet. Märkte jag inatt när jag kom hem och försökte logga in. Access denied.
 
Nej lite arbete innan jag möter upp bussen, vi hörs & ni får ha en fin dag! (:

Turn all the lights off.

Efter att ha kommit hem och fått lite mat i magen låg jag med huvudet på kudden och såg klart på hawaii five-0 som jag började med när jag lagade maten. Sen hade jag fått uppdrag att köpa färg till skrivaren samt ta lite bilder. Så jag tog på mig kläder och gick ut, hör en liten smäll och en restaurang släcker ner. Tänkte "Stänger dem redan". Sen inser jag att hela Sheraton road också är svart. 
 
Kommer ner till gatan och ser att Bella Vista lyser upp men mycket mer är inte upplyst. Går förbi Mobinil för att titta om dem hade lyse men icke. Alltså kunde jag inte fylla på min internet stick, mitt internet tar snart slut och de wifi som fanns här i början fungerar inte längre. Trist men sant.
 
Jag tog en taxi till Sekalla square för att ta mig till datorbutiken. Köpte färgen och gick sedan hem längst med de mörka gatorna. Vissa butiker hade faktiskt belysning och ju närmare sheraton road jag kom desto mer belysning tändes. 
 
Gick inom kontoret för att lämna färgpatronerna sen fick jag och Louise lift med Anna. Tanken är väl att ikväll dra till Viking och quiznighten ändå. Egentligen har jag ingen anledning att säga nej. Jag har fått en ordentlig sovmorgon imorgon innan flygplatsen..
 
Så om man skulle fixa sig lite ..

Onsdagen 30 Januari.

Goddagens! Fast här borta är det snarare kväll. Halv sex och solen börjar ta sig neråt och det börjar bli mörkt ute. Har varit runt på hotellen hela förmiddagen och halva eftermiddagen sen blev det kontorsarbete. Nu kokar spagettin då jag verkligen är i behov av mat. Kände lite irritation innan men Linda var snabb med en bar till mig, inte en alkoholfylld bar men en sån här energy bar man kan äta som mellanmål (;

Röda havs bergen.

Foto: My Svensson, Egypten 130129.
 
Öken kan va ganska fin trots den till mesta del bara är sand. Kan dock erkänna att den öken jag varit i inte alls varit som jag trodde. Jag menar jag är uppväxt med Aladdin och den öken som han sprang runt i var väldigt finkorning. Den jag varit i har varit ganska stenig och inte alls lika mjuk och fin. Men jag har iallafall varit i en öken, check!

Look forward,

if you look to much in the rearview mirror you will probably crash.
 
Jag har faktiskt lite små saker att se framemot. Samtidigt som vi går längre o längre in i början av året så kommer vi också närmare och närmare sommardestinationen. Jag har tydligen varit här i 4 månader idag, fast när jag tänker efter känns det som jag varit här längre. Nåväl. Vi börjar väl närma oss tiden att lämna Egypten och jag tror inte det är många månader kvar här.
 
Jag ser faktiskt framemot miljöbytet. Att jag dessutom ska till Grekland som jag tyckte så mycket om i somras, där var sjukt fint på Skiathos. Jag hoppas att Kreta bjuder på lika mycket fint för det är dit jag ska. Så nu har ni fått en liten närmare detalj, så jag måste vara glad som delar med mig (;
 
Ska bara komma ihåg att packa ner mat jag kommer sakna. Och många påsar med Ahlgrens bilar för jag har insett att jag tycker om dem väldigt mycket.. Baconost ska också åka med, flera tuber. Hoppas bara jag inte glömmer dem i kylen denna gången också (; hahahaha.
 
Skvallerblaskor, en ny fylld dator med serier och filmer att ägna sig åt när man har lite fritid. För ibland har vi ju de också. Om inget annat så har även vi kvällar (;  Som nu.. Så nu tänkte jag se färdigt mitt avsnitt av The vampire diaries och sen ska jag nog försöka sova.
 
Imorgon väntar hotellbesök och jag hoppas jag möter många glada människor, för det är absolut de jag tycker är allra bäst med detta jobbet. Att få träffa glada människor, eller ännu bättre vara anledningen till varför människorna är glada! Det är en härlig känsla måste jag erkänna.
 
Nåväl, ni får alla ha det gott.
 
 

Safari day.

Jag mötte upp min jeep utanför kontoret och tog till Alf Leila wa leila för att möta upp gästerna där. Väntade in Mohammed och hans jeep för alla inte kunde åka med mig sen åkte vi till öknen. Vi lyckades se den här synvillan när man ser vatten och de blev vårt första stopp på turen. Alla tyckte det var roligt.
 
Sen åkte vi vidare och stannade vid kullen vi klättrade upp för, tog lite bilder sen hade vi tävling ner från kullen. Jag sa åt alla att den som börjar löpa innan vi säger "NU" får ta sig upp och löpa ner ännu en gång. De förstod vinken och ingen tjuvstartade haha. Skorna blev fyllda med sand sen begav vi oss vidare.
 
Vi började besöket hos Beduinerna med kameltur. Sen blev vi bjudna på te. Jag höll den mest med händerna om för att jag frös ganska mycket. Inte så mycket sol idag så de va lite kallt (läs: mycket!). Vi besökte deras apotek, brödkvinnorna och gick och såg deras vattenbrunn.
 
Sedan blev vi bjudna på mat medan solen gick ner och när vi var mätta och belåtna sa vi hejdå sen åkte vi tillbaka hemåt. Förutom att jag frös lite mer än jag förväntade mig så var det en bra dag. Det har faktiskt varit ett leende på läpparna i princip hela dagen även om jag egentligen inte vågar säga något för så fort jag känner glädje ska något slå ner mig igen. Nej men det blir nog bra. Glada tankar gör en glad människa!

Mat paus.

Just nu håller jag på att fixa käk, skulle bli omelett men glömde skruva ner värmen och brände därför hela omeletten i bottnen. Luktade underligt och åkte därför i soporna. Får väl koka lite pasta istället. Blir nog bra. 
 
Sen ska jag tillbaka till kontoret, möta upp jeepen och hämta upp gäster sen beger vi oss ut på safari i öknen. Jeep tur i öknen, springa ner för en kulle i öknen, hälsa på beduinerna, rida på kamel och sedan avsluta med en middag medan solen går ner och det blir totalt mörker.

Tisdagen 29 Januari.

Godmorgon!
 
Har sovit lite halv dåligt pga att jag haft typ mardrömmar men annars så är jag väl lite pigg nu. Ont i kroppen bara men det går väl över snart de också. Ska alldeles strax sticka på IM på ett av våra hotell sen i eftermiddag ska jag dra på safari. Så det blir ut och hälsa på beduinerna igen och sen rida kamel och äta lite mat där ute i öknen innan vi beger oss hemåt igen.
 
- Från förra gången. Här var vi på toppen av ett berg och sprang sen ner, kul! (:
 

Pick yourself up when you're down.

 
When people hurt you over and over, think of them like sandpaper. They may scratch you and hurt you a bit but in the end, you end up polished and they end up useless.

Måndagen 28 Januari.

En månad kvar till jag fyller år, herregud! 
 
Mådde inte så himla bra igår och sov bort de värsta men jag mådde ganska så illa imorse. Försökte mig på att jobba ändå. Åkte till VISA kontoret med några av teamet för att få ny stämpel i passet. Insåg att illamåendet inte skulle ge med sig och åkte hem efter första hotellbesöket.
 
Har sedan varit sängliggandes hela dagen. Mår bättre nu så imorgon ska jag på jobbet igen. Tror dock jag kryper ner under filten igen och förblir där resten av kvällen.

And so the day has come to an end.

Så efter att jag varit på Mahmya tog jag till kontoret och hjälpte till med välkomstmaterialet inför flygplatsen imorgon. Efter ett bra sammarbete vi som var där tog vi till papas för att kolla handboll. Jag och Julia gick i halvlek, handboll var inte direkt my kind of sport! Ganska tråkigt faktiskt. 
 
Vi gick till donken och käkade och pratade, det lättade lite i hjärtat! Vi testade choco orange pie, kan säga att den va ju djävulskt mättande. Vem kommer på tanken med chokladpaj? hm.. Efter de så tog jag en taxi hem och nu sitter jag här.
 
Magsjuk är jag också om någon ville veta, och ville ni inte så är jag ändå magsjuk ):

Söndagen 27 Januari.

Goddagens!
 
Gårdagen blev inte riktigt som planerad men bra ändå. Jag låg i sängen och roade mig med Hawaii five-0 när Michelle pushade mig till att komma till karaokeafton på papas. Laura lovade att sjunga om jag kom dit. Spencer fyllde år och ja de va väl bara att dra på sig kläder lite smink och sen sticka dit (;
 
Rökte lite shisha och drack en öl. Jag och Laura sjöng en låt som jag aldrig sjungt förr så kan inte påstå att de gick fin fint men de va kul. Sen blev de ju vars en tequila för de får man alltid när man varit på scenen. Spencer fyllde sedan år och fick tårta och vi sjöng för honom.
 
Efter att papas bar stängde ner karaoken så skulle jag gå hem för klockan var ändå 1 men nej det fick jag inte. Sanne och Laura ville ha med mig till beachen (papas beach club) så jag fick så snällt följa med. VIP hörna för Spencer så de blev en billig kväll haha (;
 
ps, igår var en sådan kväll när det gick och dansa trots jag var nykter. Vissa gånger går det, annars är jag ju en person som INTE gillar att dansa. Men kul hade vi!! (:
ps2, jag var nykter när jag kom till beachen då jag bara druckit en öl och tequila. När jag gick därifrån är en annan femma! ^^,
 
Tog taxi hem med tjejerna någon timme senare och sen la jag mig och sov ett par timmar innan larmet ringde och jag skulle möta upp bussen. Tog mig till Beach Albatros och hämtade en familj sen mötte vi den andra bussen i marinan och hoppade på båten som tog oss till Mahmya.
 
Det är ingen sol idag, den är gömd bakom molnen och det blåser väldigt mycket så jag kan inte säga att jag är lättklädd och jobbar på brännan idag. Snarare placerad under handduken med alla kläder på haha.
 
Men har en ganska fin dag ändå vill jag säga.
 
 
 

Godkväll.

Så jag åt lite mat, råkade över salta riset så maten knappt gick att äta. Blir att äta nudlar till kvällsmat tack vare det! Nåväl. La mig i sängen och slö kollade lite Hawaii Five-0 och powernapade lite innan jag skulle till kontoret.
 
Mötte upp med min buss utanför kontoret och åkte inom olika hotell på vägen till Giftun. Mötte upp Rebecka och sedan hade vi vårt lite IM där i de dämpade ljuset. Hade nästan bara danskar på mitt IM jag försökte prata långsamt och bad dem säga ifrån om dem inte förstod. Gick nog ganska bra. Dem ställde många frågor och det gillas! Då vet man varför man är där.
 
Sen blev det en sväng till kontoret för att skriva in lite bokningar och sen tog jag hem med Louise. Medan alla andra går på gym och papas så tappade jag upp vatten och la mig där och kopplade av och läste lite i en bok som inte är så pass bra så jag kan koncentrera mig. Läste fem sidor och minns ingenting av det. Tänkte helt klart på massa andra saker. 
 
Imorgon är det Mahmya för min del därav drar jag inte till papas ikväll, trots karaoke och intresse av att vara där. Behöver sova, min buss kommer och möter mig 07:55 kan va ganska skönt att få sova lite innan dess. Men nästa lördag är jag absolut på för jag är ju ledig på söndagen (;
 

Älskade WUMO!


Lördagen 26 Januari.

En liten paus i arbetet så man kan fixa lite käk och andas. Har varit på kontoret en liten snabbis i förmiddags och sen tog jag med mig allt välkomstmaterial och tog till min buss. Plockade upp gästerna på sina hotell och tog dem till flygplatsen. Sen var jag i dep hallen typ hela tiden, och lite utanför och pekade alla åt rätt håll.
 
Sen förberedde man för att ta emot alla gäster från DK också. Tog sedan och sände ena bussen till El Gouna och åkte med den andra till Giftun hotell. Hjälpte dem att checka in på hotellen och svarade på olika frågor till nästa buss kom. Tog emot gästerna sen när allt var klart hoppade jag in i en taxi och tog hem.
 
Nu sitter jag här och funderar på att göra omelett till middag, som vanligt. Eller om jag bara ska värma upp veggrytan från igår och koka ris. Är mest trött och vill bara sova men de får jag kanske göra en annan gång. Ska va på kontoret och möta upp min buss klockan 17.00 som ska ta mig runt på olika hotell. Har IM på Giftun ikväll..
 
 

It's not up to my head or my heart.

Kvällar är ibland extremt på frestande. Hjärnan går på högvarv men det är inte så att man kan outta allting man känner och tänker på hela tiden. Folk skulle nog tro man var sjuk i huvudet på något sätt. 
 
"Overthinking will ruin you. Ruin the situation, turn things around, make you worry, and just make things worse than they actually are." - Fann det på google och tyckte de passade så bra in på mig. Jag är en typisk person som ska tänka sönder allting. Nu får det dock vara nog med det. Ska försöka lära mig att stänga av mina känslor..

Lay me down in a bed of roses.

Gillar inte när man har sug efter något och man inte kan släcka det. Får dricka äppeljuice tills jag somnar istället. Drömde om ostfrallor inatt, japp det är konstaterat att jag saknar svenskmat. Det kan vara därför jag älskar att äta frukost på hotellen de gånger jag gör det, för då kan man äta något så simpelt som rostad macka med ost! Heaven!
 
Imorgon är det flygplatsdag följt av IM och på söndag ska jag till Mahmya, håller tummarna på tillräckligt mycket intresse och att det sen bjuds på sol och värme så jag kan bättra på brännan som totalt försvunnit. 
 
- What I do best, lay in bed! Mjau..

I bought love, once again.

Återigen bevisar jag för alla som säger att man inte kan köpa kärlek, att man visst kan. Det finns många olika sorters kärlek!
 

Fredagen 25 Januari.

Idag har jag en ledig dag från jobbet och jag har sovit länge, jag har även varit inne på kontoret en sväng och gjort min avräkning för det glömde jag helt bort i tisdags och idag är sista dagen så. Sen var jag inom en affär och köpte mig en väska, äntligen! Nu längtar jag bara extremt mycket till nästa torsdag när lönen kommer för nu tror jag jag brukat alla mina pengar denna månaden, oops :p
 
Blev en sväng inom Metro och handlade lite ätbara ting så nu ska jag ställa mig och laga middag. Pastaröra eller veggryta med ris, dunno yet men något blir det. Med de vanliga ingredienserna. Svamp, paprika, lök, köttbuljong, kryddor, grädde och broccoli!

Hyggeafton med thai mat.

Tog till nya marinan tillsammans med Louise och Nicolas. Gick till White Elephant och åt god thai mat i sällskap med Julia, Linda, Anna, Michelle, Laura och Sandra. Mikaela joinade också en liten stund men hon skulle köra Luxor så åkte hem, förståligt. Det blev en öl efter maten och lite eftersnack, mycket trevligt. Sen åkte jag hem med Anna. 
 
Nu tänkte jag hygga mig med Once upon a time tills jag somnar, mycket mer action sker nog inte ikväll. Är ledig imorgon också men ska inom kontoret och göra min avräkning sen ska jag försöka finna den där väskan så jag också kan köpa en (;
 

Kairo 23/1 i bild.


- Finns nog ingen människa eller djur som gör så fula miner som kameler helt seriöst. Alltid!

 
 
 
 

Kan inte bestämma mig.

Vill köra en update till sommargarderoben men har besluts ångest. Fått dille på den här modellen efter min nyårsklänning nu är bara frågan om någon av dessa kommer komma hem till mig eller inte.. Klänningarna kommer från Nelly.
 
- Faktiskt väldigt inne på den gula och lite på den vita..

Torsdagen 24 Januari.

Godmiddag!
 
Så jag slocknade nog ganska fort igår och skönt var det. Vaknade vid sju imorse, mindre okej haha. Sen vaknade jag vill elva tiden och det var ju mer lagom att "gå upp" då. Har dock legat kvar i sängen och kollat på serier. Ugglat lite vid datorn, funnit ett par nya skor jag funderar på att köpa från have2have.
 
Va tycks?
- Jag anser att man inte kan ha för många skor. Har ju ett par nya som väntar på mig hemma som min söta mami köpt till mig. Ni skulle bara veta hur mycket min familj betyder för mig. Dem är ganska awesome ändå!
- Dessa köpte mami till mig! mums.
 
 

It's final.

Jag fick mitt mail idag. För jag bad dem skicka det till min privata mail då jag faktiskt inte vet vart de skickades. Jag hade redan tackat ja till min tjänst för det var jag tvungen att göra imorse och faktiskt vetat mitt erbjudande sedan vi satt och käkade sushi i förgår ville bara se mitt mail innan jag skrev något om det. Så jag ska faktiskt åka tillbaka till Grekland i sommar, det glädjer mig då Grekland är fint. Hoppas att även detta nya ställe är fint, vet ju att Skiathos är väldigt genuint och det gillade jag i somras. 
 
Jag kan också glädjas att mina ätstörningar lär försvinna. Grekisk mat är ju ganska gott till skillnad från den Egyptiska som jag ännu inte lärt mig tycka om. Därav sushi, mc donalds, pizza hut och nu även omelett!
 
Det som glädjer mig allra mest är att jag ska spendera sommaren med dig! (:

Camelriding by the pyramids!


In Cairo at the moment.

Åkte runt i Hurghada och hämtade upp gäster imorse sen tog vi oss till Kairo. Stoppade för morgonmad/frukost på vägen sen var det bara raka vägen (eller snea vägen) till Kairo museum. Fått en guidad tur bland alla de antika föremål sen hade gästerna fritid att gå runt och titta på egen hand. 
 
Jag stod sedan ute vid caféet och väntade in dem. Solen sken och det var skönare denna gången än förra då jag höll på att frysa ihjäl.. Sen åkte vi till Restaurang Sphinxen och åt lunch innan vi tog till Giza och besökte pyramiderna. 
 
Giza betyder lite jobbiga försäljare, panorama stopp där man kan ta många fina foton, en kameltur mot pyramiderna och det var extra härligt idag då jag hade några från min lilla grupp medan Louise hade med typ alla från sin stora grupp så vi var en härligt stor grupp som tog ut i öknen samtidigt. Vi fick gå själva med våra kameler och den här gången fick jag inte en kamel som började hoppa hela tiden men den började springa lite, de va för Louise satte fart på sin o min följde efter haha. Min kamel höll dock på att snubbla hela tiden och de gjorde mig lite små rädd och när jag väl skulle kliva av min kamel så när den gick ner höll den på att trilla åt sidan så jag nästan åkte av. Hade en gäst som fick bild på detta så jag får kanske mail med bilderna om jag har tur hahahaha. Dog nästan igen, kommer sluta med att jag aldrig vågar rida kamel igen (;
 
Vi åkte ner mellan Keops och Kefren pyramiderna och lät dem springa runt på egen hand. Hade några som tog in i pyramiderna och några som bara tog ut och fotograferade. När dem var klara så åkte vi vidare till Sphinxen för lite mer bilder. 
 
Nu är vi på väg hem och imorgon & fredag är jag ledig. Måste dock till kontoret en sväng någon av dagarna för att göra min avräkning som jag inte alls tänke på igår när jag var på kontoret. Nåväl!

Onsdagen 23 Januari.

Godmorgon alla glada! Ja för morgon är det för min del iallafall, tror väl många av er säkert inte ens gått och lagt er ännu hehe. Jag lyckades tillslut somna även om det var ganska svårt så jag har nog fått iallafall 2½ timmes sömn tror jag. Ska alldeles strax möta upp med min buss som ska ta mig och gästerna vidare till Kairo. 
 
Är tack och lov ledig både torsdag & fredag vilket jag just nu känner kommer super lägligt. Är så otroligt trött och efter Kairo, då vet jag att jag är ännu mer trött. Ha en fin dag allesammans!

Gjort något nytt idag btw.

Kom på att jag faktiskt hade något att säga trots allt. Idag höll jag i förmiddagssafarin som vi har och det var första gången för min del. Så vi plockade upp gästerna på de olika hotellen sen åkte vi jeep ut i öknen. Fartfyllt och roligt! Vi gick upp för en kulle, tog lite bilder sen sprang vi ner i full fart. Skit roligt faktiskt, trodde dock jag skulle trilla innan jag sprang men de gick fint. Skorna fyllda med sand sen bara haha.
 
Åkte vidare mot beduinlägret. Vi började med att rida kamel och den turen började inte bra. Jag hann inte sätta mig till rätta på kamelen innan dem gör så kamelen reser sig så det är verkligen skit nära att jag flyger av över huvudet på kamelen. Kan säga att jag nog blev lite rädd där. Sen var sitsen så dum så jag åkte fram i den hela tiden vilket min kamelfösare inte tyckte jag skulle, han sa jag skulle sitta längre bak men de gick ju inte riktigt. Det blev en del foton för gästerna sen vände vi tillbaka mot lägret igen.
 
Fick en presentation av deras apotek som dem hade där. Gick sedan vidare till ett ställe där en man gjorde dessa sandkonster i glas. Jag har inte tyckt dem var något speciellt när jag sett dem på gatan men att se när dem gör dem gör att man blir ganska så imponerad faktiskt. Filmade faktiskt, ska se om det är något att visa er isf kommer det upp senare (:
 
Vi besökte sedan huset med ormar. Lite kul hur Islam hela tiden skulle gå runt och röra alla med en pinne på benen för att dem skulle hoppa och tro de va en orm eller något haha. 
 
Sen kom de efterlängtade fyrhjulingarna. Min första gång att köra fyrhjuling i öknen och det var extremt hoppigt så jag fick ont i handen och de gick inte så bra för mig att gasa eftersom jag fick ont i tummen och hela handen dessutom. Kunde därför hålla in gasen en stund var sedan tvungen att liksom knyta handen och sen kunde jag fortsätta. Detta gjorde att jag hamnade lite längre bak.Fick en special guide som varje gång jag försökte köra om sa åt mig att hålla mig bakom sen kallar han mig för långsam! Inte okej..
 
På vägen tillbaka sen så körde jag gasen i lite mer och insåg att med fart så minskade allt hoppande och handen klarade sig mycket bättre. Så tillbaka vägen var mycket roligare faktiskt! (:
 
Fick tvätta av händerna från smutset sen åt vi lite apelsin, besökte brödkvinnorna och sedan åkte vi hemåt igen. Fick aldrig sett den här vatten-syn-villan tyvärr men jag förklarade iallafall om det.
 
- Super cool på min ATV! Joakim tyckte jag liknade en mygga med den stora hjälmen och brillorna. Jag har aldrig hört mygga förut, helt plötsligt kommer ungdomsminnen tillbaka. HAHA.
 
Tog hem efter safarin, gjorde ett kort besök på Abu Ashara för att handla bla ägg. Kom hem och gjorde omelett. Hoppas ägg inte är skadligt för det är fjärde dagen i rad som jag äter omelett som dagens intag. Förutom igår då åt jag sushi på kvällen också. Annars har en omelett räckt för att mätta mig en hel dag, plus lite godis för de suget försvinner ju aldrig haha.
 
Chillade lite sen tog jag en taxi ut till Sunny beach hotell, mötte inga människor som ville prata med mig så jag åkte till kontoret ganska fort faktiskt. Tog lite papper med mig hem och slog sedan upp datorn igen.
 
En liten skype träff igen och jag blir helt plötsligt på bättre humör. Kommer kanske lyckas somna lite nu på kvällen trots allt. Vi får iallafall sommaren tillsammans, har jag ens rätt att gnälla då? Nej..
 
Nu ska jag försöka hångla upp kudden lite, sen ska jag sova när jag vänt kudden om..

When u got nothing to say, be quiet!

Jag är i obalans så jag skiter i att skriva istället för att böla. Inatt drar jag till Kairo så jag ska väl klä av mig och stoppa kroppen under filten och sova ett par timmar? Tror inte jag sover så bra inatt, om jag ens somnar. 
 

Tisdagen 22 Januari.

Inatt sov jag bättre än jag gjort på länge. Jag antar att det var det goda sällskapet igår, sushin och min skypedate. Lovar att skype är sjukt underskattat, det har jag sagt förut också. Speciellt när man är på helt andra ställen i världen än de man saknar! Med skype kan man inte bara prata men man kan faktiskt också se den andra personen. Vet ju hur det räddade min jul att få se min familj på julafton! Så kanske allting vänder nu då, jag hoppas på det.

Tappade aptiten.

Jag hann trycka i mig en sushibit i munnen sen blev jag typ "mätt" på det. Tror inte mitt uppehåll var tillräckligt länge sen sist jag åt sushi. Eller kan de också vara för Anders skickade sms till mig och Julia att vi skulle kolla våra mail. Så går jag in och ser 1 i inkorgen och ni tror inte de blir likadant IGEN att det är freaking reklam. Så jag fick inget mail, vet inte var huvudkontoret skickade mailet men inte var det till min privata mail..
 
Vi åt färdigt vår mat och sen tog jag en taxi hem. Hoppade i duschen och nu ska jag bara avnjuta kvällen. Imorgon står det FM safari på mitt schema. Vilket betyder att jag ska ut och åka jeep, jag ska rida på kamel och jag ska köra fyrhjuling! Tror nog jag får en ganska rolig dag, ska ha sällskap av Islam dessutom så tror han lyckas roa mig en del om inget annat! Faktiskt första gången jag kör denna turen så de ska bli kul.
 
Största glädjen är en hemlighet. Resten säger jag inte än..

Sushi får en glad.

Julia frågade om vi inte skulle sticka och käka sushi i kväll. Tyckte jag lät som dagens bästa idé. Så ja nu sitter vi och häckar på kontoret men ska snart åka till Little buddha och trycka sushi i hela huvudet!
 
Me love sushi!

Always the last one.

Kom ifrån mitt IM och så ringer Laura mig. Hon meddelar att dem fått sina mail och jag blir helt hyper! Jag åker till kontoret och vågar inte logga in på min mail så jag gör allt kontorarbete först. Loggar in på facebook för att se om någon skrivit om sin destination. Loggar in på min mail och ser 1 i inkorgen. Hjärtat börjar slå lite fortare och jag klickar. Ni tror fan inte det är reklam IGEN? Jag har inte fått något mail ): Tydligen sitter Anders på det men jag har då inte fått min destination.. NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR?! Jag kräker snart helt säkert..
 
Nu vill jag gå från kontoret och lägga mig i sängen och gråta lite igen!!

Måndagen 21 Januari.

Jag får typ ont i magen varje gång jag loggar in på mailen och ser att jag har något i inkorgen. Fast varje gång är det någon dum reklam. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte om jag vågar öppna mailet. Det är egentligen inte så att jag är nervös på de sättet, det är bara att jag är orolig på vad som händer om inte... Fast sen är jag fortfarande kluven och vet inte riktigt vad jag vill. Aaah jag blir galen.
 
Annars? Jag far runt på olika hotell i Hurghada idag. Har hotellbesök till i eftermiddag sen är det hem och äta mat sen ska jag ha IM på ett av våra hotell ikväll. Sen ska jag hem och lägga mig i sängen som vanligt, det är något fel på mig och mina känslor går inte att styra över. Ligger och gråter hela tiden men jag har ingen aning om varför. Känns ganska omoget faktiskt.
 
Nåväl, solen skiner så jag ska inte klaga!

Håll om mig och håll om mig hårt!

Jag vill inte sova ensam! Jag kommer inte kunna sova bra inatt det känner jag redan på mig. Imorgon kommer jag defenitivt ha datorn med mig på jobbet för varje sekund som jag är ensam kommer jag vara inloggad på mailen och trycka F5 tills dess att det händer något.
 
Lite TVD så kanske jag slipper mina egna tankar och lyckas somna trots att jag är ensam..

Ta mig igenom dagens arbete, check!

Huvudvärken är fortfarande i bakgrunden, var den igår med. Fast idag mådde jag illa också. How I love this! Alla är dock sjuka, mår dåligt osv. Det är väl den här tryckande nerven om vart det bär till sommaren som är i kläm. 
 
Jag har iallafall lyckats ta mig igenom dagens arbete och det känns skönt. Nästa gång jag är i smyckes butiken måste jag bara komma ihåg och ta med mina ringar så jag kan resize'a dom då dom är förstora nu. Viftar jag för mycket med händerna riskerar jag att slänga av mig ringen(arna). Mannen jag pratade med idag sa dessutom att han skulle göra det gratis, kan vara för jag höll på att kolla efter nya ringar idag. Mjau!
 
Lyckades vara på Ramses utan att ta med mig parfym hem. Har i åtanke att det kan bli ett helvete att ta med allting hem så jag kanske borde lugna ner mig lite. Har ju ändå typ åtta stycken plus mina vanliga parfymer så det är knappast så att det inte skulle räcka säsongen ut (;

- One of many. Men denna var faktiskt en gåva! (:

Söndagen 20 Januari.

Godmorgon! Då har söndagen kommit, bara en natt till sen kanske sömnen blir bättre. Förhoppningsvis. Ska försöka att tänka mindre idag. Kanske det hjälper, kanske inte. Ska iallafall gå till Bella Vista snart för att hålla ett IM, sen ska jag ha en shoppingtur i eftermiddag. Förhoppnigsvis hjälper det också att hålla tankarna på annat.
 
Ha en bra dag allesammans!

Dagens middag!

- Måste säga att jag är grymt nöjd med mig själv, aldrig gjort förr men hur simpelt som helst. Woop woop! Detta och sen lite sour cream and onion chips är vad jag ätit idag. Superb! och lite choklad ifs.. 
 
Kan erkänna att Lays sour cream and onion chips är INTE värda 35pund. Så goda var dom inte! Nu ett avsnitt Grey's att somna till, och få pollenallergi till. För det får jag alltid, känslig som jag är.  Godnatt!

Du är min bästa vän!

Du har alltid varit nummer ett hos mig och kommer alltid att vara. För det finns ingen som jag är så rädd om som jag är om dig. Så jag skulle vilja säga att du är min bästa vän faktiskt. Vi var när vi var små på ett bättre sätt kanske men jag håller dig ändå närmast mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra. Jag älskar dig obeskrivligt mycket, som till månen och tillbaka miljoner gånger!
 
 

Vill att det ska vara måndag.

För på måndag får vi troligen våra svar. Jag har ju inte tänkt så mycket på det förut men Louise var lite nervös över det sen smittades Julia och nu jag. Jag vet inte vad som sker och kan inte riktigt släppa det heller. Fast jag försöker då det inte blir bättre att älta över det när jag ändå inte vet något förrän tidigast på måndag. Jag vet väl förhoppningsvis i veckan som kommer, om jag ska ut igen eller om jag ska avsluta min resa efter denna destination..
 
Det har varit en bra säsong här i Hurghada, har haft ett väldigt bra team runt om mig och det har varit pricken över i:et. Men jag kan väl erkänna att jag just nu inte är i toppform och det gör tyvärr att man ibland vill åka hem. Men alla downar ibland, det är bara vänta på de som lyfter en upp igen.
 

Lördagen 19 Januari.

Helt seriöst har jag haft den värsta migränen sedan 2-3 år tillbaka. Klockan fyra imorse trodde jag helt seriöst jag skulle dö. Ögonen var så extremt tunga av smärta och hela pannan värkte. Shit säger jag bara! Jag är dock glad att de var igår och inatt allt detta skedde då jag visste sömnen skulle bli minimal. Idag är jag ledig så har kunnat sova länge vilket behövdes.
 
Har hunnit diska upp halva disken sen blev de fullt i diskstället så tar andra halvan snart. Startat en maskin tvätt och sen tagit en snabbdusch då varmvattnet självklart tog slut. 
 
Läsa lite och titta på serier. Kanske lite öl ikväll men bara kanske. 
 

Framtiden bestäms troligen nästa vecka.

Vi har ju skickat iväg våra ansökningar inför sommarsäsongen. Och troligen nästa vecka kommer svaren ut. Jag har inte riktigt haft det i tankarna så extremt mycket förrän både Louise och Julia började bli helt stissiga över det. Helt plötsligt började jag också noja. För vad händer om jag inte får den där önskan i lag? Jag orkar inte tänka. Jag försöker låta det vara tills jag får mitt mail med mitt svar. Efter det får jag helt enkelt ta beslut om framtiden.
 
Nu ska jag laga mat och slänga mig i säng, huvudvärken/migränen tar kål på mig!

Fredagen 18 Januari.

Inte ikväll älskling, jag har huvudvärk!
- Seriöst jag har ont i mina ögon, så jag antar det är migrän. Någon sa det till mig för ett tag sen att när huvudvärken går ner i ögat så är det migrän. Alltså lider jag alltid av migrän då det alltid sätter sig i höger öga och höger halva.
 
Nåväl, ska iväg och handla färg till skrivaren om 40 minuter sen ska jag hem och lägga mig i sängen efter att jag fått mat i magen. Ledig imorgon och lär väl sova lite då också...

Can I have your number.

Helt seriöst jag blir knäpp i huvudet på alla dessa jävla störiga personer som ringer min telefon hela tiden. Jag sparar inte alla nummer men antal "svara inte" nummer som är sparade är 10 och det är många fler över de antalet som ringt under säsongens gång men det börjar liksom gå mig på nerverna lite nu. Baah.
 
Nu ska jag fakiskt försöka sova, ringer telefonen en gång till ikväll lär telefonen åka ut genom balkongen utan att jag öppnar dörren först.

Jag är som jag är för den väg jag tagit.

Jag har en tendens att över tänka väldigt många saker. Jag har väldigt svårt att lita på folks ord ibland då jag varit blå ögd och naiv många gånger och fått ta smällen där efter. Men jag vill inte påstå att allting är på mig, jag anser att man blir formad av sin omgivning och vad som sker runt omkring. Jag vet att jag blev lite förstörd efter mitt failade förhållande för några år sedan. Dessvärre finns det dock fler som sårat under åren och det är väl därför det också varit så lätt att bara lämna allting. För jag behövde komma ifrån och göra någonting som var för mig själv helt och hållet. Jag behövde forma om mig själv helt enkelt då jag inte var nöjd med den jag var eller den sits jag hamnat i.
- Jag är stolt över mig själv att jag tog steget ut. Det finns så många som inte är nöjda med den sists dem lever i men dem gör ingenting åt det. Jag gjorde. 1-0 till mig känner ju jag!
 
Jag är bara rädd att den dag jag kommer hem igen så kommer jag gå tillbaka till de gamla mönster jag är så van vid. Jag hoppas bara att denna resa jag har gjort har gett mig en ordentlig ryggrad så jag även inom svenska gränser kan våga säga ifrån. Jag tänker faktiskt inte ta mer skit. Jag tänker inte sätta mig själv i dåliga förhållanden igen. Jag vill inte bli tagen förgiven och enbart när det passar andra parten. Jag är faktiskt människa, jag har känslor. Dessutom tror jag att jag har lite mer än andra ibland, så som jag påverkas av allt hela tiden. 
 
Det ärrar en och gör en rädd för att ta steg framåt också. Även om man säger att man kommit över en person, förhållandevis eller vänvis så behöver det inte betyda att man glömt alla sår det lämnat inut i en. Man kan fortfarande vara rädd för att det ska hända igen. 
 
Och vips hade hjärnan gjort ett helt inlägg, förhoppningsvis kan jag sova gott inatt då. Tack!
 

Torsdagen 17 Januari.

Godmorgon! Har väl sovit ganska dåligt inatt, vaknat hundra miljoner gånger. Love it! Men nu har sista larmet ringt och jag ska packa ner mina transfer kläder och bege mig till kontoret. Det är ju flygplats och IM idag. Ha en bra dag alles!

Godnatt.

Har varit en hygglig afton med sushi och trevligt sällskap på Little Buddha. Kom hem och tog en snabb dusch för tanken var väl att gå ut till papas eller viking men hade fortfarande ont i magen och helt icke taggad på att gå ut så istället för att hoppa i partymode o kläder, tog jag på mig "nattklänningen" och slängde mig i säng med datorn i knäet.
 
Tankarna kommer alltid på kvällarna, känns som det är lättare för hjärnan att gå på högvarv då. Så saknaden smyger sig på en och det blir helt plötsligt svårt att sova.
- När man minst anar det, som jag hört så många gånger förr. 
 
 

Uh, ont i magen av all sushi!

Har ju varit fri idag och legat i sängen mest hela dagen. Har faktiskt diskat upp all den smutsiga disken sedan gårdagens middag också. Haft snabb besök av Nicolas som lämnade tillbaka våra stolar som dem lånade till deras pokerkväll och hyggat lite med min sjukling. 
 
Skrev på facebook om mitt craving efter sushi och lite senare ringde Laura. Hon och Michelle hade sett vad jag skrivit och undrade om vi inte skulle dra till little buddha. Jaa!
 
Mitt internet slutade fungera så gick ner till mobinil för att fylla på mitt stick. Tog taxi till little buddha och mötte upp Laura, Michelle och Sandra som redan beställt in 'all you can eat sushi' så det var bara att vänta på att de skulle bli klart!
 
Vi gör dock alltid samma misstag. Vi borde beställa ur vanliga menyn för sen beställer man inte en ny rond med sushi bara för att man betalat för ALL YOU CAN EAT sen innan man fått in den har man redan blivit mätt. Men eftersom man beställt in den nya ronden måste man äta några bitar till. Så man får ju helt klart ont i magen! Men det är ändå fett nice. 
 
 

Onsdagen 16 Januari.

Jag är ledig idag men kan jag inte påstå att jag har en aktiv dag. Jag ligger och läser ett kapitel sen växlar jag över och tittar på ett serieavsnitt sen läser jag ett kapitel och så fortsätter det så. Sen vill jag ha sushi som vanligt!
 
 
 
 
Jag älskar WUMO-serierna, jag anser att dem är roliga. 

Keep holding on.

So far away, I wish you were here.
Before it's too late, this could all disappear.
Before the doors close and it all comes to an end.
With you by my side I will fight and defend.

Uh jag är trött.

Har gått runt och mått små illa nästan hela dagen. Hyggat med en massa norrmän och sen haft kontorsarbete lite snabbt. Efter de tog jag hem. Varit på Abu Ashara och köpte lite ätbara ting så jag kunde laga middag till mig och min sjuka roomie. 
 
Är svin trött nu dock och klockan är inte ens 21. Ska nog ändå krypa i sängen, läsa några sidor ur min deckare och sen roa mig med serier långt in på natten. Saknaden kommer främst när hjärnan har extra tid att tänka. 
 
Har fått iväg en beställning på foton också, inte för jag är hemma och kan ta emot den men för att jag fick 50 bilder att framkalla gratis och de är erbjudande man ska ta när man har mååååånga bilder att framkalla (; Så ett 90tal ska landa i lådan till nästa vecka. Några dubbletter men de flesta är ental faktiskt.
 
- When I got nothing else to take pictures on I can always take one or more on myself!
 

Tisdagen 15 Januari.

Det som är jobbigast med att vara här är nog avståndet till familjen. Jag har såklart också tillgång till internet och kan läsa artikeln om den massiva krocken med lastbilar & bilar. Hjärtat delade återigen plats med hjärnan vid en tidspunkt. Min lillebror kör lastbil och platsen är ju inte direkt långt ifrån oss. Har det hänt något med honom? Skickar på facebook av alla ställen som någon skulle svara där om de hänt något. Skickar ett sms till pappa, får besked om att alla i familjen är okej och att lillebror är ute och kör på andra vägar. Tack! Jag kan andas igen.

Kvällsing!

Jaha men då har jag haft ännu en tur i Luxor bland gravar och tempel. Solen vågade dessutom titta fram så det har varit en hygglig dag. När vi kom tillbaka till Hurghada och jag skulle hoppa av vid Bella Vista hade jag några söta personer som bjöd med mig på pizza på La Luna, så en helt perfekt avslutning av dagen måste jag säga (:
 
Imorgon är det lite hotellbesök som väntar sen är jag ledig på onsdag och det känns ganska så passande just nu eftersom jag haft en 18timmars dag i Luxor. Då blir man lite trött i huvudet men jag är ganska glad ändå!
 
Sänder lite kramar till min familj som är i Sverige därför att jag inte kan krama dem på riktigt!

Måndagen 14 Januari.

Godmorgon! Här sitter jag ganska pigg för att vara klockan fyra på morgonen. Ska alldeles strax gå ut och möta bussen och plocka upp gästerna innan vi beger oss vidare mot Luxor. Kommer nog bli en bra dag. 
 

Godkväll!

Har inte gjort mycket idag kan jag erkänna. Tanken var att jag skulle va sängliggandes hela dagen och jag lyckades nog ganska bra med det. Nu tänkte jag fortsätta kvällen i samma stuk och snart sova eftersom jag har en dag i Luxor imorgon så bussen hämtar upp mig klockan 04:15 ..
 
Hoppas ni alla haft en fin helg!

Word!


Söndagen 13 Januari.

Going away party på Viking igår för Ali. Det blev nog ganska sent ändå. Och jag blev nog ganska full ändå. ID watermelon plus sprite, god kombination men de slår nog till i huvudet ÄNDÅ. 
 
Jag vet faktiskt inte när jag kom hem eller hur jag kom hem. Jag minns inte. To much alcohol? Nope. Jag vaknade iallafall med alla kläder på så jag vet inte hur trött jag var eftersom jag inte riktigt hade tid att ta av mig kläderna. Inte konstigt jag inte hade ACn igång på värme, behövdes knappast när jag hade leggins & linne på haha. Fast ifs jag tror nog att jag hellre vaknar med kläderna på än naken (;
 
Idag ligger jag bara i sängen o kollar på diverse serier och halv sover. 
 
- En av många bilder som togs igår. Jag och min lovely roomie! 

Lördagen 12 Januari.

Godmorgon!
 
Jag älskar när man vaknar upp och det är varmt i rummet, ligga under filtar och bara ha det gott. Jag snoozade i två timmar så jag hann att vakna upp ganska pigg faktiskt. Skönt! Nu ska jag snart ta mig an flygplatsen och det var länge sedan sist. Sen är det IM ikväll och det skrämmer mig återigen men jag hoppas det går fint!
 
Sen ikväll ska vi till Viking och festa lite, Ali tar hem så det är ännu en going away party! Lite ledsamt. Det är väl de som är nackdelen med detta jobbet. Vi lever så tätt in på varandra och blir som en liten familj så det blir lite jobbigt när folk ska lämna för andra destinationer eller för att åka hem för diverse anledningar. Nåväl, that's life and sometimes it sucks.
 
Jag är ändå ganska glad fortfarande. Jag har saker att se framemot och jag håller som sagt mina tummar och inom några veckor vet jag väl mitt svar. Sen fyller jag snart år, de är väl mindre nice för jag blir fucking 25 år. Känns som hela livet håller på att passera utan att jag hinner göra något åt det!
 
Fortsatt god helg alles!

Godkväll!

Efter att ha suttit på kontoret i någon timme så gick jag och Linda hemåt. Jag avvek och gick in på Metro för att handla lite så jag kunde fixa käk. Blev självklart pastaröra vad annars, här kan jag verkligen inte göra annat. Fick knacka på hos Anna och Linda och fråga om dem hade champisar och det hade dem. Sött med grannar man kan låna saker av (;
 
Har tvättat och diskat lite under kvällen och nu tänkte jag krypa i säng. Försöka sova lite, vilket har varit aningen svårt dem senaste nätterna. Jag sover bra det gör jag, det är bara somna biten som är jobbig. Nåväl.
 
Flygplats dag imorgon följt av IM sen ska vi väl gå all in på Viking på kvällen sen ska jag vara liggandes i sängen hela söndagen sen på natten åker jag till Luxor, väntar och ser om det blir en eller två dagar där. 
 
Jag har lite saker och se framemot men jag väntar allra mest på svaren om vart det bär till sommaren. Jag önskar jag hade haft fler tummar så jag kunde hålla dem också väldigt hårt. Jag vill bara en sak. Faktiskt. 
 
Godnatt!
 

Merci for being you!

En av julklapparna jag vann i klappleken på julafton! (:
 

Fredagen 11 Januari.

Godmorgon! Kan nog erkänna att jag sovit ganska bra inatt, kan vara för de att jag somnade innan tolv för en gångsskull. Hade en lugn kväll och hann därför varva ner i tid och somnade tidigt. 
 
Idag är det fredag och jag ska snart ut på våra hotell i Sahl Hasheesh sen är det en del kontorsarbete som väntar. Trevlig helg på er!

Dagen i collage.

- Vi åt en enorm lunch, tog många fina närbilder och trots kylan sken solen.

Kamelturen igår.

Jag var ju i Kairo igår och då brukar det ofta bli en kameltur ner mot pyramiderna. Det blev det igår också trots det extremt kalla vädret. Jag fick en kamel som kamelfösaren sa var en snäll en. Sen lät dem mig gå helt själv, alltså ingen som höll i repet. Jag försökte "sparka" igång min kamel. Jag tror man gör så med hästar, jag har aldrig varit en hästtjej så vet inte hur hästar fungerar men skulle gissa att det var något liknande.
 
Kamel rörde sig inte men tillslut så. Men så började den hoppa och ha sig, jag sitter där uppe och skriker. Sen lugnar den ner sig och vi går mot pyramiderna. Sen börjar ju kamelfösaren göra ljud så min kamel börjar få för sig att den ska springa vilket återigen får mig att skrika där uppe på sadeln. Jag dog nästan. Trodde jag skulle trilla av. Fast de va väl lite kul också, haha.
 
Kamelfösaren frågade om jag var rädd och jag svarade ja då var hans svar det är inte din första gång. Precis som de skulle göra att jag är redo för en galopperande kamel? No I dont think so. Men vi kom fram till vår buss utan att jag trillade av så slutet gott, allting gott . Det var en spännande kameltur vill jag säga!
 

Torsdagen 10 Januari.

Larmet var för ställt på klockan 7 sen snoozade jag en kvart innan jag äntligen masade mig upp. Kan inte påstå jag var den piggaste människan på jorden men det gick. Tog taxi med Louise och killarna till Alf Leila wa Leila och mötte upp de andra för en gemensam frukost på hotellet.
 
Sen har vi haft lite genomgångar och pauser. Ätit en fet lunch som just nu känns som den kommer räcka till imorgon! Varit på Jungle Aqua park och tittat in de stället, måste säga att jag tyckte de så as fett ut. Bara det att det är svinkallt här, jag kan verkligen inte bada och bli blöt när jag går runt i ett linne, en lång armad, en hoody och sedan en skinn jacka över när jag inte är blöt och tycker ändå det är kallt. Så nja.
 
Åkte sedan taxi till kontoret för att hämta schema för nästa vecka o lite sånt sen åkte jag hem. Helt slut i huvudet efter kairo turen igår och tidig morgon idag så jag slocknar nog om jag lägger mig ner i sängen men känner just nu att de är allt jag vill..

Puh det har varit en lång dag.

Började min arbetsdag 01.35 inatt och kom hem först nu någon gång efter 23.00 så det har varit en lång dag. Men jag har haft en bra dag, förutom att det varit den absolut kallaste dagen detta året. Ursäkta mitt uttryck men FYFAN! va kallt det varit.
 
Men nu är jag hemma och ska ställa larmet på 07.00 till imorgonbitti så det blir inte särskilt många timmars sömn. Helt slut i huvudet som vanligt så lite mat i magen sen ska jag slänga mig i sängen och dregla ner hela kudden. 
 
Jag saknar..

Onsdagen 9 Januari.

Godmorgon! Rise and Shine honey. Mina ögon vill ju helst av allt bara stänga igen, men icke. Nu ska jag klä mig och ta mina saker för att bege mig ut på pick up färd sen beger jag och gästerna oss iväg till Kairo över dagen. Det kommer nog bli en bra dag tror jag. 
 

Lite collage från veckan som varit.

Till att börja med så har vi när vi tjejer var på submarine, ubåt.
 
Till att sluta med så hade vi ju Joakims avskedsmiddag.
 

Tisdagen 8 Januari.

Godmorgon!
 
Jag gjorde ingenting vettigt av min halv lediga dag igår. Jag hann laga middag innan jag somnade. Sen sov jag i princip hela dagen. Visst jag behövde väl det eftersom jag knappt kunde hålla ögonen öppna och jag vet att det varit få timmars sömn varje natt detta året så jag behövde väl komma ifatt.
 
Jag var ganska pigg när larmet ringde imorse och det är väl positivt. Dem som känner mig vet att jag inte är en morgonmänniska. Men jag är nu ute på hotellen i Sahl Hasheesh. Mötte upp Sofie på Hilton hotellet för att ge henne sin mobiltelefon sen tog vi en gemensam frukost på hotellet. Har jag tur när jag åker till Alf Leila wa Leila så är Julia fortfarande kvar så hinner jag träffa hennes söta ansikte också innan dagen är slut.
 
Ska tillbaka till kontoret i eftermiddag. Skriva ut lite papper till Kairo turen som jag har inatt (imorgon). Efter kontoret tänkte jag gå hem och lägga mig i sängen och bara vara. Fast en tur i affären för att handla diverse saker är väl ett måste också innan sängen blir min.

Oj jag somnade visst.

Jag hamnade lite i den här matkoman efter jag tryckt i mig hemmalagad pastaröra. La mig med huvudet på kudden och tittade på Hart of Dixie, 5 minuter senare sov jag. Och så vaknar jag nu, kvart i sju på kvällen. Oj då! Fast jag antar att jag var trött och sover igen all den missade sömnen detta året. 
 
Helt seriöst, jag saknar honom redan och det har bara gått typ 12h sedan jag gick ifrån honom på flygplatsen. Kändes som en sån där film scen när de sen bara ska slå om och bli romantiskt och den ena väljer att följa med den andra. Dock fick vi inget lyckligt slut. Istället kom en man från flygplatsen och bad mig lämna flygplatshallen. Vinkade av Joakim och gick därifrån med ögonen fyllda av tårar. Yeay, how I love that Im so sensitive :/

Saker att göra innan jag dör!

Tänkte sno idéen från syrran då hon gjort en lista men jag kan bara komma på sådanna saker som jag faktiskt redan gjort. För många av mina "to do things" är redan gjorda. Speciellt när jag fick mitt drömjobb som reseledare. Nu har jag liksom ingen aning vad jag ska se fram emot.
 
Jag ville bli bartender och säsonga som det innan jag fyllde 25. - Done, innan jag blev 20.
Jag har velat testa på att hoppa fallskärm. - Done förrförra året, awesome!
Jag ville testa på att bli reseledare då jag trodde de skulle passa mig. - Living it now, bam.
Jag har velat backpacka i Asien sedan jag var typ 17. - En månad i Thailand 2012.
Rida på Elefant/Kamel och klappa på en tiger. - Asien (och kamelturen GC förrförra året)
 
Okej de delar jag har kvar är.
Min nästa stora resa vill jag faktiskt göra i Australien, lära mig att surfa.
Min första lägenhet (den jag bor i nu räknas ändå inte då den inte är min min.)
Förlovning - Barn - Min cpstora villa med walk in closet.
- Jaha och där var det över. Är det konstigt jag har åldersnoja, fyller snart 25år.
 
Fast ska jag vara ärlig så hade jag faktiskt velat bli advokat också. Fast jag har inte tillräckligt mycket läshuvud för att gå så många år i skolan och få så bra betyg så jag kan ju glömma den biten. Men med de jobbet hade jag ju fått mina pengar som jag så gärna vill ha. - Min lösning är ju helt enkelt att jag får gifta mig med någon som är rik!
 

Måndagen 7 Januari.

Det blev inte allt för mycket sömn inatt. Hade lite avsluts häng hos killarna. Sen ringde ju larmet ganska tidigt imorse för att det var flygplatsdags. Jag följde med och sa hej hej till Joakim. Blev lite blöta ögon igen, men jag kan inte hantera hejdån även om detta inte var ett hejdå utan ett på återseende!
 
När jag sen skulle ta taxi tillbaka hoppade jag in i en vanlig taxibil vilket flygplatstaxibilarna tydligen inte gillade. Blev bråk mellan taxichafförerna och dem sa att han var terrorist. Jaja take me home tänkte jag. Åkte med en taxichafför som inte kunde sluta prata förrän jag bad honom vara tyst, jag var inte riktigt på humör för att prata med någon random taxichafför. 
 
Gick sedan i säng igen en timme innan larmet för min uppstigning ringde. Haft veckomöte och hotellbesök, ska snart hem och laga middag sen en sväng till kontoret sen hem och sova. Helt slut.

Godkväll.

 
Då var avskedsmiddagen över. Tårarna gick klart inte hålla väck. Sen varit nere hos killarna lite och dem spelade playstation en sista gång innan ps'et åker härifrån. Jag klarar inte av hejdån!!

Team Awesome!


Söndagen 6 Januari.

Bowlingen igår var riktigt nice! Visst jag var inge vidare bra på att slå ner alla käglorna men vi hade iallafall roligt. Sen tog vi till papas. Hela Apollo körde karaoke och en avsluts sång och det var en bra kväll! Förutom att jag inte kan hålla tätt men jag är en känslig prick och det är tyvärr min last!
 
Mc Donalds på hemvägen. Sen var det en tidig morgon imorse, larmet ställdes på 8.00 och jag har varit runt på olika hotell hela dagen. Kontorsarbete nu på eftermiddagen men ska snart hem. Kramas lite, hålla tätt och sen ikväll är det avskeds middag på Café Del Mar!!

Bowling står på schemat.

Varit ledig och spenderat i princip hela dagen med Joakim och Stefan. Blev lite hockey också. Men nu ska vi sticka och spela bowling och det ska bli roligt sen är det going away party på papas. Crying on the inside.

Lördagen 5 Januari.

Jag tror jag är lite heartbroken faktiskt. 
 
Torsdagen gick ju i en dvala, kändes lite som min hjärna inte riktigt fungerade till 100%. Pollen allergi i ögonen som bara rann mest hela dagen. Men arbetet blev gjort som det skulle sen på kvällen när jag kom hem till lägenhten lämnade jag ifrån mig servicetelefonen.
 
En snabb dusch sen kom Joakim och vi tog en av mina asti flaskor och gick ner till killarna. Drack lite asti och kollade family guy. Jag var lagom seg och kände väl inte så mycket för att gå ut men vad gör man inte. Jag och Joakim mötte Emma på papas och vi stod i baren. Sen kom shottarna och vi drog vidare till papas beach club. Hade en riktigt rolig kväll i torsdags. 
 
Igår mötte jag upp Mikaela och Michelle på Bella Vista och åt frukost med dem. Vi skulle ha en liten destination insider dag och började där. Skulle sedan ta senzobussen till senzomall men den kommer väl lite när den själv vill så det slutade med att vi tog taxi in istället.
 
Efter att ha varit där tog vi till nya Hurghada och drog på Sinbad submarine. Alltså har vi åkt ubåt idag. Det kan jag tycka är lite häftigt faktiskt. Inte alla som varit i en u-båt (;
 
Efter den svängen blev det taxi och lokalbuss till El Gouna där vi avslutade dagen med att äta på Tamr Henna. Maten var inte direkt någon höjdare så blev inte många tuggor innan jag gav upp mitt försök till att äta.
 
Jag och Mikaela tog lokalbussen till kontoret. Små snack sen taxi hem. Jag gick och la mig för att sova och blev sedan väckt av Louise en timme senare när hon öppnar för att lägga in mina skor på rummet. Jag förvirrad och nyvaken och hon skrämd för hon trodde inte jag var hemma haha. Sov sedan en timme till innan Joakim kom och väckte mig.
 
En snabbdusch sen drog vi till Viking och mötte upp med Mikaela, Stefan och Nicolas. Försökte få Julia att komma ut men hon behövde sömnen så jag lät henne stanna hemma. Snäll som jag är. Jag var fortfarande trött men en öl blev det och några tuggor på en kebabrulle, gott!
 
Gick hem och det var svin kallt verkligen. Krypa ner i sängen i väntan på sällskap men tror jag hinner somna tills dess. Super trött! 

Torsdagen 3 Januari.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.
 
Jag tycker allting har börjat kännas så mycket bättre igen. Lite piggare och lite gladare. Fast de här med massa jobbiga män som ska skrika "You're so beautiful" "I love you" osv kommer väl alltid gå på nerverna. Fast vem vet när man kommer hem och ingen någonsin säger något fint till en kanske man saknar dessa jobbiga män.
 
Vi har skickat iväg ansökningarna till sommaren och börjar helt plötsligt känna av att det är dags att säga hejdå. Jag har fått så otroligt bra vänner här så jag kommer sakna er som fan, det kommer jag. Visst det ska bli skönt att byta klimat men vissa av er vill jag ha med mig!
 
Sen kom det helt plötsligt ett väldigt hastigt förväl, jag gråter!

Onsdagen 2 Januari.

Spenderat hela dagen på kontoret typ. Förutom en eftermiddags sväng på ett hotell där jag blev lite uppraggad av taxichaffören men det är ju ifs ingenting ovanligt här i Egypten. Han sa om och om hur han älskade Sverige och ville ha en svensk fru. Inte ens när jag sa att jag var gift med en svensk man gav han upp. Han sa att jag kunde ha en svensk och en egyptiskman. Maha!
 
Avslutade med lite mer kontorsarbete sen gick jag hem. Ja jag gick faktiskt. Tog en sväng inom Metro och handlade hem lite mat och har nu tryckt huvudet fullt med pastaröra. Den här blev faktiskt riktigt god. Första på tre månader som smakar någonting vilket är en surprise här! Ingenting smakar som hemma, de kan jag sakna!
 
Lite tv och en lugn kväll sen är det back to office imorgon igen.

Fina tjejer!

Dem säger fint folk kommer sent, vi kom i tid och vi var minsann fina!
 
Min älskade roomie och jag.
 
Söta Laura och jag.

Tisdagen 1 Januari.

Välkommen 2013. Måste få lov att säga att året avslutades riktigt bra! Alla var så himla fina! Vi åkte till den nya marinan och åt den 7rätters meny på Bordiehns. Kan dock inte påstå att jag åt av alla rätterna. Blev mätt på första förrätten haha. Men det var väldigt mysigt. Jag och Julia delade på 2 flaskor bubbel och blev glada!
 
Vi gick sedan till papas och firade tolv slaget där. Sen blev jag tydligen väldigt full. Att jag inte trillade i mina skor igår är ett under. Jag som inte använt high heels på riktigt länge. Men det var verkligen en super trevlig kväll. Bästa nyåret på väldigt länge. Det bästa jag kan minnas även om jag inte minns hela kvällen (; haha.
 
Kan väl inte påstå att jag varit i bästa form idag haha. Har hand om servicetelefonen och lika bra är väl det. Har heller inte ätit sen igårkväll så det gör ju inte att jag mår bättre. Sofie är dock söt och är iväg och köper mat till oss nu.
 
Ett stort tack till team awesome som gjorde nyår 2012 till vad det var!



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0