Söndagen 7 Juli.

Helgen börjar ännu en gång att gå mot sitt slut, söndagen är inte riktigt här ännu men snart. I fredags så blev det grillning med familjen, hur god mat som helst med pappa & Joakims teamwork vid grillen. Sen roade jag mig med lite film medan älskling hade lite kvalitéts tid med pappa (och syrran,brushan&Hillevi).
 
Igår vaknade jag lite senare än tänkt, larmet ringde men jag ville inte gå ur sängen. Jag och Joakim åkte till stugan och duschade och samlade ihop lite kläder och åkte sen tillbaka till huset och jag gjorde vid mig i form av lite smink och klädbyte, lät håret falla fritt även om jag tyckte de är enklast att köra på lockigt hår. 
 
Desiree fyllde ju år i fredags så igår hölls ett kalas för henne då hon hade bjudit hit lite släktingar. Det bjöds på lite kakor, tårta och dricka till det. Vi var placerade ute i trädgården och jag tog ju första platsen i solen, vem vill sitta i skuggan när solen äntligen vågat visa sig?
 
Hade kameran med mig och det blev nog en hel del ego bilder under dagen.
 
 
Och syrran fick agera fotograf och ta några bilder på mig och Joakim, bilder kommer senare då hennes kamera nog fick fler fina bilder än min (:
 
 
När kalaset tog slut och vi hade slutat dribbla fotboll (ja jag har två morbrödrar som älskar fotboll så de blev lite fotbollspassningar, dribblande osv innan kalaset tog slut) så gick vi in och åt lite mat och packade sen in oss i tre bilar för att åka ner till byn och se vad de skulle bli för race där. Polisen stod där redan innan vi kom så de va ju inget röj där inte. Vi åkte inom Ängelholm som också var tomt och vidare till Hyllinge där de stod en hel del fina och mindre fina bilar, burnande och även lek med små radiostyrda bilar såg man innan polisen kom. Jag frös ville nog ändå hem. Vi åkte tillbaka till Ängelholm och där var faktiskt lite streetrace så där satt vi väl i någon timme och tittade på racen som passerade framför ögonen på oss. Kylan tog sig närmare huden och jag kände väl åter att jag nog mest ville hem. Det blev donken sen tog vi bilarna och körde hem. Blinkade hejdå till morbror när han körde raktfram medan vi andra svängde sen dröjde de inte länge innan även vi kom in i värmen.
 
Så det har ändå hänt lite saker idag och det har faktiskt varit en bättre dag än mina senaste då jag varit på lite dåligt humör. Hjärnspöken, dåligt väder och trötthet är nog inte alls en bra kombination. Speciellt inte om man gillar att vara en glad, pigg tjej med solens strålar mot ens kropp. Nåväl, vi blickar framåt mot ljusare tider (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0