Ni är ungefär lika roliga som mig.

Ni är totalt ointresserade och inte delaktiga. Det är i princip så som jag också är. Vet inte vad det är för fel på oss. Men nu tänkte jag eftersom ingen ställt en endaste fråga (antar att mitt liv är totalt ointressant eller så skriver jag för mycket eller så är det som vanligt att alla vet allt om en och man själv vet typ hälften) lägga mig i sängen och läsa.
 
Veckans to do är att tvätta bilen så måste få tummarna loss. 
 
 

Onsdagen 31 Juli.

Jag tänkte avsluta Juli månad med att göra er lite delaktiga så jag hoppas på lite respond iallafall. 
 
 

Det var minsann på tiden.

Igårkväll så bestämde jag att jag ville ha sushi till lunch idag så jag frågade Joakim om han ville följa med. Eftersom han hade ärende till stan ändå så gick de bra att luncha där också.
 
Imorse vaknade jag av en mardröm, någon hade totalförstört min bil genom att ta allt innehåll och liksom bara lämnat "skalet" kvar. Jag grät nästan när jag vaknade. Betyder de då att jag värdesätter bilen ?? Haha. Sen efter den drömmen och eftersom vi närmade oss "lunchtid" så drömde jag självklart om sushi innan jag vaknade igen.
 
Åkte in till Sundsvall och åt sushi på Sushi House som ligger vid torget där. Jag tyckte nog sushin i Egypten var bättre därför bitarna i sushirullarna var lite förstora för min smak. Men annars va de gott och sååå efter längtat. Tycker att Joakim är underbar som följer med, han äter ju inte fisk och sånt egentligen. Tur dem hade alternativ mat till honom (: Och nästa gång det blir sushi ska jag testa sushibar som hans syster tycker är bättre...
 
 

Tisdagen 30 Juli.

Det var en ganska så lugn måndag, vädret var inte super nice så jag satt som klistrad med datorn framför mig. Letat efter lite nya jobbannonser i Norge, skickade iväg tre ansökningar också. Vi hade Joakims brorson på besök en stund också på eftermiddagen. Sen när han åkte hem åkte Joakim & Josephine iväg och handlade läsk & gräddfil så jag och Joakim myste till det lite på kvällen med film och lite snacks!
 
Jag ser det här med Norge som en kortsiktig plan för att kunna spara ihop pengar men vad jag vill långsiktigt det vet jag inte. Ett jobb i Sverige som ger en bra lön och skaffa sitt egna hem är väl en bra plan, men vad behöver jag då plugga för att få de jobbet.. Jag önskar jag hade mer drömmar, så jag hade något att sträva efter även i yrkeslivet. Jag börjar bli för gammal för de här..

Random bilder från helgen!

- Helgen började redan i torsdags då det var poolhäng här med lite vänner!
 
- En toppen torsdag.
 
- Man kan ju inte passera IKEA utan att äta ikea-korv så jag lunchade där på fredagen efter jag fixat Joakims presenter.
 
- När jag kom tillbaka la jag mig vid poolen för de va fint väder, lite senare började de åska. Så vi begav oss till stugorna i Oxviken,
 
- Ovädret följde med oss dit och detta är precis innan en liten regnskur drog in.
 
- Efter regn kommer solsken, så sant som de är skrivet.
 
- Världens finaste pojkvän har jag !
 
- Klipporna i oxviken är mysiga.
 
- Joakim fyllde år igår och då måste man såklart få lite presenter. Av mig fick han dem inslagna i fint papper, en 16år lagrad whiskey och Call of dutty ps3spel.
 
Härligt när man kan få lite soltimmar också och helgen har ju varit väldigt fin!

Söndagen 28 Juli.

Jag lever men har inte mått vidare bra idag. 
 
Igår så bjöd Joakim hem några kompisar så vi grillade, badade och drack alkohol. Eftersom jag inte var så jätte sugen först, lite halv bakis så fick man ta en återställare i form av vodka, roses lime och sockerdricka, efter ett halvt glas var jag på G igen och det blev en riktig fest. Beställde taxi som kom och hämtade oss vid tio tiden och körde oss till Holmöbrygga där festandet fortsatte. Sen blev jag nog lite för full, men roligt hade jag!
 
Imorse vaknade jag kvart över tio, kunde knappt öppna ögonen så tunga dom var. Fick tag på väskan i samma stund som mobillarmet ringde, stängde av alla larm och sen har jag mätt dåligt och sovit i princip hela dagen. Först nu framåt kvällen som jag börjar känna mig levandes igen. - Så nu rör vi nog inte alkholen på ett tag.
 
Tack för en fin helg alla som varit inblandade!

Lördagen 27 Juli.

 
Idag fyller älskling år så igår blev det att vi festade till det lite eftersom det kanske inte blir någonting av det idag. Vi åkte iallafall först till Oxviken och grillade där med hela släkten och de va hur trevligt som helst. Spelade lite badminton med Joakim och hans småkusiner, tror jag och Gabbe vann för vi var awesome!
 
Sen åkte vi hem och jag bytade om och sminkade mig lite sen drack vi lite i väntan på skjutsen som tog oss ut till Holmöbrygga där vi spenderade några timmar. Dem hade livemusik så när klockan hade slagit tolv gick jag fram och sa att vi skulle sjunga för Joakim eftersom att han då fyllde år. Så fick hela byggnaden att sjunga. Lite drinkar på det sen stängde dem och vi hade lite problem med skjutsen hem så vi började gå men tillslut kom en bil och vi kunde åka med.
 
Nu ska jag bara få liv i min halvdöde pojkvän. För inatt när vi stod på bryggan så gick en bräda sönder på bryggan och Joakim flög igenom med sitt ena ben. Kan säga att hans lår ser inte allt för snyggt ut, skrapsår och ett stort blåmärke och ont har han, så det är min tur att pyssla om honom idag. Och ge han presenter, det är ju trots allt hans födelsedag!

Fredagen 26 Juli.

Är uppe tidigt denna morgon för jag ska agera chafför åt Josefine sen ska jag inom köpcentret. Det är så att Joakim fyller år imorgon och jag har lite kluvna tankar på vad jag ska köpa till honom. Jag är världssämst när det kommer till presenter och jag vill ju ge något bra. Nåväl, det stod ju på en bild att för att göra en man glad behövde man bara komma naken med en öl. Det får väl vara min sista utväg (; hahah...
 
Solen skiner och kanske blir det ännu en fin dag här uppe i norr, man kan ju hoppas. För då blir de nog ligga lite mer vid poolen när jag kommer hem.
 

Torsdagen 25 Juli.

Oh vilken härlig dag! Fast det var en lika hemsk morgon igen, typ hundrafemtiograder varmt vid sju tiden imorse. Sluta med att jag gick och fick ner markiserna, jag flyttade över fläkten på min sida sängen sen kunde jag sova några timmar till. Skönt! (; 
 
Vid elva gick vi ur sängen och jag gick ner och åt lite frukost. Sen tog jag på mig bikini, tog med mig solbrillor, tog min bok och mobil sen gick jag ut och la mig vid poolen. Extremt härligt väder idag, de har varit riktigt varmt. Jag har till och med doppat mig i poolen en gång idag, WOOP WOOP!
 
Sen hade jag ett nästan en timmes långt samtal med mamsen, lite diverse saker att prata om och sen bara sånt allmänt vad som händer på båda sidor av Sverige. Söt!
 
Sen åkte Joakim iväg till systemet för dem hade bestämt poolhäng här samt lite öl såklart. Fick han att köpa några cider till mig också men drack bara en. Sen har jag mest legat och solat bara. Tror nog jag fått lite ny färg och det är awesome!
 
Snart dags att fylla magarna med mat och som vanligt är matfrågan ett problem och grillat står väl som första tanke, men eftersom vi ska grilla imorgon så vill jag inte grilla idag också. Jag tycker det är gott med grillat men de blir ibland en hel del grillande under sommaren så ibland får man säga nej tack och hellre sukta efter pizza (;
 

Matkoma, fy fän!

Yes min sol kom, tror ni jag var glad eller? Nja imorse var jag segstartad för jag sovit så otroligt dåligt inatt. Vaknar sen av att Joakim stänger av golvfläkten och markiserna åker upp och solen lyser rätt in i mitt ansikte, detta typ halv sju på morgonen. Ingen hit, speciellt inte sen när Joakim typ ska lägga sina ben och armar över mig, som att jag inte va varm och svettig redan innan liksom .. Fast jag tycker ju om honom väldigt mycket ändå.
 
På med bikini, på med shorts, linne och kofta. Packade med joggingbyxor och tjocktröja sen packade vi in oss i bilen efter att jag ätit lite frukost. Körde ner till bryggan och lossade båten sen åkte vi (jag, Joakim och hans syster Josefine) båten till Oxviken och hälsade på lite släkt innan vi drog till Pontus och tjejerna (som vi bastade med igår) som låg på stranden bredvid deras stugor. Kan säga att ibland saknar jag Skåne-värmen för jag tror faktiskt att 25grader i Skåne är varmare än 25grader här, sen blåser de ganska mycket också. Jag trotsade vinden och fick tillslut av mig allt utom bikinin och kunde ligga och steka där på stranden lite. Blev ganska härligt faktiskt. Så lite sol har jag fått idag,
 
 
 
Sen blev det lite häng med släkten vid deras stugor fram tills killarna skulle åka och fiska. Då fick jag skjuts till min bil, körde hem med ett stopp in på ICA. Åt lite sallad & facebookade lite. Joakim kom hem och vi åkte till ICA och letatade mattips eftersom ingen av oss var sugen på något speciellt. Blev kroketter, beasås, lövbiff och sallad. Hur gott som helst så nu har jag lite matkoma. 
 
 

Onsdagen 24 Juli.

Igårkväll mötte vi upp några av Joakims kompisar för att dra ner mot båthamnen för att bada bastu. Joakim fick pusha mig lite för att följa med. Eftersom att jag vägrar att bada kände jag att de va onödigt att följa med och basta, men tillslut så gav jag med mig och följde med. Måste nog erkänna att när man bastar så ska man nog bada också, men jag kan verkligen inte. Så de blev kanske lite som att åka på bilbingo och man inte har en tuta på bilen. - Nej jag ska inte låta negativ, de va kul också. Sen fick jag ju super goda muffins av Elin. Och på vägen hem hade jag filt på mig utanpå tjocka lager med kläder, Joakim känner mig bra som tog med den, efter all värme från bastun blev de lite kallt utanför. 
 
Kom hem och har ätit lite chips med dipp, och även lite morötter med dipp. Vi har bestämt att om vädret tillåter (så som de är sagt att de ska) så ska vi möta upp folket imorgon igen vid oxviken för lite strandhäng. Så nu tänkte jag väl säga godnatt och krypa under täcket och försöka sova lite. 
 

Jag fick faktiskt också lite sol.

Jag satte mig ute på den inglasade verandan och läste lite ur en ny bok jag börjat på. Jag tror verkligen att jag har läst en novell eller bok med samma handling när jag var yngre. Saken blev inte bättre när det stod i början av boken att den kom ut 2002 första gången men har nu skrivits om för att passa andra delen bättre (den bok jag läser är dubbelvolym vilket betyder att båda böckerna är samlad i en poketbok). 
 
 
Jag kommer ihåg att jag läst en bok/novell om en pojke som blev intresserad av någon mystisktjej som flyttat in i ett övergivet hus. Kommer också ihåg att de handlade om varulvar och att byns katter försvann och blev dödade på konstiga sätt. Pojken jobbar på bilskrot och får köra sin alkoliserade pappa från stan när han druckit för mycket trots att pojken inte har körkort, han blev tagen av polisen någon gång också. Detta är i princip vad jag minns och det som är roligt är att alla dessa punkter redan kommit upp i boken jag läser nu. Så nog måste jag läst den tidigare utgåvan. (Lite dejavu känsla precis som med den där skräckfilmen jag och Joakim såg på för några veckor sedan, den jag trodde jag sett en äldre version av och de enda jag kom ihåg var att en tjej blev "våldtagen" av ett träd, de känns lite så nu också).
 
Nåväl jag började läsa lite i boken sen blev de lite väl varmt här inne och insåg att det faktiskt inte vara några moln alls på himlen längre. Tog boken med mig upp, bytade om till bikini och shorts sen gick jag ut och la mig vid poolen och njöt lite av solen. Hann med en stund innan det kom lite moln som var påväg att ta bort solen. Detta lagom till att jag ändå behövde gå in och ta hand om tvätten som var färdig tvättad.
 
Fixat med tvätten, och nu börjar jag bli hungrig. Men som vanligt är problemet, vad ska man äta till middag? Är hungrig men inte direkt sugen på något. Om inte potatisgratäng med rostbiff, sallad och rostadlök (Joakim tyckte de va super wierd med rostadlök till, jag tycker de är super wierd med räksallad på korv och mos & de är ju något norrlänskt).
 

Var är solen?

Detta måste nog vara den dåligaste sommaren jag varit med om (eller iallafall minns). Svensksommar betyder kanske dåligt väder i form av mycket regn, men då får man ändå dagar som är riktigt riktigt varma också. Detta året har jag inte fått många varma dagar, inte så mycket regn i heller, bara moln så långt ögat kan se. Det är lite tråkigt. Idag är en sån dag som är full med moln trots jag fått höra att de fina vädret skulle vara här måndag till onsdag.

Tisdagen 23 Juli.

Hej mitt i natten! Nu kommer jag väl ha ännu svårare att somna, jag får sådan extrem ångest och vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Tur då för mig att jag har världens bästa pappa som försöker göra allt för att hjälpa mig. Så nu är jag i de där stadiet då jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Vill nog mest bara skrika faktiskt. Jaha och vad är hennes problem då tänker nyfiknahuen, tyvärr kan jag inte dela med mig...
_____
 

Så till något roligare då. Vi åkte och hämtade Joel sen åkte vi in mot stan för att handla lite. När vi kom tillbaka så mötte vi upp Matte vid någon grill en bit ifrån Joakim så startade vi elden och grillade lite korv .När korven var färdig så satte vi lite mer fräs på elden så vi fick värme också. De va mysigt och inte alls så farligt kallt, kan vara för jag hade leggins och joggingbyxor över det, jag hade linne, en långarmad tröja och en hoody över det samt en skinnjacka utanpå. Och en sjal... Samt en eld som värmde framför mig. Otur att allt stinker rök nu bara. 
 
- Blev lite bilder ifrån kvällen och fler kommer nog senare.. Nu ska jag försöka sova, godnatt!
 

Måndagen 22 Juli.

Idag har vi varit ute och åkt med båten. Det blåste lite ute på havet och båten hoppade på vågorna men de va ändå ganska härligt. Joakim var ju super nöjd som kapten men hade varit ännu mer nöjd om han haft en kaptens mössa. Sagt till honom att han kan ta sin studentmössa man de va tydligen inte lika kul. 
 
Vi körde först och hämtade Joel sen åkte vi och lossade båten från bryggan och åkte ut. Vi åkte till Oxviken och små killarna var ju ganska snabba med flytvästarna till båten när vi kom. Dessvärre så blev det inget åkande för deras del. Vi var inte där så länge, så dem får åka en annan gång istället. Lika glada var dem när vi åkte och dem stod och hoppade i vattnet från klipporna. Jag säger bara brrr va kallt de va, doppade fötterna när jag hoppade ur båten och tog typ tre steg i vattnet och gick i land sen gick jag tillbaka ut för att ta emot Joels handduk medan han och Joakim drog in båten. På de få sekunder jag var ute i vattnet frös nästan fötterna till is, så kallt var det alltså.
 
Vi gick iväg till stranden bredvid och la oss där en liten stund. Joakim kom med glass som vi delade, men i ett försök av han att ta glass vältes ju bägaren ut på filten, haha.. Det var mysigt med lite strandhäng med solen som tittade fram lite ibland. Sen gick vi tillbaka till båten och åkte hemåt igen. Lämnade av Joel hos han och vi körde tillbaka hem och åt middag. Joakim är nu ute och klipper gräsmattan sen får vi se vad vi ska göra ikväll. Killarna är sugna på att hitta på något och vi hade tänkt sticka och spela biljard i stan men tydligen var det stängt fram till Augusti så de blev inget med det.
 
 

Även denna helg kommer till sitt slut.

Har tittat lite på film idag, råkade dock somna där i mitten så tappade bort handlingen och sov lite till. Sen åkte jag och Joakim iväg till ICA och handlade hem mat för vi skulle göra tacos till oss och hans syster Ida. Maten satt extremt bra i magen, tacochips med guacamole (när man har tacoguacamole-mixen i) är ju hur gott som helst! Lyckades bita sönder min tungpiercing också, nog för jag har järnbrist men behöver ju inte försöka äta upp piercingen :p
 
Nu tittar jag på Varg Veum som går på Tv4 medan Joakim spelar lite datorspel. Sen blir det lite mer film och sen är helgen över. Det har varit en bra helg och imorgon väntar solen (de är sagt att de ska va fint väder måndag, tisdag och onsdag så det hoppas jag på!). Hoppas ni också haft en bra helg!
 
 

Söndagen 21 Juli.

Gårdagen blev väl lite halv spontan och det var ju kul. Började med att vi lunchade på Wilma Grillen, eller tog med oss mat därifrån. Har ju suktat efter pizza därifrån länge så äntligen säger jag bara! Sen på kvällen grillade vi med familjen och hade det mysigt. Helt plötsligt hade folk bestämt sig för att dricka i stan så vi fick åka in med Mannström. Jag fixade mig på typ tio minuter och hann få i mig några klunkar sourz apple och en halv cider innan skjutsen kom.
 
Åkte in till stan och de blev lite öl och några fisherman shots sen drog vi tillbaka till hem för att hämta dricka och dra på husfest inte så långt ifrån Joakim. Hade med all alkohol som var kvar, vi drack, vi dansade, vi snackade, sen tror jag de spårade lite. 
 
Har drömt helt konstiga drömmar hela morgonen, för de va ju först på morgonen jag somnade. Drömt om att jag varit iväg med Colona och badat, hamnade i något gummibåt och det fanns hajar, helt plötsligt var jag nog full för jag visste inte vad som var upp över ytan och vad som var nedanför. Helt plöstligt står jag i en dusch och duschar samtidigt som jag packar en väska med alla mina grejer, tror jag skulle flytta eller något haha. Sen har jag självklart drömt om dricka så tillslut fick jag gå upp och hämta ett glas vatten och lägga i en resorb för jag mådde lite smått illa. Drack, somnade om och sen vaknade jag för ett bra tag sedan. Fast har bara hunnit duscha så denna dagen har väl inte varit så aktiv direkt. Kommer nog inte bli så mycket mer av det i heller. Kan kalla de bakissöndag!

Life comes with ups and downs.

- Att frysa, det är nog något av det värsta jag vet.
- För det dåliga vädret som tycks förfölja mig genom hela Sverige.
- Energilösa dagar, när allt man vill är att bara sova för man orkar ingenting.
 
- Skrattanfall, när man bara inte kan sluta skratta. Extremt härlig känsla!
- Med sommaren kommer grillen, och grillat är väl ändå något somrigt & gott!
- Jeansshorts, bruna bara ben i sommaren är ju extra fint i ett par jeansshorts!
- Köra bil, efter sju månader i Egypten där jag inte körde bil är det ganska kul och komma hem till min egen bil och köra den runt överrallt. 
- En bra bok, när solen tittar fram är det härligt att ta med sig en bok och läsa utomhus!
 
 
 

Lördagen 20 Juli.

Gårdagen blev inte så lång, and Im the one to blame. Men vi åkte iallafall till Elin vid halv fem tiden och när vi suttit där en liten stund började fler folk trilla in och vi startade grillen. Måste säga att en vingligare grill har jag nog aldrig sett förr haha. Men det blev underhållning för gallret trillade ner i grillen flera gånger när Elin höll på att värma upp sina potatisar på den.
 
Efter att alla fått i sig mat i magen så skulle vi spela BUX (eller kanske de stavas Bucks eller på något annat sätt IDK frågade inte efter stavningen). Det är som kubb men allt handlar om att slå ner "kungen" och när man gör de ska man dricka så mycket man kan medan motståndarlaget reser kungen, de lag som druckit upp sin dricka först vinner. Kan säga att vi tjejer klassade ut killarna första rundan men sen fick jag ont i magen. Uh.
 
Jag fick då ont i magen en stund, cidern gick ner super sakta och jag kände inte alls för att dricka den ville helt enkelt inte ner, sen blev det kallt också och jag klarar inte av att frysa då håller jag inte humöret på topp. 
 
Vi satt ute på gräset i solen en stund, sen för flyttade vi oss efter solen och sen tillbaka in i minipartytältet (aldrig sett ett så litet partytält förut, gulligt var de). Musiken ändrades, och hackade så fort de kom en bra låt och någon ville höja volymen. Men det var ganska kul, men jag var inte alls i mitt ess och jag måste skylla på kylan.
 
Så klockan hann väl passera tio när Ida och Josefine kom och hämtade mig och Joakim. Han hade ändå druckit upp all sin dricka och jag var bara så kall. Så vi åkte hem. Jag fick dock ganska dåligt samvete (eller kände mig elak) som drog med honom hem trots att han nog hade velat stanna kvar. Men men.
 
Gick upp och la mig i sängen under täcket med joggingbyxor, linne, strumpor och tröja för att få upp värmen. Hade tänkt ta en varmdusch men eftersom man fryser efteråt tyckte jag att ligga under täcket lät som en bättre idé. 
 
Jag har varit vaken en bra stund men älskling ligger kvar på andra sidan sängen. Har varit värsta fighten om täcket inatt eller ja han har dragit ganska mycket så jag inte haft något täckte. När tittar jag över på hans sida så har han likoms vevat in benet i två meter täcke, konstigt jag inte fått något då haha.
 
Har varit nere och hämtat resorbvatten till honom, han sa att han inte behövde för han mådde bra. (Jag som bara ville va snäll och ta hand om honom efter att han varit så söt och tagit hand om mig). Nåväl. Solen ser man inte av här så jag börjar känna att jag skulle vilja vara hemma för nere i Skåne verkar de ju vara så fint väder hela tiden. Fast nere i Skåne har jag inte Joakim så dåligt väder får helt enkelt vara bra (;

It's friday, and party!

Vi vaknade, vi låg kvar i sängen, vi gick upp. Har varit iväg på systembolaget och handlat lite dricka inför kvällens festeri och sen åkte vi inom ICA och handlade lite mat som vi kan grilla ikväll. Nu är Joakim iväg och ska fixa lite med deras båt, jag ska snart ta en varm dusch och planera kvällens kläder (ska sitta ute måste se bra ut men också ha VARMA kläder då jag vet hur lätt jag fryser) sen fixa med lite sallad att ha vid sidan om de grillade köttet och potatissalladen ..
 
 

Fredagen 19 Juli.

Det är kul hur man försökt söka jobb hemma förut och skickat iväg säkert 50 ansökningar och när man väl fått svar har de varit i stuk med "Tack för ansökan, platsen har tyvärr blivit fylld". Så jag började titta runt på jobb i Norge. Skickade iväg fyra ansökningar varav två inte kommer läsas förrän om någon vecka och de andra två var till samma ställe men med två olika arbeten. Tror ni inte jag får svar två dagar efter till de jobb jag inte ens har någon arbetserfarenhet av och då får svar att jag låter intressant och är vidare i processen om jobbet. Då är de ju bara synd att det är helt fel kommun så jag kan inte ens ta de. Jag som trodde de skulle ta minst lika långt tid där som här. Nu har jag lite positivare inställning, mitt papper och hur jag ser på mig själv är nog faktiskt ganska bra. Jag måste bara våga tro på mig själv. Jag vet ju att jag kan om jag vill, och att kan jag inte från början så brukar jag ha ganska lätt för att lära mig. Vi får väl se vart vi hamnar. Trondheim, Stavanger, Bergen, Oslo?
 
Någon som arbetat i Norge tidigare, var tycker ni det är bäst att bo & arbeta? Vi vill ju bo så billigt som möjligt men inte i något kollektiv och ändå ha nära till jobbet. Och jag vill helst inte vara i Oslo för det känns som de skulle vara för dyrt..

Torsdagen 18 Juli.

Jag har absolut ingenting att skriva, allt jag vill ha är sushi. Kommer snart börja drömma om det också. Sjukt. Jag ska fortsätta roa mig med några avsnitt White Collar och lite läsning.
 
 

It's killing me softly.

Jag hade visst fel inatt när jag skrev att vi inte skulle vakna så tidigt som larmet var ställt. Gick upp ur sängen vid klockan tio. Vaknade dock med extremt ont i nacken och det håller fortfarande i sig. Jag vet inte riktigt hur jag sovit inatt men jag hoppas jag lyckas sova bort det också. Blev lite bättre med en varmdusch och lite bättre efter att  Joakim dragit en massagestav längst med nacken (känns fel och skriva massagestav men det är ju faktiskt det de var). Har iallafall varit och handlat, tittat på tre avsnitt av white collar för vädret tillät inte solning idag heller. Sen har jag fixade jag mat när Joakim kom hem och nu ska jag bara ta det lugnt och vila nacken resten av kvällen.

Onsdagen 17 Juli.

Man kan ta lill-lördag när man vill och vi tog den igårkväll. Jag skulle ju roa mig medan Jocke hade datortid med sina vänner. Hans syster ville kanske ha skjuts till Sundsvall så jag sa att jag hade inget bättre för mig så jag kunde agera chaffis. Sluta med att jag blev med bjuden på vin kväll hos Therese och Joakim fick vara vår skjuts istället. Var en trevlig kväll med lite damfotboll på TV, lite tjejsnack och lite alkoholhaltiga drycker. 
 
Sova - larmet ringer för ingen anledning vid halv tio och klockan tio, tror inte vi kommer upp så tidigt...

Tisdagen 16 Juli.

Har återigen varit lite halv dåligt väder, moln över hela himlen och det är väl först nu vid sex-tiden som molnen försvunnit och solen kommit fram. Så jag har inte gjort så mycket idag, hållt på att radera närmare tusen bilder från mobilen och gått igenom för jag hade tydligen inte fört över alla bilder insåg jag när jag kom till Mikaelas födelsedagsfirande och inte kände igen bilderna därifrån. Nu vågar jag inte radera utan att ha datorn framför mig. 
 
Ätit mat och nu väntar vi på att spelandet ska va över så vi kan gå till OK och äta lite glass. Tyckte vi kunde gå ut när solen väl visar sig framme. Sen ska ju Joakim spela datorspel hela kvällen så jag får roa mig bäst jag kan, men jag har ju en dator och några böcker så tror nog jag överlever några timmar på egen hand. 
 
Utökat mitt jobbsökande utanför AF's jobbsida också. Börjar googla lite för att se vad som finns. Det kommer ju sluta med att man jobbar som bartender skulle jag gissa på. Känns som det är det enda jag har på papper som jag kan jobba med. Men det blir nog kul. Bara fem år sedan jag stod och jobbade bakom en bardisk. Ska bara läsa på drinkarna så kommer det nog gå bra. Hoppas jag. 
 
 

Cravings.

Håller på att radera bilder från mobilen då jag har närmare 1500 bilder och många av dem är sånna bilder man tagit på något för att ha facebook eller blogg material, vilket betyder att bilderna inte är något att spara då de kanske var "in the moment bilder". Men att gå igenom bilderna och alla sushi bilder kommer upp stillar ju inte direkt de craving jag redan känt för sushi. Nu vill jag bara trycka i mig sushi ännu mer än tidigare. Uh!
 
Här kommer några få bilder av de sushitider som passerat i Egypten.
 
 
 
 
 
 
 

Måndagen 15 Juli.

Idag har det inte varit så fint väder och de va ju tråkigt när vi ändå vaknade i normal semester tid. Gick upp och duschade varmt, fick bort all kvar blivet smink sen i lördagskväll, ja jag orkade aldrig duscha igår för jag var lite väl sliten antar jag.
 
Vi körde och hämtade hem min bil från oxviken sen körde vi in till Sundsvall för lite ärende. Åkte inom ICA och handlade lite mackor, mjölk och yoghurt sen när vi kom hem har jag checkat lite på AF's jobbsida. Joakim lagade lite mat till oss vid fyra tiden och sen kom åskvädret över oss.
 
Jocke spelar datorspel nu och jag har suttit som klistrad vid AF's hemsida. Försöker hitta lite arbete i Norge eftersom det är dit vi kommer förflytta oss härnäst. Vi känner båda att vi vill tjäna lite mer pengar nu efter ett år som reseledare där dessvärre lönen är väldigt låg. Arbetsmarknaden i Norge ska ju vara bra för oss svenskar, dem ska tydligen gilla oss, plus vi tar väl alla skitjobb som norrmän inte vill ha. Inget mig emot, jag vill tjäna bra med pengar..
 
- Outside my window..
 

Mannen snarkar, kanske jag också ska sova.

När vi kom hem ifrån Sundsvall så ville Jocke spela lite datorspel och jag gick upp och chillade i sängen. En och en halv timme senare går jag ner för att se hur det blev med pizzan. De andra hade handlat hem tacogrejer så vi struntade i pizzan, även om jag fortfarande var sugen på en hawaii pizza från Wilma grillen med pizzasallad och beasås till. Tacosen var väldigt god och satt precis där den skulle. Efter de gick jag upp och roade mig med två Pretty little liars avsnitt (och råkade somna till lite i slutet) medan Joakim spelade lite mer datorspel. Hade bestämt vi skulle se lite film nu på kvällen och bara ha en lugn kväll. Vi såg klart Mr Deeds, hade tänkt se hangover part 3 också men nu snarkar Joakim för fullt och jag tycker det är bättre att vi lägger oss i normal tid och kanske får en soldag imorgon istället för att vara vaken halva natten så jag ska försöka sova lite jag också.
 
Kan inte sätta ord på hur glad jag är över att jag har träffat Joakim. Han är en så otroligt fin kille! 

Igår innan festandet.

- Kan säga att jag hade det ganska så bra (:
 

Söndagen 14 Juli.

Det blev nog en ganska hårdkväll igår. Men roligt hade jag, det kan ju inte va annat när man får värsta skrattanfallen och inte kan sluta. Tror att jag var lite underhållande iallafall.
 
Började med att jag, Joakim och Matte åkte ut till Oxviken så grillade jag och Joakim med hans föräldrar och syskon och syskonbarn. Hur trevligt som helst. Sen fick vi skjuts tillbaka hem med Jockes bror så drack vi lite här i väntan på skjutsen in till stan. Åkte till en hemmafest som var ganska lugn sen drog vi vidare till puben där jag träffade några av Joakims kompisar, också hur trevligt som helst. Sen efter det så blev jag aningen full. Kvällen avslutades med huvudet nertryckt i Joels toalettstol. Sen sov jag ganska gott fram till efter tio när de andra vaknade och började leva. Fast jag låg kvar på min plats i Joels säng och då och då kom Joakim in och tittade till mig. Han är världens bästa pojkvän, han är så fin som tar hand om mig när jag mår dåligt.
 
Nu spelar han lite datorspel och jag tänkt bara gosa i sängen sen ska vi hämta hem pizza från Wilmagrillen (godaste pizzan!!) Blir nog inte allt för mycket liv från min sida idag då jag stundvis känner mig kräkfärdig. Men det var en bra kväll igår och det är de som räknas (:

Lördagen 13 Juli.

Det är otroligt fint väder här uppe nu. Har varit med ute i trädgården när Joakim höll på att klippa gräset och det blev riktigt varmt när man stod i solen. Nu är jag redo att dra på mig skorna och köra mot Timrå och systembolaget, behöver inhandla lite alkohol till kvällens grillning nere vid stugorna. Sen ska jag nog inom ICA och köpa en tidning och aceton då jag har naglar som inte vill få normal nagellacksläggning på sig, borde lära mig att genomskinligt är de som passar bäst till mina naglar.
 

Med solsken kommer glädje.

Så efter att vi tinat upp köttfärsen och gjort ny pasta och käkat vår lilla lunch gick jag ut och la mig vid poolen en liten sväng. Sen packade vi in oss i bilen och körde till Oxviken där deras släkt har stugor, så hela släkten var samlad där ute i solen. Badade gjorde dem (inte jag, jag är badkruka som attans!), satt i solen, åt lite vattenmelon, lite barnmys, grillade hamburgare och lite eftersnack. Hur mysigt som helst där ute vid vattnet. 
 
Nu blir det lite ensam mys med White Collar för Joakim är iväg på egen hand. Sen när han kommer tillbaka så blir det väl någon film innan vi ska sova. Imorgon ska han jobba och jag tänkte köra iväg och handla in lite alkohol till kvällen då vi ska åka iväg och grilla. Sola, det tror jag nog också att jag ska hinna med om vädret tillåter och de tror jag nog (:

Fredagen 12 Juli.

Jag trodde ju lätt att vi skulle vända rätt på dygnet efter att vi var barnvakt igår och gick upp redan tjugo över sex men ack så fel jag hade. Älskling satt och spelade till klockan ett på natten sen såg han på film  efter det, en riktig nattuggla. Jag somnade iallfall lite tidigare än han. Och jag vaknade runt nio imorse men inte ville jag gå upp för de så jag sov vidare till klockan tolv. Solen skiner och lite moln finns på himlen men sola lite kan vi nog göra (:
 
 

En dag som barnvakt.

Det är ju ingenting nytt för mig. Jag har ju agerat barnvakt förr och jag har alltid gillat barn (ta det på rätt sätt tack). Jag minns fortfarande den här videon på mig och min lillebror på BB när han inte alls var speciellt gammal. Jag satt med honom i famnen och sa till kameran att jag visste hur man gjorde så sch'ade jag mot Emil samtidigt som jag vaggade han fram och tillbaka, det som var gulligast med allt var ju att han var redan tyst för han sov. HAHA!
 
Vi var iallafall uppe väldidgt tidigt idag för vi skulle åka iväg till Joakims kusiner innan hans moster åkte iväg. Så vi små pratade lite innan hon åkte och sen tittade vi lite på TV innan små killarna vaknade. Det blev lite frukost och TV för dem först sen gick vi ut och letade upp alla delar till stuttsmattan sen började vi montera ihop den tillsammans med den stora killen medan de två små spelade lite fotboll med varandra. Det tog lite tid att få ihop allting med skyddsnät och allt och när det väl var klart hade killarna hoppat färdigt på tre minuter sen var de inte lika kul längre haha. 
 
Sen blev det en fisketur planerad. Plockade fram grejer. Började med lunchen, fick alla att äta, klädde på dem ytterkläder sen packade vi in ungarna, fiskegrejerna och hunden i bilen så körde vi mot stugorna i oxviken där vi hälsade på Joakims systrar och mamma. Lämnade hunden hos dem medan vi och små killarna åkte till ett ställe där vi stod och metade. Jag är inte en fiskemänniska själv och var väl lite njeeig till hela idéen. Har fått krok i mig när jag var liten så jag ville inte ens hålla i ett spö med krok än mindre med ett barn som kan svänga in kroken i mitt öga men det gick bra. Jag stod med minstingen och de var lite små kul där i fem-tio minuter. Nej fiska är väl ingenting som jag tycker är speciellt kul, så det är ju tur att Joakim kan få lite ensamtid eller kvalitets tid med sina kompisar när han ska fiska för jag vill nog helst inte följa med. Blir bara kallt och då är jag hellre någonannanstans (; men de va ändå ganska mysigt och va ute med killarna och se dem bli glada när dem fick upp dessa små små små fiskar på krokarna. Ja jag till och med trädde på mask på kroken.
 
När vi fiskat i en timmes tid något åkte vi tillbaka till oxviken för att lämna tillbaka bilen till Jockes mamma, vi lånade den för den var lite smidigare att ha. Sen packade vi in alla grejer samt ungar och hund i bilen igen och körde tillbaka till huset. Gjorde lite mellanmål och sen satt killarna framför tvn. 
 
Lite senare kom deras mamma hem med pizza till oss allihopa, ett bra slut på en lång dag. Så jag har haft fullt upp och det har varit väldigt roligt. Dagen har också gått otroligt fort tycker jag. Trots att den varit säkert dubbel så lång som mina dagar de senaste veckorna :P
 
Tänkte väl sätta igång något avsnitt från andra säsongen av White Collar sen somnar jag nog gott inatt, hoppas jag iallafall. Imorgon håller vi tummarna hårt på extremt fint väder. Då blir det ut till oxviken och kanske lite solning på klipporna .. 
 
 

Torsdagen 11 Juli.

Godmorgon! Idag kan man ju säga att vi är uppe med tuppen, så här tidigt har jag väl inte gått upp på ett bra tag. Snarare så att det istället blivit att man ibland gått och lagt sig vid denna tiden. Idag kommer bli en lång dag, jag hoppas det blir sol så vi har möjlighet att vara ute ...
 

Now you see me.

Enligt IMDb är detta en crime/thriller och har fått betyg 7,5. Jag tyckte inte riktigt den ska läggas i de facket, fast vilken genre jag själv skulle ge filmen kan jag inte riktigt sätta fingret på. Crime/thriller för mig innehåller mord, typ som CSI, Bones osv osv ..
 
Filmen handlar ifs om en FBI agent som tillsammans med sitt team och interpool ska få fast fyra personer som jobbar som "trollkarlar". Under deras föreställningar rånar dem banker och ger sedan sin publik pengarna. Jag tyckte när jag såg trailern (som jag skrev i inlägget under) att filmen verkade riktigt bra, i trailern visar dem ju många av tricken som utspelar sig i filmen och det lockar. När man sen ser filmen så kommer det en handling till filmen mer än bara lite magitrick. Den hade biopremiär i Sverige idag och jag tycker absolut att ni ska se den. Den är rolig, den är actionfylld och de tar inte halva filmen innan det händer något utan det händer saker redan i början av filmen. Så mitt betyg: SE DEN! (;
 
 

Ikväll ska vi iväg på bio.

När vi var och såg Man of Steel i Helsingborg såg vi trailern till denna film och jag sa direkt att jag ville se den. Ikväll är det premiär av den i Sverige så vi ska in till Sundsvall och titta på den. 
 
 

Onsdagen 10 Juli.

Igår när vi var på ICA så köpte vi varsin Loka och jag tänkte jag skulle testa den där nya (ja den är väl inte ny längre) med strawberry ice cream smak. Jag tyckte faktiskt den var riktigt god. Sa till Joakim att om man skulle gå på diet och var sugen på glass kunde man ju bara dricka en sån (;  
 
 
- Jag vet jag är sen men hört att de är bättre sent än aldrig (;

Kanske dags att sova... Mer.

Det blev en liten sväng inom ICA innan idag, köpte lite bröd, dricka o liknande sen när vi kom hem så var det nästan tid att börja med maten. Tacos! Så jag började hacka lite grönsaker när vi insåg att en kryddmixpåse till behövdes så Joakim och hans lillasyster  Josefine fick åka och handla så fortsatte jag med maten. När hans storasyster Ida kom hem från jobbet var maten färdig och vi högg in. Gott var det, jag som inte ätit något sen min räkbaguette på nattens roadtrip var ganska hungrig. 
 
Sen har det varit lite facebook, lite bloggar, lite internet sen gick jag upp o la mig i sängen och försökte se sista avsnittet på första säsongen av White Collar men somnade och har sovit lite nu på kvällen medan Joakim roat sig på egen hand. Nu blir det lite film innan vi somnar. Så nu säger vi godnatt! (:

Tisdagen 9 Juli.

Godmorgon ifrån Norrland!
 
Jag och Joakim packade in alla mina grejer och oss själva i bilen igårkväll efter tio tiden och körde först mot Örkelljunga för att få tankat bilen och köpa något ätbart på Statoil. När vi tankat och jag kör en liten bit så hör vi sen något jävla ljud och ner störtar kaffetermosen, SMART DRAG JOCKE! Aldrig varit med om att någon glömt en kaffetermos på biltaket när man tankat förr, men någon gång ska ju vara den första hahahahaha...
 
Sen körde vi, och vi körde. Jag körde hela vägen upp till Stockholm typ sen behövde vi tanka på nytt. Min bil har minsann aldrig dragit så mycket bensin förr som den gjorde inatt. När jag körde låg den på 0.86l/milen och när Joakim sen tog över låg den ju på 0.95 men de kan ju också va att vi körde typ 130-150 hela vägen upp.. Motorväg!
 
När vi bytat plats i bilen kunde jag ändå inte sova, var väl lite stissig med att Joakim skulle kunna va trött och somna bakom ratten eftersom vi åkt så långt, sen va jag lite rädd om bilen också efter den aldrig kört så här lång sträcka på en och samma gång förr men det gick hur bra som helst.
 
Lite innan sju gick vi innanför dörren och gick i princip och la oss och sov direkt. Klart tog de en liten stund för mig att somna när jag väl fått en säng så som de alltid ska vara men tillslut så fick jag komma in i drömmarnas land.
 
Vaknade av larmet för en timme sen, kan säga att jag ville nog egentligen inte gå upp men va ska man göra. Så vi gick ner och packade ur bilen på alla saker och sen tog jag ner min dator när Joakim ändå skulle ha lite datortid. Sen kommer han ut med en liten sprayflaska som han vill att jag ska lukta på, han sa att han köpt en ny parfym. Så jag luktar, sen spyr jag nästan. Snällt att be ens flickvän lukta på fis! Och nu har han väl sprungit och gömt sig någonstans haha..
 
Ska iväg och handla hem lite ätbara saker snart sen får vi se. Solkusten bjuder inte på så mycket sol just för nu, är lite molnigt. Men tänkte väl gå och leta upp Joakim nu så får ni alla ha det så bra. Nu vet ni i alla fall att vi lever och har kommit fram (:
 
 

Jag lär mig aldrig att säga hejdå.

Det är likadant varje gång jag ska lämna mitt hem. Känns som jag är en fågelunge som inte är redo att släppa ut vingarna och flyga på egen hand. Tårarna rinner lite längst med kinderna för att jag återigen ska lämna familjen bakom mig för mina nya äventyr. Visst jag vet det är dags men känner mig delvis elak. Men jag älskar er, mer än något och någon annan..
 
Så efter strandbesöket (som var jävulskt kallt) så drog jag ut med pappa så vi kunde byta skruvarna eller nitarna som satt fast på kjolpaketet på bilen. Har nu mindre nitar utan rostiga ringar under, dock har rosten satt sig så hårt i plasten att jag troligen måste måla över de för att bli av med det. Men så länge nitarna är mindre och inte skaver sönder dörren så är jag väl ganska nöjd. Tack pappa!
 
Gick in och åt lite mat som mamma varit så snäll och fixat sen gick jag ut och tvättade snabbt av bilen då den blivit aningen skitig av all körning på grusvägarna. Så tvättad, nya nitar och nu är det bara väskan som ska packas sen är jag redo att ännu en gång lämna Skåne. Sommaren spenderas i Norrland uppe hos Joakim sen får vi se vart det bär efter det..

Stranden here we come!

Inatt började jag helt plötsligt må jävligt illa så jag hann se ett avsnitt av Bates Motel sen var jag tvungen att försöka sova. Drömt konstiga drömmar hela natten och när jag sen vaknade då var illamåendet väck. Väldigt skönt!
 
Nu ska vi dra till stranden och jobba på brännan (:

Måndagen 8 Juli.

Det har blivit den tidpunkten på dygnet att det är dags att krypa i säng. Har haft lite "spelkväll" ikväll. Inte i den tankebana som jag från början hade tänkt (och som syrran också påminde mig om när vi körde iväg och handlade tidigare idag). Jag hade ju tänkt vi skulle ha en spelkväll innan vi åkte från Skåne, att vi skulle spela med andra ord som jag tycker är så sjukt roligt med familjen men ikväll blev det då en annan typ av spelkväll. Alla hade sina mobiler eller datorer vid köksbordet och spelade olika spel på datorn istället. Haha. Men ändå "spelkväll" (;
 
Ska starta andra avsnittet av Bates Motel för jag tyckte ju faktiskt det verkade som en bra serie, så jag kommer ju lätt se alla tio avsnitt. Något som är mer positivt är att detta verkar vara den första serie som jag ser som Joakim faktiskt också gillar. Det är ju kul om man kan se något tillsammans också (;

En dag i solen.

Så härligt att solen har kommit tillbaka igen, så saknad den varit. Jag gick ut och la mig på en filt med boken i händerna. Lillebror & Joakim skulle köra cross men blev inte så mycket av det då bara den ena av dom två crossarna gick igång. Men jag fick iallafall några timmar i solen och det behövde jag verkligen.
 
Sen åkte vi till stugan och städade efter oss. Renbäddade sängarna, torkade och plockade undan, dammsugare, drog ut alla sladdar till elementen och stängde av varmvattnet. Imorgon ska jag väl packa väskan för om allt går som planerat så åker vi väl upp till Sundsvall imorgon. Lite blandade känslor som vanligt när man lämnar familjen och denna gången känns det ju inte direkt som det är tillfälligt utan det är väl meningen att det verkliga livet ska börja nu. Vi börjar med sommaren, och den spenderar vi i norrland..
 
- Två av de bilder syrran tog av oss igår på kalaset (:

Yeay solen skiner!!

Det här med att sova på normala tider på dygnet verkar ju iallafall inte vara våran sak. Jag somnade ändå inte allt för sent men vaknar till vid halv sju imorse och då ligger Joakim fortfarande och kollar på film. Kul att dygnet är helt fel vänt, nåväl solen skiner så man ska vara glad!
 
Filt, bok och ett glatt humör tänkte jag ta med mig ut om en liten stund. Killarna har planerat att köra cross idag och jag ska steka! (:

Bates Motel.

Jag vill tipsa om en ny miniserie som jag precis sett pilotavsnittet av. Det är en såkallad prequel till Psycho. I serien får man följa den mörka bakgrundshistorien och se hur djupt invecklad Normans relation är till sin mamma och hur hon hjälpte till att skapa den mest kända seriemördaren av dem alla. Läs mer om serien här. 
 
I första avsnittet finner Norman sin pappa död i garaget och efter den mystiska döden tar hans mamma Norma med honom till en ny stad där dem ska få en ny start och öppna stadens motell. Norman försöker sig på en ny start i en ny skola, får kontakt med några tjejer ganska fort och hamnar på en fest. Samma kväll som festen blir hans mamma Norma attackerad av den förra motellägaren. Det slutar i mer blod & död.
- När jag såg trailern för serien fastnade jag direkt. Jag tycker att första avsnittet var spännande och jag vill bara se mer. Just därför vill jag tipsa till alla er serie älskare där ute. Även om det bara handlar om tio avsnitt kan det vara värt det (: Genren på serien är skräck/mysterium.
 
 - Och ja, om ni känner igen killen så är det han som spelade Kalle i Kalle & chokladfabriken (;

Söndagen 7 Juli.

Helgen börjar ännu en gång att gå mot sitt slut, söndagen är inte riktigt här ännu men snart. I fredags så blev det grillning med familjen, hur god mat som helst med pappa & Joakims teamwork vid grillen. Sen roade jag mig med lite film medan älskling hade lite kvalitéts tid med pappa (och syrran,brushan&Hillevi).
 
Igår vaknade jag lite senare än tänkt, larmet ringde men jag ville inte gå ur sängen. Jag och Joakim åkte till stugan och duschade och samlade ihop lite kläder och åkte sen tillbaka till huset och jag gjorde vid mig i form av lite smink och klädbyte, lät håret falla fritt även om jag tyckte de är enklast att köra på lockigt hår. 
 
Desiree fyllde ju år i fredags så igår hölls ett kalas för henne då hon hade bjudit hit lite släktingar. Det bjöds på lite kakor, tårta och dricka till det. Vi var placerade ute i trädgården och jag tog ju första platsen i solen, vem vill sitta i skuggan när solen äntligen vågat visa sig?
 
Hade kameran med mig och det blev nog en hel del ego bilder under dagen.
 
 
Och syrran fick agera fotograf och ta några bilder på mig och Joakim, bilder kommer senare då hennes kamera nog fick fler fina bilder än min (:
 
 
När kalaset tog slut och vi hade slutat dribbla fotboll (ja jag har två morbrödrar som älskar fotboll så de blev lite fotbollspassningar, dribblande osv innan kalaset tog slut) så gick vi in och åt lite mat och packade sen in oss i tre bilar för att åka ner till byn och se vad de skulle bli för race där. Polisen stod där redan innan vi kom så de va ju inget röj där inte. Vi åkte inom Ängelholm som också var tomt och vidare till Hyllinge där de stod en hel del fina och mindre fina bilar, burnande och även lek med små radiostyrda bilar såg man innan polisen kom. Jag frös ville nog ändå hem. Vi åkte tillbaka till Ängelholm och där var faktiskt lite streetrace så där satt vi väl i någon timme och tittade på racen som passerade framför ögonen på oss. Kylan tog sig närmare huden och jag kände väl åter att jag nog mest ville hem. Det blev donken sen tog vi bilarna och körde hem. Blinkade hejdå till morbror när han körde raktfram medan vi andra svängde sen dröjde de inte länge innan även vi kom in i värmen.
 
Så det har ändå hänt lite saker idag och det har faktiskt varit en bättre dag än mina senaste då jag varit på lite dåligt humör. Hjärnspöken, dåligt väder och trötthet är nog inte alls en bra kombination. Speciellt inte om man gillar att vara en glad, pigg tjej med solens strålar mot ens kropp. Nåväl, vi blickar framåt mot ljusare tider (:

Fredagen 5 Juli.

Min minsta syster fyller år idag, sjutton år, herregud va tiden går. Så det har blivit beställt att vi skulle grilla idag. Har varit iväg och handlat lite. Pappa och Joakim står ute vid grillen nu och fixar och donar där precis som dem ska göra. Pommes'en har åkt in i ugnen och jag sitter med datorn framför mig, precis som de ska vara (;
 
Får väl slita mig och se hur de går för männen ..
 
- Lite trapphäng ute i solen.
 

Vaknade iallafall i sängen.

Jag har väl varit lite halvsur hela dagen. Vet inte varför. Joakim sa att jag nog vaknat på fel sida av sängen idag och hoppas jag vaknar på rätt sida imorgon. Ja annars kan jag ju bli ner puttad på golvet så är det omöjligt att vakna på fel sida av sängen (; haha.
 
 

Den är äntligen OK!

Hade inget bättre för mig så jag bestämde mig för att de va dags att åka och besiktiga om bilen så den blev färdig någon gång. Så åkte inom Klippan och det tog typ tre sekunder sen var bilen färdig. Woop woop. Lite sibylla på vägen hem och nu ligger vi i sängen och jag är lika trött som vanligt. Känns inte så moget när man bara vill sova hela tiden men va ska man göra.. Solen skiner lite idag iallafall, de är ju alltid något (:

Torsdagen 4 Juli.

 
Syrran sa att det var en skräckfilm att se, hon hade sett den på bio tillsammans med några kompisar. Jag såg trailern och frågade om de inte var en remake av en gammal film. Jag sa jag sett en gammal film för flera år sedan men visste inte om de va samma handling för det enda jag kom ihåg från den gamla filmen var att en tjej blev våldtagen av ett träd. Jag såg den här filmen inatt med Joakim och en scen som man kunde ta som "våldtäkt-av-ett-träd" kom och jag insåg att detta var en remake. På google kan jag dessutom se att de fanns en gammal The evil dead från -81, det är troligen den jag sett..
 
Den här Evil dead från 2013 har fått 6,9 i betyg på IMBd. Det handlar om fem kompisar som åker till en stuga i skogen för att en av personerna ska bli av med sitt drogberoende. Dem hittade en bok som är en port mellan helvetet och jorden. En efter en blir dem besatta av demoner och måste komma på ett sätt att få ett slut på det innan dem alla dör.
 
Jag tyckte att filmen funkade, men för mig var det nog också lite mycket blod. En del saker kan jag inte se, som att klyva tungan mot ett knivblad, de blir liksom som att jag kan tänka mig känslan och de får håren på ryggen att resa sig. Usch, haha. Jag gillar skräckfilmer där man blir rädd, denna var mer en skräckfilm som var äcklig. Skulle inte säga att den var dålig men jag tror nog inte jag kommer se den igen. Fast man brukar väl oftast bara se riktigt bra filmer fler gånger än en. 
 
 

Fufflet.

Ja något fuffel var det allt. Han tog ju bilen och körde iväg till byn och när han kom tillbaka hem så hade han ena handen bakom ryggen sen stäckte han fram den här fina buketten med blommor till mig. Han är så söt!
 
 
 
 

Jag vill ha sol!!

Så man kan ha mindre kläder på sig utan att frysa, så man får den där extra energin och så man kan vara utomhus. Nu håller man sig nästan inne hela tiden, håller sig vaken långt in till morgonen och sover bort halva dagen. Känns lite som vad gör det när solen ändå gömmer sig..
 
Joakim tog bilen och körde iväg, vet inte riktigt vad han har för fuffel för sig men han frågade bara efter bilnycklarna och inte efter mitt sällskap så vi får väl se när & hur han kommer tillbaka (;

Onsdagen 3 Juli.

Tiden går fort när man har roligt, och även om man längtar efter något roligt. Ja tiden den går faktiskt framåt oavsett humör, känslor och dylikt. Efter att ha spenderat månader tillsammans i Egypten, månader i sär då jag var i Egypten och han var i Gran Canaria eller jag var i Sverige han i Gran Canaria eller han i Sverige och jag i Egypten så har vi nu faktiskt kommit till vår sjätte månad som ett par. Vem kunde tro att jag skulle gå och bli kär i Egypten, inte jag iallafall, jag som inte ens ville dit från början. Nu är jag ju iallafall ganska glad för det (: 
 
 

Tisdagen 2 Juli.

Vi sov halva dagen sen var vi lite duktiga och gick ut en lång runda. Eller vi var väl inte duktiga, det var Joakim som fick dra med mig ut. När vi sen kom tillbaka en timme senare så lagade vi middag, kollade lite film sen duschade vi och tog bilen och körde hem. Lite internet tid, lite kaffe och ikväll blir det sova i min säng här hemma ...

Måndagen 1 Juli.

Jaha då har hela helgen passerat.
 
I fredags så kom vi hem för att pappa hade varit och hämtat hem den där sista saken till bilen sen fick vi de fixat på eftermiddagen. Nice! Jag, Joakim och syrran åkte till systemet för att handla hem lite alkohol som vi kunde dricka på lördagen då vi bestämt vi skulle ut i Helsingborg och festa lite. När bilen var fixad så beställde vi pizza och åt i sällskap av varandra.
 
På lördagen så gjorde Joakim en jätte god pasta carbonara sen gjorde vi oss klara. Pappa kom och hämtade oss och vi började dricka lite där hemma. Jag gjorde visserligen mig klar hemma med att fixa håret och ta på mig kläder. Invigde mina nya snygga skor som jag hämtade ut dagen före. Sen blev det en del shottar, lite dricka spel sen kom vår morbror som skulle agera andra taxi då vi var för många för att åka i en bil. Började på I Rock (gamla tapaz) och det blev shottrundor efter shottrundor, jag tyckte de va ganska trevligt. Sen drog vi in en sväng på Stinsen sen letade vi uteställe en liten stund och hamnade tillslut på lila helvetet och fortsatte shotta och dricka twisterdrinkar. Hade roligt! Pappa kom sen och hämtade oss. Jag och Joakim fick skjuts till stugan, värmde upp lite pasta och åt nattamat, sen somnade vi ganska fort.
 
Igår var en sån där lugn dag som man får ha ibland. Blev lite film och vi åkte in till Perstorp och köpte tacogrejer. Så det är min helg i korta drag. Haft hur bra som helst om man bortser från att jag inte klagat om vi haft lite mer sol här. Lite tråkigt väder med andra ord.
 
Så blir det väl en ny sväng till Klippan i veckan för att ombesiktiga bilen sen packar man väl väskan och åker uppåt landet igen. 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0