Söndagen 21 Juli.

Gårdagen blev väl lite halv spontan och det var ju kul. Började med att vi lunchade på Wilma Grillen, eller tog med oss mat därifrån. Har ju suktat efter pizza därifrån länge så äntligen säger jag bara! Sen på kvällen grillade vi med familjen och hade det mysigt. Helt plötsligt hade folk bestämt sig för att dricka i stan så vi fick åka in med Mannström. Jag fixade mig på typ tio minuter och hann få i mig några klunkar sourz apple och en halv cider innan skjutsen kom.
 
Åkte in till stan och de blev lite öl och några fisherman shots sen drog vi tillbaka till hem för att hämta dricka och dra på husfest inte så långt ifrån Joakim. Hade med all alkohol som var kvar, vi drack, vi dansade, vi snackade, sen tror jag de spårade lite. 
 
Har drömt helt konstiga drömmar hela morgonen, för de va ju först på morgonen jag somnade. Drömt om att jag varit iväg med Colona och badat, hamnade i något gummibåt och det fanns hajar, helt plötsligt var jag nog full för jag visste inte vad som var upp över ytan och vad som var nedanför. Helt plöstligt står jag i en dusch och duschar samtidigt som jag packar en väska med alla mina grejer, tror jag skulle flytta eller något haha. Sen har jag självklart drömt om dricka så tillslut fick jag gå upp och hämta ett glas vatten och lägga i en resorb för jag mådde lite smått illa. Drack, somnade om och sen vaknade jag för ett bra tag sedan. Fast har bara hunnit duscha så denna dagen har väl inte varit så aktiv direkt. Kommer nog inte bli så mycket mer av det i heller. Kan kalla de bakissöndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0