Jag fick faktiskt också lite sol.

Jag satte mig ute på den inglasade verandan och läste lite ur en ny bok jag börjat på. Jag tror verkligen att jag har läst en novell eller bok med samma handling när jag var yngre. Saken blev inte bättre när det stod i början av boken att den kom ut 2002 första gången men har nu skrivits om för att passa andra delen bättre (den bok jag läser är dubbelvolym vilket betyder att båda böckerna är samlad i en poketbok). 
 
 
Jag kommer ihåg att jag läst en bok/novell om en pojke som blev intresserad av någon mystisktjej som flyttat in i ett övergivet hus. Kommer också ihåg att de handlade om varulvar och att byns katter försvann och blev dödade på konstiga sätt. Pojken jobbar på bilskrot och får köra sin alkoliserade pappa från stan när han druckit för mycket trots att pojken inte har körkort, han blev tagen av polisen någon gång också. Detta är i princip vad jag minns och det som är roligt är att alla dessa punkter redan kommit upp i boken jag läser nu. Så nog måste jag läst den tidigare utgåvan. (Lite dejavu känsla precis som med den där skräckfilmen jag och Joakim såg på för några veckor sedan, den jag trodde jag sett en äldre version av och de enda jag kom ihåg var att en tjej blev "våldtagen" av ett träd, de känns lite så nu också).
 
Nåväl jag började läsa lite i boken sen blev de lite väl varmt här inne och insåg att det faktiskt inte vara några moln alls på himlen längre. Tog boken med mig upp, bytade om till bikini och shorts sen gick jag ut och la mig vid poolen och njöt lite av solen. Hann med en stund innan det kom lite moln som var påväg att ta bort solen. Detta lagom till att jag ändå behövde gå in och ta hand om tvätten som var färdig tvättad.
 
Fixat med tvätten, och nu börjar jag bli hungrig. Men som vanligt är problemet, vad ska man äta till middag? Är hungrig men inte direkt sugen på något. Om inte potatisgratäng med rostbiff, sallad och rostadlök (Joakim tyckte de va super wierd med rostadlök till, jag tycker de är super wierd med räksallad på korv och mos & de är ju något norrlänskt).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0