Onsdagen 15 Januari.

Blir helt förvirrad på dessa dagar, speciellt nu när man varit ledig en tisdag och ska jobba hela helgen. Dagen idag har gått super snabbt, måste va för jag jobbat över de andra dagarna och detta pass var ju "bara" åtta timmar hehe. Ja vi började med ett morgonmöte och frukost som företaget bjöd på eftersom vi jobbat övertid. Gott! Sen gick allt så fort och vips hade jag jobbat över min paus med en timme. Sen fick jag ett långt samtal och sen var det typ lunch. Min teamledare har medlyssnat lite idag också och sen gick eftermiddagen i ett nafs också.
 
När jag kom till bilen så såg det ut som den stått där i flera dagar. Helt ner snöad och knappt några spår bakom. Härnösand är inte så bra på att ploga/skotta verkar det som då det är typ flera decimeter överallt. Vägen hem gick otroligt långsamt. Värsta snöyran så man såg ingenting så jag låg bakom en lastbil hela vägen. Fast vi va så många bilar i kö så när det blev tvåfiligt så kunde typ ingen köra om för de fanns ingen plats att ta sig in längre fram. Så jag tyckte jag gjorde rätt i att hålla mig bakom lastbilen.
 
Det första jag gjorde när jag kom hem var att parkera bilen vid vägen och skotta upp hela uppfarten. Gick hur snabbt som helst det också. Måste erkänna att minusgraderna har sina fördelar också. Snön är ju som puder och hur lätt som helst. Mycket bättre än blötsnö som väger typ ton (;
 
Nu ska jag börja på middagen. Pannbiff, lök, potatis och gräddsås, det kommer sitta hur bra som helst. Får se om jag kommer ta tag i matten också. Annars blir det chill resten av dagen faktiskt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0