Fredagen 9 Maj.

Imorse kände jag huvudvärken återigen smyga sig på. Så jag började dagen med ett glas vitaminvatten och en huvudvärkstablett. Åkte till jobbet lite senare än om jag kört själv för Joakim lämnade mig precis utanför dörren, går lite snabbare än om man ska parkera och fixa parkeringsbiljett o sen gå därifrån. Så det kändes som lite lyx. Väl på kontoret började jag dagen med några samtal, sen kände jag mig ännu mer konstig, illamående och lite yr. Nåväl, kände att jag inte kunde gå hem från jobbet så jag kämpade på med lite dryck och en macka sen vid lunch mådde jag bättre så det var tur jag kunde ignorera det.
 
När jag sen slutat arbeta gick jag till Joakims kontor och väntade på att han skulle få en ledig stund för att kunna lämna bilnycklarna till mig. Pussade lite på honom sen gick jag runt i parkeringshuset i fem minuter och letade efter bilen. Tur vi inte riktigt håller med varandra om vilken våning som är vilken, fast tur var det väl att jag tillslut hittade bilen haha.
 
Körde hem och började med maten direkt. Gjorde stuvade makaroner och korv. Tryckte i mig maten i hundrasjuttio, tror jag var lite hungrig. Tittat på Greys och bölat lite, precis så som jag alltid brukar göra. Nu fortsätter jag med lite action i form av Grimm. Tänkte nog sova lite på soffan också. Sen ikväll ska jag köra in i stan och hämta Joakim som har lite afterwork med jobbet. Känner lite saknad efter honom, lite sån där ny kär känsla. Mm mm mm (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0