Inte människa idag.

När larmet ringde imorse, så var det samma visa som varje morgon det ringer. Jag vill absolut inte upp. Men de va bara att göra det, snoozade in i de sista. Upp och klä på mig, gör om flätan i håret, sminka fast ett ansikte typ. Gå till bussen. Arbetsdagen gick otroligt långsamt också. Mycket strul, lite skratt och en My som längtade hem till sängen extremt mycket. Ändå gick jag ju o la mig i tid ikväll. Dont get it!
 
Köpt med mig en grilladkyckling så får bli dagens middag. Resten får bli kycklingsallad till imorgon. Måste bli sparsam igen o göra matlådor. Annars får jag aldrig köpt min TV. Igår önskade jag verkligen jag haft den inköpt för då hade ju min nuvarande TV varit i sovrummet och igår orkade jag ju inte resa mig från sängen för den va såååå skön. Skönare än någonsin. Hahah.
 
Eftersom jag mår lite små konstigt idag (troligtvis för jag är så jäkla trött) så ska jag inte göra mycket vettigt idag. Kör mat och soffhäng, blir nog bra de ! 

Soffhäng idag, tack för igår.

Gick till förfesten direkt efter jobbet igår. Hann dricka en öl sen var vi tvungna att gå. Jag och Mathias ville se Veronica Maggio så stod där i högen bland folk och hoppade runt och hade kul. Måste dock påpeka att hon låter otroligt kåt när hon pratar, förstår om folk får en crush! 
 
Efter hennes spelning gick vi tillbaka till förfesten och då hann vi dricka lite mer.  Till och med så man dansade.  Sen var humöret på topp.  Blev inte sensommar mer den kvällen,  vi drog till oscars istället och där dansade vi och drack shots och drinkar hela natten. Hade sjukt kul och de va längesen jag var i de stadiet där jag bara släpper loss och skrattar o dansar.
 
Köpte med mat och tog taxi hem sen. Orkade inte gå för helt plötsligt vart jag sjukt trött haha. 
 
Konstigt nog är jag inte bakis idag heller. Visst jag är seg men ingen huvudvärk eller illamående, sjukt glad för det. 
 
Tanken var väl egentligen tacos idag, men eftersom jag blir själv idag så ändrar jag planen då jag inte har allt hemma och jag är ju som sagt seg idag, så att gå till affären de orkar jag inte.  Räcker att jag va dum nog att ha tvätttid idag haha.. 

Lördagen 29 Augusti.

Stressig dag,  ja jag hinner ju inte hem efter jobbet så får dra på förfest direkt efter jobbet.  Detta för första spelningen börjar redan 19:45.
 
Hann iaf springa o köpa dricka och äta en paj.  Nu dags för sista timmarna innan arbetsveckan är gjord. Sovmorgon imorgon,  fy fasen va skönt (:

Godkväll!

Dagarna springer iväg och denna arbetsvecka är snart slut, bara imorgon också. Ska även hinna inom systembolaget imorgon på lunchen, glömt köpa dricka inför förfesten imorgon. Sen ska jag skynda mig hem, byta om och sen iväg på förfest innan vi drar till festivalen. Blir nog väldigt bra de där! Hoppas vädret är med oss också! Självklart är jag ute i sista minuten som alltid så någon förköpsbilljett med hundrakronor rabatt köpte jag aldrig, nu står jag här och måste betala fullpris. Såklart ;)
 
 
Sometimes you gotta let go. Not because you dont care, because they dont.
 
 
 

Torsdagen 27 Augusti.

Imorse kändes det inte så jätte kul att gå upp, men sen är jag ingen morgonmänniska så jag gillar aldrig att gå upp tidigt. Alltid trott det är något som ska ändras när jag blir vuxen, men nej det ändras aldrig. Kanske när jag blir gammal då :P
 
Jobbade på fram till halv ett sen hade jag splitt och tog bussen hem. Gjorde mat direkt, blev så sugen på pulled pork efter snack om det på jobbet så köpte en färdig förpackning på ICA som bara skulle köras i ugnen i 40 minuter. Kollade på serier, somnade lite på soffan såklart.
 
Kvart över sex började jag jobba igen. Kändes som jag loggade in på datorn, sa hej och sen loggade ut igen. Tiden gick sjukt snabbt. Kan vara så när man har roliga kollegor också.
 
Två pass kvar, sen är man ledig på söndag. Och då är man väl lite bakis med tanke på att det är festivaldags på lördag. Får hoppas vädret blir bättre än vad det varit idag, för promenaden hem från jobbet var inte jätte rolig. Eller ja, det var trevligt för jag hade sällskap med Fredrik, men när vi skildes åt så började det regna desto mer så när jag kom innanför dörren så var jag fan blöt. Frusen också.
 
Kollat klart ex machina som jag började se här om natten. Den var inte så bra, när jag halvsåg trailern trodde jag de skulle vara lite mer action i den, men nja. Sevärd men inte mer än så skulle jag väl säga. 
 
Nu blir det väl lite serier/filmer på datorn och jag som kryper ner undet täcket, det är en dag imorgon också, så GODNATT!

Onsdagen 26 Augusti.

Alltså det känns som att sommaren bara var väldigt sen i år. För nu sedan jag kommit tillbaka till jobbet har det ju varit fint väder typ varje dag, förutom idag då det regnade. Det som dock är märkligast är att jag redan vid flera tillfällen fått typ känslan av att det är vinter snart. Det är mörkt tidigt och det ger mig någon typ av vinter/julkänsla. Ändå är det bara Augusti så det känns bara wierd alltihop.
 
Det blev ingen AW igår. Jag drog ner på stan och mötte upp Emma o fikade, sen körde vi lite shopping också. Iväg och fixade linser också, var sån där träning och jag fixade i och ur linserna direkt så inget konstigt där inte. Kom hem och gjorde mat sen fastnade jag i soffan. Blev film hela natten. Imorse vaknade jag med migrän, kan vara för jag börjat använda linser fick jag vet av en kollega. Så jag var hemma några extra timmar idag för att få bort den värsta smärtan sen tog jag mig till jobbet och arbetade på några timmar. Dock känt mig konstig hela dagen. Illamående och huvudvärken försvann först när jag kom hem igen och fick i mig lite mat. 
 
Nu ska jag sova för imorgon väntar ett splittpass så jag kör både öppning och stängningspass. Godnatt!

Måndagen 24 Augusti.

Blir filmkväll ikväll, ledig imorgon så får vara uppe sent inatt. Ja för jag är inte vuxen och kan va det exakt när jag vill annars? Haha. 
 
Imorgon ska jag träffa Emma. På eftermiddagen ska jag på linsträning, får hoppas jag inte petar ut mina ögon. Sen kommer kvällen bjuder på öl med goa kollegor! Härlig dag (:
 
 

Söndagen 23 Augusti.

Jobba jobba joooobba!! Japp har varit jobb hela helgen och även imorgon. Energidryck och roliga kollegor gör att det går bra. Vädret är underbart också. 
 
Såhär ser jag ut på jobbet,  weeey. 

Torsdagen 20 Augusti.

 
Så då väntar jobb hela helgen, och det känns okej efter dessa två lediga dagar. Fått gjort ganska mycket i min lägenhet. Nu har jag alla möbler uppe och klara så som jag vill ha det. Nu är det enbart en stor TV som ska köpas, sen är jag i princip klar. Det har tagit några månader, men det gör ingenting ibland tar saker o ting lite tid. Jag trivs väldigt bra i min lägenhet, gillar hur jag har fått till det här. Ska bara försöka få upp den stora spegeln på väggen samt en hylla ovanför sängen sen är jag klar. Upptäckte dock att den stora väggen i vardagsrummet ser aningen tom ut, men har ingen plan där än så får se vad som händer ..
 
This is MY home!
 
_____________________________
 
Im having a hard time saying goodbye, I'll never forget you.

Jag kan själv.

Alltså jag har överbevisat mig själv ännu en gång. Igår började jag ju att montera ihop min skänk jag ska ha i köket och med alla dessa delar trodde jag de skulle ta skit lång tid. Men de gick hur bra som helst. Satt ihop lådorna och satt dit dörrarna idag. 
 
Sen tänkte jag att eftersom jag tömt väggen på skruvar så kunde jag ju försöka mig på att skruva upp kökshyllan också. Aldrig gjort det själv någongång förut, så när jag var på Ullared köpte jag ett vattenpass. De gick så jäkla bra o snabbt att få upp hyllan. Några minuter senare såg mitt kök ut såhär. 
 
- faktiskt väldigt nöjd. 
 
Har hunnit diska, städa köket, hallen och badrummet. Nu återstår vardagsrummet och sovrummet, men det tar jag efter en stund i solen. För nu har ju solen kommit fram på balkongen,  så lika bra o passa på att njuta av den! 

Tisdagen 18 Augusti.

Blev ingen lång dag, jobbade bara till elva sen fick jag ATF. Så blev en runda ner till hamnen eftersom det var så fint vänder,  satt o snackade med Rob en stund. 
 
Sen tog jag min cykel o gick hem.  Och ja jag gick, tycker om att gå hem, men vill sova ut så länge jag kan på morgonen så då måste jag ta cykeln till jobbet hehe. 
 
Åt lite mat, satt ute på balkongen.  Halvsov i min solstol idag igen, hände ju igår också haha. 
 
Sen började jag skruva ihop min skänk.  Tog några timmar o nu återstår bara göra färdigt lådorna samt sätta fast dörrarna sen är den färdigt. Gör resten imorgon, för nu är jag ner myst i soffan. Film hela natten. Är ju ledig i två dagar nu så håller tummarna på bra väder också då man kan må ännu bättre.  För det är precis vad fint väder gör med en (:
 
Ölen hjälpte, gick mkt bättre än med tvbänken som jag monterade ihop för några veckor sedan hehe. 

Back to reality.

Var inte så farligt att gå upp imorse faktiskt. Kände mig fylld med energi, tisdagar brukar va värst för mig så smällen kommer väl imorgon. Första samtalet och hela dagen var räddad, nu ska jag bara fortsätta fylla dagarna med sådant flow. Kändes kul att vara tillbaka på jobbet med alla godingar man inte sett på hundra år!
 
Sen fick jag ju ATF också, redan kvart över ett så blev ingen lång dag direkt. Nice med tanke på vilket fint väder vi har, inte för jag hunnit njuta så mkt. Gick hem i det fina vädret, tänkte jag skulle pumpa däcket på cykeln och hela däcket skönk ihop så jag trodde jag tagit sönder den, ett samtal till pappa gjorde att jag gick ut och försökte igen och wohoo luft i däcket nu! Sen har jag ringt och förnyat recept så jag kan hämta ut senare i veckan. Även kontaktat SIBA för o kontrollera om nya hårddisken kommer fungera med tvn jag tänkt köpa, väldigt tråkigt annars då jag köpte hårddisken enbart för att ha till tvn utan massa sladdar. 
 
Nu ska jag ut med solstolen o njuta av solen den tid den är kvar på balkongen. Hoppas ni andra också haft en bra start på veckan! :)

Ses i vimlet.

Jag brukar va så snabb på att bli klar för jag en utgång. Idag vart jag skit seg. Tog tre timmar med matlagning och soffhäng inräknat.. Men snart ska jag möta upp Mathias i stan. 
 

Semestern är slut.

Jag vet inte hur jag ska orka ta mig upp klockan sju på måndagmorgon, haft sovmorgon alldeles för länge känner jag. 
 
Idag ska jag iaf träffa Emma,  hämta hem min skänk som beställdes i torsdags. Sen ikväll blir det väl en eller annan öl, och kanske en fireball om Mathias får välja hehe. 
 
Och imorgon slösar man bort med att vara bakis. Och tvätta så man har rena kläder till jobb. 

Dricka öl?

Jag har fått lite mer flaskor i min vinställning. Nästan så jag vill ställa en flaska på kylning och njuta av den senare,  men kanske lite mkt för en person. Får ta mina öl som redan står i kylen istället hehe. 
 
Det enda som saknas är chips (;
 

Fredagen 14 Augusti.

Sovit lika bra som vanligt.  Min säng o mina kuddar är heaven. Nu blir det lite frukost innan jag ska gå till ICA för att hämta hem min hårddisk. 
 
Och idag damp detta ner i lådan. Längesen jag gjorde en framkallning så de passade bra nu efter semestern. 
 

Torsdagen 13 Augusti.

När jag kom tillbaka hem efter min semestertid i Skåne så kändes det som tillräckligt många dagar kvar. Nu känns det som för få dagar innan jag är tillbaka på jobbet igen. Är ju bara helgen kvar. Det är väl tur jag trivs så bra med mina kollegor, så de blir nog ändå rätt kul att träffa alla igen. 
 
Kvällen spenderades med Emma, köpte med oss fika och hade en mysig kväll. 
 
Imorgon ska jag hämta min hårddisk jag beställt samt ta mig till optikern för linsundersökning. Och helgen ska jag ta mig till jysk och hämta hem en skänk som jag beställt. Sen är det måndag och tillbaka till verkligheten igen. 
 

Onsdagen 12 Augusti

För att inte sova bort hela dagen hade jag ställt larmet på mobilen. Dock dog batteriet på den under natten/morgonen så råkade sova för länge, men skönt var det! 
 
Ska bege mig till ICA för att handla hem mat,  har bara inte orkat. Roar mig med serier och packar ur väskorna. Sängen har fått kappan, kanske behövdes strykas innan men de blev bättre iaf. 
 

Hemma.

Jag har kommit hem nu, wohoo. Första jag gjorde var att koka nudlar och till de fick jag dricka öl, för det var det enda jag hade hemma haha. Magen är belåten o jag ska bara slappa på soffan ett tag,  sen blir det krypa ner i den skönaste sängen. Imorgon ska sängen bäddas om med den nya sängkappan som jag fick med mig från ullared, betyder snygg säng också (:
 
Kändes inte sorgligt att komma hem till en tom lägenhet, men de kan ju vara för min lägenhet alltid varit bara min. 

Några timmar kvar.

Jag satt på del håll från  Hässleholm till Stockholm och det tog ju inte lång stund innan jag  blev åksjuk. Att jag aldrig lär mig att köpa tabletter mot åksjuka eftersom de händer varje gång jag ska åka så långt.
 
Nu har jag iaf bytt tåg i Stockholm och får sitta åt rätt håll. Bara tre timmar kvar sen är jag framme i Sundsvall. Då väntar en bussresa för jag tänker inte gå igenom hela Sundsvall med alla mina väskor haha. Längtar hem nu såklart, resan tar sån tid hehe. 

Bye bye Skåne!

Var lite rörigt på tågstationen med en massa spårbyten för att sen ändå gå på ordinarie spår,  sprang från ena sidan till andra haha.  Nu sitter jag på tåget och har ganska många timmar framför mig innan jag är hemma igen. 
 
Fick öppnat chokladlådan också o tog med några kakor o lämnade några kvar till familjen.  Känns som 1,4kg kan räcka för mig haha. 
 
Älskar min familj så otroligt mycket! 

Godnatt från Skåne.

Så mina veckor nere i Skåne är inne på sista dygnet, inatt är sista natten jag spenderar i syrrans säng. Inom 24h är jag tillbaka i Sundsvall och min lägenhet igen. Både med lycka och lite sorg. Alltid tråkigt att åka ifrån familjen och den biten hoppas jag aldrig blir lättare. Dock tycker jag det ska bli kul o komma hem igen, för ja Sundsvall känns som hemma och jag tycker om min lägenhet väldigt mycket! 
 
Igår efter att ha solat lite tog jag en skönt kalldusch. Sen tog jag bilen och körde till Förslöv och besökte mina extra föräldrar, inte träffat dem sedan vi reste runt i Thailand tillsammans så det fanns ju en hel del att prata om, sen bjöds det på pannkakor också. Ni är så fina (:
 
Jag tyckte att tiden sprungit iväg fram till min fullbokade helg började. Eftersom dagarna började så tidigt och slutade sent på natten så har helgen känts längre. Positivt! Det hann bli kalas, fest, sommarrodel&zipline, shots, skratt, tårar, kärlek, Liseberg, Ullared, kräftskiva, glädje, minnen, sol och massa mer under dessa veckor. Så otroligt glad för de underbara personer jag har i mitt liv. Vänner som visar att tiden inte spelar någon roll, vänskapen finns kvar ändå. Ni är värdefulla och jag känner mig lyckligtlottad!
 
Väskorna har blivit ompackade och nu tänkte jag bege mig i säng. Godnatt!

Måndagen 10 Augusti.

Uh, jag är så trött idag att jag fortfarande ligger kvar i syrrans säng. Orkar inte gå upp. Solen skiner dock så det är väl dags att gå ut o lägga sig på gräsmattan en timme eller två. Sen i eftermiddag ska jag ju på en liten roadtrip och ikväll ska jag packa väskorna. 
 
Egopic från igår. 

Vilken bra helg!

Imorse var vi uppe tidigt igen,  blev väckt av mamma vid sju sen gjorde vi oss redo för en dag på Ullared. Hela familjen  och även faster och morbror följde med oss så de va ju kul. 
 
Jag och Lisette gick runt hela dagen tillsammans. Tyckte inte att jag plockade på mig så mycket idag,  ändå kom priset upp ganska högt.  Tur man har råd,  ekonomin är de ju inget fel på. Hehe. 
 
Åkte sedan hem och började plocka med de nyinköpta. Insett att jag inte får med mig alla saker hem så får packa om väskorna imorgon, haha. 
 
Vi plockade sedan fram kräftor och räkor när Emil & Hillevi samt morfar kommit hit. En lugn kväll med super god mat! 
 
Nu är jag helt slut efter en otroligt rolig och händelsefull helg. Var länge sedan jag hade så mycket inplanerat,  inte van vid att va så aktiv och social hehe. 
 
 
Och imorgon åker jag ju iväg och hälsar på i Förslöv. Min sista åktur under min semester här i Skåne och troligtvis också sista körningen i min bil någonsin. Sen lämnar jag ju den här för att inte längre ha den kvar. 
 
Ja semestern har varit bra trots att den började på ett sorgligt sätt. Stämningen har varit bra och tiden har räckt till att träffa kompisar jag inte träffat på bra länge. Tack alla som förgyllt min tid här nere i Skåne.  Hoppas vi ses snart igen (:

Halvvägs genom helgen.

Igår så åkte jag och Natha in till Helsingborg. Började på hamnkrogen där vi drack öl och snackade en massa. Hade en jätte trevlig kväll, hann till och med skaka rumpan lite innan Desirée kom och hämtade oss. 
 
Imorse ringde larmet tidigt för jag o Lisette skulle köra hem till Emil och Hillevi för vi alla fyra skulle åka till Liseberg och åka karuseller!  Hade express pass ockdå eftersom vi bokat på nätet så hade förtur tre gånger. Skrattat så jag fått ont i magen,  gått så jag fått ont i fötterna men roligt var det.  Avslutade kvällen med att spela och jag vinner supervinst på första försöket. Så jäkla nöjd för jag aldrig vunnit sånt förut. 
 
 
Påväg hem nu för att sova några timmar.  Imorgon väntar en dag på Ullared sen ska vi hem o äta kräftor. Nom Nom!! (:

Torsdagen 6 Augusti.

Idag var jag ganska trött så blev en ordentlig sovmorgon sen joinade jag syrran ute i solen. Fått en hel del timmar i solen, såklart bränt mig också men jag bryr mig inte för det är äntligen sol!!  (: älskar dessa dagar så mycket! Doppade mig till och med i poolen idag,  wohoo! 
 
Öppnade en flaska bubbel efter maten som vi avnjöt på altanen som pappa varit så duktig att bygga. Här kommer ju många kvällar spenderas. Och på söndag efter vår trip till ullared kommer vi ha kräftskiva här (:
 

Another amazing day!

Underbart väder idag också, sommar!  Så passade på att sola lite eftersom jag inte kan fortsätta gå lysande vit när det är augusti haha. 
 
Jag körde sedan och överraskade Natha som inte visste att jag skulle komma på besök. Blev en underbar dag i solen med hennes familj. Trots det hunnit gå två år sedan vi såg sist så märktes det enbart på att vi hade  mer att prata om (:
 
Hemma och snart redo för sängen.  Hoppas på mer soltimmar imorgon sen är resterande dagar i Skåne fullbokade och på tisdag åker jag hem igen. 

Sjukt rolig dag!

Efter att ha skjutsat syrran till byn så gick jag ut o la mig på gräsmattan och solade två timmar.  Sen hann jag med att tvätta lite också. Körde i hämta syrran sen åkte vi till Emil och Hillevi för att tillsammans åka till kungsbygget.  
 
När  vi kom dit så började vi med zipline o Emil var osäker på om han ville åka med.  Efter åkturen var han snabb med att säga att vi skulle åka den igen hehe. De va riktigt kul och åka där uppe i luften.
 
Efter vi åkt zipline så ställde vi oss i kö för att åka sommarrodel. Också skit kul, andra omgången när jag åkte tillsammans med Lisette så gick de snabbare o var full i skratt (: ännu bättre än första gången..
 
Lite frozen yoghurt sen tog vi en runda till i zipline innan vi åkte hem. Tack för en riktigt rolig dag, längtar till lördag och Liseberg med samma personer. Ni är amazing. 
 
Underbara gänget! 

Måndagen 3 Augusti.

Idag åkte jag iväg med föräldrarna o syrran, skulle handla en del inför veckan. Ska ju avsluta helgen med kräftor, gott!! När vi kom hem så var det ju underbart väder så har varit ute o solat hela dagen, äntligen fått sola o få lite färg på kroppen! 
 
Imorgon ska jag upp o skjutsa syrran som har ärende i byn. Sen på eftermiddagen när hon är klar så ska vi möta upp Emil och Hillevi för att bege oss till kungsbygget för lite sommarrodel o zipline (:
 
Helgen är fullbokad och jag längtar efter den också. Sen har ju semestern gått för fort för snart är den slut och snart åker jag hem igen. 
 
Kollage från i lördags, tack fina Vickie för en skit rolig kväll! Fyra år sedan vi var där senast,  kanske inte ska vänta fyra år till nästa gång dock hihi (:

Kul kväll igår.

Vickie och Denise kom hit så skjutsade minisyrran oss till Örkelljunga där vi började förfesten. Hade sjukt kul med så mycket skratt haha.. 
 
Idag mådde jag precis lika dåligt som jag trodde jag skulle. Fortfarande huvudvärk,  men mår väl bättre imorgon (;
 

Lördagen 1 Augusti.

Tiden går alldeles för fort, nu är vi redan inne i Augusti månad och det känns som semestern snart är slut. Som tur är så har jag iallafall några fler dagar att spendera nere hos familjen innan det är dags att resa hem igen. 
 
 
Nu ska jag äta och göra vid mig för vid två ska jag vara i Perstorp och förfesta innan vi drar på rock i dalen. De kommer bli hur kul som helst och imorgon mår man som man förtjänar haha..



Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0