Onsdagen 24 September.

Så jäkla nice att komma hem till en varm lägenhet, och att jag slapp ringa imorgon. Dem hade startat värmen så våra element är nu varma och lägenheten börjar också fyllas med värme. Sov ju hela natten med tända ljus i fönstret. Vårt sovrum var ju nästan varmt imorse när jag gick ur sängen. Var inte en sån bitande kyla som igår. Däremot när man sen kom ur sovrummet blev det kallt. Kunde jag ju leva med då jag hunnit få på mig kläder till dess.
 
Vad som varit mindre nice idag är att jag haft en bitande huvudvärk/migrän. Jag har slutat gå på mina förebyggande migräntabletter sedan ett tag tillbaka. Jag tycker inte om att ta en massa skit och att behöva ta tabletter varje dag känns inte speciellt bra. Då ska jag hellre bli mycket bättre på att ta ipren/eaze innan det spricker upp. Så idag tog jag två eaze för att hålla migränen i trimm och jag lyckades ganska så bra. Kände dock stundvis att jag ville kräka. Men jag kämpade på med dagen. När jag sen skulle hem var jag helt varm i pannan och hade röda kinder precis som jag hade feber. Känt mig konstig hela dagen. Tänkte dock inte bli sjuk. Imorgon är det ju lön och jag ska iväg och handla en vinterjacka (om inte det får de bli en massa nya varma tröjor istället). 
 
Sen är det ju jobb som väntar hela helgen. Gud kändes magiskt att faktiskt sluta i tid idag. Hunnit komma hem, hunnit äta mat och ändå är klockan bara lite över åtta. Dock trött så jag kunde slängt mig på kudden redan, men nja. Lite serier kanske. Under täcket, för det är ändå lite små kyligt ibland.
 
Och imorgon är det påfyllning på kontot och det är precis vad som behövs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0