Feeling kind of small.

Hela min säng har blivit min bostad. Här finns i princip allt. Lite chips och lakris, en flaska vatten, ac kontrollen, pennor, tidning, böcker, kläder och sen självklart min dator för det är den som roat mig hela dagen med Castle maraton.
 
Jag bor i min säng när jag är ensam och fyller upp sängen med saker för att inte känna mig så liten längre. Jag saknar dock ett bara armar runt mig, att somna med någon som håller om en eller bara delar säng med en är ganska mysigt. Men nu är det jag som får hålla om istället, har ju mina kuddar att kramas med..
 
Har lite sovmorgon imorgon sen är det flygplats och IM som står på schemat. Så tänkte fortsätta mitt seriemaraton ett litet tag till innan jag ska sova. Roar mig även med att spela Kung på datorn, har blivit ganska grym på det nu haha. Men hoppas ni alla haft en bra helg!

A new 'shoes-I-want'

Have2have.

Söndagen 31 Mars.

Goddag från soliga Egypten!
 
Igår efter mitt lilla "IM" på Alf Leila wa leila tog jag hem och duschade lite, sminkade mig lite och klädde på mig lite kläder sen mötte jag upp de andra på Pita Sphinx. Blev två grillade jätte räkor och lite ris sen tog vi vidare till papas. Denna gången var det i princip ingen alls som skulle sjunga så det var jag och Sofie som sprang upp och ner från scenen och sjöng! maha..
 
När papas stängde ner gick de andra och Sanne ville ha med mig till beachen så jag drog med men jag gick hem lika fort igen. Gick längst några små gator och hittade ett bageri som hade skit goda "wienerbröd" så jag köpte en sådan och tuggade på inatt.
 
Tog taxi hem och sov gott enda till larmet ringde klockan åtta. Skulle till Mahmya, så jag åker dit och tycker det är skit tomt på folk. Visade ju sig att min klocka ställt om sig till sommar tid men de är de hela tiden här i Egypten så jag var lite tidigt på det. Jag tog hem, fick sms från Michelle att hennes fot gjorde för ont för att ta iväg så jag valde också att stanna hemma. Jag har en hals som river och irriterar lite smått så det har blivit lite egen mys idag istället.

Lördagen 30 Mars.

Det känns lite som jag inte hänger med längre, tiden bara springer iväg. Vilket jag ifs på ett sätt tycker är ganska så bra. Idag när jag gick ifrån ett hotell höll dem på att klippa gräset och jag bara "åååh sommar känslor", eh va? Säger hon som bott i värmen i tio månader. 
 
Har iallafall roat mig med hotellbesök idag och det har varit super nice. Haft så många trevliga gäster som velat komma och prata med mig idag! Sen stack jag till kontoret och la in lite bokningar. Gick och åt mat på Del Mar, åt faktiskt en hel halvportion med spagetti & köttfärssås och är lagom stolt! haha. 
 
Sen har jag nyss hållt IM på Alf Leila, fast hade inte många ankommande och inga av dem kom för att träffa mig men sen hade jag ju lite andra gäster som kom och pratade med mig så det var helt okej ändå (:
 
Nu ska jag snabbt in i duschen sen blir det välkomstmiddag och vem vet, kanske ett besök till papas också?

No beertime, it's bedtime.

Skulle egentligen mött tjejerna på papas för en enkel födelsedagsöl för att fira Michelle, men eftersom hennes fot säger ifrån skulle hon nog inte dit. Så då tog jag beslut om en lugn kväll med lite serier. Är lite trött så tänkte väl försöka sova någorlunda tidigt. Känns ändå som jag lyckats va ganska social den sista tiden, vi har ju gått ut och ätit god mat flera kvällar  i rad. Hyggligt! 
 
Så en kväll i sängen gör ingenting. Vi ska ju ändå ut och ha välkomstmiddag för de två nya Falkarna imorgon. Sen blir det papas och karaoke efter det om jag får bestämma. Så en lugn kväll är helt okej!
 

Dags för ett nytt kapitel.

Jag kan väl inte påstå att jag tycker jag gjort mycket vettigt med mitt liv. Jag har haft åldersnoja sedan den dagen jag fyllde 20 och tycker inte jag lyckats komma på en framtidsplan sen dess och därför känns det som jag står och stampar på ruta ett fortfarande. Visst jag har gjort några enorma resor som har gett mig en ordentlig utveckling men det känns som att det inte är något som spelar någon roll när jag väl tar tillbaka till Sverige. Alla andra har ju levt vidare på sina liv och jag kommer tillbaka dit jag var innan jag åkte.
 
Fast jag antar att har man inte dirket någon aning om vad man vill göra, då får man se till och roa sig tills den dagen kommer. Och det är väl det jag gör. Jag samlar på mig minnen som jag kan leva på länge. Jag tror ändå jag är ganska glad över mina beslut, jag kommer kunna titta tillbaka och slippa ångra att jag inte kom ut och reste medan jag var ung. För det gjorde jag. Är det något jag gjort i mitt liv så är det resor. Stora resor dessutom. 
 
Jag står helt planlös at the moment och jag gillar det inte riktigt. Jag brukar iallafall ha någon dröm att sikta mot men nu har jag inte det. 
 
Men snart är det faktiskt dags för mitt liv att gå in i ett nytt kapitel. Jag ska ta mig härifrån och vad som väntar efter det, de vet jag faktiskt inte. Jag tar det lite som det kommer. Ibland är det svårt att planera när man inte längre bara har sig själv att tänka på. 

Fredagen 29 Mars.

Imorse av en ren slump tittade jag på mobilen och insåg att larmet jag ställde igår inte alls blivit ställt. Klockan stod på nästan 9:30 och jag skulle på IM klockan 10 så det var bara att slänga sig ur sängen. Visst så bråttom hade jag inte men gillar att låta dramatisk (;
 
Åkte sen till kontoret och gjorde min avräkning, sprang på donken och hämtade nuggets och sen en kvart senare mötte jag upp bussen som skulle ta mig runt på pick up och sen på shoppingtur. Hade en liten grupp men det var en bra dag för alla var glada! (:
 
Kom hem och gjorde lite pasta och ska till papas lite senare för en liten födelsedagsöl för Michelle fyller år!

Om man skulle sova lite till.

Jag har legat i sängen HELA dagen!! Jag mådde fint när jag vaknade men typ två timmar senare kom baksmällan och jag blev liggandes i sängen. Fick även springa och kräkas en gång. Förstår mig inte på beachen, jag går dit nykter och kommer därifrån skit full trots jag bara dricker typ två redbullvodka.. What? 
 
Tog mig upp ur sängen halv åtta och tog en snabbdusch sen klädde jag mig, ritade ett ansikte och sedan drog vi till kontoret för att hämta lite papper som ska bytas i pärmarna och sen tog vi till Café Del Mar där vi hade avskedsmiddag för Laura. Hon är en helt fantastisk person och hon kommer bli saknad. Ingen mer sushi, inga mer utgångar, ingen mer söt Laura att hygga med. Men vi har ju en planerad sommar vi ska göra någon gång (;
 
 
Imorgon är det IM på morgonen sen shoppingturen på eftermiddagen. Sen fyller ju Michelle år så det blir väl en sväng till papas för en enkel öl och sen på lördag går vi all in med karaoke och söndag blir det kanske strand och sol eller säng och sömn får helt enkelt se hur vild lördagen blir (; hahaha..
 
Men jag tror jag fått tillbaka lite av min energi (om man bortser från idag tack vare bakishet) och den kom nog med flygbiljetten hem faktiskt. Jag glädjer mig mycket till att komma hem igen, men att säga hejdå till personer som man levt tät ihop i över ett halv år det är lite tyngre. Men det är tyvärr reseledarlivets gång. Fast vi säger inte hejdå, vi säger på återseende (:
 
 

Torsdagen 28 Mars.

Det blev sushi igår men kvällen tog inte slut där. Vi fortsatte till papas och där var det avskedsfest, sen blev det beachen och det var en mycket trevlig kväll. Sov lite för länge idag och nu orkar jag inte ta mig ur sängen så blir lite hawaii five-0 sen avskedsmiddag för  Laura ikväll. 
 
 

Another day to love my life?

Har haft en ganska så bra bokningsdag idag. Det har varit uppe med humöret hela dagen. Jag är nu hemma på en minipaus för lite mat innan mitt IM som jag hoppas kommer kännas minst lika bra som sist. Sen är det tillbaka till kontoret och slå följe med Michelle för ikväll är det minsann besök på Famous igen. Anledning är en sista hyggekväll innan Laura åker hem och vi alla älskar Famous och sushi!! :D
 

Onsdagen 27 Mars.

Vaknat många gånger under natten och sovit lite halv dåligt. Sov till nästan halv nio och ca 10 minuter senare satt jag i en taxi på väg till kontoret. Mötte upp min driver och har sedan åkt runt på hotellträffar runt om i Hurghada. Två hotell plus ett snabb besök för pappersbyte i pärmen sen är det kontoret och göra alla bokningar sen ska jag hem och äta innan jag ska ha IM ikväll.
 
Imorgon är jag fri och tanken var att följa med Nicolas till Mahmya men som det såg ut igår blir det nog ingenting för Nico så jag väljer lite sovmorgon sen ska jag masa mig till Marriott och ligga vid stranden här istället. Vi får se imorgon vilken plan som blir av, vet ju med mig själv att jag är dålig på de där. Är alltid trött ju..

Fucking trött alltså!

Det är helt sjukt. Gick upp vid åtta imorse för att jag skulle ta taxi till El Gouna en kvart senare. Ja jag är inte en person som behöver mycket tid på morgonen, jag väljer hellre att sova in i de sista för de är de jag behöver.. Så tre hotell besök innan jag drog inom Bestway market för lite starbucks frappuccino och en macka ..
 
 
Tog sedan taxi tillbaka, hämtade mitt pass för att kunna ta kopia på de för att faktiskt få åka hem sen när det är dags. Tog till ett hotell och mötte några gäster och åkte sedan vidare för lite lost and found. Försökte få mig ett par rayban brillor för 20 pund, gick inge vidare så blev utan brillor. Denna gången ger jag mig inte. Maha! Tycker ibland det är billigare här än i thailand :o
 
Tog till kontoret och har gjort välkomstmaterial för imorgon och torsdag samtidigt som jag läst ut min bok. Offerlamm hette den, lånat den av mamma men måste säga förlåt mamma för den har blivit aningen skadad efter att ha åkt med mig i min väska... Men boken var riktigt bra, ibland kunde jag inte lägga ifrån mig den, spännande!
 
När Mona kom tillbaka från sin träffa tog vi och Michelle ifrån kontoret och drog till Famous där även Louise mötte upp oss. Blev ganska många bitar sushi ner i min mage faktiskt, och gott var det kan jag lova! Lite vattenmelon shisha också, inte lika gott då den rev i halsen ganska fort.
 
Nu är jag nästan mer död än levande känns det. Gäspar hela tiden så det har blivit dags för mig att släcka lampan, krypa ner under filten och ha hawaii five-0 maraton till jag somnar.. 
 
you make me happy, but now I just miss you..

Tisdagen 26 Mars.

Somnade ändå inte innan tolvslaget trots jag låg i sängen vid nio tiden. Sen har jag drömt extremt märkliga drömmar som jag knappt minns nu, det är väl lika bra. Nu ska jag iallafall ta min väska och åka till El Gouna för lite hotellbesök innan jag ska tillbaka till kontoret och köra shoppingturen..
 
update:
Kom på min dröm när jag satt på kontoret. Jag drömde ju om en tsunami, det är något jag drömmer ofta om. Skillnaden var att denna drömmen var så extremt mycket verkligare, hade några från teamet i min dröm också. Kan till och med komma ihåg att jag i drömmen sa att jag brukar drömma om tsunamis. - Så jag tryckte drömtydning och tsunami och fick fram detta:
 

Godnatt!

Det är den tiden på dygnet. Arbetet är färdigt för idag och jag ska ta en snabb dusch sen ska jag krypa så långt ner under filten som jag bara kan och sova till larmet ringer imorgon lite innan åtta. 
 
Har iallafall varit ute på hotellträffar idag under förmiddagen och lite på eftermiddagen sen tog jag till kontoret för att göra lite bokningar osv. Sprang över till Mc Donalds och hämtade mat. Mådde illa efterråt och trodde det skulle bli en repris på förra gången jag gjorde samma sak. Gick dock över. Tog transfer bussen runt och hämtade upp gäster till IM sen höll jag ett bra IM. Kändes bättre än på länge, tyckte de kändes som jag ändå gav lite inspiration.
 
Sen mötte jag upp några från teamet och åt middag på Giftun. Överraskad över hur god maten var. Sen delade jag och Nico en taxi tillbaka till lägenhten och nu blir det bara en lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon. 

Måndagen 25 Mars.

När jag väl la huvudet på kudden igårkväll så slocknade jag väldigt fort. Hann nog inte se många minuter av Ncis avsnittet. Jag har nog ett fel i huvudet men jag gillar att sova. På senaste tiden har ju min energi varit väldigt låg och det första jag tänkt på morgonen är hur mycket jag vill att kvällen ska komma så jag kan gå och lägga mig igen. Det är inte riktigt okej. 
 
Men sen fick jag ju besök i två veckor och det gjorde att jag mådde mycket bättre. Jag gjorde lite mer än vanligt. Blev inte bara ligga i sängen med datorn framför mig utan jag kom ut. Fick ju dessutom lite sol och känner nu att jag ska försöka komma ut varje ledig dag jag har kvar här. Är ju redan bestämt att jag ska följa med Nicolas till Mahmya på torsdag när jag är ledig om den blir av med reseledare. Behöver solen, den gör mig också gladare.
 
Nu har jag ju dessutom fått min avresedatum vilket också gör att jag har något att se framemot. Ta mig inte på fel sätt nu bara, jag har verkligen älskat mitt jobb. Det passar mig väldigt bra men jag har nu varit här i Egypten i ett halv år på fredag och jag har hemlängtan. Ni kan nog inte riktigt förstå hur det är förrän ni är i mina skor. Dessutom älskar jag ju mat, svenskmat så jag kan väl erkänna att jag saknar den väldigt mycket också. Typ som griskött. Till och med IKEA-korv är något jag längtar efter, jag som inte ens gillar korv så mycket. 
 
Nej nu ska jag sluta tänka på mat, har inte ätit på hela dagen och håller typ på att dö av hunger. Har två hotell kvar att besöka innan jag kan åka tillbaka till kontoret göra lite arbete där och sen ta mig hem och äta innan jag ska hålla IM ikväll. 
 
På fredag är det äntligen sushi time igen, Michelle fyller år och det firas med ett Famous besök. Längtar eller? Tre veckor sedan sist typ, så jo det ska bli gott! :D
 
 

Time for pillowhugs.

Kvällen var mycket trevlig. God mat i form av grillspett, potatissallad, sallad. Mums! Skrattade ihjäl mig några gånger också. Sen blev jag lite trött och ville hem. Väntade på taxin, satt sedan fyra stycken i baksätet och de va inte så bekvämt men va gör man inte för att komma hem till sängen?
 
Nu ska jag stänga ner ögonen och drömma mig bort. Saknaden gör sig påmind i magen. Men countdown'en har börjat och jag ser slutet komma närmare. Känns faktiskt väldigt bra..
 
Godnatt!
 

Söndagen 24 Mars.

Jag tänker aldrig på mitt eget bästa. Inte igår heller. Vi drog till Café Del Mar och åt lite mat, drack öl sen stack vi vidare till papas för karaoke och ha avskedsfest för Julia. Fick upp alla Apollo till att sjunga för Julia också tihi. Sen fick jag en dum idé i huvudet och de va att följa med till beachen trots allt.
 
Vet inte riktigt vilken tid jag stack därifrån men stack iallafall ifrån tillsammans med Anders och Nicolas, med stopp inom Mc Donalds. Köpte mat kom hem. Vaknade imorse med mc donaldspåsen bredvid mig i sängen och en glass bredvid som va helt smällt blandad med kolasås. Jaha jag måste nog varit trött när jag kom hem om jag inte rörde glassen! Så tänkte jag ..
 
Hade IM på Bella Vista men det var inte så många som kom. Gick sedan hem och åt en yoghurt och drog till kontoret. Hade sedan en sjukt nice shoppingtur. Gästerna var så härliga, så glada, så shoppingsugna men bäst av allt var att dem skrattade åt mina skämt och sen när jag avslutade på bussen applåderade dem! - Det är sådana dagar jag älskar mitt arbete!
 
Nu sitter jag hemma och ska byta om så att jag kan åka till El Gouna då vi är hembjudna på middag hos Hanna. Så det ska bli mysigt trots jag är trött och kanske inte mår så där riktigt bra eftersom jag i princip inte ätit något idag. Och nu är de ju inte lönt för då orkar jag väl inte middagen senare..
 
Jag hoppas ni haft en bra helg där hemma också.

Lite preeparty i nummer 18.

Det är vad man kallar det när tjejer gör sig i ordning, delar en öl och en flaska bubbel samtidigt som musiken är igång. Vi ska till Del Mar och äta middag vid nio sen bär det av till papas. Lite karaoke sen hoppas jag att jag är smart nog att gå hem . Man vet aldrig om beachen är ett alternativ ändå. Just nu är jag ju på ganska bra humör (;

One reason why u shouldnt read Mr Grey!

- Might be one of the reasons why I havn't started yet. But I will, one day..

Lördagen 23 Mars.

Jag lyckades somna innan tolv slaget igår vilket var riktigt skönt. Fast när larmet ringde klockan åtta imorse så var det mindre kul. Ögonen var extremt tunga. Fast det var bara att masa sig ur sängen, borsta tänderna och klä på sig. Mötte upp min taxi vid kontoret och är just nu ute på hotellservice.
 
Jag tror att norrmän gillar mig, för nu har det faktiskt varit två olika norrmän som frågat mig om jag inte skulle åka till norge och jobba. Tydligen så gillar norrmän svenskar och att vi kommer dit och arbetar gör ingenting. Tydligen är vi dessutom bättre arbetskraft än norska ungdomar. Fast ja, om det stämmer det vet jag ju inte.. Men jo Norge är också ett alternativ. Fast ja ..
 
Ikväll är det Julias sista utgång innan hon åker härifrån så alla ska väl ut på en drink iallafall. Jag har bestämt mig för att det inte blir någon beach för mig iallafall. Jag ska upp tidigt imorgon så jag kan inte va ute till fyra på morgonen. Min gamla kropp orkar inte det (; maahaha..

Ni tar helg, jag kallar det arbete.

Fredagen börjar gå mot sitt slut och jag har gjort klart mitt arbetspass för dagen. Luxor slutade väl lite oväntat när vi fick plocka över alla Michelles gäster i min buss och åka tillsammans mot Hurghada. Vi kunde ju inte bara lämna dem mitt ute i öknen när deras buss strulade så vi ordnade de på bästa möjliga sätt och jag tror alla fortfarande var glada.
 
Alla var så söta när vi gick av och sa hejdå till dem. Trots glömd manual hemma så kändes denna turen minst lika bra som turerna då jag har manualen som stöd om jag skulle behöva den. Jag är nog lite bättre än jag själv tror!
 
- En av pelarna från pelarsalen i Karnaktempel, Luxor.
 
Så imorgon är det lördag och då är det hotellservice på schemat. Sen är det söndag och då har jag IM och shoppingtur på schemat. Middag i El Gouna hos Hanna sen tar jag emot min bästa vän servicetelefonen i fem hela dagar innan jag går på min ledighet igen. Så jag får minsann vänta med min helg till nästa lördag. 
 
Nu ska jag nog bara mysa ner mig i sängen för jag är lite slut efter min dag i Luxor, och det med all rätt när jag var tvungen att gå upp vid fyra imorse för pick up och hemma först halv tio ikväll. Godkväll!

Tutandog.

Såg den här synen och sa att det vara Tutankhamons hund, då skrattade gästerna och en kallade honom för 'Tutandog'..
 
 
 

Fredagen 22 Mars.

Godmorgon eller Godnatt det är frågan. Har iallafall fått några timmars sömn men nu är det dags för dagens arbetspass. Ska hämta upp gäster på många hotell idag sen är det en dag i Luxor som väntar. Tror det kommer bli en hygglig dag! (:

En klump av saknad i magen.

Man har dagarna fyllda med aktiviteter så man har inte riktigt tid att tänka, så när kvällarna kommer och man kan andas igen så får man svårt och andas av alla tankar som snurrar runt i huvudet på en.
 
Efter en dag på flygplats med flygförsening så är jag hemma och tänkte krypa ner i sängen och fortsätta kvällen med lite serier. En tidig kväll eftersom det bär av mot Luxor inatt. Godnatt!

Hurghada teamet!

Här är en bild från när vi hade avskedsmiddag för Mikaela.
 

Torsdagen 21 Mars.

Det gick att somna trots ensamheten, hade kuddarna runt mig så jag inte kände mig så liten i den stora sängen (; Vaknat några gånger nu på morgonen men sov fram till larmet nu vid tio. Ska alldeles strax ta min väska och åka till kontoret. Flygplats och IM idag sen är det snart dags för ett Famous besök igen. Mona har kommit tillbaka efter två månader och vi måste ju visa henne det, plus vi gillar sushi ;D
 
Annars så har jag nu fått se ljuset i tunneln och kan glädjas åt det. Nu kämpar jag den sista tiden jag har kvar här.

And then I played sleeping beauty!

Så jag kom hem efter att ha lämnat Joakim på flygplatsen. Sopade lite på golvet, slängde in lite tvätt i maskinen och sen la jag mig i sängen och kollade serier då mitt internet slutade fungera men jag var för lat för att gå till mobinil. Jag råkade somna och vaknade igen vid sex tiden, oops.
 
Gick ner till mobinil och fick fixat med min dosa, gick till abu ashara och köpte brieost och buljong. Kom hem och la mig i sängen igen. Bara väntat på att klockan skulle passera nio så jag kunde använda internetet igen :p
 
Så jag underhöll mig lite med mobilspel, några avsnitt Hawaii five-o och sen gjorde jag en "kyckling"/curry gryta med ris. Varför jag har "" tecken över kycklingen är för de inte finns kött i grytan, bara kycklingbuljong (; mohaha.
 
Kommer bli helt hemskt att sova själv inatt, nu har jag ju återigen gått och vant mig vid att somna med någon bredvid mig som håller om mig eller som drar filten ifrån en. Jag kommer sakna det. För sova ensam är ju ganska tråkigt. Nu finns det bara jag och mina kuddar och dom är ju inte mycket till sällskap..
 
Jag håller tummarna att min resterande tid här i Egypten går fort. Och jag hoppas jag kan hålla humöret uppe och göra det bästa av allt. Så jag inte går ner i bitterfittaträsket igen. Det är aningen tråkigt att snea på exakt allt. Jag är inte en sådan person egentligen, då är de inte kul och bli det nu heller..

Onsdagen 20 Mars.

När jag var färdig med shoppingturen igår så tog jag en runda inom kontoret, sen gick jag till tvätteriet och hämtade en väska med kläder. Kom hem till lägenheten, lite mys och en dusch innan vi stack till Café Del Mar och åt en god middag. Potatisgratäng med kött och bearnaisesås. Och öl! Hade det super mysigt. Och han gjorde det igen, söt eller?
 
 
Efter Café Del Mar så gick vi hem och kollade lite film, åt lite glass med chokladsås. Sen höll jag på att decka i soffan så vi gick och la oss i sängen istället. Jag somnade nog ganska så fort faktiskt. 
 
Idag var planen att gå upp tidigt och få något ut av dagen, men fallet blev inte så. Vi sov, vi vaknade, vi tittade lite film, han packade, vi beställde lite lunch i form av Mc Donalds (som jag för övrigt inte ätit sedan jag kräktes av de för några veckor sedan). Vi kramades lite, jag fick tårar i ögonen, vi tog väskorna och åkte till flygplatsen där jag lämnade av honom och åkte tillbaka hem.
 
Det har varit två bra veckor, som har gjort mig väldigt gott. Det är bara synd att dom inte kunde vara lite längre. 

Tisdagen 19 Mars.

Vaknade klockan sju imorse av att jag fick sms från chefen, lite schema ändring idag pga flygförseningen igår. Skulle egentligen åkt till El Gouna och åkte på hotellträffar men istället blev jag skickat på IM på Giftun. Det kom fler än jag trodde och var ett bra IM, trevliga människor och allt.
 
Nu är jag hemma på "lunch" innan jag ska åka på shoppingturen i eftermiddag. 

Don't want you to leave me.

Vi beställde hem lite mat, en funbox från Pizzahut och jag har tryckt i mig lite cheesy pops eller vad dom nu hette. Tänkt typ pizzadeg med ost i. Super gott! Tittade lite på en Johan Falk film sen avbröt vi vår kväll. Jag missade ändå halva filmen och han skulle ändå ner till Stefan .. 
 
Semesterveckorna börjar ta slut nu och jag antar att det kommer bli ganska jobbigt igen. Jag hade mycket hellre blivit ner packad i resväskan och följt med tillbaka till Sverige men så fungerar det inte riktigt. Jag har mitt arbete och det ska ju skötas, sen tror jag att jag hade dött om jag skulle checkas in och förvaras i de där minus graderna på flygplanet. Så får nog ta och jobba färdigt min säsong innan jag tänker på hemresa.

En härlig dag i solen!

Så vi packade väskan och tog taxi till Marriott och där har vi legat och njutit av ledighet och sol i några timmar. Kan säga att det har varit riktigt nice. Det är väl fortfarande aningen kallt i havet men det är skönt med solens strålar mot ens hud! 
 
Vi skippade havet och tog den uppvärmda poolen istället, dock var det lite vind idag som gjorde de kallt när man kom upp. Men det har varit en super mysig dag idag också. Synd att dom snart är slut, men vi får väl fler sen (:
 
 
- Joakim ville visa vilken posé han älskar allra mest! (:

Måndagen 18 Mars.

Det blev en lugn kväll igår med lite serie avsnitt och sängen tidigt.
 
Nu är vi uppe och kanske jag inte är världens piggaste men det är jag väl aldrig på morgonen? Tanken är iallafall att ta till Marriott och lägga oss och sola lite där idag. Få lite fin färg och bara ha det gott i solen. 
 

Söndagen 17 Mars.

Så det blev att vi drog till papas igår efter att vi ätit pizza på LaLuna. Hann sjunga bara en låt då det var ganska trögstartat igår men det gick fint ändå. Trots att jag skulle hem tidigt för jag skulle upp tidigt körde vi dans på beachen efter att karaoken var slut. Så imorse när larmet ringde var jag inte riktigt vaken.
 
Åkte på hotellservice i El Gouna på förmiddagen sen hem och åt lite överkokt spagetti och efter det så åkte jag på shoppingtur med ett litet gäng med gäster och nu sitter jag i soffan med sällskap och Johan Falk på datorn. Kokar potatis då jag mår lite illa och behöver mat!
 
Blir en lugn kväll ikväll och imorgon ska vi gå och sola. Behöver bli lite bruna och fina! (:

Lördagen 16 Mars.

Det blev lite sovmorgon idag. Vädret var inte super bra, visst solen var framme och det var härligt när vi var ute men vi struntade väl i stranden idag. Kollat lite Johan Falk på datorn och bara haft det lite mysigt.
 
Nu är det dags att duscha och göra sig klar för kvällen. Vi ska ut och äta lite sen ska vi nog vidare till papas för lite öl och karaoke! (:

En härlig dag!

Så det blev en hel tur ute med båt med Colona där jag som jag sa även vågade doppa stortårna. Sen blev det lite chill. En toppen dag helt enkelt.
 
Kom hem och tog en dusch sen la jag mig i sängen och väntade på att tiden skulle gå. Tio minuter hann jag nog somna också sen kom Joakim och väckte mig för då skulle vi och Stefan till Del Mar och äta middag. Blev några öl och någon shot. Strömmen gick så vi stannade lite längre.
 
Nu är jag hemma i mörkret, väntar på mitt sällskap sen imorgon ska vi njuta av solen igen (: Härligt!

Fredagen 15 Mars.

Larmet ringde vid åtta imorse så det var bara att krypa ur sängen, på med badkläder och packa väskan. Sen har vi varit ute med Colona på rödahavet hela dagen. Kom även i vattnet och snorklade lite med Peter som snorkelguide, tog dock snorkeltaxin på fullaste allvar och la mig över den och solade och då var det inte så kallt. Jag är en badkruka & fryser hela tiden så 23 grader i vattnet är kallt (;
 
Det har varit en bra dag idag också, me like (:

A-a-pollo!


Biff och blowjob.

Jag undrar hur många män som är till sig av lycka. Hur många män som läst artikeln för hur många visste egentligen om att idag är det biff & BJ dag? Precis inte många. Självklart läste jag infon på en killes facebooksida.
 
"Bakgrunnen for dagen er at Birdsey mente at «Valentine's day» i stor grad handlet om at menn skulle vise sin kjærlighet til sin kjære, og bruker alle sine krefter for å lage den perfekte dagen for sin elskede. Men at de selv føler seg litt utelatt. Menn trenger derfor sin egen dag.

Konseptet for dagen er enkelt. Ingen kort, blomster, sjokolade eller søte, små gaver. Det eneste som står på menyen er biff og blowjob."

Källa.

 

 


Torsdagen 14 Mars.

Fick gå upp väldigt tidigt imorse då jag behövdes på kontoret redan klockan 9, så jag var aningen trött imorse efter min långa Kairotur igår kan jag väl erkänna. Gick och lunchade med Julia på Gad sen tog jag till flygplatsen för att lämna och hämta gäster. 
 
Hann komma hem och trycka i mig ett digistivekex med ost, lite chips med dipp och ett glad c-vitamin vatten, Nu ska jag alldeles strax sticka iväg för att hålla IM. Sen får vi se vad som sker ikväll, är iallafall ledig imorgon och det är skönt!

En solig dag i Kairo.

Steg upp nästan mitt i natten utan många timmars sömn. Körde pick up så alla gäster kunde följa med sen blev det en liten sovlur innan morgonstoppet där vi gick av för att rasta benen, gå på toaletten och sen äta lite frulle. Försökte tanka bussen imorse också men gick inte så bra, stod där i typ tjugo minuter sen gav vi upp och åkte vidare. - Bensinen här är extremt billig, ca 1,85L.E litern men tillgången är liten så kan skapa långa köer..
 
Åkte vidare och körde lite prat. Lät dem sova lite till sen när vi entrade Kairo så började jag prata lite mer. Besökte museumet först, sen lunchade vi på en ny restaurang precis vid pyramiderna och de va en fin restaurang. Maten kan jag tycka är den samma överrallt när de gäller buffé maten här i Egypten. Ris, pasta, kyckling, fisk och sallad. Men de var en hit ändå tyckte gästerna och de va ju bra (y)
 
 
Sen var det dags för Giza och pyramiderna. Stoppade vid panorama där jag agerade fotograf till många. Sen tog vi en kameltur ner mot pyramiderna och för första gången lämnade jag mobilen ifrån mig för att låta dem ta bild på mig. Då säger han ställ dig upp. Så jag gjorde en Nicolas och har nu skaffat mig en ny profilbild, awesome!
 
- Detta är dock inte profilbilden, detta är en av de andra bilderna som togs!
 
Lite egentid för gästerna sedan för att besöka pyramiderna eller bara gå runt och titta och ta lite fina bilder. Avslutade med ett fotostopp vid sphinxen också innan vi lämnade Kairo bakom oss och åkte hemåt igen.
 
En lång dag och imorgon är larmet ställt på typ allt mellan 8 och 8:30. Börjar jobba igen klockan 9, lockar inte det minsta efter detta passet men behövs det så behövs det ju. Bara att göra vad man ska och se glad ut. Som idag.
 
Sen har jag ledigt på fredag och semesterdag på lördag så det blir väl till att njuta av solen och av sällskapet så mycket som möjligt nu. Åh jag vill inte att veckan ska ta slut. Får gärna vara fredag och lördag hela nästa vecka. Låt inte onsdag komma fort. Jag kommer gråta. Bölig som jag är. Och hur ska jag fungera .. Finns bara en sak i mitt huvud men jag vågar inte riktigt..
 
Nu får jag väl gå och duscha sen inta sängen, godnatt!

Onsdagen 13 Mars.

Godnatt? Nu ska jag alldeles strax gå ut och möta upp bussen som ska ta oss alla till Kairo. Så låt äventyret börja! Woop woop (;

On pink fluffy clouds.

Med det menar jag att det har varit en väldigt bra dag. Bara att ta sig ifrån Hurghada och all stress som kommer med de jobbiga försäljarna på gatan och de alla hundratals tutande taxibilar var en underbar känsla. Det var nog det som gav det lite av en semester känsla, för så bra till El Gouna är jag inte så det känns inte som "hemma". 
 
Avslutade med lite Harry Potter och mys på soffan innan killarnas kväll började. De ska spela poker och göra killgrejer fram till pick upen för Kairo börjar. Så jag får inge sällskap inatt vilket nog är lika bra. Då sover jag kanske snart, förhoppningsvis. Även om jag helt out of the blue började må illa, men det går väl förhoppningsvis över det också.

En super mysig dag.

Meningen var väl egentligen att vi skulle åkt med Louises taxi vid kvart över åtta imorse men vi ville ha lite sovmorgon så vi sov en timme längre. Sen var de dags att ta oss till El Gouna. Åt en god lunch vid vattnet sen la vi oss och solade vid Moods. Vi avslutade med spa avdelningen på Steigenberger där vi bastade lite och badade i de uppvärmda poolerna, super mysigt.
 
Tog inom kontoret för att skriva ut ny kairomanual och åkte inom Metro för att handla lite och nu är det lite Harry Potter och mys innan killarna ska spela poker!

Tisdagen 12 Mars.

Godmorgon alla glada!
 
Nu har det blivit dags att ta sig ur sängen och dra sig mot El Gouna istället. Få lite sol på kroppen kanske så man blir lite brun och fin. Ska dock först inom något ställe och köpa lite solkräm, så man inte bränner sig och blir röd som en kräfta!
 
Inatt drar jag till Kairo och det känns så där, jag anser att jag är en bättre guide på Luxor därför att där kan jag prata i princip fritt men i Kairo där har jag lite svårare för det därför att jag är fototurist och tyckte inte det behövdes mycket mer än själva upplevelsen när jag själv var där första gången. Och nu hittar jag ju inte Joakims manual för Kairo i heller så jag vet inte riktigt hur jag ska bygga ut mitt prat. Nåväl, det blir nog bra. Det blir förhoppningsvis inte katastrof iallafall (vågar inte skriva att det inte blir för då blir det kanske, därför skriver jag förhoppningsvis istället).
 
- Första turistbilden vid pyramiderna vid Giza!

Give me some alcohol and I'll smile.

Efter många om och men så slutade med att vi gick till Café Del Mar, eller ja vi gick såklart inte vi tog en taxi (; Träffade Emma med sin dotter och mamma utanför, alltså den ungen är så himla söt! 
 
Blev lite öl och spagetti och köttfärssås, helt klart godkänt! Inte som mammas köttfärssås men det är heller ingen som gör som hon mer än jag så det förväntas inte så gott (; möööh! Maten var iallafall god, ölen var god och mitt sällskap var super! En kvinna kom in med blommor och jag bara titta och tittade bort. Men vad jag inte visste var att det hela slutade med att jag fick en blomma! Söt eller vad? Inte kvinnan då utan snarare min date.. eller va?
 
Sötungen fick sitta i mitt knä när vi betalade notan och luktade på blomman. Vi tog en shot och sedan åkte vi hem. Lite Harry Potter påbörjades. Sen avbröts det och sen kom tjejerna hem och vi började hoppa runt och dansa i lägenheten.
 
Så trots att jag har ett lemonlife just nu så har jag möjlighet att le.

Lemonlife.

Jag har tappat mig själv någon fruktansvärt på sista tiden. Jag är ju inte mitt glada jag längre. Jag vet inte vad som har hänt men jag känner bara att all glädje liksom sköljts av och åkt ner i avloppet för att inte komma tillbaka. Hur ska det då bli om en vecka, kommer tappa ännu mer då. Kanske håret också åker av, kunde tappa några kilon istället. Känns som det är något som hade gynnat en iallafall. Ja ni hör ju själva. Det är något fel med mig men det går väl över någon gång.. Eller tills jag gift mig, den tröst man alltid fick när man var liten. Tur det är först nu man fattat att den smärtan kunde tagit typ 20 år att gå över om man tänkt på de sättet istället. 
 
Jag ska försöka tänka positivt men ibland är det fan inte enkelt. Inte när allting går en på nerverna. Som ni sagt hemma "Det är bögarnas fel" men här ändrar jag bögar till ett annat ord men för att inte låta hemskt säger jag inte vilket ord! 

Måndagen 11 Mars.

Godmorgon!

Börjat dagen med att ha veckomöte och nu väntar jag på att det ska bli dags att ta sig till flygplatsen och va där hela dagen. Avslutar arbetsdagen med IM ikväll. Sen ska jag väl ut och äta ikväll, bara ha en mysigkväll hade varit nice. Och imorgon är tanken att åka till El Gouna och ligga på stranden. Hade också varit super nice.


Godnatt.

Så det blev en trevlig kväll på Hardrock med lite flumm, lite mat, lite dricka och några kramar. Tog taxi hem och några skulle fortsätta kvällen hos killarna med film o grejer men jag vet de blir sent och pga mina sömnproblem så väljer jag att vara hemma.. Dock känns det som jag är på väg att bli en bitterfitta som hellre väljer sömn och säng framför häng med vänner men va ska jag göra när jag är trött. 
 
Tack Micks för denna gången, jag är glad som fått möjligheten att lära känna dig och fått dessa månader med dig. Du är en väldigt speciell tjej och som du vet gillar jag din stil. You go girl! Världen är liten och vi möts kanske snart igen (:
 
Bild från obsningsdagarna i Luxor. 

Söndagen 10 Mars.

Godkväll!
 
Igår blev det välkomstmiddag för Andreas på Bordiehns sen drog vi vidare till papas. Eftersom det var lördag så var det ju även karaoke, love it! Så det blev att vi stannade där till dem stängde sen drog vi vidare till beachen och dansade lite tills det var dags att dra sig hemåt igen.
 
Idag har vi beställt in mat, legat på soffan och kollat på lite film. Ikväll ska vi till Hardrock och äta middag, liten avskedsmiddag för Mikaela som åker härifrån imorgon. Känns lite tråkigt men det är den naturliga gången när säsongen börjar gå mot sitt slut. 

Lördagen 9 Mars.

Godmorgon!
 
Sitter nu på kontoret i väntan på att åka mot Sahl Hasheesh och hämta gäster som ska till flygplatsen idag. Så det är alltså en flygplats dag idag, sen ska jag hem och äta innan IM. Ikväll har vi välkomstmiddag för vår nya kollega som kommer idag sen är väl tanken ut och dricka på papas men som vanligt känner jag mer för att gå i säng och sova. Är freaking trött som vanligt. Jag orkar inte med mig själv mer. När ska min energi komma tillbaka för detta är fan tröttsamt!

Bilderna från min 25årsfest.

Bild 1 av 3: Shisha, Tropical Island (Som long island icetea men byt ut colan mot ananasjuice) och angrybird blås.
 
Bild 2 av 3: När klockan slog 00.00 började dem sjunga och efter det kom det in tårta! 
 
Bild 3 av 3: Sen kom min gratis drink, inte den lilla om man säger så. Synd den typ bara smakade citron. 
 
Tack till mina underbara kollegor och vänner som va där och firade mig. Nu har det gått en vecka in på mitt nya år och jag känner mig inte mer annorlunda än innan siffran fyra bytades ut mot en femma. 

Fredagen 8 Mars.

Då har man varit på arbetet igen efter två fri dagar. Mitt IM på Bella Vista slutade med att jag blev snurrig i huvudet och tog tag i pelaren bakom mig. Vet inte vad som hände men satte mig ner och fick lite vatten av några söta gäster sen blev det bättre (:
 
Efter IM drog jag till kontoret för att göra min avräkning och boka in lite saker sen kom Joakim och Julia så vi drog och lunchade på Café Del Mar. Sen mötte jag upp jeepen som skulle ta oss på safari.
 
Jag, Loai och sju danskar blev det på turen. Kan säga att de va riktigt hyggligt. Kanske borde sluta vara rädd för danskarna. Ibland låter jag som en rasist men det är bara för att det ibland kommer sånna som inte förstår hur man än försöker ändra sina ord och de slår ner en så man känner sig lite värdelös och den känslan gillar jag inte. Men men.
 
Nu är jag hemma och det blir lite Harry Potter sen får se va kvällen erbjuder. Imorgon är det flygplats, IM och välkomst/avskedsmiddag och party .. 

Torsdagen 7 Mars.

Igår så var jag och Nicolas och hämtade Joakim på flygplatsen, kom hem och lämnade väskan sen läste jag färdigt min bok medans killarna hyggade sig i deras lägenhet. Sen kom Julia efter jobbet och vi började dricka lite hemma, gjorde oss i ordning sen kom de andra upp och vi beställde mat och förfestade lite hemma innan vi drog vidare till papas. Det blev inte en lång natt ute men de va en bra kväll!
 
Idag har jag sovit lite dåligt, sovit själv i min stora säng i två månader så sällskap är väl lite ovant va? Har haft huvudvärk hela dagen typ men de går väl över någon gång. Hade iallafall mest bara legat i sängen hela dagen, kollat lite serier och komedi saker på datorn. 
 
Tjejsnack med Julia & Louise innan Julia skulle på arbetet, alltid lika roligt! Jo men vi har det ganska roligt eller?(:

Onsdagen 6 Mars.

Vi har äntligen den efterlängtade dagen onsdag, innebär både fridag och besök! wii. Tog dock inte något tillfälle att lägga mig vid poolen, jag tog en extra lång sovmorgon istället. Kände att de behövdes mer, för har jag tur får jag sol hela dagen på söndag då jag som det ser ut nu ska åka till Mahmya.
 
Så lite frukost kanske i form av brieost sen ska jag väl till flygplatsen. Kanske Nico följer med mig ..

Två fri dagar framför mig.

Så har haft en super trevlig kväll med tjejerna. Drog till Famous med Michelle, medan vi väntade på dem andra beställde vi vattenmelon shisha, mums! Sen kom Julia och Louise så vi beställde in maten och en liten stund senare kom även Laura och joinade oss. Maten var lika god som den brukar vara. Gott och inte så farligt dyrt, mysig lokal det enda som skulle kunna bli bättre är farten men man kan ju inte få allt (;
 
Imorgon är jag fri så det blir som sagt flygplatsen på eftermiddagen för att hämta min inneboende för två veckor. Sen får vi se vad som händer under dagen men på kvällsschemat står det iallafall utgång. Hoppas det blir kul! Sen torsdag är väl frågan om alla de andra drar och dyker och lämnar mig själv kvar eller om jag får sällskap under min fridag. Men vi tar en dag i taget.
 
Så nu tänkte jag läsa lite ur min bok sen slå igång saw kanske? Annars har jag ju 3-7 att se med sällskap (:
 

Arbetsdagen är slut, fira med famous!

Jag hade mitt lilla IM på Bella Vista imorse och det var inte så många jag mötte där, var få ankommande igår så jag förväntade mig inte så många men det var trevligt.

Sen gick jag till kontoret, bytade min EM safari med Michelle då det kun var danskar på turen och hon gärna körde den, så jag tog servicetelefonen för henne istället. Varit och lunchat på Hardrock café sen börjat på välkomst materialet och sen ugglat lite nu den senaste timmen för jag väntat lite..

Nu ska jag strax lämna kontoret och gå till famous tillsammans med Michelle, möta upp Julia och Louise och sen kommer även Laura dit. Super hyggligt!

Imorgon är jag ledig så kanske blir poolhäng på förmiddagen sen ska jag till flygplatsen vid två ((:

Tisdagen 5 Mars.

Godmorgon!
 
Har fått lite sovmorgon idag och det var supernice! Ska nu alldeles strax gå till Bella Vista och hålla IM där, sen är det kontoret som gäller en sväng. Vet inte riktigt än hur min eftermiddag ser ut. Men det lutar mot att jag ska köra Safaritur eller Shoppingtur, time will tell.

Om vi skulle göra som förr, på onsdag.

Då borde det se ut så här på bordet:
 
 

Nytt försök ikväll?

Jag lyckades faktiskt somna ifrån Saw 3 igår, vilket egentligen är bra. Då har jag fler att se i sällskap sen mihi! (: Men det blir ta det lugnt ikväll med lite läsning och film. Ibland behöver man lite lugn också, sen om planerna följs så ska vi ändå ut och festa på onsdag så (:
 
bara imorgon också..
 
Update: Det blir ingen saw film ikväll heller, pausar och tar och somnar till Hawaii five-O istället.

Måndagen 4 Mars.

Då var det återigen en ny vecka, tycker dom bara rullar på ganska bra nu och det gillas. Haft veckomöte imorse, gjort lite extra vkm för nya bokningar till idag och sen har jag mest bara läst lite ur min bok.

Har flygplats idag så jag ska snart åka iväg och hämta upp några härliga göteborgare som ska åka hem idag. Sen är det mottagning av nya glada göteborgare som ska lämnas av på deras hotell. Följt av IM ikväll. Är lagom trött idag så ikväll efter IM blir det bara ta det lugnt.
Onsdag är min nästa fridag och så får jag besök, wohooo! :D

Det blev en bättre dag!

Så jag var ute på hotellservice i Sahl Hasheesh första gången på väldigt länge faktiskt. Det var ganska så ensamt så det var inte jätte roande men några söta människor kom fram (:
 
Avbröt sedan hotellservicen för att åka hem och äta innan jag skulle möta upp min buss som skulle ta mig runt på shoppingturen. Hade en buss nästan full med danskar men det gick mycket fint ändå. Jag tror jag lyckades charma dem med mina danska tal och söta stämma (; Var en bra tur, en rolig tur, fick till och med beröm och det gillade jag såklart!
 
Kom hem och bytade kläder sen tog jag med Julia och Louise till Hardrock café för att äta lite mat med Julias vänner. Mycket trevlig kväll. Så dagen blev ju bättre än hur den började med de där långa tre timmars sömnuppehållet. Ni vet paniken som kommer över en när man måste sova och därför blir stissig, de va lite boven i dramat imorse också.
 
Vi har det ur världen och psykopat Olsson kan vara lugn (; mohaha.
 
__
Snart blir det släcka ner och starta tredje saw filmen som jag har redo på datorn. Fixade alla medan jag var hemma i Sverige, awesome! Tycker dem är bättre nu när man vet lite och kan lägga märke till saker man inte la märke till första gången. Kan dock fortfarande spänna mig åt äckliga saker, så som gårdagen när hon trillar ner i alla sprutor och river runt. Jag tänker bara på hur jävla ont de måste vara att få en nål in under nageln men tror knappast de var de värsta problemet (;
 

Söndagen 3 Mars.

Kan inte säga att jag har haft den bästa starten på denna dagen. Kan nog säga att jag är på riktigt dåligt humör istället. Varför? För min sömn har uteblivit. Vaknade kvart över fyra, lyckades somna igen halv åtta imorse och då hade jag 40 minuter kvar innan larmet skulle väcka mig. 
 
Kan väl då med positiv anda säga att det kan ju knappast bli värre, men gör jag de så blir de säkert en katastrofal avslutning också. Kan man längta mer efter sin lediga dag eller? Sjukt trött. Hem och sova dirr jag är klar med city turen och gud nåde den som förstör min sömn inatt!

Can you save me from myself,

from this memories.
 

Filmen är startad.

Önskar bara att vi haft en microvågsugn så jag kunde poppat popcorn. Får klara mig på mitt godis istället. Saknar sällskap också, men det kommer... snart (: 
 
Man lägger märke till detaljer och information mycket bättre när man sett filmen en gång tidigare.

Dinner is served!


Kan inte ringa normala samtal.

Så medan jag gick hela vägen hem hann jag tänka pizzahut hundramiljoner gånger, okej kanske lite krydd från min sida där. Men när jag kom hem så bestämde jag mig tillslut för att jag visst vågade ringa och beställa pizza.
 
När dem svarar så är jag helt inne i att ha servicetelefonen eller alltid prata med folk i arbetet när jag pratar engeska så jag började mitt samtal "Hello this is My from ... I mean hello I want to order pizza" haha. Sen kallade han mig för miss Mariah hela samtalet, lika bra att inte rätta honom som han skulle kunna säga My eller?
 
Pizzan är beställd och ikväll blir det som sagt andra Saw filmen, woop woop! Det är lördag och då får man ha det så här gott med home delivery, pizza, film och bara lite mys. Lägenheten för mig själv i några timmar sen är tjejerna tillbaka igen.
 
Och jag längtar till nästa vecka...

Lördagen 2 Mars.

Jag sitter nu på kontoret och har gjort välkomst material inför måndagsflygen. Så tänkte jag, vad har jag gjort idag? Jag kunde inte komma på det, sen slog det mig. Jag har ju varit ute på hotellservice idag. Mitt minne är inte riktigt bra, det är inte bara när jag dricker de försvinner. Tror jag kommer få Alzheimer inom snar framtid, verkar inte bättre.. Nu ska jag iallafall snart dra härifrån och lägga mig i min säng och titta på andra Saw filmen. Hann bara se första igår för tjejerna kom hem och vi började kolla något konstigt outsiderklipp sen valde jag filmen framför att se människor som klär ut sig till djur och springer runt på gatan.. Så då fortsätter jag mitt saw maraton ikväll.

Kvällen bjuder på film maraton,

om jag inte somnar.. Vi tar ettan först! Så nu vet ni vad jag ska roa mig med resten av kvällen. 
 

And so the day is coming to an end.

Så jag gick ju ner till poolen för lite sol men jag pallade inte ligga där mer än typ en timme. Poolvattnet är verkligen svinkallt, lovar att isberget som Titanic kolliderade med blev placerad i denna pool och har sen smällt och blivit till detta iskalla pool vatten. Så att svalka sig med ett dopp kommer inte på frågan. Så jag valde att gå upp och ta en dusch istället.
 
La mig sedan och såg två avsnitt av Arrow innan jag gick till affären för att köpa delvis grädde, var ju sugen på jordgubbarna som blev över från preepartyt här i onsdags. Har även tvättat en maskin tvätt, diskat upp lite och sedan har jag kollat lite mer serier. 
 
Imorgon är det hotellbesök som väntar mig så larmet är nu satt på tjugo över åtta. Dags att vända tillbaka dygnet igen efter två fridagar på rad. Hoppas ni där hemma får njuta av er helg!
 

Fredagen 1 Mars.

Då har även februari passerat och vi träder in i mars månad, ett steg närmare destinationsslut. Tycker det känns som våren är här nu för det är faktiskt varma dagar igen, kvällarna är dessutom inte svin kalla längre, det är behagligt faktiskt.
 
Nu tänkte jag ta på mig bikinin och gå ner till poolen i två timmar medan solen är framme där. Jobba bort de där sträcken jag fick från den andra bikinin. För det är ju inget fel på vädret..
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0