Fredagen 4 December.

Idag ser de ut såhär
 
 
Min vecka.  I måndags så blev det ju en ganska så bra dag på jobbet, lika så på tisdagen. Efter jobbet i tisdags så följde jag med Emma till Birsta I hopp om att hitta julklappar, kom dock därifrån med bara några grejer till min själv. 
 
I onsdags så var det en lite segare dag på jobbet och därefter drog vi till södraberget för att äta middag med teamet och sen blev det bowling. Jag som inte brukar komma upp i mer än kanske 70poäng fick över 100 båda rundorna. Nice. Hade skit kul och jag kände mig så himla positiv till allting. Efter bowlingen var vi kvar en stund och drack öl, sen drog vi vidare till Udda någon timme innan vi delade en taxi hem. 
 
Igår vaknade jag upp och kände mig lite små kass. Låg kvar i sängen o drog mig några timmar. Sen var de dags att dra till läkaren för cellprov. Tog en runda till ica för att handla till maten samt hämta ett paket som beställts. 
 
En stund senare fick jag besök och vi började laga mat direkt. Blev sjukt gott och de blir nog lite rester till lunch idag. Blev film hela kvällen tills jag märkte att jag typ somnat och missat hela handlingen,  då gick jag och la mig. 
 
Och under natten /morgonen så fick vi mer snö här uppe i Sundsvall. Låter dock dom plusgrader då de droppar utanför. Får se om snön får vara kvar eller om den försvinner snart igen. 
 
Ska försöka hämta hem mitt andra packet från andra ica idag. Annars blir de nog inte så mkt. Hade ju tänkt mig Birsta men struntar i det. Får åka dit till helgen istället. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0