Tisdagen 9 Juli.

Godmorgon ifrån Norrland!
 
Jag och Joakim packade in alla mina grejer och oss själva i bilen igårkväll efter tio tiden och körde först mot Örkelljunga för att få tankat bilen och köpa något ätbart på Statoil. När vi tankat och jag kör en liten bit så hör vi sen något jävla ljud och ner störtar kaffetermosen, SMART DRAG JOCKE! Aldrig varit med om att någon glömt en kaffetermos på biltaket när man tankat förr, men någon gång ska ju vara den första hahahahaha...
 
Sen körde vi, och vi körde. Jag körde hela vägen upp till Stockholm typ sen behövde vi tanka på nytt. Min bil har minsann aldrig dragit så mycket bensin förr som den gjorde inatt. När jag körde låg den på 0.86l/milen och när Joakim sen tog över låg den ju på 0.95 men de kan ju också va att vi körde typ 130-150 hela vägen upp.. Motorväg!
 
När vi bytat plats i bilen kunde jag ändå inte sova, var väl lite stissig med att Joakim skulle kunna va trött och somna bakom ratten eftersom vi åkt så långt, sen va jag lite rädd om bilen också efter den aldrig kört så här lång sträcka på en och samma gång förr men det gick hur bra som helst.
 
Lite innan sju gick vi innanför dörren och gick i princip och la oss och sov direkt. Klart tog de en liten stund för mig att somna när jag väl fått en säng så som de alltid ska vara men tillslut så fick jag komma in i drömmarnas land.
 
Vaknade av larmet för en timme sen, kan säga att jag ville nog egentligen inte gå upp men va ska man göra. Så vi gick ner och packade ur bilen på alla saker och sen tog jag ner min dator när Joakim ändå skulle ha lite datortid. Sen kommer han ut med en liten sprayflaska som han vill att jag ska lukta på, han sa att han köpt en ny parfym. Så jag luktar, sen spyr jag nästan. Snällt att be ens flickvän lukta på fis! Och nu har han väl sprungit och gömt sig någonstans haha..
 
Ska iväg och handla hem lite ätbara saker snart sen får vi se. Solkusten bjuder inte på så mycket sol just för nu, är lite molnigt. Men tänkte väl gå och leta upp Joakim nu så får ni alla ha det så bra. Nu vet ni i alla fall att vi lever och har kommit fram (:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0