Torsdagen 27 Februari.

Idag är det min allra sista dag som tjugofemåring. Egentligen är det väl min allra sista timme också. Snart slår klockan noll noll och då är det ny dag.  Kan skylla på att det är därför jag varit helt off idag, fast egentligen vet jag att det inte är anledningen. Fast den faktiskta anledningen har jag inte heller, bara varit on the edge of crying hela dagen. - Anledningen kan väl vara att jag inte når upp till mina rimliga mål. Vilket kanske egentligen är löjligt, men å andra sidan så har dom ju betydelse. Och ibland känner man väl sig bara kass för att man helt enkelt inte når upp till ribban. Så sånna här dagar finns det ibland, men så länge man har dom bra dagarna att väga upp med så får det vara okej.
 
Sen har jag ju världens bästa pojkvän här hemma också som alltid försöker få mig på andra tankar. Han är också en sådan person som är saffranvärd.
 
Efter jobbet idag åkte jag inom Maxi för att handla hem lite taco tillbehör. Tänkte att jag och pojkvän ska mysa till det lite imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet och tacos är ju ganska snabblagat så även om man äter runt tio på kvällen så är det okej (:
 
Vad som känns otroligt skönt är att jag efter imorgon har två lediga dagar framför mig och jag känner att dom är otroligt efter längtade. Jag ska försöka skriva lite listor på saker som ska köpas in till lägenheten, göra lite inköpslistor och sedan se om jag inte har några hundra lappar som jag bara kan slänga på lite kläder. Ja man kan som jag sagt tusen gånger tidigare köpa lycka, jag känner mig iaf lycklig av lite shopping sen kan alla andra säga vad dem vill!
 
Note to self: Dagar som denna, fokusera på det som är bra och sopa det negativa under mattan och ta fram det en solig dag istället. För under sådana soliga dagar kan lite skit inte skada...
 
Såhär såg det ut för ett år sedan, tjugofemårs dagen firades på Papas bar i Hurghada, Egypten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0