Dagens middag.

Gjorde Kotlett med ris, gräddsås och härgårdsgrönsaker. Köttet la jag i hemmagjord marinad under förmiddagen så det fick tränga in i köttet under dagen. Fick lite små hjälp av pappa då jag faktiskt aldrig gjort marinad förut. Trodde jag tagit för mycket soya och var lite rädd att smaken inte skulle bli bra. Tror dock marinaden räddade kotletten mycket, köttet var inte alls torrt så som kotlett ibland kan bli utan faktiskt lite mer åt det saftiga hållet. Hel nöjd!
 
Blomkålen ser gul ut för jag haft grönsaksbuljong i vattnet när jag kokade grönsakerna, färgade visst av sig.

Kommentarer
Postat av: L.

Meh, kotlett ska ju vara lite torrare än annat. Det som är hela grejen :) Därför jag föredrar det framför annat (plus allt fett är på samma ställe =lätt att ta bort haha)

Svar: Fast de ska ju inte vara för torrt :P Ja fettranden håller jag med om, mycket lättare att ta bort och mindre risk att råka få de i munnen :D
mysaansvensson.blogg.se

2014-04-03 @ 23:17:53
URL: http://kornoholic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0