Söndagen 14 Juli.

Det blev nog en ganska hårdkväll igår. Men roligt hade jag, det kan ju inte va annat när man får värsta skrattanfallen och inte kan sluta. Tror att jag var lite underhållande iallafall.
 
Började med att jag, Joakim och Matte åkte ut till Oxviken så grillade jag och Joakim med hans föräldrar och syskon och syskonbarn. Hur trevligt som helst. Sen fick vi skjuts tillbaka hem med Jockes bror så drack vi lite här i väntan på skjutsen in till stan. Åkte till en hemmafest som var ganska lugn sen drog vi vidare till puben där jag träffade några av Joakims kompisar, också hur trevligt som helst. Sen efter det så blev jag aningen full. Kvällen avslutades med huvudet nertryckt i Joels toalettstol. Sen sov jag ganska gott fram till efter tio när de andra vaknade och började leva. Fast jag låg kvar på min plats i Joels säng och då och då kom Joakim in och tittade till mig. Han är världens bästa pojkvän, han är så fin som tar hand om mig när jag mår dåligt.
 
Nu spelar han lite datorspel och jag tänkt bara gosa i sängen sen ska vi hämta hem pizza från Wilmagrillen (godaste pizzan!!) Blir nog inte allt för mycket liv från min sida idag då jag stundvis känner mig kräkfärdig. Men det var en bra kväll igår och det är de som räknas (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0