En fredagshälsning från Skåningen.

 Ursäkta att videon ligger ner, går inte ändra i efterhand. (Eller jag vet inte hur man gör, vänd skärmen om det är jobbigt att se hehe).
 

Fredagen 31 Oktober.

Och där var arbetsveckan även för mig. Kändes ju knappt wierd att handla på ICA Maxi halv tio en fredagskväll (: 
 
Tänkte ha en god frukost imorgon, ostfrallor o gott pålägg. Och ikväll fettar jag då jag är sambofri för kvällen/natten. Chips, dipp, blomkål, godis och läsk. All in haha. Trevlig helg! 

Onsdagen 29 Oktober.

Jaha då har halva veckan passerat och snart är det helg igen! Wohooo. Jag hade en känsla när jag parkerade min bil idag, skulle lyssnat på den för det var väl mindre kul när jag sen skulle hem och såg den fina lappen i rutan. Så när jag kom hem var det väl lika bra att ta och betala alla räkningar. Done! Känns ju bra iallafall.
 
Ja annars har det inte hänt allt för mycket idag. Jobbet idag har varit små jobbigt stundvis pga förkylningen som inte riktigt släppt taget om mig än. Annars var det ganska bra också. En del skratt blir ju utdelade varje dag och det tack vare fina kollegor!
 
Nu är det dags för lite mat för min del och ni får en liten selfie av mig från i fredags innan jag blev full(are).
 
 

Söndagen 26 Oktober.

I fredags kämpade jag mig igenom morgonen med ont i halsen, men efter några timmar kändes det bättre. Och jag lyckades till och med må bra om man bortser från en lite snorig näsa. Så på kvällen var det ju fest med teamet. Bea följde med mig hem efter jobbet och fixade vi oss och för drack lite. Mötte upp de andra och käkade middag och mer alkohol intog min kropp. Ja jag kan nog tro att alla håller med om jag skulle säga att jag var fullast. Oops. 
 
Igår var jag konstigt nog inte speciellt bakis. Däremot var jag ju ordentligt förkyld och ont i halsen och allt. Blev inte mycket annat än soffhäng igår, jag under filten alltså. Sen idag har jag väl fortfarande varit sjuk så fick glatt stanna hemma idag när Jocke åkte till sin familj och åt middag, kan ju inte komma sjuk när det finns bäbisar i sällskapet. Så jag gjorde spagetti & köttfärsås till mig själv. Tvättat har jag också hunnit göra idag, annars har jag serie tittat på Hells Kitchen och andra tv-program från veckan.
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet igen, känner ju ifs att jag hade velat ha en dag till. Det är jobbigt att prata i telefon när man ibland tappar rösten, eller behöver typ nysa och grejer. Aja nässpray har jag ju använt flitigt denna vecka, något jag aldrig tidigare använt för jag tyckte de va så otroligt obehagligt när jag var liten. Tror dock det hjälper för andas kan jag ju göra efteråt (;

Torsdagen 23 Oktober.

Guuud min hals. Kände av irritation och satt och hostade lite på jobbet. När jag var på Birsta kände jag av värre irritation. När jag varit hemma en stund börjar det göra ont när jag sväljer och pratar. Jo men tack va jag inte precis hemma. Och imorgon har man inte tid att vara sjuk. Imorgon ska vi ju ha party! Köpte t.o.m med mig en topp hem idag bara för att ha något till imorgon ..
 
Så jag kryper under täcket nu och tänkte sova bort detta. Botten upp och en Zyx sen är jag redo, godnatt!
 
- Min favorit smak, jordgubbvanlij (:

Godnatt!

Suttit och webfönstershoppat på H&M under kvällen. Tryckt på en massa, sparat det i shoppingkorgen och imorgon tänkte jag dra till Birsta och kontrollera vilken stl i byxor jag har när dom kör på 36,38 osv istället för 27"/28" osv sen lägger jag väl in en beställning på lite saker. Kanske det kommer med en eller två toppar också från Birsta redan imorgon. 
 
Nu måste jag dock sova, larmet ringer första gången 6:30 imorgon så .. Godnatt & sovgott!

Onsdagen 22 Oktober.

Jaha, igår var jag återigen helt off. Fick ATF någon timme innan jag egentligen skulle sluta så jag passade på att åka inom Birsta för att se om jag hittade någon ny topp. Hittade inte direkt någonting som satt bra. Träffade på Emma och de var ju lite kul. Inom Ikea snabbt också för lite ljus, hittade lite annat så jag pysslade ihop en ljus"skål" med en liten blomma också. Tyckte de blev fint.
 
Kvällen avslutade med huvudvärkstablett och huvudvärk. Natten fortsatte så och morgonen likadant så jag kunde inte åka till jobbet idag. Vad jag dock är otroligt glad över är att sedan jag var hos läkaren har huvudvärken varit otroligt mild och gått bort med en ipren. Vart inte lika lyckligt lottad idag. Stannade hemma och hade tänkt åka in till jobbet om det avtog under förmiddagen, men så vart inte fallet. Vad jag också tycker är konstigt är att min huvudvärk/migrän suttit över höger öga så länge jag kan minnas. Huvudvärken är på vänster sida idag. Vet inte riktigt vad det betyder. Säkert inget. 
 
Men det har börjat avta nu så det är tillbaks till jobb imorgon igen. Sen på fredag ska vi ut med jobbet, lite middag och sånt skoj. Blir nog väldigt bra. Tänkte nog ge Birsta en ny chans efter jobbet imorgon för jag skulle behöva ha någon ny topp eller något sånt till fredag. 

Måndagen 20 Oktober.

Lite såhär kanske. Godnatt.
 
 

Söndagen 19 Oktober.

Godkväll! Medan alla andra går runt och har söndagsångest för det är tillbaka till jobbet imorgon så har jag varit och jobbat idag. Förutom att jag varit kall, frusen och bara velat åka hem och sova så har det ju gått bra. Och imorgon är hela teamet tillbaka så då blir det nog lite mer flumm. 
 
Kommit hem och magen börjar nu känna sig redo för lite mat. Hunnit diska, duscha, plocka undan tvätten och snart ska jag fylla vasken med ny disk då eftersom jag måste ha mat även idag (;
 
Sambon kommer hem ikväll och det kan jag ju säga att jag ser framemot. Det sämsta med att han var borta var att jag saknade honom och det bästa var att jag fick ta hans sköna dubbeltäcke. Fast jag väljer nog honom framför täcket alla dagar i veckan, och på kvällen kanske jag någongång tar täcket .. Kärlek.

Oh härliga sön.. Nej just det lördag!

Även om man är ensam får man lyxa till middagen så det gjorde jag idag, med en flaska Asti.
 
 
Haft en otroligt bra dag idag. Åkte in till stan och träffade Emma som jag inte sett på väldigt länge. Vi lunchade lite och sen har vi gått runt på shoppingtur. Jag hade dock en sådan dag där verkligen ingenting såg bra ut på mig, även hur fint det än var på galjen. 
 
Efter att vi sagt hejdå åkte jag inom City Gross och handlade lite mat, inom Birsta och skopunkten där jag hittade ett par nya klackar. Vet dock inte hur gla min sambo blir på mig, han tycker redan jag har för mycket skor. Ja sen efter det så körde jag hem. Hade självklart glömt osten till potatisgratängen jag skulle göra så de va bara att gå till ICA. Började med maten, tittat på Greys och käkat god mat. Nu blir det väl lite mer chill resterande timmar. Ska ju trots allt upp och jobba imorgon. Och på kvällen kommer Joakim äntligen hem igen! Även om det kanske inte blir så långvarit så är jag ändå väldigt glad över det (:

Lördagen 18 Oktober.

Börjar dagen med musik, det är trots allt lördag! Hade en mysig kväll på soffan igår alldels ensam, fick dessutom veta att sambon inte kommer vara hemma imorgon när jag kommer hem från jobbet. Han kommer hem alldeles för sent enligt min mening, jag saknar honom. 
 

Fredagen 17 Oktober.

Vill tipsa om en ny serie jag börjat kolla på. Jag som gillar CSI, Criminal Minds, The good wife, White Collar gillar även den här serien om en grupp juridikstudenter som får vara med att försvara den åtalade i ett mord. "How to get away with murder". En ny serie så det är enbart ett fåtal avsnitt ute nu,
 

Hello.

Dagens på jobbet gick ju otroligt snabbt för det blev ju ett långt splitt. Sen hade jag en snabb eftermiddag också med lite medlyssning. Gick bra idag. Tog även åt mig lite tips som jag snappade upp under medlyssningen så jo jag är nöjd.
 
Nu har jag då tagit "helg" för jag är ledig imorgon och på lördag. Börjar ledigheten med att tvätta, har tid mellan tio och två. Kändes inte jätte bra nu när man är trött och gärna sover ut, men sova till tio, halv elva räcker ju. Sen ska jag nog ta tag i städandet och mina sista flyttlådor som pappa tog med sig upp när han var här på besök sist. Och på lördag ska jag träffa Emma, det var ju år och dar sedan sist. Sen avslutar jag helgen med ett arbetspass! Blir nog bra detta. Och när jag kommer hem på söndag är förhoppningsvis min sambo hemma igen. 
 
Och detta är jag just nu då, ligger i soffan och tittar på lite serier. 

Torsdagen 16 Oktober.

Imorse var det inte så kul att vakna. Jag hade huvudvärk så jag tog en migräntablett direkt. Mådde lite små konstigt också. Åkte till jobbet. Hade möte. Tog något samtal. Fick beviljad ATF och har nu splitt. Ska tillbaka till kontoret igen i eftermiddag. Njutit av en god frukost, nu lite tv-serier sen ska jag städa och fixa lite käk också innan jag åkte tillbaks till stan.
 
Ledig imorgon och på lördag, känns skönt med två sammanhängande dagar (:

Onsdagen 15 Oktober.

Det sämsta med att vara sambo måste nog vara när man får sova ensam. Man har ju liksom vant sig vid sällskap och det är en enorm trygghet att ha någon bredvid sig i sängen när man sover. Nu har Joakim åkt iväg till Norge igen och kommer vara borta några dagar denna gången, vet inte riktigt hur jag klarar fredag och lördag eftersom jag är ledig då. Det är väl bara vänja sig med tanke på vad som väntar så...
 
Blir väl sova på soffan ikväll, då är det lite enklaste (;

Måndagen 13 Oktober.

Ja så var det måndag idag, även om jag först trodde det var söndag och Bea onsdag. Hade helst röstat på Beas förslag faktiskt. Hade det varit onsdag hade det ju bara varit imorgon också sen två lediga dagar hehe. Dagen rullade på, kan inte säga att jag gjorde något extremt jätte bra. 
 
Kom hem ställde mig och lagade käk så jag har matlåda imorgon. Gjorde en normal till mig, sen hade vi slut på matlådor och jag orkade bara diska en så den blev fylld så locket knappt kom på. Den normala blir till mig och Jocke får den andra, han är ändå hemma så han kan ju slänga resterna så slipper jag skämmas om jag sitter och äter bland folk. Haha. 
 
Ja nej sen händer det inte mycket mer i mitt liv idag. Blir väl någon serie sen ska jag väl sova. 

Söndagen 12 Oktober.

Hur packar man bara väskan och lämnar sitt liv bakom sig? Vissa gånger är enklare än andra. Det mest "vågade" jag gjort var nog faktiskt när jag packade väskan och köpte en tur och retur biljett till Thailand utan något hotellrum ens första dagen. Så när jag gick av flyget i det främmande landet visste jag inte alls vart jag skulle ta vägen. 
 
Men den resan blev ju bra. Den blev kanske inte riktigt vad jag hade fantiserat, när man väl är där i värmen så är det inte så mycket äventyr som faller i smaken. Att ligga på stranden och steka är ju hur bra som helst. Fick ut på ett litet safari, forsränning och såg mina tigrar så jag var nöjd efter resans slut och fin färg hade jag ju fått också. Och mycker trevligt sällskap!
 
- Ja sen hoppade jag ju ner i havet från en klippa också, jäkla adrenalinkick alltså! 
 
Jag brukar drömma mig bort till värmen för det är i värmen jag trivs som bäst.

Lördagen 11 Oktober.

Inte känns det som lördag hos mig inte. Jag jobbar hela helgen och är ledig först på fredag igen. Jag vet inte riktigt hur kommande vecka kommer se ut. Om planerna blir som planerat och inte uppskjutna så kommer en ensamperiod att börja då,. Jag går väl in på det lite mer sen..
 
Annars har dagen på jobbet varit ovanligt tung. Men då är det tur man har goa kollegor som kan muntra upp en. Man tar ju åt sig av vissa saker som blir sagda till sig även om man inte ska ta det personligt. Nåväl. Vi sover lite så är det en ny och bättre dag imorgon. 

Fredagen 10 Oktober.

Den tioende Oktober kommer alltid ha en speciell plats i ens minne. Det var ju det datum som hela min och Joakims historia började. Vi var på papas i Hurghada för det var reps night, klart vi skulle ut och festa när man får två drinkar till priset av en. Det blev till och med så att han lyckades få upp mig och dansa, vilket jag inte brukar göra speciellt ofta. Men det är något med denna man som får mig att ge med mig ibland. Så dansa det gjorde vi.
 
Två år. Det har hänt en hel del i våra liv på dessa två år. Vi blev ju sambos ganska så snabbt också, men med tanke på att jag bodde i Skåne och han här uppe i Norrland så var det ju inte mycket annat vi kunde göra. Pendla 90 mil för att hålla en kärlek vid liv tror jag inte är så lätt. Så jag gjorde det jag kände var det bästa, jag tog min bil och mina kläder och åkte upp till Norrland. Detta gjorde jag förra sommaren så ja vi har ju varit sambos på riktigt i över ett år. Det enda som varit jobbigt under denna tid är ju avståndet till familjen. Vissa säger att man inte kan ha kakan och äta den också, dem har nog lite rätt i det. Andra säger att man gör sina val och får stå sitt kast. Jag säger att jag väljer inte bort någon bara för jag valt att leva med min kärlek. 
 
Jag börjar själv känna att jag äntligen börjar få ett eget liv här uppe också. Det känns inte längre som jag bara har Joakim och att jag får hänga med hans vänner. Nu efter ett år här så har jag fått ett fast jobb som support inne i Sundsvall och jag trivs bra med mitt jobb och ännu bättre med mina kollegor. Det händer lite mer än att man bara ligger på soffan. Fast jag kan ju erkänna att det blivit en del soffhäng den senaste tiden, men sen har vi ju en jäkligt nice soffa också hehe. Men jag börjar med andra ord känna mig lite mer som hemma här. Detta är mitt hem. Fast jag säger hem till Skåne också, för det kommer alltid vara hemma i mina ögon!
 
Lots of love.
 
It all started with a dance.
 

Torsdagen 9 Oktober.

Zombie, det är lite så jag känt mig idag. Seriöst så trött på väg till jobb imorse att jag trodde jag skulle somna. Jobbet rullade på, men varit trött exakt hela dagen. Trodde det skulle bli en spontan kväll med några från teamet, men jag kände mig inte fit for fight. Så hemma på soffan under sambons dubbeltäcke, där befinner jag mig.
 
 

Really?

 

Onsdagen 8 Oktober.

Man kan ju undra när det ska sluta regna. Tyckte jag var ganska smart imorse. Oh det regnar, jag tar med mitt paraply så jag inte hinner bli så blöt mellan parkeringen och kontoret. Nackdelen var ju att när jag fällde ut paraplyet var typ halva paraplyet åt fel håll. Vadå sönder. Åkte ner i närmaste soptunna. Och inte nog med att det regnar, det är mörkt också. Konstigt man blir deprimerad. Jag tycker om höstens alla färger, men de med solen framme. När det är såhär så blir man väldigt trött..
 
Arbetsmässigt gick det ju bra på kontoret idag och sånt känns alltid bra. Hoppas jag lyckas göra lika bra imorgon också! (:

Tisdagen 7 Oktober.

Idag fyller världens bästa pappa år. Har alltid sett honom som en hjälte och med denna bild får alla andra också den bilden av honom (; Grattis på födelsedagen!
 

Måndagen 6 Oktober.

Det blev väl inte riktigt en så bra start på veckan som jag hoppats på, antar jag avslutade förra veckan för bra. Arbetet rullade på i ganska seg takt. Antar att varken jag eller Beastly hade någon bra dag. Nåväl, tillslut så var även denna arbetsdag över och då tog jag mina saker och körde hem.
 
Kom hem till en ganska mörk lägenhet. Sambon hade tänt lite doftljus så det luktade väldigt gott när man kom hem. Ni vet dom där Ikea glassljusen, tror det är glass iallafall. Så vi gjorde lite mat och tittade på en film, mös ner oss i soffan en stund. Jag hade det lite för bra så jag råkade somna till lite smått i filmen hehe. 
 
Nu blir det nog snart sängen för mig. Är ledig imorgon och vet faktiskt inte alls vad jag ska göra med dagen. Tänkte dock sova till typ tio-elva iallafall. Sen får vi se vad som händer. Jobbar sen hela helgen och nästa vecka jobbar jag halva helgen. Sen har vi ju schema så det väntar tre lediga helger i streck. Amazing! (:
 
 
 

Söndagen 5 Oktober.

Nothing's right Im torn. 
Im all out of faith, this is how I feel.
Im cold and Im ashamed, lying naked on the floor.
Illusion never changed, into something real.
Im wide awake and I can see the perfect sky is torn.
 

Lördagen 4 Oktober.

Afterwork igår då, det var mycket trevligt. Åt mat, lärde känna varandra lite bättre med lite lekar, gick och sjöng karaoke (ja jag sjöng och de andra va snälla och hänga med) sen avslutade vi natten på dansgolvet på Oscars. Så tack så mycket alla inblandade! Och idag har man då varit bakis, halv sovit typ hela dagen.
 
Trodde vi skulle köra en fettis dag med pizza till middag, men nej körde på ICAs pulled pork och det var så himla gott. Nu är jag hemma själv och ska väl fortsätta mitt True Blood maraton, tycker bara det blir sämre och sämre. Lite to much liksom. Okej om det är vampyrer och varulvar, men häxor, feer och allt annat också. Vet inte varför jag inte bara slutar se den istället haha.

Torsdagen 2 Oktober.

Så igår körde vi först en bra dag på jobbet. En bra start på månaden. Sen efter arbetspasset var klart mötte jag upp Joakim så gick vi och åt kina mat. Hade sedan lite tid att döda innan bion började så vi gick och spelade biljard. Tror han var snäll mot mig för jag lyckades vinna båda rundorna och då är jag ganska dålig och har svårt att träffa vita bollen ibland. Ja sen gick vi till bion och såg The Maze runner, jag tyckte den var helt okej. 
 
Idag tog jag sovmorgon, sen låg vi kvar i sängen i typ två timmar. Jag åkte till Birsta för att lämna tillbaka en tröja, testa lite nya toppar men kom därifårn tomhänt. Lunchade lite grilladkyckling från ICA, gott! Sen har jag legat på soffan och kollat på True Blood. Alltså serien har jag fastnat för , men jag vet egentligen inte om jag tycker den är så bra. Alla är ju bara massa övernaturliga saker hela tiden. Jaja jag ska se några avsnitt till I guess.
 
Imorgon blir det ett dag pass sen ska jag ut och äta med teamet sen får vi väl se vilka som tänkt göra natten rolig! Jag ser framemot kvällen iallafall. (:



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0