Laddar batterierna & könummer 126!

Ringde AF-kundtjänst i förmiddags men skulle då ha beräknad väntetid i tjugo minuter och jag var då nummer 126 i kö. Tror nog inte jag hängde kvar där. Så jag la på och gjorde istället lite frukost.. Tänkte ringa upp kundtjänst lite senare idag, då kanske det inte är lika många som ringer.
 
Jag har faktiskt varit lite duktig idag också. När jag gick ut med soporna så tittade jag på min skitiga bil och bestämde mig för att ta en svamp och en hink med vatten och skrubba bilen lite. Done and done. Får göra en ordentlig tvätt vid ett senare tillfälle men nu är pärlan lite renare iallafall.
 
Kom in och tog den batteridrivna dammsugaren och drog över golven. Sen hörde jag dörrklockan ringa och Joakims mamma och syster kom på en liten snabbvisit för att lämna och hämta lite saker. Sen fortsatte jag dra dammsugaren upp för trappan och skulle ge mig på att dammsuga soffan, alltså under kuddarna men då tog strömmen slut så nu väntar jag på att batteriet ska laddas upp igen. Så jag bara snabbt kan dammsuga soffan lite.
 
Skickade iväg ett sms till Joakim tidigare för att se vilken tid han kommer hem idag och det ser ut att bli en sen kväll så jag tänkte väl göra ugnsbakad lax med löjromssås och potatis idag istället. Fast först lite senare. Nu ska jag väl försöka mig på att dammsuga soffan igen. Hoppas ni alla har en underbar torsdag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0