Fredagen 11 April.

Dagen idag började inte så bra. Sen igår har jag inte kunnat överföra mina bilder från mobilen till datorn och idag gjorde jag den här uppdateringen som krävdes och då hängde sig mobilen och hur jag än gör så det enda som kommer fram är en mobilsladd en pil och iTunes. Kommer inte vidare, hjälper inte att starta om så jag får väl helt enkelt se mig om efter en ny mobil. Har varit inne och tittat efter billiga mobiler och hittade någon som jag tror jag ska åka och titta på efter löning. OM inte mobilen av någon anledning skulle börja fungera igen.
 
Sen åkte Joakim in till stan och jag blev kvar i sängen med 2 broke girls för jag inte kände mig helt glad. Bilderna är väl egentligen de jag helst inte vill bli av med. Och jag som precis börjat vänja mig vid att kunna använda internet via mobilen och dagligen skickar sms och så vidare. Mobilen har faktiskt blivit lite större del av vardagen nu. Får hoppas att de nya mobilerna har lika bra internet design. För min gamla mobil som jag kommer få använda tillsvidare ja den har inte så bra design att jag känner att jag ens behöver internet på den. Den används för spel, sms och att ringa. Så som en mobil troligtvis från början var till för att användas.
 
Oj mycket skriv om en telefon...
 
Vad som dock drar upp denna dag är att när jag gick ut med soporna och gick förbi tvättstugan och bokade ny tid så kände jag hur skön värme solen gav ifrån sig. Så nu när solen hunnit flytta sig så mycket att hela vår tomt blivit med sol tänkte jag faktiskt ta en filt och gå ut och sätta mig och läsa lite. Längesedan jag läste så ska fortsätta på Mr Grey #2 som fortfarande inte blivit utläst. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0