Måndagen 10 Juni.

Dagen började med att larmet ringde halv tio imorse. Jag hade bestämt mig för att göra lite ärenden och behövde duscha. Först snoozade jag dock i en och en halv timme med larm som ringde var tionde minut för jag inte skulle hinna somna och bli übertrött innan sista larmet ringde. Klockan elva klev jag ur sängen och hoppade direkt i duschen för att fräscha till mig.
 
Blåste torrt håret, lite smink i mitt ny tvättade ansikte och lite parfym så man luktar ännu godare. På med kläder och skor sen lånade jag mammas bil och körde till byn. Först inom ICA för att posta två brev, så nu har jag fått skickat iväg reklamationen och det är skönt!
 
Åkte till familjens hus för att fixa nya ppiller, sist jag fick beställt i mitt namn så var det nog till och med min pappa som hjälpte mig med det. Det är så när man levt som reseledare och har en semestervecka hemma, man hinner inte riktigt boka tid för sånt då. Så han ringde dem och jag kunde hämta ut paket på apoteket men de va ju ett tag sedan så nu var de dags för påfyllning igen. Eftersom jag aldrig lyckas få tag på dem via telefon var det lika bra att köra dit och prata med dem direkt istället. Tydligen bytar dom lokal imorgon så hur mycket tur hade inte jag som fick gjort mitt ärende idag ändå? WOHO!!
 
Kom hem och åt en tunnbrödsrulle med tre olika pålägg sen la jag mig ute i solen tillsammans med mamma, brände hur skönt som helst på ryggen medan jag läste några sidor ur första boken från Knutas serien (Mari Ljungstedt) men sen kom ett fetearne moln på himlen och jag gav upp solen. 
 
Håller på att tvätta, har fixat med disken så jag tycker ändå det varit en aktiv måndag redan. Känns faktiskt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0