Onsdagen 12 Juni.

Då har man fått spendera ännu en härlig dag i solen. Körde en repris på morgonväckningen, snoozade till klockan elva sen klädde jag på mig, borstade tänderna och sen gick jag ut och hämtade mina sommardäck i logen. Började tvätta av däcken men dem blir ju inte rena dom heller, jag och tvätta går nog inte hand i hand alltså.
 
Sen tog jag och snabbtvättade bilen igen med avfettningsmedel sen spraya jag en massa för att få bort alla prickar på bilen, gick inte så jätte bra heller de sitter som fan men de mesta är nog borta. Sen en snabbtvättning till av bilen bara för att. Lät soltorka lite snabbt sen torkade jag av med handduk för att slippa massa vattendroppsprickar på hela bilen.
 
Efter detta så la jag mig på filten och läste lite tills magen kurrade. Gick in och gjorde en liten tunnbrödsrulle och sen ut och hämta posten sen när rullen var uppäten la jag mig ner på filten igen. Så där har jag spenderat min eftermiddag. Fick sälle av syrran en sväng också, och de va ju trevligt. Måste bara till nästa solning ligga lite mer på rygg, har ganska brun rygg men framsidan är mindre brun (;
 
Annars väntar jag väl på att pappa ska komma hem så vi kan byta till sommardäcken sen är jag minsann ganska så klar för besiktning. Förutom att jag måste köra in bromsarna lite för dem skrapar nog en del i nuläget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0