Torsdagen 31 Januari.

Gårdagen blev ganska rolig trots jag från början inte tänkt dra med. Anna ringde och jag kladdade snabbt några steck i huvudet sen mötte jag henne och Linda en trappa ner. Gick sedan till Viking och vi va lite sena och kom därför när quizen redan börjat och vi förlorade faktiskt denna gång :/ ooops.
 
Sen blev det lite häng med tjejerna och vips så var det jag tillsammans med sju danskar. Va jag har utvecklats bra under mina månader som reseledare. Min förståelse för danska har ju helt klart förbättrats. Satt där och skrattade och de va helt klart bra för mig. Jag fick till och med ont i käken så mycket jag skrattade.
 
Sen skulle jag gå hem men det blev att jag stannade kvar och tog en öl till istället. Så tillslut när klockan var tre kramade jag och vinkade hejdå till de som var kvar på Viking. Gick hem och slängde mig i sängen och somnade direkt.
 
Vaknade klockan 10 av mitt första larm. Mådde lite små illa och tänkte "inte kan jag väl bli bakis på två öl!". Gick upp efter en timmes snoozande. Tog på mig transfer kläderna, packade ner den andra uniformen i väskan och gick till atm'en och tog ut pengar. Taxi till donken och tog med mig mat och satte mig på kontoret. Mår bra nu så de va säkert bara behov av mat som var anledningen till mitt illamående.
 
Om cirkus 30 minuter ska jag vara på mitt första hotell och plocka upp gäster som ska till flygplatsen. Sen är det lufthavn hela dagen följt av IM på Giftun ikväll sen ska jag minsann hem och sova. Ska till Luxor imorgon och jag är bara sååå trött hela tiden.
 
Om jag tänker tillbaka på i början av säsongen när vi var ute två gånger i veckan. För vi var ju faktiskt på papas varje reps night (onsdag) och varje karaoke kväll (lördag). Så förstår jag inte riktigt hur jag kan vara trött nu och inte då. Jag menar jag sover mer nu än innan ändå sover jag inte tillräckligt nu. Här ska jag vara glad om jag får 6h's sömn. Men det är väl på mig själv de hänger, jag kan ju välja att gå och lägga mig klockan nio på kvällen (;
 
Nåväl, solen skiner och jag har det bra! Ska fylla på mitt internet stick efter IM kväll då jag inte längre har något internet. Märkte jag inatt när jag kom hem och försökte logga in. Access denied.
 
Nej lite arbete innan jag möter upp bussen, vi hörs & ni får ha en fin dag! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0