In Cairo at the moment.

Åkte runt i Hurghada och hämtade upp gäster imorse sen tog vi oss till Kairo. Stoppade för morgonmad/frukost på vägen sen var det bara raka vägen (eller snea vägen) till Kairo museum. Fått en guidad tur bland alla de antika föremål sen hade gästerna fritid att gå runt och titta på egen hand. 
 
Jag stod sedan ute vid caféet och väntade in dem. Solen sken och det var skönare denna gången än förra då jag höll på att frysa ihjäl.. Sen åkte vi till Restaurang Sphinxen och åt lunch innan vi tog till Giza och besökte pyramiderna. 
 
Giza betyder lite jobbiga försäljare, panorama stopp där man kan ta många fina foton, en kameltur mot pyramiderna och det var extra härligt idag då jag hade några från min lilla grupp medan Louise hade med typ alla från sin stora grupp så vi var en härligt stor grupp som tog ut i öknen samtidigt. Vi fick gå själva med våra kameler och den här gången fick jag inte en kamel som började hoppa hela tiden men den började springa lite, de va för Louise satte fart på sin o min följde efter haha. Min kamel höll dock på att snubbla hela tiden och de gjorde mig lite små rädd och när jag väl skulle kliva av min kamel så när den gick ner höll den på att trilla åt sidan så jag nästan åkte av. Hade en gäst som fick bild på detta så jag får kanske mail med bilderna om jag har tur hahahaha. Dog nästan igen, kommer sluta med att jag aldrig vågar rida kamel igen (;
 
Vi åkte ner mellan Keops och Kefren pyramiderna och lät dem springa runt på egen hand. Hade några som tog in i pyramiderna och några som bara tog ut och fotograferade. När dem var klara så åkte vi vidare till Sphinxen för lite mer bilder. 
 
Nu är vi på väg hem och imorgon & fredag är jag ledig. Måste dock till kontoret en sväng någon av dagarna för att göra min avräkning som jag inte alls tänke på igår när jag var på kontoret. Nåväl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0