Dagens middag.
Gjorde Kotlett med ris, gräddsås och härgårdsgrönsaker. Köttet la jag i hemmagjord marinad under förmiddagen så det fick tränga in i köttet under dagen. Fick lite små hjälp av pappa då jag faktiskt aldrig gjort marinad förut. Trodde jag tagit för mycket soya och var lite rädd att smaken inte skulle bli bra. Tror dock marinaden räddade kotletten mycket, köttet var inte alls torrt så som kotlett ibland kan bli utan faktiskt lite mer åt det saftiga hållet. Hel nöjd!
Blomkålen ser gul ut för jag haft grönsaksbuljong i vattnet när jag kokade grönsakerna, färgade visst av sig.
Kommentarer
Postat av: L.
Meh, kotlett ska ju vara lite torrare än annat. Det som är hela grejen :) Därför jag föredrar det framför annat (plus allt fett är på samma ställe =lätt att ta bort haha)
Svar:
mysaansvensson.blogg.se
Trackback