Visste ni detta om mig.

- När jag var liten och skulle gå på toaletten på natten så lät jag alltid dörren vara öppen och lampan släckt så ingen skulle kunna se in genom fönstret. (Var rädd för fönstertittare till den gräns att jag till och med duschade i mörker så pappa fick sätta dit en plastskiva in i fönstret som man inte kunde se igenom bara för jag skulle kunna va normal på toaletten).
 
- Jag har skrivit handdagbok så länge jag kan minnas, man kan ju faktiskt inte outta precis allting på bloggen även om jag oftast har svårt att sätta gränser på vad som kan delas och inte. (och när jag var liten hade jag ju sådan dagbok med lås som hade nyckel som gick i alla dagböcker så självklart läste jag syrrans dagbok någon gång också, men de va när jag var liten, max femte klass, sen förstod jag bättre de här med privatliv).
 
- Jag var utomlands första gången när jag var 18år, då för att "sommarjobba" i Ayia Napa en månad. (sen dess har jag varit i Magaluf 2 veckor, Bulgarien 4 månader, England en helg och två år senare var jag där i en vecka, Tyskland, Gran Canaria 2 veckor, Thailand 1 månad, Grekland 4½ månader, Egypten 7 månader,)
 
- Jag har varit med i media flera gånger. (När jag var liten var jag med i tidningen ett flertal gånger, jag var med i en tävling på radion när jag gick i åttan och jag har varit med en sekund på svensk tv och även synts till i BulgariskTV 2008 för när jag jobbade där höll vi med att samla in pengar till ett barnhem och dem gjorde rapport på de och då syntes jag i bild också, woop woop mini kändis here I am)
 
- Jag älskar karaoke. (Även om jag kan ha svårt att gå upp först om jag är i ett nytt sällskap, men när jag väl kommit upp en gång så vill jag knappt släppa mikrofonen ifrån mig haha)
 
- Jag har en gång när jag var liten testat att hoppa ut genom ett fönster på andra våningen. (Detta bara för att se ifall jag klarade av det ifall det skulle börja brinna i vårt hus. )
 
 

Fredagen 28 Juni.

Min morbror kom hit igår och vi fick faktiskt fixat problemet med airbagen och lampan slutade lysa. Så jag och Joakim åkte in snabbt till Klippan och ombesiktiga bilen, då var de ju kul att vi arbetat under bilen och kände och kollat så allt var bra men så va de sidleds spindelleden var glappig så de blev ändå inte OK. Jäkla mög säger jag bara.
 
Pappa har varit iväg och hämtat en sån led idag så den ska bytas. Inte för att de bara är spindelleden man bytar på min bil uan man får ju byta hela alltet för de sitter i ett liksom. Nåväl, snart så är den bra..
 
Jag och Joakim hoppade över matbjudningen och åkte till stugan en liten stund sen åkte vi in till Helsingborg, käkade lite på knutan sen drog vi till bian och såg man of steel. Jag uppskattade nog denna filmen mycket för att jag sett hela Smallville serien, hade jag inte sett den så är de nog en del saker jag inte skulle förstått men jo den var nog helt okej ..
 
Låg och tittade på film långt in till morgonen och sen sov jag hur bra som helst fram till klockan tolv idag. Nu är vi då hemma på besök för att fixa min bil sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag. Imorgon ska vi iallafall festa lite (:

Torsdagen 27 Juni.

Tacorester till frukost, yum! Och nu är min kära morbror hos oss också för de ska bli lite arbete med min bil. Jag hoppas att dem lyckas fixa den, de hade varit så nice att kunna ombesiktiga den och ha allt färdigt (:
 
Sen bjuds det på kyckling, ris och currysås (:

Yeay.

Nu är faktiskt Joakim nere i Skåneland. Och nu är vi hemma för att äta tacos sen ska vi tillbaka till stugan som fått både värme och varmvatten sen vi var där i eftermiddags. Nice! Så jag är glad, det är allt jag har att säga (:
 
 

Onsdag, onsdag, onsdag!

Ja det är onsdag hela dagen. Kan ju erkänna att jag trots måsten inte riktigt ville gå upp när larmet ringde. Sova bara liiite till. Tog på mig kläder, lasta in lite saker i bilen och körde sen till stugan. Startat elementen, fixat sängen och lagt lite mer saker i kylen. Pappa klippte gräset och de skvätte ju på bilen så pappa sa "Vilken gräslig bil", ja han är så rolig (;
 
 
Så när jag kom hem körde jag bak bilen bakom huset och sprutade lite vatten på bilen. Den blev ganska så ren men det håller ju inte i sig. Inte i detta vädret och inte när jag ska köra på grusväg ganska mycket ..
 
Dammsugat rummet och bäddat om sängen som visserligen saknar täcken nu när jag tagit de till stugan. Ska alldeles strax hoppa in i duschen sen är det inte så långt kvar tills de är dags att köra iväg igen (:
 
Och ikväll blir det tacos, mums!
 

Onsdagen 26 Juni.

Onsdagen är här tekniskt sätt men jag räknar det först som onsdag när jag sovit och vaknat igen. Men denna dagen är ganska efterlängtad ändå. För jag ska ju åka till flygplatsen och hämta hit någon som jag tycker väldigt mycket om, wiii (:
 
Under kvällen så blev det ju en sväng till hem till morfar för att ta ut Ciny eftersom dem skulle bli sena hem. Tog med mig syrran som sällskap och när vi var hemma igen gjorde vi lite mat. Jag har plockat undan mer och mer, inte riktigt orkat rensa igenom alla lådor jag hittat utan nu ska allt bara undan så de ser städat ut här :p
 
Nu tänkte jag väl försöka sova lite, godnatt!

Hihi, snart så!

Bara en natt kvar att sova själv sen får jag äntligen sällskap igen (:
 
Efter att jag ätit lunch så satt jag med datorn framför mig ett tag, lyssnade lite på musik och började plocka undan lite på rummet. Sen åkte jag ner till byn med syrran, hämtade paket på "pressbyrån" och sen åkte vi och handlade lite på Netto. Fått hem saker så vi kan äta tacos imorgonkväll. Åkte sedan inom stugan för att se hur de såg ut, inte varit där på typ hundra år. Gräset var ju ganska högt så ska försöka hinna dit imorgon förmiddag och klippa det samt sätta igång värmen i huset för de va ju ganska kallt..
 
Håller på att tvätta lite nu också så jag inte har massa smutstvätt liggandes, sen ska jag väl fortsätta städa. Känns som jag inte kommer någonstans med städningen, blir bara värre efter alla försök till rensing av allt gammalt. 
 
Nu ska jag åka och träffa denna sötnos igen.
 
 
 
 

Tisdagen 25 Juni.

Då har jag varit iväg och checkat bilen, lampan lös fortfarande så det blir nog en sväng till Peugeot på torsdag iallafall,  OM inte pappa lyckas lista ut felet vill säga och lampan släcks. För nu har jag iallafall fått veta VAD det är som gör att lampan lyser. Nu ska bara listas ut hur vi löser problemet. 
 
Sen var jag lite hundvakt. Var ute med Ciny i en halv timmes tid ungefär. Sparkade bollen till henne en hundra gånger, sprang upp och ner för kullen så jag tror jag fick mer motion än vad hon fick haha. 
 
Varit och postat de sista tradera paketen och nu håller jag på med lite lunch här hemma. Ska en sväng till stugan sen ska jag väl handla hem lite mat saker att fylla köket med där. Plus köpa lite taco grejer nu när vi ska äta tacos imorgon (;
 
Sen är det väl städning som gäller med resten av dagen, för de har ju inte orkats göras de andra dagarna denna veckan. Nåväl. Först lunch!

Godnatt kanske.

Har hållt på att somna igenom SAW filmen så jag fått ta om den flera gånger, tror jag ska sluta streta emot tröttheten och försöka sova tidigt. Då kanske jag lyckas vakna tidigt utan att vara trött. Har ju en del saker att göra även imorgon.
 
Fått ett nytt möte om bilen, om detta går vägen kan jag avboka tiden hos Peugeot och då kan jag ombesiktiga bilen imorgon efter jag varit hundvakt. Så jag håller tummarna, på detta sättet blir det ju billigare. Bara en felsökning hos peugeot kostar tusen kronor, tusen kronor jag hemskt gärna sparar in på..
 
Så imorgon är ännu en fullspäckad dag. Godkväll & Godnatt.

Uh nu blev jag så där trött igen.

Känns som jag varit runt i halva Skåne idag på olika ärenden men det har jag ju inte. Var iallafall en sväng hos morfar och kelade lite med Ciny, fick en honungsmelon av min morbror och stod där och traggade en stund. Sen blev det dags att åka mot Gillebagaren för att hämta upp Hillevi som slutade jobbet. 
 
Kom hem och satt vid datorn en liten sväng sen blev det att jag och pappa åkte hem till farmor en sväng och snackade lite där. Hon fick sin present av mig, ett nytt stenägg till sin samling som hon har på vardagsrumsbordet. Nu har hon även ett från Egypten. Efter att vi varit där åkte vi inom ICA och jag fick postat mina tradera saker som dock hade en fraktkostnad på mer än jag själv satt som pris, känns ju som jag är riktigt duktig som går minus! En liten sväng in på ICA och handlade också. 
 
Hann komma hem sen fick jag veta att lillebror skulle bli sen hem så Hillevi behövde åka och handla så vi hoppade in i bilen och åkte ner till Perstorp igen. Köpte lite saker så jag kan göra pastaröra kanske imorgon eller något sånt. Kom hem lagom till middagen var färdig så nu är jag istället för dö hungrig, proppmätt.
 
Har startat fjärde SAW filmen nu så jag ska bara chilla en stund. (när jag var i Egypten så började jag ju mitt maraton och trodde jag skulle få sällskap av Joakim och se de sista filmerna, men när han väl kom på plats så gillade han ju inte dessa filmer. Sen hade jag helt plötsligt inte tid att se film så maratonet glömdes bort helt enkelt.

The Call 2013.

Filmen har fått 6,5 i betyg på IMDb och är en thriller film. Den handlar om en kvinna som arbetar på en larmcentral som tar emot ett samtal från en tjej som blivit kidnappad. För att kunna rädda tjejen måste hon kämpa emot spöken från hennes förflutna. Jag tyckte själv att filmen var väldigt spännande även om mycket av filmen utspelar sig just i en larmcentral och i bagagen av en bil. Mitt betyg blir: Sevärd!
 
 

Måndagen 24 Juni.

En helt fullspäckad vecka framför mig känns det som. Ska snart åka hem till morfar och hälsa på honom sen på vägen hem från Örkelljunga ska jag hämta Hillevi från jobbet. Komma hem och sen ska jag ta med mig pappa och åka och hälsa på farmor. Hon har en present som hon inte fått av mig ännu sen vill jag hälsa på henne lite också. På vägen hem därifrån ska jag posta några paket sen är det väl rensning av rummet som gäller.
 
Sen är jag lite hundvakt imorgon, på onsdag får jag äntligen besök, på torsdagmorgon ska jag vara hos peugeot och kolla min airbaglampa som lyser, på fredag är det rena rama chilldagen, lördag valkas party, söndag är vi bakis! Så det händer en del saker och det är väl bra de! (:

Godnatt!

En lugn kväll. Jag testade vattenpipan och tror nog dessa shisha steam stones fungerar bra. Fått lite mat i magen också sen blev det lite serier samt chips med dipp. Och nu ska jag väl försöka släcka ner och slappna av så jag kan somna innan klockan passerat ett. Sover så otroligt dåligt nu för tiden, rullar runt och vaknar hela tiden.
 
Imorgon har jag lite ärenden att uträtta sen ska jag även försöka hinna med att besöka både morfar och farmor samt ringa och boka en tid för bilen hos peugeot så jag kan få allt färdigt för en ombesiktning av bilen. Lite ärenden på tisdag också sen är jag helt och hållet redo för att onsdagen kommer..
 
Just a few more days and then he's finally here! (:

Lång dag, kanske sova tidigt ikväll.

Så vi åkte väl hemifrån runt tolv tiden idag. Åkte till Biltema och köpte två saker till min bil sen vidare till Rusta för lillebror och S skulle kolla på resväskor. Dem är helt hyper för dem snart (eller ja i augusti typ) ska åka utomlands.
 
Sen efter det blev det en sväng till Väla. Kräsnare killar får man nog fan leta efter längre, dem skulle ha shorts och alla shorts jag valde ut var ju för korta. Palla den brännan då EMIL! (; Jag hittade iallafall tre stycken ganska snygga bhar inne på twilfit (som jag från och med nu gillar bättre än change) som nog hade samma pris som en bh på change. Värsta rean så alla bhar kostade typ 150kr stycket, skit billigt kan jag ju tycka ..
 
Sen köpte jag tobak till vattenpipan, eller egentligen inte tobak utan shisha steam stone, någon som testat detta? Hon på partaj sa att de va bättre och hälsosammare eftersom det inte är tobak utan stenar. Ska fungera på samma sätt så tänkte faktiskt testa den nu innan Joakim kommer ner och fungerar de vet jag ju vad vi kan mysa på hela kvällarna när han kommer ner (; 
 
Så när vi kom hem bytade jag om och sen gick jag ut till pappa för han skulle fixa min bil. Han hade redan hunnit byta de ena staget på bilen och skulle byta de andra. Sen efter allt bytats ut så körde jag upp bilen på ramperna för att kolla under till och vi har känt på allting och ingenting verkar vara fel så de som stod på besiktningspapperna var inte ens de som va felet. Känns ju bra! Nåväl, körde en liten sväng och bilen känns fan mjukare än tidigare, love it! (:
 
Annars känner jag mig helt slut på krafter, hoppas jag somnar innan två inatt! (:

Söndagen 23 Juni.

Regn, inte konstigt man blir helt trött av sig. Pappa väckte mig redan vid halv tio tiden för han ville ha mina bilnycklar, så nu har han hittat felet och vet vad som ska göras med bilen. Lillebror ska också få ta en titt under bilen när han kommer hem för att se om han kan se något mer. Det är tur jag har sånna händiga män runt omkring mig (;
 
Sen ska vi åka en sväng till Helsingborg, gå på väla där jag tänkt köra tobak till min vattenpipa (om det finns på ex partaj) sen ska vi inom bilaffärer också så jag kan köpa de delar jag behöver till bilen så vi kan fixa den så den blir awesome igen.
 
Annars har jag bara "rensa rummet" som dagens to do sen när jag kommer hem igen. 

Lite midsommarbilder.

Inga blomkransar i håret, ingen midsommarstång, men vi hade iallafall alkohol, shot, partytält och musik!
 
Jag & syrran! 
 
VIPhörnan, jag fick också sitta där sen. 
 
- Lätt kvällens bild och bilden fick också äran att bli Osts nya profilbild på FB (;
 
 
- Klart blev det lite drickaspel också.

Lördagen 22 Juni.

Jag har då extremt trötta ögon idag så jag kommer ligga i sängen med serier/filmer igång. Det regnar ändå ute så det är inte direkt så det händer så mycket. Drack resorb innan jag gick och la mig och jag drack ett glas vid sju tiden när jag vaknade precis som Joakim har lärt mig och när jag väl vaknade på riktigt så mådde jag prima. Jag som annars blir bakis för ingenting.
 
Kvällen igår var väl en typisk OD-fest. Alkohol, spillande, saker som gått sönder, bråk, tårar, skratt och en jävla massa skålande. De var ganska kul ändå. Men när klockan blev ett låg jag inne i min säng med en pirog framför mig. Jag sa ju till syrran att jag troligen inte skulle va med så länge och vi började ju ändå dricka vid fyra tiden så tyckte de va okej att jag gick in då (;

Jag väntar på

 
Det blev ju lite fel igår när jag bestämde mig för att besöka systembolaget idag istället för igår. Idag är det ju ganska så stängt. Men det är väl tur att jag har folk som varit i tyskland och att jag där med kan få lite dricka av dem istället. Får se hur kvällen blir just nu är jag bara trött och vill sova. En hustler på det och de blir kanske bättre.

Underskatta inte hårspray!

Vet inte hur många gånger det varit min räddare i nöden. Jag somnade någon gång vid halv tre inatt så vad jag gör uppe nu är egentligen en riktigt bra fråga, att jag sedan behöver gå på toaletten och pappa okuperar den genom att bada gör ju saken lite värre. Nåväl! Jag vaknade till och sen hör jag värsta helikopterljudet. Värsta big bauta bålgeting hade kommit in i rummet, jag tog en gammal skolåda till vapen sen slängde jag den och tog fram mitt hårspray istället. Spraaaaaayade som fan sen tog jag något gammalt reklamblad i hårdare papp och fick tag på getingen i fönsterkarmen och slängde ut den. Såhär gör jag för att komma hålla mig så långt borta som helst, vill inte bli stucken. Sen vill jag ju ha ut äcklet också. Annars hade jag aldrig kunnit somna om. Som jag tänkte nu.
 
Återigen trevlig midsommar, och inte för att vara sådan men för att de ska regna idag så är det faktiskt otroligt fint väder nu på morgonkvisten (:

Fredagen 21 Juni.

Det blev en väldigt trevlig kväll hemma hos Nathalie & John. Dem bjöd på grillat, hur gott som helst. Jag & Natha rökte lite vattenpipa men jag insåg att jag måste köpa ny tobak så det blir lika gott som i Egypten. Blev lite bebismys innan lillan skulle sova sen avslutade vi med lite film på soffan sen blev klockan mycket och vi sa hejdå och jag körde hem.
 
Första gången jag kört skogsväg i mörker på ett år så jag körde mer försiktigt än jag brukar göra. Var ganska uppmärksam på allt som rörde sig i vägkanten osv. Sen när jag väl börjar känna att nu är jag snart hemma och slappnar av, ni tror inte det står ett rådjur precis innan skylten till min lilla by? Jo. Jag har alltid en tendens att sakta in och stanna även om rådjuren hinner över vägen innan jag är framme, man vet aldrig om det kommer fler så kryper man förbi innan man kan öka hastigheten igen. Bättre att ta det säkra före det osäkra.
 
Åt lite i sällskap av lillebror och Hillevi nu precis, lite nattamat. Pratade lite om imorgon. Blir att dricka hemma, vet hur svårt det är med skjuts runt på midsommar och nyårsafton så bättre att stanna hemma när syskonen ändå bjudit hit lite folk. Sen när jag blir trött (japp börjar bli gammal) så är det ju bara att gå in och lägga sig (;
 
 

En salig röra.

Hur kommer det sig att det blir värre när jag försöker rensa upp? Fyllt hela golvet med lådor och skit. Hittat ännu en låda med massa kläder i. Allt ska slängas till myrorna och åka ut på tradera jag orkar inte ha massa kläder som inte används oavsett om lappar är kvar eller inte.. 
 
Slängt in alla miljoners plastpåsar i garderoben igen och lagt lådorna i varandra så det ser lite bättre ut för tillfället. Så nu tänkte jag ta en paus på några timmar. Och denna paus tänkte jag ta i Bjuv, ska åka och hälsa på Nathalie och hennes lilla familj (:

Filmpaketstips.

Jag kom på att jag faktiskt sett en film för någon vecka sedan som jag tyckte var bra. Det är skräck genre men även lite crime & thriller. Det var först i slutet som det slog mig att detta är en fortsättning på en annan film jag sett för några år sedan. Så därför får ni hela pakettipset av mig då jag tyckte båda filmerna var bra.
 
The Collector: Film från 2009 som fick 6,3 i betyg på IMDb, som sagt genre är skräck, thriller, crime. Det handlar om Arkin som tänkt att göra inbrott hos en familj han jobbar hos för kunna betala tillbaka till lånhajar som hans fru har skuld till. Det är bara det att när Arkins kommer in i huset inser han att någon annan redan gjort inbrott och satt en massa fällor i huset, så nu måste Arkin rädda familjen som han från början tänkt stjäla ifrån. 
- Låter kanske inte så bra, de var längesedan jag såg filmen men jag kommer ihåg att jag satt på spänn ganska mycket och tyckte de var en spännande film.
 
The Collection: Film från 2012 som fick 6,0 i betyg på IMDb. Vi får återigen bekantskap med Arkin. Han lyckas rymmma från mannen som är känd som "the collector" men när han kommer ut blir han utpressad av en rik man vars dotter blivit fångad av the collector. Så Arkins måste in och ta sig igenom alla fällor för att försöka rädda livet på denna tjej. Återigen så sitter man lite på spänn, det är många hinder att ta sig igenom. Det blir en del blod i filmen men som sagt jag tyckte denna filmen också var bra.
 
Det är kanske inte skräck i den mån som man är van vid men man kan väl säga att det är skräck i samma slag som typ Saw filmerna?
 
 

Torsdagen 20 Juni.

Så har jag legat och snoozat ett tag och trott det var världens finaste väder ute. Blir jag då besviken när solen inte lyser igenom molnen? Attans! Nåväl lite frukost nu sen hoppas jag solen tar sig fram så jag får några soltimmar idag också.
 
Sen "råkade" jag beställa hem ett par nya skor...

Söker värme, jag fryser.

Så bilen gick inte riktigt igenom besiktningen så bra som jag hoppades på. Nu har jag tydligen något fel under bilen som gör att det skaver under bilen när jag svänger vilket har lett till att det är något där under som gått i sönder. Ja jag kan ingenting om bilar så de här är enda sättet för mig att förklara de på. Får hoppas jag lyckas få pappa att förstå genom att visa papperna på besiktningen och kan inte han hjälpa mig får jag helt enkelt åka in till Peugeot-bil-doktorn och lösa problemet där istället. Vill få bilen fixad och klar innan hjärtat kommer så jag har väl inte allt för många dagar på mig att fixa allt..
 
Kom hem med varsin räkbaguette till mig och syrran, hon hade inte blivit sur på mig för jag kört utan henne (eller hon visade iallafall inte de, kan va för hon hunnit läsa vad jag skrev om överraskningen osv innan jag kom hem). Åt lite och drack oboy. Nu fryser jag bara så tänkte se ett avsnitt av supernatural samtidigt som jag är nerbäddad under min lammullsfilt efter det ska jag nog börja rensa på rummet lite mer. 

Senaste filmer jag sett.

Jag ser inte så mycket filmer längre, tycker inte det kommer ut så många bra. Så jag roar mig mest med serier när jag har tvn igång. Här kommer iallafall de tre senaste filmerna jag sett.

 

Jack the giant slayer: Fick 6,4 i betyg på IMDb och det är äventyr/fantasy, så gillar man sånt så tror jag nog man gillar denna filmen också. Det har ju blivit ganska populärt att göra om gamla sagor till filmer och det är i samma stuk nu också. Fast det är ändå inte samma handling men Jack råkar öppna en port mellan människovärlden och jättevärlden, nu måste dem rädda prinsessan och rädda människorna från jättarna. Jag trodde filmen skulle sluta vid ett tillfälle och tänkte, nej den här filmen var inge bra, men tack och lov så fortsatte den och gav lite mer action. Så jag tyckte filmen var sevärd! 

Beautiful Creatures: Fick 6,1 i betyg på IMDb och även denna är fantasy med lite drama och romatik. Eftersom filmen har de namn de har så trodde jag nästan att det skulle vara en vampyrfilm igen, en i Twilight stuk men det var det inte. Nog bra det. Det handlade iallafall om magi och om förbannelser och om kärlek som inte kan utföras för risken att världen går under typ. Jag tyckte inte filmen var särskilt bra och skulle inte lägga tid på att se den igen, men det finns nog någon där ute som tycker om den. 

Passion: Fick 5,8 i betyg på IMDb och räknas som mysterium/drama. Detta var bara en konstig film och det enda jag har att säga egentligen är WASTE OF TIME! Inte nog med att man typ inte fattar någonting så slutar den ju bara ännu mer cp. Så detta är alltså inte en film jag rekommenderar er att se. 



 

Onsdagen 19 Juni.

Dagarna bara springer förbi och snart är Juni också över. För mig gör det ingenting, ju närmare slutet vi kommer desto närmare är det till jag får träffa mitt hjärta igen och det är väl lite vad jag längtar efter. Trodde inte riktigt det var möjligt att sakna någon så mycket, men jo tydligen.
 
Idag är det iallafall besiktning för bilen och det känns enormt skönt. Att bara få det gjort och få det överstökat. Även om den inte skulle gå igenom så får jag ändå använda bilen i en månad. Självklart hoppas jag den går igenom. Vet ett fel som dem kanske påpekar annars tror jag nog den går igenom. Jag hoppas verkligen!
 
Tror inte att syrran är vaken och redo att följa med så istället för att väcka henne och ta med henne så tänkte jag att jag kunde överraska henne med frukost/lunch när jag kommer hem. Hoppas hon inte hunnit äta, vakna och se detta eller hunnit bli sur för jag inte tar med henne. (:

Tisdagen 18 Juni.

Mamma kom in och väckte mig halv nio för hon ville åka till stranden, jag dog nästan så trött jag var. När jag sen väl gick upp visade sig att töserna skulle iväg på sina äventyr och syrran ville väl sova så det skulle bara vara jag och mamma sen vet jag inte riktigt vad som hände men det blev iallafall inget stranden. Jag var lika glad för jag gick och la mig medan mamma åkte och handlade. Slutade med att jag råkade sova till klockan passerat tolv. Shit.
 
Tittade ut och såg att mamma tagit plats på en filt utanför oss så jag tog min bok och sen gick jag ut och la mig bredvid henne. Så jag läste ut min bok idag. Hade väl kommit till sida 60 när jag började läsa idag. Sen vips var jag på sida trehundranågonting och boken tog slut. Tyckte faktiskt inte denna boken var lika bra som den första eller den åttonde boken (ja jag råkade ju köpte bok nr 8 först och eftersom jag tyckte den var så bra ville jag ju ta serien från början).
 
Varit iväg i byn med mamma och syster en sväng också. När jag kom hem fick jag ännu ett sånt där moment då jag bara vill gråta över min kropp. Det är inte kul att vara "smal" och ha stora bröst för det finns fan ingenting som passar en. Ändå känns det som smal med stora bröst skulle vara idealet om vi kollar på playboy brudar och barbiedockor. Jag kanske också skulle vilja vara sexig någon gång. Istället får jag väl klara mig i tantkläder. För de är väl de enda i underkläder jag kan ha. Jag vill ännu en gång ta fram saxen och bara klippa av mina bröst. Ja jag har sagt det förr och jag kan säga det igen, jag HATAR stora bröst. Kan jag ha en skjorta på mig? Nej för antingen får brösten inte plats och den sitter bra för övrigt eller så får brösten plats och skjortan ser i övrigt ut som ett fucking tält. Ursäkta om jag bölar men jag är trött på att ingenting verkar vara tillverkat för mig....
 
Sen glömde jag helt bort att dra ut och köra med min bil så det får jag väl göra imorgon förmiddag, måste få blandat kspriten med bensinen så värdena är bra om dom inte redan är det..

Tre timmar i solen.

Hur härligt som helst när man känner solstrålarna bränna skönt på huden. Läst en del sidor i min bok, legat och chillat på ryggen för att få lite färg även på framsidan. Sen blev jag rastlös och gick in. En snabbdusch och fräschade till sig och nu ska håret torkas. Lite bilfix väntar också nu på eftermiddagen, sen händer nog inte allt för mycket.
 
 

Måndagen 17 Juni.

Jag har fixat besiktningstid till på onsdag så min pärla äntligen kan bli färdig. Ska bara slita till bromsarna lite innan eftersom bilen stått still i flera månader. Annat än de så tror jag inte de är några större problem. Hoppas inte.
 
Solen skiner iallafall idag så jag tänkte njuta av solen någon timme först. Ut och lägga mig på filten med boken i högsta hugg. Har börjat läsa "I denna stilla natt" som är andra boken i Knutas serien...
 
 

Holding her hand in public,

is just another way of saying you are proud to have her.
 
Jag hoppas på sol imorgon så jag kan ta mig ur sängen. Kanske köra in bromsarna samt beställa besiktningsdag. Måste få bilen körduglig, känns som husarrest när man inte kan ta bilen och köra iväg när man vill. Inte för jag vill till någon speciell plats men för att jag vill kunna åka iväg om jag vill. Bilkörning och musik är lite av terapi faktiskt, sen älskar jag ju min fina pärla!
 
 
 

Söndagen 16 Juni.

Trots att jag var vaken innan klockan fem igår morse och hade en lång dag i Danmark så somnade jag väl först vid tre inatt. Jag fick ingen sömn på alla timmar till eller från DK, lillebror ville ha sällskap när han körde så han höll mig vaken. Trodde nog jag skulle stendäcka när jag kom hem, men så blev det inte.


Jag tittade på några avsnitt Castle. Jag pratade med Joakim. Jag grät om vart annat. Idag vaknade jag första gången runt klockan nio sov vidare till elva och gick upp först vid tolv tiden. Hann inte vara vaken länge innan tårarna kom igen. Jag vet inte vad det är med mig men det känns som allting får mig att gråta now days. I am a mess.


Sen saknar jag Joakim extremt mycket också..

 

 

 


Ett förväl i Danmark.

Jag trodde att idag skulle hjälpa mig att få mer förståelse men så blev det inte riktigt. Jag tycker fortfarande allting är helt overkligt. Att inte få höra hans skämt, likheten med pappa och den härliga glada personen. Han blir otroligt saknad men jag kan fortfarande inte riktigt ta till mig det. Jag gråter men jag tror inte jag vill förstå. Det gör fortfarande för ont.

Lördagen 15 Juni.

Det kommer bli en lång dag för oss idag. Det kommer bli en dag med tårar och sorg, men det kommer troligen att bli en vacker dag! Du kommer vara förevigt saknad och älskad!

Studentfest i Öa.

Har haft en bra kväll hos familjen Johansson. Frida tog Studenten idag och det blev lite matbjudning, lite vuxendricka, lite laglekar och jag kan med stolthet säga att lag rosa vann! (och ja jag var i lag rosa!!). Har haft riktigt roligt precis som jag trodde det skulle vara, den här sidan av släkten är bara så rolig (;
 
 

Alltid samma sak när jag ska iväg.

Jag vet ALDRIG vad jag ska ha på mig. Hade det varit soligt och varmt hade jag dragit på mig en klänning men jag skulle tro att jag kommer frysa för mycket. Så ett par jeans, jaha och vad ska man ha för topp och passar det med kavaj eller skinnjacka och sen vilka skor passar till det. Alltså, att det kan vara likadant varje gång jag förstår inte (;
 
 

Fredagen 14 Juni.

Då har helgen kommit. Regnet öser ner och jag tänker stackars Frida som troligen får frysa lite, men kanske hon inte bryr sig för idag tar hon STUDENTEN! Grattis. Så i eftermiddag ska vi ju hem till mina kusiner för att fira Studenten samt att min morbror fyllt 50 och det tror jag kommer bli kul (:
 
Har dock inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig för kläder men nog gärna något varmt så man inte fryser allt för mycket. Jag är ju en väldigt lätt frusen människa, stor nackdel i kalla länder hehe.

All by myseeeeeelf.

Det var ju inte så fint väder idag så ligga ute på en filt och sola kunde jag inte riktigt göra idag. Legat i sängen och läst och sett på TV om vart annat. Sen har jag ju faktiskt haft besök av min kära granne också. Hon kom över nu på kvällskvisten också och vi skulle se på Sinister, haha det var ganska roande för Jennie hoppade så mycket. Har ännu inte sett klart på filmen men jag blev lite trött och höll på att somna så vi sa vi fortsätter filmen en annan dag.
 
Så nu är jag själv och de blir lite räkor och vitlöksbaguetter sen ska jag väl krypa i säng igen.
 

Torsdagen 13 Juni.

Nu är det svensk sommar, regnet bara öser ner. Med ens så försvann min energi totalt, ögonen har bara velat stänga sig enda sedan jag vaknade och gick upp idag. Men jag säger nej och tänkte läsa några kapitel ur "Den du inte ser", första boken ur Mari Ljungstedts serie om Krimnalkomissarie Anders Knutas.
 
Idag ska jag även leta fram kläder till helgens släktträffar. Vi har ju blivit bjudna på Studentfest & 50års fest imorgon hos familjen Johansson, hur trevligt som helst. Sen på lördag har det blivit dags att gå på begravning i Danmark, kampen mot cancern förlorades och vi är ledsna. Även om jag nog inte riktigt förstått vad som hänt ännu, känns alldels för overkligt. Du kommer vara saknad, men alltid vara i våra hjärtan!

Nu luktar jag gott igen!

Så när pappa kom hem så gick vi ut och jag körde min bil till "verkstaden" haha. Vi har ingen sådan men ja. Vi bytade mina vinterdäck mot sommardäcken med de finare fälgarna (ja jag hjälpte till att skrubba skruvarna och sätta dit sånt gegg på dom). Efter lite check i bildatorn så körde jag bort min bil och började laga middag. Spagetti & köttfärssås till ett avsnitt av Castle.
 
Nu har jag dessutom duschat av alla spår av "meckande" och luktar inte längre typ olja eller vad det nu var jag hade på händer, ben och armar. Så nu ska jag torka håret lite sen är det dags för sängen. 
 
Eftersom att det sägs bli regn imorgon så har jag några timmar på mig att fortsätta mitt projekt "rensa-rummet".
 
 

Onsdagen 12 Juni.

Då har man fått spendera ännu en härlig dag i solen. Körde en repris på morgonväckningen, snoozade till klockan elva sen klädde jag på mig, borstade tänderna och sen gick jag ut och hämtade mina sommardäck i logen. Började tvätta av däcken men dem blir ju inte rena dom heller, jag och tvätta går nog inte hand i hand alltså.
 
Sen tog jag och snabbtvättade bilen igen med avfettningsmedel sen spraya jag en massa för att få bort alla prickar på bilen, gick inte så jätte bra heller de sitter som fan men de mesta är nog borta. Sen en snabbtvättning till av bilen bara för att. Lät soltorka lite snabbt sen torkade jag av med handduk för att slippa massa vattendroppsprickar på hela bilen.
 
Efter detta så la jag mig på filten och läste lite tills magen kurrade. Gick in och gjorde en liten tunnbrödsrulle och sen ut och hämta posten sen när rullen var uppäten la jag mig ner på filten igen. Så där har jag spenderat min eftermiddag. Fick sälle av syrran en sväng också, och de va ju trevligt. Måste bara till nästa solning ligga lite mer på rygg, har ganska brun rygg men framsidan är mindre brun (;
 
Annars väntar jag väl på att pappa ska komma hem så vi kan byta till sommardäcken sen är jag minsann ganska så klar för besiktning. Förutom att jag måste köra in bromsarna lite för dem skrapar nog en del i nuläget.

Lyckorus, jag är kär.

Jag kan inte sätta några ord på någonting längre. Jag har inte ens förstått de senaste dåliga beskedet ännu, tror jag först kommer förstå det på lördag. Men det är en sån pirrande härlig känsla som fyller hela min mage idag. Känns som ett lyckorus, det känns bra! Det är behövligt.
 
- Finn ett fel? :/
 

Ännu en solig dag.

Har hållt på att städa och tvätta bilen idag. Hittade sprayet med pappas hjälp så på började prick-borttagningen tills den sprayflaskan var tom. Har bokat en "byta-däck-date" med pappa imorgon, ett steg närmare besiktning.
 
Lånade mammas bil när hon kom hem från jobbet så jag kunde handla lite med syrran, blev en sväng till ICA för att posta ett paket och handla lite. 
 
Nu kommer mitt dilemma för dagen, vad ska jag äta till middag idag? Börjar bli hungrig men har inte sug för något speciellt. Antingen lasagne, pirog eller räkor och vitlöksbaguetter. Det är iallafall vad jag har i min påse i frysen. Annars får jag göra stuvademakaroner o korv för något snabbt och enkelt...

Tisdagen 11 Juni.

Projekt "Pärlangoessommar2013" är på G. Fick ut pärlan ur garaget, nu ska ni ju veta att bilen stått still i flera månader. Jag vet en bil ska inte stå stilla men det var de eller sälja den när jag blev reseledare och eftersom jag inte ens haft bilen ett halv år valde jag första alternativet. Låta den stå. Sälja den snyggingen, no way (:
 
Var lite trög i början då bromsarna säkert fastnat lite under de stillastående månaderna. Fick över den på baksidan och har kört en liten snabbtvätt på den ute i solen & drog ut dammsugaren och fick den ren på insidan också. Wonderful day! Har dock fått lite prickar på bilen och kommer inte ihåg vilket spray jag använde sist för att ta bort dom så får väl vänta till pappa eller lillebror är hemma så kan dem hjälpa mig.
 
Nu är det lunchbreak sen ska jag nog ut och sola lite. Det är ju som sagt en härlig dag idag också (:

"Jag har inget att ha på mig".

- Var ju tvungen att rensa garderoben igårkväll för att kunna få plats med mer kläder där inne därför hängplatserna också börjar ta slut. Oops.

Måndagen 10 Juni.

Dagen började med att larmet ringde halv tio imorse. Jag hade bestämt mig för att göra lite ärenden och behövde duscha. Först snoozade jag dock i en och en halv timme med larm som ringde var tionde minut för jag inte skulle hinna somna och bli übertrött innan sista larmet ringde. Klockan elva klev jag ur sängen och hoppade direkt i duschen för att fräscha till mig.
 
Blåste torrt håret, lite smink i mitt ny tvättade ansikte och lite parfym så man luktar ännu godare. På med kläder och skor sen lånade jag mammas bil och körde till byn. Först inom ICA för att posta två brev, så nu har jag fått skickat iväg reklamationen och det är skönt!
 
Åkte till familjens hus för att fixa nya ppiller, sist jag fick beställt i mitt namn så var det nog till och med min pappa som hjälpte mig med det. Det är så när man levt som reseledare och har en semestervecka hemma, man hinner inte riktigt boka tid för sånt då. Så han ringde dem och jag kunde hämta ut paket på apoteket men de va ju ett tag sedan så nu var de dags för påfyllning igen. Eftersom jag aldrig lyckas få tag på dem via telefon var det lika bra att köra dit och prata med dem direkt istället. Tydligen bytar dom lokal imorgon så hur mycket tur hade inte jag som fick gjort mitt ärende idag ändå? WOHO!!
 
Kom hem och åt en tunnbrödsrulle med tre olika pålägg sen la jag mig ute i solen tillsammans med mamma, brände hur skönt som helst på ryggen medan jag läste några sidor ur första boken från Knutas serien (Mari Ljungstedt) men sen kom ett fetearne moln på himlen och jag gav upp solen. 
 
Håller på att tvätta, har fixat med disken så jag tycker ändå det varit en aktiv måndag redan. Känns faktiskt bra!

Söndagen 9 Juni.

En lugn kväll igår, blev lite seriemaraton och chips med dipp. Sen har fört över allt intressant innehåll från min dator till den externa hårddisken för jag är nog i behov av att formatera om min dator, är lite rädd för att jag har virus på den. 
 
Idag har det väl inte hänt så mycket heller. Tvättar lite, läser lite, varit i byn och handlat med mamma och syrran och nu väntar jag på middag, dö hungrig typ.

Min pärla!

Skjuter upp allting hela tiden, det är jag verkligen expert på. Men jag måste få tummarna loss och fixa med min pärla så den är kör duglig. En sommar utan bil är inte en sommar. Måste kunna ta sig ut på vägarna och köra med hög musik i bakgrunden. Mjau!
 
- Min snygging.

Lördagen 8 Juni.

Igårkväll sminkade jag fram ett ansikte och plattade mitt hår lite med min nya platttång sedan gick jag ut och drack i festhuset tillsammans med syrran & brushan samt några vänner till dem. Det var faktiskt ganska så trevligt och antagligen något sånt break jag behövde från vardagen. Lite alkhol och shottar var bättre än att ligga i sängen och tänka på alla dåliga saker som inträffat den senaste veckan eller två. 
 
Jag gick in vid ett tiden, åt en korv med bröd och sen la jag mig och sov med musik igång. Vaknade vid halv fem-fem tiden och var sedan vaken fram till åtta utan mycket sömn. Först när larmet började ringa imorse var jag för trött för att gå upp. Drack ett glas vatten med resorb vid åtta bara för att inte bli bakis. För det blir jag ju för ingenting alls. Hade nog kunnat va nykter en hel kväll och bara se fulla människor och ändå vakna upp och va mest bakis av alla, hade inte alls förvånat mig..

Shaken not stirred.

Det känns lite som någon tagit ut min insida och slängt allt i en mixer och startat för att sedan hälla tillbaka allting igen. 

Fredagen 7 Juni.

Det känns som vissa dagar var bättre innan man vaknade. Idag är en sådan dag som jag bara vill gå tillbaka under täcket och stanna i sängen hela dagen men nej. Jag får nog masa mig till köket för att äta lite, håller sig solen framme kanske jag ska ut lite också. Men mitt hjärta har fyllts med ännu mer sorg idag, du blir saknad!

Cause that's all I can do.

Det blev en runda till Helsingborg för lite mer shopping med mamma och syrran idag. Väla - Familia - City Gross och sen hem. Vi stoppade även på en restaurang på familia som har sushi i sin buffé. Det var inte helt fy skam men jag tyckte bättre om våra sushikvällar i Egypten men kommer säkert kunna stanna till där och äta fler gånger.
 
Är lite ur balans idag så jag är placerad i sängen.
 
Men Jenna fick mig att le lite, tur jag inte är helt leendelös.

Torsdagen 6 Juni.

Jag är trött på dåliga nyheter, det har blivit för mycket sorg den sista tiden. När ska det vända och när ska de glada beskeden komma. Någonting måste ju snart komma och väga upp det för att livet inte ska gå en alldeles för brant nedförsbacke. Mina tankar går ut till dem på andra sidan, det var synd det aldrig blev en sista träff.
Another day where my heart is in a millon pieces.

Lite smått och gott från Ullared.

Jag köpte en del saker idag uppe i Ullared och här kommer några av sakerna, utöver detta blev det en dörrspegel, lammullsfilt med USA motiv, lite ramar och fotoalbum och lite andra små saker.
 
- Lite saker till håret.
 
- Gillar LDBs duschgelé och den rosa brukar följa mig runt då den är söt. Älskar äpple och persikan luktade också gott så alla tre fick följa med hem (:
 
- Lite nya sängkläder men mamma bestämmer tydligen över mina saker och sa att jag inte ska packa upp de innan jag flyttar hemifrån. Iaf två av varje sort eftersom jag har dubbelsäng och två täcken i sängen. Även köpt nya dubbellakan till sängen också. Hoppas jag inte bytar storlek på sängen när jag flyttar.
 
- En av några toppar, känner mig för en gångsskull inte så naken i sånt här klädesplagg trots jag bara har bh under. Nice. Shortsen är också nya, fick ett par ljusblå med också.
 
Så detta var lite av inköpet. Nu blir det Castle och lite micromat sen ska jag väl sova då det troligen blir en ny shoppingdag imorgon. Kanske om jag har tur får jag möjligheten att äta sushi också. Fy för sören vad jag håller tummarna (och hoppas jag inte glömt bort det till imorgon, haha.)

Underbara dag.

Blev väckt av mamma redan klockan sex men jag gick ju inte upp förrän efter halv sju. Behöver inte en timme på mig att göra mig redo för Ullared direkt (; Kom ifrån huset närmare halv åtta för syrran hade lite problem vi behövde vänta på.
 
Åkte inom donken på vägen och ja jag tycker nog den normala toasten man åt förr var bättre än den jag åt idag, men jag tyckte ändå inte den va så farlig som jag trodde efter allt prat om den. 
 
Väl inne på Ullared hittade jag minsann en hel del saker. Fyllde på med shorts och några toppar, lite små saker till håret och lite sängkläder. Sen när jag gick för att leta efter fotoalbum och sen kom tillbaka till mamma och dem vid sängkläderna hittade jag inte min vagn. Tog typ fem minuter innan jag hittade den och det var nog tur det för där fann jag en dörrspegel för 99kr som jag köpte. En helkroppsspegel som man bara fäster i hankar som man sedan hänger på dörren, hur nimt som helst!
 
På vägen hem höll jag på att dö av skratt, tårarna rann lite också. Varför? Jo för minisyrran snackade om ett snatteri som hon och mellansyrran sett. En man hade lagt frysmat innanför jackan så det syntes tydligen. Då berättade mamma att hon hört om en dam med hatt som hade försökt snatta en frystkyckling. Hon hade då lagt kycklingen under sin hatt, de va bara de att innan hon kom ut ur affären hade hon svimmat pga av kylan mot huvudet. Förlåt att jag skrattar men tänk när hatten trillar av huvudet och det rullar ut en fryst kyckling på golvet, vilket jävla syn haha jag skrattar lite inombords igen ..
 
Så det har varit en underbar dag tillsammans med mamma och mina systrar. 

Onsdagen 5 Juni.

Godmorgon! Snart är det dags att sätta sig i den kalla bilen och åka upp till Ullared, sist jag var där var nog innan förra julen tillsammans med en kollega från Gille. Vi gjorde ju nattpass sen åkte man till Ullared direkt efter det, jag och Sandra som startade den trenden hehe. Nog man va död när man kom hem sen på eftermiddagen.
 
Nåväl, en liten shoppingdag tillsammans med mamma och systrarna, blir nog super nice! (:

Yeay äntligen.

Det är nu bestämt, imorgon bär det upp till Ullared med mamma och mina systrar! (:

En bild säger mer än tusen ord.

Eftersom jag inte har någonting att skriva får jag fylla ut med en bild istället. Jag har blivit aningen förkyld och snorar mest så packar nu ner mig i sängen under filt och roar mig med säsong 4 av Castle.
 
- Detta är vad jag gillar med att inte bo i en stor stad, möjligheten att gå i naturen. Kanske inte händer varje dag men jag har iallafall möjligheten om jag vill göra det. 
 

Tisdagen 4 Juni.

Snabbleverans sånt gillas. Jag beställde en BH ifrån Evas underkläder, enda problemet var att kanten på bhn satte sig på helt fel ställe och gjorde istället så brösten såg helt spetsiga ut och det är väl inte modernt på 2000-talet så den åker tyvärr tillbaka igen. Får beställa någon annan modell istället.
 
Så hoppas jag att paketet från Nelly blir till större glädje. Annars får jag helt enkelt sluta mitt internetshoppingberoende, kanske lika bra och snällast mot min plånbok.
 
Tråkigt att solen försvann så uteläsning blir det inte idag. Och trött är jag som vanligt. 

En skön start på veckan.

Vaknade vid tio när man morbror ringer och väcker mig sen snoozar jag vidare en timme. Började läsa några sidor i sängen tills magen började åska, gjorde lite brunch. Mannagrynsgröt och en ostmacka. Gjorde ett glas vitaminvatten, tog en filt och min bok sen gick jag ut och satte mig i solen en liten stund. Så det har varit en ganska skön dag, kan hoppas på lika fint väder imorgon också. Då kan jag jobba lite mer på min bränna (;
 
Även beställt lite kläder igår och idag, hoppas på snabbleverans och att storlekarna jag valt passar bra till min kropp också. Håller mina tummar hårt.
 
Nu är jag frusen av mig så drar ullfilten runt mig och lägger mig ner i sängen och kollar på Castle. 

Måndagen 3 Juni.

Jaha måndag och första dagen i veckan. Nu man ska skriva en ny vecka med nya möjligheter och dags att ta tag i livet? Ja, jag vet inte. Kanske eller kan jag ju alltid skjuta upp det! Nu ska jag iallafall stänga ner datorn, stänga av tvn, öppna fönstret lite och sen läsa några fler sidor i 'pojken som slutade gråta' sen ska jag väl sova några timmar också. Godnatt!
 
- Gillar ni spännande läsning kan jag rekommendera er att läsa Ninni Schulmans serie om journalisten Magdalena Hansson. Första boken är 'Flickan med snö i håret' och detta är då andra boken. Så jag har inte kommit så långt i serien men gillar den redan.

Hunden, människans bästavän.

Det är många som säger att en vänskap som tar slut är inte en äkta vänskap, jag anser att det är fel. Vi är människor som går olika vägar i livet, är vi då två vänner som får olika stigar att gå på så är det lätt att man glider ifrån varandra. Det betyder inte att den vänskapen inte var någonting värd. Jag värdesätter alla personer som någonsin satt fottryck i mitt liv. 
 
Det är aldrig kul att säga hejdå till någon som lyckats slå sig fast i hjärtat.
 

Söndagen 2 Juni.

Uh, jag är en sådan person som verkligen skjuter upp allting hela tiden. Speciellt nu. För nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta tag i. Jag ska ju ifs fixa min bil, köra i in bromsarna efter att ha haft den ståendes så länge, ska checka bildatorn och sen åka och besiktiga den så den får ut på vägarna och köra igen. För just nu så har jag ingen bil, känner visserligen ingen super stress på det för allt som lockar mig just nu är min säng. 
 
Fast det får nog snart vara slut med det, jag kan inte dega ner mig allt för mycket. Är det någon som behöver arbetskraft under Juni månad så kan ni ju alltid höra av er, för så fort min bil är fixad så har jag lite för mycket fritid över skulle jag gissa på. 
 
Nu ska jag dock stänga ner datorn och tvn, läsa några sidor tills ögonen blir trötta sen ska jag inta drömmarnas land. Godnatt!
 

Another part of OD.

Fotograf: My Svensson.

Lördagen 1 Juni.

Är det officiellt sommar nu när vi kommit in i Juni månad? Brukar väl säga juni, juli, augusti. 
 
Åkte med mamma och syrran till Örkelljunga och handlade tidigare idag, fick äntligen handlat lite nytt bröd så jag kan äta lite små lunch och kvällsmat när jag är hungrig. 
 
Kom hem och var ganska rastlös och uttråkad så jag bestämde mig för att dra ut och jogga av alla saker i världen. Måste varit sjuk vid den tidpunkten. Orkade inte ens en tredjedel av rundan innan jag vände och gick hem istället. Kändes ju värdelöst.
 
Läst några sidor, tittat på något avsnitt av Castle och nu har man hjälpt pappa att hacka lite grönsaker och snart är det dags att trycka tacos i hela huvudet. Yum!
 
Fotograf: My Svensson.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0