Lördagen 31 Maj.

Igår hann jag lämna jobbet sen var det första jag gjorde med min helg att ringa ner till Skåne och prata en stund med mamma och pappa. När jag sen kom hem ringde Joakim och utan någon övertalning alls valde jag att följa med han och hans bror och träna. Jag gjorde lite små övningar på gymmet, körde crosstrainer och sen löpte vi en runda. Eller ja jag löpte en runda och killarna två. Jag har sämst kondis alltså..
 
Så idag kan man väl säga att min otränade kropp är lite öm. Trots att jag själv inte tyckte jag gjorde så mycket igår. Ja och fler gånger kommer det bli. Jag borde ju få bättre kondition samt bli av med mina sambokilo.. Så jag har mest legat på soffan idag, fast lite tvättande och diskande har man också hunnit med. Nu på kvällen blev det lite filmmys och jag avslutar nog med lite skräck innan jag ska gå och lägga mig.

Torsdagen 29 Maj.

Det blev ju fint väder idag så jag hann njuta av solen i min nya solstol o två timmar. 
 
- Helt amazing och det var ju otroligt varmt när solen var framme också.
 
Förutom solat så var vi iväg på Ikea idag och handlade lite. Och i helgen åker äntligen våra första hyllor upp. Sen var vi och handlade på ICA. Joakim åkte och tränade och jag plockade undan lite sen blev det som sagt att jag placerade mig i solstolen tills han kom hem igen. Då började vi fixa med grillen och maten och disken. Bra teamwork på oss idag (:
 
Nu är det väl dags att tänka på refrängen eftersom man jobbar tidigt imorgon. Ganska skönt och sen har vi ju en ledig helg framför oss också.
 

Onsdagen 28 Maj.

Imorgon är jag ledig och då hoppas jag på extremt fint väder, speciellt då jag gick hem från kontoret idag med en solstol :D Japp, en vinst jag fått ifrån bra arbete. Så passande då jag tänkt åka och köpa en imorgon, nu slipper jag det :D Eller ja kanske att Joakim också ska få en stol (;

Söndagen 25 Maj.

Vädret speglar mycket av ens humör känner ju jag. Idag är det sånt trist väder och solen kommer inte ens fram stundvis så man känner själv bara otroligt seg. Jag har mest legat på soffan och haft seriemaraton idag faktiskt. Så här trist ser det ut utanför fönstret.Ooch jag vet att vi är i stort behov av att klippa gräset, ska bara hitta gräsklipparen också (;
 
 

Lördagen 24 Maj.

Det är konstigt att det går bra att vakna till någon annans larm och komma upp, men så fort ens egna larm ringer så är man trött som fasen. Kom upp imorse vid nio när Joakim skulle upp till jobbet, spelade lite mobilspel tills han skulle köra. La mig ner i sängen och tänkte väl snooza en halv timme. Sov dock till elva för jag vart så trött.
 
Kom upp och hade väl tankarna på att aktivera mig med en promenad ner till vattnet, blev istället städning av lägenheten. Tittade på Tv och sen åkte jag till Birsta i hopp om att hitta lite nya kläder. Hittade som vanligt ingenting. Åkte inom Ö&B samt Maxi för att handla lite. 
 
Kom hem och åt lite kyckling, sallad och bröd till lunch. Sen blev det The originals samt en powernap tills Joakim kom hem från jobbet. Då hade han med sig mat hem. Åt lite sen har jag mest roat mig med serier hela kvällen.

Torsdagen 22 Maj.

Alltså jag kan inte förstå att sommaren typ snart är här. Det är snart Juni. Och på tal om det har jag äntligen lokaliserat min skinnjacka som jag trott jag glömt någonstans här uppe i Norrland i höstas. Visade sig att den låg bortglömd i syrrans garderob :D haha. Skönt att veta att jag nu iaf vet vart den är och att den inte är borttappad mer.
 
Ett långt arbetspass imorgon som får avsluta denna arbetsvecka, sen är det ju en ledig helg som jag hoppas kommer bjuda på sol och värme. Så nu måste jag ta mig en dusch, sen äta lite mat sen är det krypa i säng dirr som gäller, larmet ringer ju tidigt imorgon så. Godnatt!

Onsdagen 21 Maj.

Efter att ha haft två dagar som inte känts så bra har det äntligen vänt idag. Jag vaknade upp med energi, kom ut och solen sken och värmen var helt underbar. Kom till jobbet och alla människor jag pratat med idag har varit så glada, typ. Så jo. Inställning har självklart mycket med saken och göra och jag bestämde mig redan när jag lämnade kontoret igår att idag skulle va en bättre dag o så blev det också.
 
Ännu mer glädjande är ju att lönen kommer på fredag (:

Måndagen 19 Maj.

Äntligen är den här dagen slut, alltså fy!
 
Imorse vaknade jag otroligt tidigt för det började borras hos grannarna. Sen kom gubbarna in i vår lägenhet för att byta ut vår spis och då blev det ännu mer dön.En timme innan jag skulle upp!!
Gick väl upp när larmet ringde, körde till sjukhuset och där i receptionen får jag då veta att jag inte skulle till sjukhuset utan någon vårdcentral på andra sidan Sundsvall, kände att jag ville dö. Att jag kunde missa det! Va bara åka hem igen. 
Började göra omelett och imponerades över hur snabbt det blev varmt på spisen med nya spisen, såg sedan någon fläck som jag tog som att själva spisen tappat färg och blev ledsen för jag trodde jag förstört nya spisen redan. Insåg när spisen blev kall och jag torkade av att det enbart var smuts från stekpannan, puuuuh!
Åkte till jobbet och precis innan jag ska börja ta samtal tänkte jag öppna min Loka och ta lite dricka, flaskan har tydligen åkt karusell i väskan och allting sprutar ut över tangentbord, stol, mig, golvet, bordet. Jo kom och hjälp mig att dö!
När jag och älskling sen möttes upp för att luncha och äntligen kommer på något ställe att äta på, ja då har den restuarangen stängt på måndagar, också bara toppen! Fick bli en macka på subway istället då.
 
Så ja jo jag tycker det är skönt att jag nu ska krypa i sängen. Lite sovmorgon imorgon och sen nya tag. Förhoppningsvis blir det mindre kaos imorgon då. Kanske en helt vanlig jobbtisdag! (;

Det fina vädret kom även till Norrland!

Jag hade hoppats på bra väder redan igår, men då var det mest tjocka moln på hela himeln. Fast lagom till vi skulle börja grilla blev det riktigt fint väder. Så fram med grillen, på med kött och grönsaker och en riktigt god middag blev till.
 
- Grillad sparris, varför har jag aldrig ätit det förut? Gott!
 
Ja sen åkte vi ju in till Sundsvall och kollade på bio. Kom hem mitt inatten typ och det blev inte många mer knop gjorda den dagen.
 
Idag gick jag upp innan snoozlarmet ringde. Gick till tvättstugan i shorts och linne, insåg att vinden inte ens var kall utan bara skön. Under tiden som tvätten blev klar fixade jag med den lilla disk vi lämnat kvar sedan igår. Sen gick jag och pussade lite på min man innan han gick upp ur sängen. Hämtade tvätten sen fick jag lite hjälp att hänga upp det.
 
Åkte och handlade påsar till dammsugaren samt lite ny grillkol då de fyra påsar vi köpt med grillen snart är slut. Ja grillen kommer ju användas flitigt i sommar kan jag ju tro. Speciellt då jag är sambo med en person som älskar grillat :D
 
När vi kom hem åt vi lite lunch sen gick jag ut och la mig i solen och läste lite och bara njöt av det underbara vädret. Helt vindstilla på min plats så solen stekte ju ganska bra. Skönt som attans!
 
Nu ska jag bara avnjuta kvällen. Imorgon är det ett besök till sjukhuset innan min eftermiddag på jobbet. Får se vad dem säger denna gång då. Ja ni som varit med kanske kommer ihåg att jag i höstas också åkte hem till Skåne just för att besöka läkaren, men remissen tog så lång tid att jag åkte tillbaka upp hit igen. Nu har jag ju adressändrat sedan en tid tillbaka vilket gör att jag är berättigad till vården här uppe så nu får vi väl se om vi får någon rätsida på det här..

Lite romance!

Så vi har äntligen en ledig helg tillsammans så vi bestämde oss att vi skulle gå på bio. Tyvärr valde vi ju att gå på Godzilla 3D som kanske inte var det bästa valet trots högt betyg på IMDB. Jag trodde väl egentligen filmen skulle påminna lite om den vi såg när vi var små. Fast nja. Den hade fler saker. Det jag egentligen tyckte var sämst var att det var 3D utan någon som helst sån här effekt som man förväntar sig. Typ up in my face så man blir rädd. Så nja. Fast huvudsaken var ju att jag och Joakim kom hemifrån och fick lite tid tillsammans, så oavsett om filmen inte var jätte bra så var det en mysig kväll!
 

Lördagen 17 Maj.

Anledning till min tysthet är enkel, jag har mest sovit de senaste två dagarna. Min mage har spelat mig ett spratt så jag har varit hemma från jobbet dessa två dagar. Jag mår äntligen bättre i magen och det känns ju bra. Och dagen idag har ju varit ganska fin om man tänker på vädret, hoppas helgen bjuder på lika fint eftersom jag är ledig och vill kunna va ute och njuta av värmen. 
 
Sambon jobbade sent pass igår så när han kom hem där runt tio var maten fram dukad i vardagsrummet. Lite ljus och en massa tillbehör, körde på tacos för det går ju alltid hem (:
 
 
 
Nu börjar lilla jag bli trött igen trots jag sovit några timmar på eftermiddagen, så det är väl dags för mig att flytta mig från soffan till sängen. Lite serier och sen inta drömmarnas land. 
 
Godnatt!

Onsdagen 14 Maj.

Min lediga dag har spenderats mesta delen på soffan faktiskt. Började dagen med att diska och plocka ut soporna sen blev det seriemaraton i soffan. Spelat candy crush och lite mer serier. Sen gick jag även iväg till ICA och handlade lite, så man fick röra på sig lite idag också. Gjorde middag och var ju helt ute och cyklade med tiden så maten var klart typ 45 min innan Joakim kom hem från jobbet hehe.. 
 
Efter att fått lite reklamblad hem med badkläder så tittade jag in på Twilfits hemsida och hittade fyra bikinis jag skulle vilja ha. Dom två översta är mina favoriter. Ja det är ju snart badsäsong så någon ny bikini tänkte jag väl unna mig (:
 
 
 

Tisdagen 13 Maj.

Då har ännu en dag på jobbet passerat & jag ser framemot min lediga dag imorgon. Känner mig i behov av lite sovmorgon och vår lägenhet är i behov av att städas. Så det är väl det jag ska ägna min dag åt. Sovmorgon, städa och ligga på soffan! Låter som en plan eller?

Måndagen 12 Maj.

Då har vi hunnit avsluta vår första vecka på nya kontoret i Sundsvall. Kan återigen säga vilken förändring det blivit för mig på jobbet sedan jag gjorde detta byte. Jag tror det behövdes, allting har bara tagit en otrolig vändning och allting känns bara så otroligt bra. Nu menar jag inte att saker och ting var dåligt i Härnösand för det var det inte. Nu menar jag att jag själv fått någon otrolig energi och ett go i mig som jag inte hade innan. Så därav tycker jag om detta miljöombyte!
 
Så idag har det varit en ny vecka och vi har haft lite tävlingar. Jag har fått lämna mitt namn i lotteri om storvinst. Får se hur det går, men jag som aldrig vinner något gör antagligen inte det nu heller. Jag får hålla tummarna att min lott jag ska lämna in imorgon ger mig någon fin vinst. Och att jag får chans till fler (:
 

Lördagen 10 Maj.

Det var lite skillnad att komma in och jobba idag, var ju enbart sex personer från mitt team som jobbade. Så det var ju väldigt tomt på kontoret idag. Vi har jobbat på bra och det har varit ännu en bra dag. Tycker om vårt nya team också, samlar på mig lite tips från alla. Så man lär sig något nytt nästan varje dag!

Fredagen 9 Maj.

Imorse kände jag huvudvärken återigen smyga sig på. Så jag började dagen med ett glas vitaminvatten och en huvudvärkstablett. Åkte till jobbet lite senare än om jag kört själv för Joakim lämnade mig precis utanför dörren, går lite snabbare än om man ska parkera och fixa parkeringsbiljett o sen gå därifrån. Så det kändes som lite lyx. Väl på kontoret började jag dagen med några samtal, sen kände jag mig ännu mer konstig, illamående och lite yr. Nåväl, kände att jag inte kunde gå hem från jobbet så jag kämpade på med lite dryck och en macka sen vid lunch mådde jag bättre så det var tur jag kunde ignorera det.
 
När jag sen slutat arbeta gick jag till Joakims kontor och väntade på att han skulle få en ledig stund för att kunna lämna bilnycklarna till mig. Pussade lite på honom sen gick jag runt i parkeringshuset i fem minuter och letade efter bilen. Tur vi inte riktigt håller med varandra om vilken våning som är vilken, fast tur var det väl att jag tillslut hittade bilen haha.
 
Körde hem och började med maten direkt. Gjorde stuvade makaroner och korv. Tryckte i mig maten i hundrasjuttio, tror jag var lite hungrig. Tittat på Greys och bölat lite, precis så som jag alltid brukar göra. Nu fortsätter jag med lite action i form av Grimm. Tänkte nog sova lite på soffan också. Sen ikväll ska jag köra in i stan och hämta Joakim som har lite afterwork med jobbet. Känner lite saknad efter honom, lite sån där ny kär känsla. Mm mm mm (:

Torsdagen 8 Maj.

Det är otroligt konstigt hur jag varje gång jag har möjlighet till sovmorgon oftast blir otroligt pigg när jag ska få upp Joakim på morgonen. Väcker honom och sen vill jag liksom inte somna förrän han sagt hejdå, sen spelar jag candy crush innan jag somnar om. Den här pigg-känslan måste komma ifrån att man vet att man kan sova om man vill. Att man liksom inte måste gå upp. Nej jag vet inte.
 
Jag sov iallafall vidare till halv elva ungefär, gick upp och började fixa med disken och tog ut soporna och i samma veva gick jag inom tvättstugan och bokade tvätttid. Nu lite små fix innan jag ska in till stan och möta upp Emma. Blir väl någon lunch någonstans först, jag börjar iallafall bli lite små hungrig (;

Onsdagen 7 Maj.

Jaha då har vi haft ännu en bra dag på jobbet. Jag vet inte, men det känns som den här flytten till Sundsvallskontoret gjorde någonting med mig. För från ingenstans har jag fått mer energi och mer push i mig själv. De här känns väldigt bra. Och det är kul med lite miljöombyte. Sundsvall är bra för mig!
 
Efter en dag på jobbet kom jag hem och gjorde kycklinggryta, synd inte syskonen är här för dem uppskattar ju den. Gick inte hem lika bra här hemma så får nog stryka den från matlistan i framtiden. Nåväl, man kan inte tycka om allt här i livet. Efter middagen så tittade vi på lite film och nu ska jag väl snart förflytta mig till sängen istället.
 
Imorgon har jag lite sovmorgon, som jag längtar efter att inte behöva gå upp till ett tidigt larm (; mohaha. Fast det är fortfarande sjukt att jag aldrig kan bli liksom nöjd. Jag tycker ju inte om att gå upp tidigt, men jag uppskattar ändå de tidiga passen av den anledning att man kommer hem tidigare och därav får ut mer av själva dagen (:

Tisdagen 6 Maj.

Har haft en riktigt bra dag på jobbet idag. Arbetet har gått bra och jag fick möjligheten att äta lunch med min pojkvän då vi båda hade lunch samtidigt idag (:
 
Kom hem och fixade käk dirr. Sen har vi sett veckans avsnitt av Game of thrones. Ny duschad och redo för sängen, larmet ringer tidigt imorgonbitti. Ser fram emot torsdagens sovmorgon (: Sen är det jobb hela helgen.

Måndagen 5 Maj.

Då har man haft sin första dag på det nya kontoret. Den stora förändringen är nog att Härnösand-kontoret är så enormt stort att när man kom dit första gången gick man typ vilse. Det var inte riktigt samma sak i Sundsvall. Jag tycker det är ett mysigt kontor och jag tror nog de här kommer bli väldigt bra. Träffat typ halva nya teamet och de flesta ansikten har jag sett i Härnösand och på onsdag kommer väl resten av gänget från utbildningen.
 
Det som också är skönt med att jobba i Sundsvall är att det tar typ en halvtimme från man slutar till man är hemma, i Härnösand tog det kanske 45 minuter. In till Sundsvall tar dock lite längre tid, iallafall imorse när jag typ stod still mitt i korsningen med rödljus i säkert tre minuter innan jag kunde rulla. Anledning, jävligt mycket bilkö haha.

Söndagen 4 Maj.

Igår var jag i Härnösand med en del av mitt nu gamla team. Vi hade hyrt bowlingbanor och spelade bowling på eftermiddagen, jag vart ju inte bäst om man säger som så, men jag tycker det var roligt ändå. Sen drog nästan alla hem till Ida en stund och så satt vi där och snackade skit och drack lite innan vi drog till Hamnkrogen där vi bokat bord. Åt god mat och hade en väldigt trevlig middag. Jag fick dock sådan otrolig huvudvärk så jag fick springa på toaletten hela tiden då jag trodde jag skulle kräka. Tack och lov blev det inget sånt, men detta betydde ju också att det inte blev något festande för mig. Jag fick skjuts hem av en kollega sen låg jag på soffan med Joakim en timme kanske innan vi gick och la oss och jag somnade nog ganska fort.
 
 
Imorse ringde larmet kvart över sex för Joakim skulle åka och jobba, jag skulle också gå upp så jag samtidigt kunde hämta min bil i Torsboda där jag lämnade den igår för att egentligen ta bussen in till Härnösand. Jag hade ju dock sådan otrolig tur att en kollega kom förbi i samma stund så jag kunde åka in med honom istället (:
 
Nåväl, upp tidigt och hämta bilen sen åkte jag hem, spelade slut på mina liv på candy crush sen sov jag 1½ timme innan jag åkte till Söråker för att handla lite då affärer och mackarna hade stängt när Jocke åkte till jobbet. Så jag åkte och lämnade mat till honom. Så satt vi där i fikarummet och snackade en stund innan alla var tvungna att gå och jobba igen.
 
Jag kom hem och började med att lasta in mat i kylen som jag handlat. Sen var det dags att tvätta då jag bokat tid mellan 10-14. Kom tillbaka in och började diska upp all smuts disk som låg i vasken. Nu har jag äntligen fått sätta mig i soffan för att äta lite frukost. Ska underhålla mig med något serieavsnitt innan jag tänkt hämta in tvätten igen. Så denna dag tänkte jag faktiskt ägna åt att städa lite. Det behövs verkligen. 
 
Och imorgon så börjar jag jobba på kontoret i Sundsvall, det känns spännande. 

Fredagen 2 Maj.

Ingen luft och tårarna bara rinner! Alltså helt seriöst. Joakim startade ett Johan  Glans program och jag dog smått av skratt. Vet inte riktigt om det är jag som är övertrött eller om han faktiskt var så där rolig! Ont i magen fick jag, luften tog slut och tårarna bara forsade ner från kinderna. 
- Ja det är lite så jag har roat mig den senaste timmen.
 
Är helt jäkla slut i hela kroppen och nu även i magen av allt skratt så jag ska väl ta mig själv från vår underbara soffa och lägga mig i sängen. Sova ut ordentligt och sen imorgon ska jag nog ta bussen in till Härnösand, ta bussen för första gången själv här uppe i Norrland. Jo men det klarar jag väl. Kan jag välja att åka till Thailand helt själv en månad kan jag nog ta en liten buss själv också (;
 
ps, kladdkakemuffinsen med arrak smak blev faktisikt väldigt goda! (:
ps2, sista dagen på Härnösandskontoret idag och jag kommer sakna mina kollegor!

Torsdagen 1 Maj.

När jag körde till jobbet imorse vid åtta så sken solen och jag trodde det skulle bli en extremt fin dag. Ack vid lunch när jag gick till Hemköp för att köpa en sallad så SNÖADE det. Visst det va typ bara lite flingor då. När jag några timmar senare körde hem från jobbet var solen framme igen och nu skiner den så fint!
 
En dag kvar på jobbet i Härnösand. En ledig helg med en dag inplanerad med teamet. Bowling och middag står ju på schemat. Sen på måndag tar jag bilen åt andra hållet och börjar på nya kontoret i Sundsvall istället. Kommer kännas konstigt. Och spännande. Och kul.



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0