Onsdagen 8 Januari.

Den här dagen har varit otroligt lång. För tolv timmar sedan hade jag nästan precis börjat jobba. Vart nästan lite nervös också när jag vandrade upp för trappan för att leta efter en ledig dator att sitta vid. Trots att jag var tidig var min tre utbildningskollegor ändå före mig på plats hehe. Tog en stund att hitta en dator som inte redan var inloggad med någon annan, men tillslut så fick även jag min plats för dagen.
 
Det känns konstigt att sitta helt själv, inte ha Thommy att save'a med när man har frågor. Idag har jag använt mig av hjälpmedelssidor och jag tycker ändå i slutändan att jag klarat mig riktigt bra för att va första dagen helt själv. Och med helt själv här menar jag då utan en utbildningsledare som ändå nångång ibland kommer och tittar till en. Jag har gjort en hel del nya saker idag och jag märker hur nervös jag blir för jag inte vill göra fel, men en andra gång så går det galant så det känns väldigt bra.
 
Kan lova att Joakim fick stå ut med precis lika pratglada My som hela familjen nere i Skåne får precis när jag anländer. Då går liksom munnen i ett och jag måste stanna upp för jag inser att jag bara rusar på i hundranittio.
 
Nu är jag dock trött så efter en sen middag framför TVn har jag nu krupit i säng. Lite Big Bang Theory innan jag somnar blir nog bra. Får se om Joakim hinner tillbaka från datorvärlden innan jag somnat eller om jag för en gångsskull faktiskt somnar snabbt. Hoppas på en kombination av dom båda för jag kan inte välja mellan sömn och sällskap (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0