Måndagen 19 Maj.

Äntligen är den här dagen slut, alltså fy!
 
Imorse vaknade jag otroligt tidigt för det började borras hos grannarna. Sen kom gubbarna in i vår lägenhet för att byta ut vår spis och då blev det ännu mer dön.En timme innan jag skulle upp!!
Gick väl upp när larmet ringde, körde till sjukhuset och där i receptionen får jag då veta att jag inte skulle till sjukhuset utan någon vårdcentral på andra sidan Sundsvall, kände att jag ville dö. Att jag kunde missa det! Va bara åka hem igen. 
Började göra omelett och imponerades över hur snabbt det blev varmt på spisen med nya spisen, såg sedan någon fläck som jag tog som att själva spisen tappat färg och blev ledsen för jag trodde jag förstört nya spisen redan. Insåg när spisen blev kall och jag torkade av att det enbart var smuts från stekpannan, puuuuh!
Åkte till jobbet och precis innan jag ska börja ta samtal tänkte jag öppna min Loka och ta lite dricka, flaskan har tydligen åkt karusell i väskan och allting sprutar ut över tangentbord, stol, mig, golvet, bordet. Jo kom och hjälp mig att dö!
När jag och älskling sen möttes upp för att luncha och äntligen kommer på något ställe att äta på, ja då har den restuarangen stängt på måndagar, också bara toppen! Fick bli en macka på subway istället då.
 
Så ja jo jag tycker det är skönt att jag nu ska krypa i sängen. Lite sovmorgon imorgon och sen nya tag. Förhoppningsvis blir det mindre kaos imorgon då. Kanske en helt vanlig jobbtisdag! (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0