Stillat mitt shoppingberoende nu.

Gick på Väla tillsammans med syrran och mami idag. Letade mest efter sköna varma tröjor att ha nu i höst/vinter. Inne på New Yorker fanns ju en jätte skön tröja enda problemet var att de såg ut som ett tält nertill så fick aldrig köpt den. Gick dock in på Vero Moda för första gången på super länge och där fanns en mjuk skön tröja för 100kr så den köpte jag. Sen blev det självklart en sväng in på H&M och därifrån kom jag också med två långärmade toppar och lite nya hotpants. 
 
Så nu har jag fått lite nya kläder inför hösten och det känns skönt. Tror faktiskt inte jag känner behov att köpa mer just nu, kan också vara för jag inte tror allt jag vill ha med kommer få plats i resväskan. Sen köper jag vinterskorna i norrland eftersom jag inte tror det är rätt tid att köpa varma skor än. Inga jag kände i var fodrade förutom de syntetiska stövlarna på Deichmann men sånna ska man tydligen inte köpa då dom lätt kan gå sönder sa pappa så nej skor får vänta..
 
Fick även åkt inom Harald Nyborg och köpte ett nytt lass med flyttlådor då jag snart använt hälften av vad pappa köpte i fredags. Så det är väl bara för mig att fortsätta att packa ner mitt liv i lådor. Sen ska jag gå igenom resväskan på golvet och lägga ner allt fint och hoppas på att allt jag vill ha med upp får plats. Japp så jag har fortfarande lite att stå i medan jag väntar på min remiss till sjukhuset. Ska dock ringa dem imorgon för att höra hur det går, skynda på dem lite för jag kan ju inte stanna här nere hur länge som helst. Jag håller ju på att starta ett liv där uppe, eller jag försöker iallafall (:
 
Återgå till flyttlådor och serier..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0