Man ska inte ångra sin dåtid.

Jag sitter och tänker lite på de här med plugget. Jag har ju planer att söka in på skola till hösten (och med hösten menar jag såklart 2014 då det redan är höst detta året och man då inte kan säga till hösten och mena i år). Det är något helt annat än vad jag läste när jag gick på gymnasiet, så tänker jag "tänk om jag inte gått hotell & restaurang". Jag menar efter skolan fick jag stor anti-känsla till att laga mat. (Visserligen har det kommit tillbaka lite nu, men kan va för det är roligare att laga mat för två än bara till sig själv när man är hunrig och vill ha mat snabbt). 
 
Men så tänker jag också på alla saker jag har gjort och vilken väg som jag har gått just för att jag gick hotell och restaurang. Hade jag inte gått den linjen så tror jag inte jag hade stått på samma ruta som jag står på idag. För hade jag inte gått hotell och restaurang så hade jag aldrig åkt till Ayia Napa 2006. Vi var ju några från klassen som åkte dit för att jobba under sommaren. (Dessutom min första utomlandsresa).
 
Gruppbild i Ayia Napa.
 
Så Ayia Napa hade inte blivit av då det var en chans vi fick ifrån en av våra lärare som kände ägaren till restaurangen vi jobbade på. Hade jag då inte åkt till Ayia Napa hade jag heller aldrig träffat Daniel, som jag sen hade kontakt med efter att jag kommit tillbaka till Sverige. Och Daniel var ju personen som "tog med mig" till Bulgarien där jag säsongade som bartender för första gången, var iväg i fyra månader och jobbade. (Detta hör då också till att hade jag inte gått hotell & restaurang hade jag och min klasskompis Sandra aldrig åkt till Magaluf och gått bartenderutbildning, som också deltog till varför jag hamnade i Bulgarien).
 
Bakom baren julen 2007 i Borovets, Bulgarien.
 
 
Hade jag aldrig varit i Bulgarien så pass lång tid och stått på mina egna ben där så hade jag nog aldrig vågat åka och backpacka i Thailand alldeles själv en månad.
 
Phukets zoo fick jag äntligen röra en tiger som varit mitt favoritdjur sen jag var liten!
 
Och hade jag inte åkt på mina långa resor (Bulgarien och Thailand) hade jag kanske inte fått möjligheten till att arbeta för Apollo. Först en säsong i Grekland, helt amazing och en andra säsong i Egypten. Och hade jag inte gjort det så hade jag kanske aldrig träffat Joakim, och han är någon jag verkligen är glad att jag mött. Finare kille tror jag är väldigt svårt att finna. Och med Joakim bjuder livet på saker jag aldrig förr upplevt och när jag nu reser upp till norrland igen så inleder vi vårt samboliv på riktigt. Han & jag i hus med två katter, kan tycka det är en bra början på vårt liv tillsammans. Så jag ska aldrig mer tänka på att jag inte borde gått hotell & restaurang. Det var ju en start på vägen mot att finna min kärlek.
 
Nyår 2012, bästa nyåret ever!
 
The end! (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0