Onsdagen 30 April.

Idag tänkte jag "gud så skönt med ett kort förmiddagspass, då kan man njuta av solen på eftermiddagen när man kommer hem". Jovisst, vet inte vart jag ska åka för att njuta av den, men här är det iallafall inte.
 
Åkte inom ICA Maxi innan jag lämnade Härnösand. Kom hem och värmde lite soppa och tog en fralla till det, slängde igång lite serier och betalade sista räkningen för månaden. Fick sug på att baka så jag slängde ihop en smet kladdkakemuffins och de sista fyra muffinsarna smaksatte jag med arrak som jag köpt förra gången jag var på Maxi. Dom blev faktiskt goda med den smaksättningen!
 
 
Nu tänkte jag inte göra många mer knop idag, helt slut i kropp och huvud. Huvudvärk typ tredje dagen i rad nu så tänkte ligga på soffan och glo serier resten av dagen. Till skillnad från många andra så jobbar ju jag imorgon också så något härjande ikväll blir det ju inte för min del direkt.

Tisdagen 29 April.

Tisdag, onsdag? Jag blir helt förvirrad, jag håller aldrig koll på dagarna känns det som. Jag är inne på min sista vecka på kontoret i Härnösand och nästa vecka öppnas nya kontoret i Sundsvall och dit ska även jag. Ska bli spännande och vara med och öppna upp något nytt, fast jag kommer självklart sakna vårt team i Härnö för det har ju blivit otroligt roligt den senaste tiden. Får hoppas teamet i Sundsvall blir minst lika bra (:
 
Så i helgen blir sista dagen tillsammans med teamet för då har vi bokat in lite bowling och middag sen på kvällen, inte för att säga hejdå till mig, men för att göra något kul tillsammans. Okej bara för att må bättre, även säga hejdå till mig (; mohaha. 

Min lediga helg glider mot sitt slut.

Konstigt att den alltid går förbi så snabbt när man är ledig. 
 
Så förutom att kör runt och bromsa med bilen har jag då hunnit iväg och köpt ett par löparskor. Handlat inne på ICA Maxi och det som sen tog längst tid var drive-kön på Max. Ja sen har det blivit lite film och chill på kvällen. Håller nu på med lite mat så vi har matlådor till imorgon. Och efter det ska jag väl gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorgonbitti. Jag känner inte alls för en tidigmorgon känner jag just nu, och att jag sen vet att passet inte slutar förrän 21:15 gör inte saken mer lockande. Fast det är som det är. Ska ju också passa på att ombesiktiga bilen under min långa lunch så jag slipper körförbud på tisdag (; alltid ute i sista sekund haha..
 

Söndagen 27 April.

Att tvinga upp Joakim imorse när larmet ringde kändes lite dåligt. Han stod och kämpade på med min bil hela sin lediga lördag och så skulle han upp tidigt och jobba extra på sin lediga söndag. Allt medan jag blir hemma. Visst jag tyckte jag fixade städning, diskning och mat bra igår i lägenheten men det tog ju inte riktigt lika lång tid eller lika mycket på mina krafter som bilmeckandet. Nåväl, nu är det som det är.
 
När Joakim sen kommer hem i eftermiddag ska vi åka till Birsta för jag behöver ett par träningsskor och han ska hjälpa mig med detta då träning, promenader och liknande inte alls är inom mitt kunskapsområde :p
 
Har varit ute och gasat lite med bilen idag bara för att få bromsa så mycket som möjligt. Måste "bromsa" in bilen nu innan ombesiktningen imorgon. Ringde även ett samtal ner till pappa i Skåne och samtalet blev nästan en timme långt. Blir lätt så när man inte pratat på ett tag och helt plöstligt har tiden bara sprungit iväg. Längtar till jag får besked angående min semester i sommar, så man kan planera en liten trip ner till Skåne. Ska ju självklart ner och hälsa på familjen ! Sen hoppas jag ju såklart på lite besök här också i sommar (:
 

Lördagen 26 April.

Idag fick vi lite sovmorgon innan Joakim skulle iväg och fixa min bil. Jag fixade lite här hemma innan jag åkte iväg och handlade. Kom hem och värmde soppan som var kvar sen igår och tittade på något avsnitt av the originals (spinnoff av the vampier diaries).
 
Sen åkte jag iväg till killarna och kollade på medan dem arbetade med bilen. Tycker om Joakims bil, den är skön att köra!(:
 
Körde sen till ICA för att handla hem mat så vi kunde grilla när meckandet var klart. Kom hem och började fixa med grillen. Lite senare var Joakim hemma och jag fixade med grillanadet eftersom Joakim fixat med bilen hela dagen. Bra fördelning av sysslor (;
 
Imorgon ska jag väl ut och köra lite för att på måndagens långa lunch tänkte jag besiktiga om bilen. Tänk att det går att få bilen fixad trots att pappa och lillebror nu bor nästan nittio mil bort. Underbar sambo jag har som tagit över den rollen, själv kan jag ingenting om bilar förutom hur man kör (;
 
Nu tänkte vi avrunda kvällen med en film.

Fredagen 25 April.

Min lediga dag igår spenderades inte utomhus, tyckte det såg så kallt ut i vinden trots solen var framme. Blev att jag diskade typ tre gånger, plockade undan lite och tog fram räkningarna som ska betals i helgen. Sen låg jag mest på soffan och gottade mig med lite serier. Har ganska många avsnitt av The Vampire Diaries att ta mig igenom och de var med ens mycket roligare att se när man kan köra avsnitt efter avsnitt (:
 
Idag var det en tidig morgon, började jobba kvart i åtta. Körde lite medlyssning med en kollega och fick nog med mig lite tänk efter det. Sen fortsatte jag dagen med mina egna samtal och äntligen sprack torrperioden och jag tyckte med ens hela dagen blev bättre. Efter de gick jag på lång lunch vilket innebar att idag körde jag hem och gjorde lunch sen såg jag två avsnitt av the vampire diaries. Snart dags att klä på sig ett par jeans igen då det börjar bli tid att åka mot jobbet igen för att ta sig an kvällspasset. 
 
 

Torsdagen 24 April.

Nog normalt att vakna tidigt på morgonen, och med hela sahara i ögonen tänka att man lika gärna kan spela upp sina liv i Candy crush innan man somnar om. Haha! 

Onsdagen 23 April.

Godmorgon världen! Vet ni vad morgonlyx är? Det är när man har möjligheten att gå och lägga sig igen (: Joakim har åkt till jobbet och jag har spelat slut på mina liv i Candy crush, så nu ska jag gosa ner mig under två varma täcken!

Tisdagen 22 April.

Vilket underbart fint väder vi haft idag. Och så började jag sent så jag kunde njuta av en liten promenad i solen. Haft en bra dag på jobbet, glatt humör på alla tror solen gjort sitt idag. Nu är jag hemma och dö hungrig och så väljer jag att göra grönsakssoppa, jag är knäpp :p
 
Halv ledig imorgon också så jag börjar jobba först fem på eftermiddagen så jag hoppas på lika fint väder för då är det jag som spendera dagen utomhus med Mr Grey (; Och på torsdag är jag ledig så då hoppas jag på ännu mer fint väder och lika så i helgen såklart :D
 
Big smile on my face today! 

Söndagen 20 April.

Helgen tog slut även denna gång. Måste dock erkänna att när jag igår låg och var bakis och visste jag hade en jobbdag framför mig tyckte jag ändå helgen känts lång. Jag tror det är för att jag hann precis komma hem från jobbet i fredags, byta kläder typ sen åkte vi ju in till stan och festade. Så vi fick gjort lite denna helgen och det var ju nice!
 
Idag jobbade jag på, till och med så jag jobbade över i tjugo minuter. Sen skyndade jag mig till bilen och gasade hem. Möttes av en massa skor i hallen. Joakim hade plockat fram sakerna jag behövde och jag började göra grillspetten. Det blev minst lika gott som sist. Sen spelade jag mobilspel medan killarna kollade på hockeyn.
 
Jag kommer förmodligen börja lägga in lite mer bilder här igen. Jag har blivit med ny mobil och kameran är jag ganska glad över. Så jag ska alltså bli bättre på att fylla ut med bilder för det blir lite trevligare än bara en hel hög med bokstäver (;
 
- Sommaren har inte hunnit börja och vi har redan grillat två gånger, fast grillspett är gott! (:

Lördagen 19 April.

Så veckan börjar glida mot sitt slut och alla runt i världen firar påsk. Själv har jag levt på hamburgare och pizza de senaste fyra dagarna och det gör ju knappast att mina sambokilon blir färre, men va ska man göra. Idag till exempel har man legat bakis hela dagen och det är i princip först nu när jag ska gå o lägga mig som illamående stunderna blivit färre. Då ska man självklart äta bakispizza.
 
Igår följde jag med Joakim och grabbarna och festade till det. Började hos Aspman och slutade på en bar i stan. Jag hade kört in min bil till stan och av någon anledning så råkade vi nog lägga hemnyckeln i bilen så när vi kom hem mitt i natten saknade vi nyckeln och var tvungen och ringa typ securitas som kunde komma och öppna vår dörr. Alltid händer det någonting när vi är ute. Fast kvällen var rolig. Bjöd på många skratt.
 
Nu är jag snart redo för sängen för imorgon är det tillbaka till jobbet och ta veckans sista arbetspass. Sen när jag kommer hem så ska vi nog grilla lite, hoppas vädret tillåter det. Var ju otroligt gott med grillspett så jag ska göra lite sånna imorgon också. 
 
Och här är förresten en bild på vår nya soffa, den ser otroligt stor ut i vår lägenhet och då har vi ändå ett stort vardagsrum tycker jag. Det är då en cosy hörna ni ser där borta och jag har bestämt att det är min plats (; mohaha.
 

Tisdagen 15 April.

Dagens to do lista är inte så lång, men jag tror nog den tar nästan hela dagen ändå.
1. Sovmorgon till klockan elva, check!
2. Gå till tvättstugan och tvätta två maskiner med kläder, check.
3. Hänga upp kläderna, check.
4. Gå och slänga sopor och pappkartonger, check.
5. Diska, check.
6. Lämna lite flyttlådor i förrådet, check.
7. Åka och köpa bromsskivor och bromsbelägg.
8. Inom Mediamarkt och kolla på telefoner, förhoppningsvis köpa en också.
9. Tömma vardagsrummet då vår nya soffa kommer hämtas idag!!
 
Ja igår sa Joakim att soffan äntligen var på lager och han hade bestämt med sin pappa att dem ska hämta den idag efter att Joakim slutat jobba. Så den punkten gör mig också väldigt glad. Detta betyder att vardagsrummet äntligen snart är färdigt. Soffan ska upp, bordet ska monteras ihop, Sen ska bara några hyllor köpas för att få lite inredning på väggarna. Wooohoo. Vår soffa är dessutom så otroligt fin. Friday med cosy hörn från Mio, äntligen väntan har varit lång. Leveranstid på 6-8 v och jag tror vi väntat i säkert 9 veckor nu. 
 
Så nu tänkte jag väl klä på mig lite bättre kläder och bege mig mot Birsta för att spendera lite pengar.

Grillspett!

Gjorde ju grillspett i torsdags när vi grillade och dom blev ju väldigt goda. Jag hade fläskfilé, paprika, lök och svamp på alla grillspett och några grillspett fick även körsbärstomat på. Hur goda som helst! 
 
 

Måndagen 14 April.

Det ska bli riktigt skönt med en ledig dag imorgon, känner verkligen att jag behöver samla energi. Försöka få mig själv att få tillbaka mitt fokus. Just nu har jag dalat ner i en liten svacka som det känns omöjligt att komma ur. Jag brukar aldrig sikta på att vara bäst, men för det betyder det inte att jag vill vara dålig. Och det är precis det jag är just nu, så jag måste ta mig själv i kragen och lyfta mig ur detta nu. Tur att jag på onsdag har ett litet coach möte inbokat så då ska jag väl få lite tips på hur jag kan bli bättre..
 
Och imorgon ska jag passa på att ta mig en sväng in i tvättstugan, åka iväg och köpa delar till bilen så den kan bli fixad och sist ska jag inom Mediamarkt och kolla på mobiltelefoner. Vem vet, kommer kanske därifrån med en ny mobil vilket jag faktiskt hoppas att jag gör!

Söndagen 13 April.

Nu glider ännu en jobbhelg mot sitt slut, igårkväll var jag dock helt inne på att det var måndag idag fast nja inte riktigt. Så helgen har faktiskt inte varit så händelserik. Jobb och lite kvällsmys och sen jobb igen.
 
Arbetsveckan som är framför mig är lite halv rolig. Jobb varannan dag och ledig varannan. Så på tisdag har jag planerat att jag ska åka och köpa delarna till bilen som behövs för att fixa bromsarna innan jag ska ombesiktiga bilen. Sen ska jag även åka och kolla på två telefoner då jag troligtvis ska köpa en ny som tar microsim. Känner mig halvt handikappad utan mitt nummer. Och efter jag blev med Iphone måste jag säga att mobilen fick större betydelse, det är inte så att jag inte kan va utan mobilen för det kan jag. Men jag vill kunna använda den när jag själv vill. 
 
Nej nu avrundar vi kvällen med lite Game of Thrones sen ska lilla jag sova innan jobbpasset imorgon. Peace out! (;

Fredagen 11 April.

Dagen idag började inte så bra. Sen igår har jag inte kunnat överföra mina bilder från mobilen till datorn och idag gjorde jag den här uppdateringen som krävdes och då hängde sig mobilen och hur jag än gör så det enda som kommer fram är en mobilsladd en pil och iTunes. Kommer inte vidare, hjälper inte att starta om så jag får väl helt enkelt se mig om efter en ny mobil. Har varit inne och tittat efter billiga mobiler och hittade någon som jag tror jag ska åka och titta på efter löning. OM inte mobilen av någon anledning skulle börja fungera igen.
 
Sen åkte Joakim in till stan och jag blev kvar i sängen med 2 broke girls för jag inte kände mig helt glad. Bilderna är väl egentligen de jag helst inte vill bli av med. Och jag som precis börjat vänja mig vid att kunna använda internet via mobilen och dagligen skickar sms och så vidare. Mobilen har faktiskt blivit lite större del av vardagen nu. Får hoppas att de nya mobilerna har lika bra internet design. För min gamla mobil som jag kommer få använda tillsvidare ja den har inte så bra design att jag känner att jag ens behöver internet på den. Den används för spel, sms och att ringa. Så som en mobil troligtvis från början var till för att användas.
 
Oj mycket skriv om en telefon...
 
Vad som dock drar upp denna dag är att när jag gick ut med soporna och gick förbi tvättstugan och bokade ny tid så kände jag hur skön värme solen gav ifrån sig. Så nu när solen hunnit flytta sig så mycket att hela vår tomt blivit med sol tänkte jag faktiskt ta en filt och gå ut och sätta mig och läsa lite. Längesedan jag läste så ska fortsätta på Mr Grey #2 som fortfarande inte blivit utläst. 
 

Torsdagen 10 April.

Man hinner mycket när man jobbar fyra timmarspass. Jag hade ett sånt pass idag så jag jobbade mellan åtta och tolv. Sen körde jag hem och började se senaste avsnittet av Revenge, men lyckades somna haha. Vaknade av larmet jag ställt eftersom jag nästan trodde jag skulle somna. 
 
Tog lite andra kläder på mig och hoppade in i bilen och mötte upp Emma i stan. Gick i lite butiker och tog en fika. Sen gick vi in på New Yorker också och därifrån kom jag med en sommarklänning. Vet inte hur den ser ut på mig eftersom jag inte testade den, men ser ut som en bra strandklänning så det blir nog bra. Efter en liten sväng inom Hemköp sa vi hejdå och jag körde hemåt med ett sista stopp på ICA för lite saker till grillningen.
 
Kom hem och möttes av en sambo och en tvåbent klotgrill. Fick hoppa in i bilen igen och köra till Birsta och reklamera grillen då de blir lite ostadigt med bara två ben på en grill som ska ha tre haha. Körde tillbaka hem och Joakim satte ihop grillen medan jag gjort grillspett. Sen diskade jag lite.
 
Medan grillen ska bli bra ska jag se klart Revenge..

Onsdagen 9 April.

Och så fort man kommer hem slänger sig tröttheten i ansiktet på en. Jobbet idag har rullat på i sin vanliga dans, vi var bara två i vårt team som jobbade idag så det var ju extremt tomt. Skrattat lite i mina telefonsamtal och haft en bra dag. Solen sken in på kontoret och allt kändes bara väldigt bra.
 
Kom hem och började med disken direkt så det kom undan. Sen har jag inte gjort så mycket och klockan har redan hunnit bli mycket. Ska äta och duscha sen bums ner i sängen. Lite jobb imorgon mellan 8 och 12, sen är eftermiddagen fri. Får se om vi har möjlighet att hämta soffan nu innan helgen, får helt enkelt hoppas den kommit in till lagret innan helgen. Få upp soffa och soffbord hade ju varit King. 
 
 

Nu ska jag faceplanta kudden!

Fy för sören va trött jag blivit. CSI-avsnittet blev klart på tre timmar kanske, anledningen jag somnade och såg om det medan jag lagade mat. Öste på med pasta och köttfärssås så nu har vi fyra matlådor att ställa i kylen. Måste va mer ekonomiska och sparsamma. Blir ju dyrt i längden om man ska handla mat ute varje dag för att ha något att äta under lunchpausen på jobb.
 
Maten har hamnat i magen och efter det ville jag typ dö. Hamnat i matkoma. Har sprayat lite "leavein-balsam" i håret mest i topparna för att försöka stärka de kluvna i håret. Och nu ska jag starta ett nytt avsnitt CSI sen är det jag som inte lämnar sängen om det inte är för jag verkligen måste typ gå på toaletten..
 
Godnatt och sovgott!

Tisdagen 8 April.

Det har minsann varit en lång dag. Imorse när jag vaknade var jag helt slut, nästan så jag somnade om i sängen istället för att gå upp efter snoozlarmet ringde. Kom till jobbet och dagen gick på som vanligt, hade lite medlyssnare på eftermiddagen och då kom även energin tillbaka. Så sista halvan av dagen gick ju snabbare än vad man annars brukar känna. Är inne på min sista månad i Härnösand vilket är lite sorligt för teamet har blivit så bra, kommer klart sakna dem. För i Maj månad bär det av till Sundsvall till det nya kontoret som ska öppnas där då. Spännande och vara en av dem första på plats :D
 
Åkte inom ICA på vägen hem för att handla lite. Kom hem och tryckte i mig en macka och en liten banan & jordgubbs-shake. Nu ett CSI avsnitt innan jag ska börja på maten. Sen blir det en lugn kväll, sova tidigt. MMM! :D

Jag är helt slut!

Den här dagen har inte alls blivit som planerad, fast lite av vad som väntas är ju visserligen bättre än om det inte skulle ske. Plus att det hade blivit en jäkla stress om allt annat som planerats blivit av.
 
Iallafall vaknade ju med snö på marken, det har tack och lov försvunnit även om det snöat pytte lite hela dagen. Töar bort lika fort och det är ju lika bra :D Blev då ingen fika och träff med Emma då vi hade planer för ett lite finare väder. Fick ett samtal senare som gjorde att jag och Joakim fick köra till hans föräldrar och hämta verktyg. Jag monterade sen av schäslongen på soffan så soffan är i två delar inför kvällen när den förhoppningsvis fraktas bort från vår lägenhet. 
 
Sen fixade jag ihop andra Mauihyllan själv fast det stod i beskrivningen att man skulle vara två och ett kryss över ensam gubbe. Visst tog det kanske inte tio minuter, men jag gjorde det själv. Så nu har vi två hyllor i badrummet och båda är redan fyllda med mina saker mohahaha.
 
Sen har jag plockat undan lite mer av flyttlådorna. Körde iväg till Birsta och snackade med frisörerna på Trudes för att fråga om ett silvershampoo skulle göra någon skillnad på mitt hår. Jag har tydligen för mörkt hår så det trodde dem inte, tipsade dock om någon toningsak som dem hade i den andra salongen samt tipsade om hårinpackning, shampoo och balsam som skulle va bra för mitt hår nu när jag blonderat det så extremt mycket. Gick till andra salongen och kände mig halvt rånad när jag går därifrån med shampoo, balsam, inpackning och toningssilversak för närmare 900kr. Dem avslutade med att säga att mitt hår kommer bli jätte fint efter behandlingarna så det känns som rätt sak att lägga pengar på då jag verkligen behöver återbygga håret. Jag är bara väldigt försiktig med vad jag lägger mycket pengar på och de här är för mig vääääldigt mycket pengar för lite hårgrejer. Nåväl!
 
Så jag kom nästan precis hem. Gick faktiskt inom Ö&B en snabbsväng också och då hittade jag sugrör som jag så gärna vill ha till lime-drinkarna så nu är jag nöjd och redo för sommaren (; 
 
Och när jag då kom hem ville jag mest bara lägga mig i sängen, men nyss ringde dem som skulle hämta soffan och dom kommer snart så tänkte väl passa på att fixa så allt går snabbt när dem väl kommer hit. När dem lämnat mig ska jag inte röra en pinal mer. Eller jo kanske mat för magen börjar bli hungrig. Sen ska jag dyka rätt ner i sängen och bara chilla resten av min lediga dag. Puuuuh!

Måndagen 7 April.

Godmorgon! Trots att jag har jourdag och jobbet inte har ringt in mig satt jag ändå vaken i sängen innan halv tio. Anledningen heter candy crush. Jag har alltså varit så dum att jag börjar spela spelet och självklart måste man ju spela när liven är maxade för att få ut mer av spelet.
 
Ja och ett tunt täcke av snö ligger redan på marken och tjockare lär det väl bli för snön faller fortfarande. 

Söndagen 6 April.

Igår åkte vi iväg och köpte vårt soffbord, köpte även en grill så vi kan inviga våren och sommaren snart. Dock är det fina vädret inte kvar så länge till, det ska tydligen snöa imorgon. Woho! Eller inte. Ganska trött på det nu faktiskt, det är april och jag vill ha vår!
 
Rensat en del av mina flyttlådor igår också , en del saker hamnade i påse som ska slängas. Lite ska väl läggas ut på blocket eller nått. Sen blev det lite färgning av håret. Ville ju gå mot ljusare färg och gjorde två blonderingar och blev som jag visste orangehårig. Höll färgen ifrån utväxten för att inte bli kritvit där och det lyckades ju ganska bra. Idag gjorde jag ytterligare en blondering efter att ha varit iväg och köpt ny färg sen la jag i den mörkblonda färgen. Ser nog dock lite orange-aktigt ut ändå. Ska köpa silvershampoo imorgon så får vi väl se va som händer. 
 
Vart även iväg och stor handlade på ICA. Tyckte jag köpte hur mycket som helst. Blev orolig att de skulle bli typ sjuhundrakronor. När jag väl kom till kassan och priset precis passerade fyrahundra och knappt varor kvar blev jag orolig att jag inte skulle få min rabatt. Va ju tvungen att handla för femhundra för rabatten skulle gälla. Tack och lov kom det över med typ tjugo kronor :p
 
Har även hunnit med middag hemma hos Joakims föräldrar och nu sitter jag i sängen med huvudvärk. Känner mig glad över att ha ännu en ledig dag imorgon så jag kan fortsätta få ordning i lägenheten. 

Lördagen 5 April.

Vet inte om det bara är jag som tänker så här, men jag tycker det känns som helgen är så lång precis innan man går hem från jobbet en fredag. Fast när man sen vaknar lördagmorgon så känns som helgen är världens kortaste. Fast just denna helg blir kanske längre, har jour dag på måndag så kanske får lite extra ledigt :D
 
När Joakim kommer hem om någon timme så ska vi åka iväg och handla lite. Har ju tänkt ut ett soffbord som vi ska köpa, det har bra förvaring och ett bord som jag tycker mycket om. Efter att Therese sagt att dem haft sitt bord i sju år förstår man ju och då bestämde vi oss för att ta ett sånt. Dock blir ju de vitt och allt annat i vardagsrummet är typ mörkt. Men det är något för tillfället, sen köper vi ett bättre bord när vi hittar ett som båda vill ha. 
 
Ska även storhandla lite på ICA eftersom jag fått just en kupong som heter så. Ska väl kanske passa på att åka inom Maxi också för att se om det finns någon hårfärg där som jag gillar, för i såfall kanske en färgning av håret skulle sitta bra i helgen. Utväxten börjar bli aningen ljus jämfört med det andra så måste färga det snart.
 
Ja annars är väl inga större planer gjorda.

Fredagen 4 April.

Då var arbetsveckan slut för denna vecka. Vi var inte speciellt många i vårt team som jobbade idag så det var väldigt tomt. Fick även lite fredagsfika. Vilket jag även fixade när jag kom hem, i form av detta:
 

Dagens middag.

Gjorde Kotlett med ris, gräddsås och härgårdsgrönsaker. Köttet la jag i hemmagjord marinad under förmiddagen så det fick tränga in i köttet under dagen. Fick lite små hjälp av pappa då jag faktiskt aldrig gjort marinad förut. Trodde jag tagit för mycket soya och var lite rädd att smaken inte skulle bli bra. Tror dock marinaden räddade kotletten mycket, köttet var inte alls torrt så som kotlett ibland kan bli utan faktiskt lite mer åt det saftiga hållet. Hel nöjd!
 
Blomkålen ser gul ut för jag haft grönsaksbuljong i vattnet när jag kokade grönsakerna, färgade visst av sig.

Vilken underbar dag!

Ja solen har ju tittat fram med jämna mellan rum idag. Åkte till Birsta och mötte upp Emma, började med lunch sen gick vi runt och tittade i affärerna. Hittade en kjol på H&M som jag bestämde mig för att ta utan att testa den, testade en del kläder på Bikbok och insåg att jag hade en sån dag då ingenting satt bra. Så jag tog kjolen för priset var inte högt och hade jag testat den hade jag väl lämnat den. Testade den hemma och med klackar på fötterna och en snygg topp tror jag den rockar sommaren alltså. Måste bara hitta en topp som matchar (:
 
Åkte inom Lager 157 och tittade också. Hittade ingenting speciellt. Förrän vi kom in på barnavdelningen. Då fanns dessa leopard harembyxor i annat material än dom jag tittat på på damavdelningen. Jag som är så kort fick ju plats i dem, så jag gick jag med ett par byxor i stl 160 hahahaha. Fast ska va glad, de va 50:- billigare än dem på damavdelningen så sparade ju lite pengar också (; Alltså drar vi slutsatsen att korta ben är bra att ha ibland..
 
 
Jag trodde faktiskt aldrig jag någonsin skulle äga ett par sånna här byxor för jag tycker egentligen dom är ganska fula. Fast i Egypten så tyckte jag Mikaelas byxor såg så otroligt sköna ut och då var det sånna här tunna fladdriga typ harembyxor. Så idag köpte jag ett par att springa runt i till sommaren, troligtvis bara hemma istället för joggingbyxor men vem vet. Kanske vågar mig ut också. Mysiga är dom. 

Ibland får man cravings.

Jag har just nu när det fina vädret har kommit hit fått lite sug på att skaffa grill även om jag tröttnar på grillad mat otroligt fort för man måste ju äta det typ varje dag under sommaren. Fast just nu har jag fått cravings för grillspett som jag inte ätit på många år så kanske att sommarens grillning blivit räddad (;
 
Sen gick jag igenom lite saker i datorn och såg mina fina naglar jag gjorde i vintras och fick helt plötsligt tillbaka suget på naglarna trots att jag hade ett sånt helvete att ta av dom. Mina naglar var ju tunna om papper efteråt för jag typ slitit av halva nagelns tjocklek. Fy fasen. Denna gång ska jag dock låta specialisterna ta av naglarna när dom ska av.
 
Jag har fortfarande ett stort craving efter Ullared, det var fan år sedan jag var där. Bara att gå runt bland alla saker är typ himmelriket :P Nej men det är så skönt för det finns verkligen allt under ett och samma sak. Att gå med en kundvagn och plocka på sig massa saker till lägre pris. Super bra för en person som jag. Jag gillar att ha mycket för lägre pris än lite för högre pris. Allting är slitvara för mig så då är det bättre med mycket (;
 
- Finns säkerligen mycket mer jag crave-ar, men detta får vara nog för denna gång!

Torsdagen 3 April.

Imorse när Joakim körde till jobbet var jag också uppe ur sängen, tittade ut och man kunde se kylan. Gick och la mig igen, självklart! Och sov till larmet ringde där lite innan tio. Tänkte snooza lite, men sen kom jag på att det var ett stort berg med disk i vasken och ska nu folk komma hit och besiktiga vitvarorna och just va i köket kanske man ska ha det "lite" fint iallafall! Så gick upp och diskade. Och nu väntar jag i princip bara på att folket ska knacka på dörren och göra sitt och ibland tittar jag ut och ser solen skina innan den försvinner in bakom molnen igen. Våren är på G, jag känner det. Plus att det är April nu så skulle våren inte vara på G skulle de vara något konstigt. 
 
Sen ska jag avnjuta lite shopping med Emma då det var länge sedan jag faktiskt shoppade. Nu tillåter kontot det och jag har tid så vi får se om man hitta någonting (:

Onsdagen 2 April.

Det har varit en lång dag på jobbet idag. Började kvart i nio, hade lång lunch och slutade kvart över åtta. Passade på att gå en sväng på H&M på lunchen för att fördriva tiden. Hittade ingenting mer än puder.
 
På tal om det är jag otroligt besviken på de puder jag köpte på make up store i vintras. Det tog säkert inte ens en vecka sen va pudret inte helt utan enbart smulor. Otroligt dåligt kan jag tycka, speciellt med tanke på priset jag gav också. Tacka vet jag H&Ms puder som kan åka med i vilken väska som helst och ändå hålla och då kostar de ändå bara 60:- haha. Något jag däremot älskar med make up store är deras ögonskuggor, färgen sätter sig bra på ögonen och färgerna varar hur länge som helst (eller är det helt enkelt jag som sminkar mig för sällan för det ska ta slut).
 
Jaha, ett helt inlägg om smink? whaaat.
 
Magen börjar bli hungrig så ska väl fixa nått käk. Imorgon besiktning av vitvaror i lägenheten sen in till Sundsvall och träffa Emma. Har en jour dag imorgon och ringer dem inte innebär det ledighet. Sen jobb fredag dagtid och sen en ledig helg innan jag intar nästa hårda vecka med jobb hela helgen.. Visst håller vi väl tummarna på sol och otroligt fint vår väder till helgen (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0