Safari day.

Jag mötte upp min jeep utanför kontoret och tog till Alf Leila wa leila för att möta upp gästerna där. Väntade in Mohammed och hans jeep för alla inte kunde åka med mig sen åkte vi till öknen. Vi lyckades se den här synvillan när man ser vatten och de blev vårt första stopp på turen. Alla tyckte det var roligt.
 
Sen åkte vi vidare och stannade vid kullen vi klättrade upp för, tog lite bilder sen hade vi tävling ner från kullen. Jag sa åt alla att den som börjar löpa innan vi säger "NU" får ta sig upp och löpa ner ännu en gång. De förstod vinken och ingen tjuvstartade haha. Skorna blev fyllda med sand sen begav vi oss vidare.
 
Vi började besöket hos Beduinerna med kameltur. Sen blev vi bjudna på te. Jag höll den mest med händerna om för att jag frös ganska mycket. Inte så mycket sol idag så de va lite kallt (läs: mycket!). Vi besökte deras apotek, brödkvinnorna och gick och såg deras vattenbrunn.
 
Sedan blev vi bjudna på mat medan solen gick ner och när vi var mätta och belåtna sa vi hejdå sen åkte vi tillbaka hemåt. Förutom att jag frös lite mer än jag förväntade mig så var det en bra dag. Det har faktiskt varit ett leende på läpparna i princip hela dagen även om jag egentligen inte vågar säga något för så fort jag känner glädje ska något slå ner mig igen. Nej men det blir nog bra. Glada tankar gör en glad människa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0