Värd resterande dag på soffan.

Jag var ju vaken och pigg innan klockan nio imorse, och klockan tio började jag städa. Gick ut med soporna, gick förbi tvättstugan för att boka tid till veckan och hade sån tur att tiden mellan tio och två var ledig så jag började tvätta direkt. Ställde mig sedan och diskade. Fixade med tvätten. Skurade toalett och vask. Fixade med resten av tvätten sen började jag dammsuga hela lägenheten. Har renbäddat sängen och dammtorkat. Varit iväg och handlat lite så vi kan äta mat både idag och imorgon, det är man ju också värd. Så idag blir det lasagne eftersom grillköttet måste tinas och de hinns inte idag, får bli imorgon istället. Men lasagne var längesedan och det är ju gott!
 
Sen kan jag ju också berätta om att jag för två veckor sedan var på Synoptik för att kolla synen. Jag tänkte ha glasögon på jobbet för att se om det kanske hjälper mot huvudvärken jag alltid har. Nu jobbar jag ju framför en dator så bara ett par terminalglasögon var tanken. Blev inte riktigt så. Det visade ju sig att min syn inte var den bästa. Så jag behövde permanenta glasögon och i torsdags innan jobbet gick jag och hämtade mina glasögon (och eftersom det var Synoptik med Zebran på reklamen fick jag ju ett par solbrillor med styrka på köpet, mm mm gillas!)
 
Jag tycker faktiskt det är helt sjukt. Jag har inte tyckt jag haft några problem med synen, förutom när vi tittar på tv och undertexten har gulbakgrund då har jag inte sett de så bra. Fast å andra sidan brukar jag inte glo undertext när det är engelskfilm för man förstår ju ändå vad dem säger. Nu när jag har fått mina glasögon och jämför. SHIT! Är det såhär jag har sett förut så förstår jag ju verkligen att synen blivit sämre. Allting blir ju så mycket klarare precis som jag liksom fått bättre skärpa. Så jo det var nog bra att jag gick dit. Helt plötsligt var det inte så ansträngande att läsa texten på tvn. Ibland behöver man väl se världen på ett annat sätt för att inse att man själv ser på den för dåligt (;
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0