Torsdagen 18 December.

Idag har jag varit ledig eftersom det är jobb hela helgen. Så jag valde att ta sovmorgon och tänkte att jag skulle sova ut till jag vaknade av mig själv. Ställde dock ett larm på tolv så jag inte skulle sova alldels för länge. Vaknade ju och sånt när Jocke skulle dra iväg runt halv nio. Sen somnade jag om. Och vaknade halv tolv. Länge sedan jag sov så länge.
 
Tog mig iväg till Birsta. Gick runt och tittade på kläder (inför julafton & nyår) samt tittade lite efter julklapp till Joakim. Blev ingenting härifrån så jag åkte till Rusta för att köpa en slinga till julgranen, köpte ju en förut med helt konstig adapter så kunde inte använda den. Kom ifrån Rusta med lite annat julpyssel så man kan slå in klapparna när man handlat dom.
 
Åkte sedan vidare till Skopunkten ihopp om att hitta ett par vinterskor då jag just nu springer runt i wannabe uggs från dinsko och löparskor. Löparskorna andas ju så dom är ju aningen kalla nu när minusgraderna smyger sig fram. Efter ett rådsamtal med min man så kom jag ifrån Skopunkten med inte bara ett par skor, men två stycken. Wohoo. Fodrade stövlar och fodrade skor!
 
Inom ICA Maxi också för att handla lite mat. Efter det blev det en sväng inom ICA också bara för jag hade ett paket som väntade på mig. Faktiskt en julklapp till Joakim... 
 
Myst på med god mat här hemma, jag la i ljusslingan i granen och sen har jag återigen suttit inne på Nelly och kollat på klänningar. Vågar inte köpa något där för jag är rädd för storlekarna. Får helt enkelt ta mig ut i butikerna i stan efter jobbet någon dag. Där finns ju annat utbud än i Birsta så kanske hittar något. 
 
Och här kommer vår julgran, tvungen o ta i mörker för ljusslingan ska synas. Granen är jätte fin och tät, vilket inte riktigt syns på denna bild. Finare IRL, men här har ni ett litet smakprov iallafall på min första riktiga gran på väldigt länge. Förstår nu förresten varför mamma och pappa slutade med gran pga av att djur drar runt på barren. Har redan dammsugat upp ett kilo barr känns det som hehe.. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0