Onsdagen 30 Juli.

Goddagens!  Dagen på jobbet idag har också varit ganska så bra. Jag har ju fått en del skratt och pratat med en hel del glada människor. Sen vart vi och handlade jag och min kära sambo då vi slutade samtidigt för jag fick ATF en halv timme idag. Kom hem och han ställde sig och diskade och jag gjorde mat. Nu har jag matkoma och vill bara lägga mig och sova, dessutom börjar jag ju jobba kvart i sju imorgon så jag hade gärna fått somna nu och sova hela vägen till larmet imorgon (;
 
Lite serier och sånt får väl vara tidsfördrivet ikväll för mycket mer än så orkar jag inte idag. 

Tisdagen 29 Juli.

Helt jäkla otroligt vilken underbar dag att vara tillbaka från semestern. Ja ska jag vara ärlig var väl de första tre timmarna idag inte så roliga. Första timmen för jag var otroligt trött när jag skulle upp och de första två timmarna på jobbet fick mig att tro det skulle bli en lång dag. Sen ett tu tre så vände allting och dagen blev med ens helt amazing. Förhoppningsvis tog jag hela månadsmålet på bara idag, okej jobbar ju inte mer än tre dagar denna månad men ändå. Kul att komma tillbaks och göra bra ifrån sig.  Life is going the right way!
 
Kom hem och var jävulskt trött egentligen. Lite bus gjorde susen och nu står färsen redo att rullas bredvid spisen. Ja idag kör vi på hemmagjorda köttbullar och hemmagjord potatismos, super gott! Lite gräddsås och lite lingonsylt så blir det magiskt! (;
 
Känns ändå ganska så bra att vara tillbaka på jobbet. Nog för att det är kul att vara ledig, men det är ändå skönt att veta att pengarna kommer inrullandes på kontot igen. Och arbetskollegorna tycker man ju om. Så där trivs man också. 
 
 

Söndagen 28 Juli.

Igår var det en lång dag. Vi vaknade och packade in oss och alla saker i bilen sen åkte vi ut till Oxviken. Blev lite Volleyboll först innan vi började med maten. Jag fixade tillbehören samt hjälpte Joakim att forma hamburgare av färsen vi köpte igår. Sen ställde han sig och grillade burgarna. Maten vart en succé!
 
När vi ätit klart började vi med hjälp av Jannice att fixa de tre tårtorna. Tog ut dem, folk började hugga in sen öppnade Joakim sina presenter och det var ett sista dopp för alla och jag började städa undan lite smått. Sa hejdå till släktingarna allt eftersom dem åkte sen tog vi tag i det sista med städning och disk. 
 
Vart ett mycket lyckats kalas, vi hade tur med vädret och allt också.
 
Kom hem och det blev att jag städade undan lite skit här också för att slippa ta det idag. Matte kom på ett litet besök och vi startade en skräckfilm. Kommer inte ihåg vad den hette, den var ju inte dålig som en b-film men den vart nog lite rörig tyckte jag. Sen eftersom jag blev så trött tyckte jag den vart lång. Men jag tyckte det var en sevärdig skräckfilm.
 
Gick och la oss. Imorse när Joakim skulle upp och jobba var jag den som var pigg av oss. Men jag skulle ju sova vidare och det blev kanske en halv timme längre snoozning än vad jag tänkt mig. Men att sova till halv elva på sin sista semester dag, det tycker jag är helt okej! Undrar dock hur bra jag kommer orka morgondagen. Då ska man upp tidigt och aktivera sig hela dagen, kommer ju slockna direkt jag kommer hem imorgon :p hahahah.. Jaja men så är det.
 
Jag har absolut haft en bra semester. Jag har fått spendera lite av den med min familj som jag annars så sällan kan träffa då avståndet är enormt. Jag saknar er otroligt mycket ibland. Så det var verkligen behövligt att komma ner och kramas lite och bara va hemma, ja jag kommer alltid säga hemma till Skåne spelar ingen roll om jag kommer bo här resten av mitt liv (:

Lördagen 26 Juli.

Igår började vi dagen med att åka till City Gross för att handla det mesta inför kalaset som ska hållas imorgon. Åkte inom systembolaget och handla dricka sen hem och ställa alla saker i kylen. Åkte ut till Oxviken efter det och spelade Volleyboll i några timmar och bara njöt av det underbara vädret. Otroligt varmt så fick ju svalka sig i vattnet mellan matcherna.
 
På vägen hem körde vi inom ICA och handlade lite kött och sånt så vi kunde grilla när vi kom hem. Joakim fick fixa allting då jag skulle hinna duscha och göra mig klar inför utgången. Maten blev så jäkla god! När vi var klara med allt så kom Ida och hämtade oss så vi kunde börja kvällen med grabbarna. Vi började med förfest hos Aspman innan vi drog till krogen. Det var en mycket trevlig kväll med en hel del skratt och goda drinkar!
 
När Ida sen kom och hämtade oss åkte vi inom Max och köpte nattamat. Kom hem och tryckte i oss maten, mat när den är som bäst alltså ! Kom i säng och somnade ganska så fort.
 
Mår lite små illa idag, men jag har inte riktigt tid att vara bakis då jag springer mellan tvättstugan för att tvätta upp all tvätt som vi har samlat på oss (; 

Fredagen 25 Juli.

Gillar att se lönen komma in på kontot, lite synd bara att den inte är kvar så länge (;
 
Torsdagen spenderade vi i Oxviken. Vart inte så jätte fint väder när vi vaknade, slöade oss lite hemma först och sen åkte vi ut. Molnen försvann och det blev riktigt varmt. Spelade mest Volleyboll och svalkade oss i havet hela dagen. Tycker det är riktigt kul med Volleyboll fast jag är ganska dålig. Förutom servarna, dom är jag faktiskt bra på, för det mesta iallafall! Vart lite röd i ansiktet efter första matchen, antagligen en blandning av solen samt ansträngning för jag blev helt vimsig i huvudet där innan vi spelat klart första matchen, sen efter det tyckte jag att jag var ganska bra på att fylla på kroppen med nytt vatten samt svalka huvudet varje gång jag gick i vattnet. 
 
På vägen hem plockade vi med oss Thaimat, hur gott som helst. Eftersom det varit en ganska aktivdag samt att solen tar ganska mycket energi somnade vi på soffan ganska snabbt efter vi ätit. Vaknade och det blev en film tillsammans sen spelade Joakim lite dator och jag började se på "The other woman" en film jag glömt bort jag skulle se. Såg inte klart den då det egentligen var dags att sova för ett tag sedan så får se klart den i helgen. Tycker den är bra så långt jag sett iallafall..
 
När vi vaknar idag ska vi ta oss iväg och handla en del saker inför söndag då vi ska fira Joakim som blir halvgubbe. Japp han är mitt lilla lammkött. Sen om vi hinner utan att stressa kanske det blir en sväng till Oxviken idag också. Och i kväll blir det nog utgång med Joakims kompisar. Blir nog en bra helg detta. Synd bara att när den glider mot sitt slut gör även semestern det, jag får lite mjukstart och börjar jobba först på tisdag. Det blir nog bra efter ett par dagar, men nu när vädret är så fint och man vet det är så få dagar kvar av semestern så vill man ju helst ha semester ett par veckor till hehe...
 
- Tycker det är otroligt fint här uppe i Norrland (:
 

Onsdagen 23 Juli.

Jag tänker lite extra på dig och i mina tankar så bjuder farfar på en tårta och du blåser ut ljusen. Grattis på födelsedagen där uppe i himlen. Vi alla tänker nog lite extra på dig just idag. Och vi saknar dig!
 
__
Dagen idag har spenderats i Oxviken. Blivit lite badande, inget ordentligt dopp men eftersom man skulle vara taxi åt lilltösen blev det att man ändå fick gå ner i vattnet och köra runt med henne på ryggen hehe. Lite Volleyboll blev det också när det nya volleyboll nätet väl kom upp, tog sin lilla tid men gud så bra det blev!
 
Vädret har varit extremt konstigt. När vi kom till Oxviken var det närmare trettiograder och lite moln. Helt plötsligt blev det en ordentlig skur. Gick över efter fem minuter sen var det mest moln resten av dagen men ändå varmt i luften. Blev en skur till lite senare och efter det kom solen och stekte på ordentligt igen.
 
Kom hem och gjorde lite mat, efter det slocknade jag ganska snabbt. Helt slut. Sov igenom hela Men in black 2 som gick på tvn. Vart nog lite trött va haha.
 
Snart är det väl dags att sova igen så man kommer upp normal tid imorgon. Eftersom det lovas fint väder även imorgon så ska vi ut och roa oss i Oxviken. Jag måste även tillägga att trots jag fjällar så har jag nog börjat få lite färg på min annars så bleka kropp. Börjar äntligen känna igen mig själv. Fast är fortfarande blekare än vad jag brukar vara...

Tisdagen 22 Juli.

Det enda som är bra med denna dag är vädret. Jag själv skulle nog inte ens vaknat imorse då hela dagen kändes förstörd redan innan jag klivit ur sängen. Något positivt är dock att batteriet laddats klart och bilen återigen startar.

Måndagen 21 Juli.

Igår åkte vi ut till Oxviken igen och det blev lite hygge där. Jag badade benen lite i havet. Jag tycker fortfarande 21grader i vattnet är kallt, även om detta tydligen är otroligt varmt för att vara här. Vi sov över i stugan och dog av värmeslag under natten så jag fick dille på ett nattdopp. Ja jag hann komma ner till stranden innan jag ville in igen så det blev inte mycket mer än lite benbadande igen då.
 
Imorse var vi uppe vid halv tio och solen stekte redan. Tog min bok som jag började läsa igårkväll (läste typ 200 sidor på kvällen) och kunde typ inte slita mig. Blev lite hygge på morgonen sen tog jag mig ner till stranden. Läste ut boken och sen råkade jag somna där på handduken. Fått lite jämnare färg om man tittar fram och baksida. Däremot har jag ju fått värsta shortsbrännan, så jag slutade eftermiddagen med att bara springa runt i bikini trots att jag har otrolig ångest över min kropp at the moment. Jag antar att man tillslut kommer till den åldern då kroppen inte längre tål att man äter precis allt socker man kan hitta, dricker all läsk man får i sig och sen dessutom inte rör sig mer än när man ska på toaletten eller ta något nytt att trycka i munnen. Så efter denna sista semester vecka är det dags för lite förändringar matmässigt och även rörelsemässigt. 
 
Ja nej nu var det inte min kropp jag skulle prata om utan istället dessa två underbara dagar i Oxviken. Idag har Joakim även sjösatt båten så det blev lite vattenskidor och åka ring bakom båten för en del av folket där. Jag själv har ju blivit lite av en badkruka så jag vill inte riktigt. Dock tog jag årets första dopp idag. Och ja inte bara ner snabbt som jag gjorde först utan dem fick med mig ut på klipporna där även jag tog ett skutt i vattnet och simmade i land efter det. Lite Volleyboll hann vi också med, tre matcher för att vara exakt och kul vart det.
 
Grillade och städade innan vi lämnade och åkte hem. Fortsatt att ladda mitt bilbatteri såg ut att bli skillnad jämfört med när vi försökte ladda det ute på parkeringen så det var nog helt enkelt elen där som inte ville. Så imorgon får jag förhoppningsvis igång min bil igen :D
 
Bild från igår när vi precis startat grillen. Knappt undebart att bo så nära vattnet när vädret är så härligt!
 
 

Lördagen 19 Juli.

Det blev lite alkoholintag igår. Började dricka lite i stugan sen drog vi till Holmöbrygga, dock var det inte mycket folk på själva stället. Tur då att det finns husvagn med privatfest som vi hängde på istället. Sen vid fyra när det började ljusna igen drog vi oss därifrån och tillbaka hem till stugan. 
 
Varit underbart väder idag, men eftersom man varit aningen seg idag så har man inte njutit fullt ut. Drog hem och käkade mat sen råkade vi somna på soffan. Packat ihop lite mat och sånt som vi ska ha med oss sen blir det några dagar där ute vid havet. Kommer bli otroligt mysigt!
 
Sista veckan på semestern nu, sen är det tillbaka till verkligheten igen. Kan ju inte ha det allt för bra hela tiden (;

En dålig start, men det var helt klart en bra dag!

Jag gick till bussen ganska tidigt så jag skulle hinna i tid. Mötte då en buss som tydligen åkte förbi som jag inte ens sett i tidtabellen på nätet. Den buss jag däremot tänkt ta kom typ tio minuter för tidigt och den åkte bara förbi mig. Ja jag tyckte det var lite små pinsamt för ni vet när man ser att bussen kommer och liksom tar upp sina saker för att vara klar , så bara kör den förbi och dem som åkte med såg säkert mig och någon kanske till och med skrattade. Själv försökte jag bara låtsas som ingenting. Som att jag inte tänkt åka med bussen. Fail! Så jag väntade tjugofem minuter extra och tog nästa buss istället, och den var snäll nog och stannade. 
 
Mötte upp Emma i stan och vi gick först och fikade och snackade lite skit. Alltid lika trevligt (: Sen gick vi runt och tittade lite i affärerna i stan. Jag tyckte jag hittade mycket fint på H&M. Enda tills jag tog på mig det för då var det minsann inte fint alls. Så vart ingenting där. Köpte däremot en basic kjol på Cubus och vågade inte testa den i affären för då hade jag väl inte köpt den. 
 
Inom bolaget för lite dricka inför helgens mysigheter. För första gången i mitt liv slapp jag visa legg. Blev helt till mig och vill typ bara säga till Emma men tänkte nej då kommer dem be om legg. Väntade tills jag kom ut och sa det då istället hahah.. Big deal, men ja. Jag är tjugosex år så det har alltså tagit sex år för mitt första leggfria besök på systemet (;
 
Har hämtat hem lite mat och ikväll blir det kanske något litet alkoholintag. Så jag får önska er allihop en trevlig helg!

Godmorgon!

Alltså jag och morgnar, jag undrar när det ska vända. Jag trodde ju man skulle bli mer av en morgonmänniska när man blev "vuxen" och det är jag ju nu (iallafall enligt SAS, SJ och alla andra ställen där man ska beställa biljetter för att åka någonstans).  Så jag är glad att jag har en vecka kvar av semestern innan det är tillbaka till verkligheten.

Fredagen 18 Juli.

Gårdagen (om man kan säga så tjugo minuter efter dagen passerat) blev inte riktigt som planerat. Jag fick ett spontant ryck och tog på mig träningsskorna och gick en runda på nästan en timme. Solen var ju äntligen framme och då får man passa på.
 
Skulle möta Joakim ute i Oxviken efter att han jobbat klart. Njuta av solen och komma hemifrån. Fallet blev ju inte så då min bil vägrade starta. Så Joakim kom hem med en batteriladdare som vi kopplade till batteriet ihopp om att batteriet skulle laddas och bilen skulle fungera igen.
 
Vi passade på att gå till ICA och handla lite mat och för att få lite idéer då vi inte riktigt var sugna på något speciellt. När vi väl kom dit så plockade vi på oss kött och lite sånt, och när vi kom hem tände vi grillen. Åt en väldigt god biff med god sallad och beasås. Ja och en liten klick potatissallad och bröd såklart.
 
Kvällen bjöd på en film sen tittade vi till bilen igen och gav sen upp de där med att ladda batteriet och tog in allting. Jag vet inte om det är fel på batteriet eller om det faktiskt är min el på parkeringsplatsen som strular. Så bilen, ja den är fortfarande stendöd. Tur det är några dagar kvar på semestern så man hinner fixa det innan man måste ta sig till jobbet igen. Får ge mig ut på batterijakt i helgen så vi får ordning på bilen igen. Ja sen ska vi mysa på ute i stugan i Oxviken också. Ska bli riktigt nice, speciellt då Joakims semester kommer börja på riktigt nu då han troligtvis inte jobbar nå mer förrän semestern är slut. Skönt! Lite mer we-time, sånt är ju mysigt!
 
Nu är det väl dags att ställa larmen på telefon så man kommer upp. Får ta bussen in till stan idag (eller imorgon för er som inte räknar morgondagen förrän ni sovit). Det är inte ofta det händer, men jag börjar lära mig det här med kolla tabellen. Det är ju inte direkt Skånetrafiken men det är ju samma sak ändå (; Jag kommer ju ihåg förra sommaren när jag såg första bussen och sa "Har inte ni också gula bussar" - Sen kom jag på mig själv att det troligtvis inte går några skånetrafiken-bussar uppe i Norrland haha ..

Torsdagen 17 Juli.

Vart lite sol idag så när jag vaknade gjorde jag en god omelett till frukost sen tog jag på mig skorna och gick en runda på nästan en timme. Kände jag måste passa på när vädret tillåter. Blev lite svettigt så jag tog en snabbdusch när jag kom hem. Skulle åka ut till Oxviken och njuta av solen resten av dagen, men då märkte jag att bilen inte fungerade. Batteriet totalt urladdat efter att ha stått still sedan jag gick på semester. Har den nu på laddning så får hoppas den kan starta imorgon då jag planerat att åka in till stan och träffa Emma (:

Onsdagen 16 Juli.

Borta bra, men hemma bäst. Ja jag tycker ju dock att mitt borta även är mitt hemma. Skåne kommer alltid räknas som hemma så jag har två hem oavsett om det är här jag bor. Home is where the heart is, så sägs det ju vara och mitt hjärta hör hemma här och hos familjen (:
 
Tågresan hem gick ju hyfsat bra förutom då att jag blev åksjuk efter en halvtimme. Sen efter stoppet i Stockholm och nytt tåg fylldes hela vagnen av tyska/hollänska scouter som förde en del ljud till en början. Jag fick en gigantiskmyra på mig som jag råkade slänga på jackan sen försvann den och jag måste ju sett knäpp ut som började lysa på golvet med mobilen. Sen vågade jag ju inte slappna av igen. Fast tog inte lång tid innan ögonen värkte och även jag försökte sova precis som resten av vagnen (ja även den högljudda gruppen av tyskar/holländare blev tysta tillslut). 
 
Närmade mig Sundsvall och blev helt stissig. Jag satt ju vid fönstret och personen bredvid sov. Jag skakade på jackan för att försäkra mig om att ingen myra var på den och då vaknade killen bredvid, snacka om att slå två flugor (eller myror i detta fall?) i en smäll. Lite krångligt att få mig och väskorna ut sen tillslut förstod killen att han kunde ta min plats vid fönstret så kunde jag sitta på hans plats till vi var framme. Äntligen framme där efter tre pga lite förseningar. Kom av tåget och möts av min kära sambo på stationen. Lite välkommen hem pussar och som den gentleman han är tog han min tyngsta väska (:
 
Kom hem och jag började packa ur lite ur väskorna för jag kunde inte riktigt somna direkt. La oss och somnade nog ändå ganska fort. Sov till elva och började sen plocka lite mer ur väskorna. Sen la jag mig på soffan och tittade på TV en stund innan jag väckte Joakim. Vi har varit iväg och handlat en golvfläkt så vi kan sova i denna värmen, för ja i lägenheten kan det minsann vara varmt. Jag önskar den kommer utanför snart också! 
 
Sen blev det tacos till middag och lite mer tv-tittande på kvällen. Joakim ska jobba imorgon så han har redan lyckats somna. Jag däremot känner mig inte så värst trött, får väl starta någon serie på datorn att somna till. 

Måndagen 14 Juli.

Är på väg hem nu. Har varit mysigt att ha lite tid med familjen, blir ju inte så ofta längre. Hann sitta på tåget max trettio minuter sen vart jag åksjuk, aldrig varit på tåg förut. Kändes inte så bra eftersom resan skulle ta ytterligare åtta timmar. Köpte juice i bistron på tåget och har sen halv sovit lite så nu känns det bättre. Förhoppningsvis klarar jag resten av resan bättre..
 
Ska bli skönt att komma hem även om det är tråkigt att lämna familjen. Tack för denna semestervecka så ses vi snart igen mina hjärtan!(:

Söndagen 13 Juli.

Då har min vecka här i Skåne också börjat dra sig mot sitt slut. Jag har hunnit åka till Ullared, till stranden, firat lillsyrran som fyllt år och jag har hunnit att umgås med familjen. Precis detta jag kom ner för. Så imorgon ska jag packa mina väskor igen och sätta mig på tåget och åka hem igen. 
 
Nu lite överbliven smörgåstårta till frukost, yum! (:
 
 

Fredagen 11 Juli.

Bänd sedan igår. Idag har vi inte gjort så mycket annat än förberett inför kalaset som vi ska ha imorgon. Handlat, upp med partytält, smörgåstårtor. Ja och jag börjar ju bli lite trött, redan råkat somna på soffan och de var tydligen något att titta på för när jag öppna ögonen stod ju syrran, mamma och pappa där och glodde. 
 
Börjar känna av saknaden av min man också. Samtidigt som jag inte riktigt vill lämna familjen. Vet inte när jag kommer ha möjligheten att komma ner igen. But I got a lot of love for all of you!(:

Don't let it burn.

Jo vi var ju inte på stranden speciellt längre, men jag lyckades bränna mig på hela min baksida ändå. Så går det när man försöker sola en vampyrvitkropp. För det är typ så jag kände mig. Förhoppningsvis lägger sig det röda tills imorgon och jag får en fin brun färg (: Och om vädret tillåter det imorgon kommer jag fortsätta bygga på brännan hihi.

Torsdagen 10 Juli.

Godmorgon! Tur vi fick sova länge när vi hade besök hemma, för nu när jag är på besök i Skåne så går vi upp tidigt. Igår åkte vi ju till Ullared och nu är vi på g att åka till stranden. Jag behöver ju lite färg så jag trotsar halsont och åker ändå (:

Onsdagen 9 Juli.

Imorse åkte jag och mamma till Ullared. Det blev en trevlig tur. Första gången jag kommer därifrån med så få saker, men bara grejen att gå runt och titta var som terapi för mig (; Inspelningskylt dirr vi kom in, så jag trodde vi skulle få se Morgan och Ola-Conny men nej.
 
 
Sen kom huvudvärken på besök när jag varit hemma någon timme och inte vill den lämna mig heller. Så lite fotboll på detta och imorgon drar vi nog till stranden (:

Tisdagen 8 Juli.

Godmorgon! Det har minsann varit en lång resa ner till Skåne. Ja och mycket sömn fick man inte heller. Stod sedan på en station i en timme innan vi skulle vidare, why?
 
Nu är man iallafall hemma hos familjen (:
 
 

Måndagen 7 Juli.

Då är vi inne på sista dagen tillsammans här uppe i Norrland. Om en timme är det bara jag och syrran kvar i lägenheten då lillebror och Hillevi ska köra neråt mot hennes släkt och Joakim jobbar. Sen i eftermiddag är det jag och syster som tar tåget först ner till Stockholm sen vidare ner till Skåne. Det har varit väldigt kul att ha lite besök här hemma
 
.Det var längesedan jag var ifrån Joakim så länge så jag kommer klart sakna honom under tiden som jag är i Skåne, men tror nog jag lyckas hålla mig sysselsatt ändå. Håller fortfarande tummarna på att solen kommer vara framme så man får sola lite. Kan inte va så här blek längre (;
 
- Me and my love!
 

Söndagen 6 Juli.

Vi förfestade lite här igår innan vi drog in till stan igen. Åkte lite karuseller på nytt och missade djn vi egentligen skulle se. Åt Langos och sen drog vi till All Stars och drack lite igen. Var en trevlig kväll! 
 
Sov bra länge idag också. Sen har man varit ute i solen lite. Hämtade hem pizza och nu blir det lite film. Ska börja packa min väska lite också då jag och syster tar tåget ner till Skåne imorgon (: Jag hoppas det bjuder på sol så jag får färg på kroppen. Detta är ju första gången i världs historien som jag är blekast av alla. Brukar ju alltid ha mest färg. Fast har ju visserligen inte solat någonting detta året så det har ju sin förklaring (;

Lördagen 5 Juli.

Igår så var vi ute och hälsade på Joakim när han jobbade på salteriet. Sen åkte vi ut till Oxviken och njöt av solen lite nere på stranden. Åkte sedan till Söråker och handlade mat och grejer så vi kunde grilla. Började med maten direkt, sen skulle alla duscha så det tog ju sin lilla tid. När vi väl blivit klara hade vi en halv timme innan taxin kom att förfesta på. Jo vi shottade ju lite under tiden vi gjorde oss klara också.
 
Gick först på själva karuselldelen. Åkte äntligen den här höga där man sitter i korgar som åker upp och ner. Dock var turen över för fort så jag tyckte inte den riktigt var så kul. Åkte virvelvinden innan vi lämnade och den var ju värd alla pengar vi la ut på karuseller. Var inte så många som åkte så dem i själva karusellen gick ju och snurra oss hela tiden. Tror nog vi snurrade i fem minuter utan att sluta. Skrattade hela tiden och när vi gick av sedan vinglade man lite och min hästsvans satt ju inte där den skulle direkt haha..
 
Gick mot öltälten och fick då veta att dem inte tog kort där utan enbart kontanter så fick gå och fixa lite sånt först. Satt i öltälten en stund sen gick vi mot All Stars och drack lite , dansa lite smått och killarna spelade black jack. Ja sen var det dags att ta bussen hem,. Vilket blev gratis då kvittosaket inte fungerade :D
 
Och idag sov vi bort halva dagen, men va gör det tyckte inte det såg ut att va fint väder i början av dagen. Nu håller vi på att göra klara så ska vi minsann på det igen. Ska in till stan igen då det är sista kvällen på Hamnfestivalen samt att Style of eye skulle spela ikväll och det var tydligen någon bra. Aldrig hört talas om förut, men fått lyssna på Kids nu iaf så vet en låt (; Hoppas ni alla också har en trevlig helg/sommar/semester!
 
 

Torsdagen 3 Juli.

För ett år sedan var vi nere i Skåne och då fick jag den här överraskningen när Joakim mystiskt skulle låna bilen och köra iväg. Så när han kom hem hade han detta bakom ryggen och det var ju verkligen sött av honom.
 
 
Detta året kom mina äldsta småsyskon hit och hälsar på mig. Helt underbart att få lite besök trots man bor så lång bort. Så denna helgen har vi då Syrran. lillebror och Hillevi på besök och idag har vi väl egentligen inte gjort så mycket. Emil hade ju kört hela vägen hit hela natten så lite lägenhetsvisning, utomhusprat, iväg och handla diversegrejer sen lite tacomys som avslut på dagen. Jodå det har varit en bra dag. Och imorgon bär det troligtvis iväg till Sundsvall för lite festeri, ja om man tittar på mängden dricka vi köpte så har vi iaf så det räcker hela helgen om vi nu väljer det..
 
Dessutom fick vi ju en anledning att verkligen ta tag i lägenheten. De sista flyttlådor vi haft liggandes, som förövrigt varit mest tomma lådor har åkt ut. Vi åkte till IKEA och köpte en taklampa till hallen, en hylla till köket och sen satt vi äntligen upp hyllorna i vardagsrummet samt två gitarrer. Så jo det blev nog mer hemtrevligt igår. Och jag är sjukt nöjd med hyllan i köket! (: Har inga förebilder, men lägenheten är fin nu (:
 



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0