Matkoma, fy fän!

Yes min sol kom, tror ni jag var glad eller? Nja imorse var jag segstartad för jag sovit så otroligt dåligt inatt. Vaknar sen av att Joakim stänger av golvfläkten och markiserna åker upp och solen lyser rätt in i mitt ansikte, detta typ halv sju på morgonen. Ingen hit, speciellt inte sen när Joakim typ ska lägga sina ben och armar över mig, som att jag inte va varm och svettig redan innan liksom .. Fast jag tycker ju om honom väldigt mycket ändå.
 
På med bikini, på med shorts, linne och kofta. Packade med joggingbyxor och tjocktröja sen packade vi in oss i bilen efter att jag ätit lite frukost. Körde ner till bryggan och lossade båten sen åkte vi (jag, Joakim och hans syster Josefine) båten till Oxviken och hälsade på lite släkt innan vi drog till Pontus och tjejerna (som vi bastade med igår) som låg på stranden bredvid deras stugor. Kan säga att ibland saknar jag Skåne-värmen för jag tror faktiskt att 25grader i Skåne är varmare än 25grader här, sen blåser de ganska mycket också. Jag trotsade vinden och fick tillslut av mig allt utom bikinin och kunde ligga och steka där på stranden lite. Blev ganska härligt faktiskt. Så lite sol har jag fått idag,
 
 
 
Sen blev det lite häng med släkten vid deras stugor fram tills killarna skulle åka och fiska. Då fick jag skjuts till min bil, körde hem med ett stopp in på ICA. Åt lite sallad & facebookade lite. Joakim kom hem och vi åkte till ICA och letatade mattips eftersom ingen av oss var sugen på något speciellt. Blev kroketter, beasås, lövbiff och sallad. Hur gott som helst så nu har jag lite matkoma. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0