Det fina vädret kom även till Norrland!

Jag hade hoppats på bra väder redan igår, men då var det mest tjocka moln på hela himeln. Fast lagom till vi skulle börja grilla blev det riktigt fint väder. Så fram med grillen, på med kött och grönsaker och en riktigt god middag blev till.
 
- Grillad sparris, varför har jag aldrig ätit det förut? Gott!
 
Ja sen åkte vi ju in till Sundsvall och kollade på bio. Kom hem mitt inatten typ och det blev inte många mer knop gjorda den dagen.
 
Idag gick jag upp innan snoozlarmet ringde. Gick till tvättstugan i shorts och linne, insåg att vinden inte ens var kall utan bara skön. Under tiden som tvätten blev klar fixade jag med den lilla disk vi lämnat kvar sedan igår. Sen gick jag och pussade lite på min man innan han gick upp ur sängen. Hämtade tvätten sen fick jag lite hjälp att hänga upp det.
 
Åkte och handlade påsar till dammsugaren samt lite ny grillkol då de fyra påsar vi köpt med grillen snart är slut. Ja grillen kommer ju användas flitigt i sommar kan jag ju tro. Speciellt då jag är sambo med en person som älskar grillat :D
 
När vi kom hem åt vi lite lunch sen gick jag ut och la mig i solen och läste lite och bara njöt av det underbara vädret. Helt vindstilla på min plats så solen stekte ju ganska bra. Skönt som attans!
 
Nu ska jag bara avnjuta kvällen. Imorgon är det ett besök till sjukhuset innan min eftermiddag på jobbet. Får se vad dem säger denna gång då. Ja ni som varit med kanske kommer ihåg att jag i höstas också åkte hem till Skåne just för att besöka läkaren, men remissen tog så lång tid att jag åkte tillbaka upp hit igen. Nu har jag ju adressändrat sedan en tid tillbaka vilket gör att jag är berättigad till vården här uppe så nu får vi väl se om vi får någon rätsida på det här..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0