När man inte kan sluta äta för det är så gott.

Vet inte om man ska hata sig själv för man inte kan sluta, eller bara älska att man gör god mat! Iallafall körde jag på potatisgratäng idag då vi hade lite saker i kylen som snart behövde slängas. Köpte mer potatis bara. Och när Joakim kom hem från jobbet hade han med sig lite kött. Tog lite för mycket mat på tallriken men åt upp allt för de va så otroligt gott (; Sen gjorde jag ju mycket mat för vi skulle få vars en matlåda till jobbet imorgon också. Måste ju börja tänka lite mer ekonomiskt än att köpa mat på jobbet för typ 50-70kr/dagen. Blir lite dyrt i slutändan.
 
Nu har jag också suttit och gjort alla quizar ännu en gång för att jag på rad skulle få alla godkända. Så nu tycker jag att pluggandet får lägga sig, får ta resten imorgon för provet är ju på tisdag. Är ändå lite nervös, känner mig inte jätte säker på systemen och snart ska jag ut i telefon igen. Fast å andra sidan tror jag man kommer in i det ganska snabbt..
 
Nu tänkte jag väl starta en Irene Huss film till. Blir film sju, så jag har ändå hunnit se filmerna ganska fort, känns som det är de enda jag gjort denna helg. Kom på tal med Joakim igår och så kom vi in på Beck och jag sa att jag skulle se även denna film-serie från början (fast inte helt från början utan från början med Peter Haber), det var även Joakim på så får väl se när vi får tid att tillsammans titta på Beck. Ikväll var det spelkväll eftersom han börjar sent imorgon så får helt enkelt klara mig med Irene Huss (;
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0