Jo men så att!

Igår vaknade jag ju runt nio trots att jag var ledig så jag började med att få undan disken som stått ett par dagar.  Vart matteplugg inplanerat där på eftermiddagen/kvällen. Blev också tacos och film. Och idag åkte vi för att göra provet och det kan jag ju säga inte alls gick så bra som jag hade trott. Jag hade full koll på början av kapitel 1, men de kom ju inte med på provet alls.Bara de där som jag inte fattade någonting av.OOOOOPS!
 
Så vi bestämde att vi skiter i tio veckorskursen då det inte hinns när man jobbar också så skrev in oss på tjugoveckors istället. Då hinner man väl plugga och jobba hand i hand typ. Tömt kapprummet på alla påsar med pantburkar/flaskor när vi kom tillbaka också så nu slipper man tänka på den biten!
 
Nu ska jag väl ställa mig och diska upp efter tacosen igår. Kan ju tycka att man någongång lär sig att köra på blandsallad i en skål istället för att köra alla olika sorter i olika skålar. Tusen gånger mer disk och det är inge kul när man diskar för hand haha..
 
En arbetshelg framför mig, och sen blir det en vecka nere i Skåne och kramas med familjen.

Smile, and bring it on!

Måste bara säga att jag har väldigt många fina vänner i min omgivning. Jag har haft svårt att be om hjälp för man vill ju inte vara ivägen, man vill inte vara jobbig. Jag har insett den senaste veckan att det är okej att behöva någon annan ibland, man kan inte klara exakt allting själv hela tiden. Så ett stort tack till alla er runtomkring som är så otroligt fina mot mig! Ni är underbara..
 
Dagen idag har gett lite glädje besked, lite ångest och ett långt samtal hem till skåne. Återigen känner ju jag att jag är lyckligt lottad som har den underbara familj jag har. Finns alltid där för en trots ett stort avstånd, tvekar inte en sekund på att hjälpa till även om det skulle innebära en enkelväg på 90 mil! Det är detta som ibland gör det svårt att va så långt ifrån, för ni är personer man vill vara nära. Det finns så mycket kärlek!
 

Den tjugofemte smäller det.

Kung kung kung i baren la la la... Så jäkla nice med lön imorgon och bäst av allt är att jag har pengar över denna månad, wohoo shopping!!
 
Imorgon är det inte full dag på jobbet då jag ska plugga matte. Har dessutom en massagetid inplanerad på jobb, superskönt då jag är så stel i nacken. Hållningen är ju inte den bästa.
 
Eftersom jag jobbar i helgen så är jag fri torsdag och fredag vilket passar bra då matteprov nr 1 är på fredag och jag nog behöver plugga lite innan dess.
 
Ja sen fyller jag år på lördag också. Tur man är på jobb bland underbara kollegor! (:

Snön är tillbaka.

I helgen kändes det som våren var på ingång. Idag har det både snöat och blåst så man velat dra på sig overall haha. Jag är lite bitter, men å andra sidan är det fortfarande februari och då förväntar jag mig inte att vintern är över.

Fredagen 20 Februari.

En mattelektion innan jobb idag. Känner mig ändå piggare idag än tidigare dagar. Kanske kan vara vädret, solen sken och hann ut lite med kollegorna innan solen försvann.
 
En sväng in till stan imorgon och träffa Emma. Sen består nog resten av helgen av matte.
 
En vecka kvar som tjugosex åring.
Och snart en rehabvecka hos familjen, längtar.

Tisdagen 17 Februari.

Dagarna blir väldigt långa när man kombinerar både jobb och mattelektioner på samma dag. Imorgon väntar dock sovmorgon och enbart ett arbetspass.

Önskar mig en helgdag till

Känns som jag skulle behöva det. Veckan som varit har varit ganska fullsmockad. Imorgon är det åter en lång dag för jag börjar dagen med mattelektion, sen väntar stängningspass på jobbet. På tisdag är det också en lång dag då jag har ett splittpass och mattelektion under splitten. Så även denna vecka kommer bli lång och fullt ös. 
 
Två veckor kvar typ på mitt tjugosexåriga liv. Det med blandade känslor, ja man blir ju inte yngre direkt.

Summering av veckan.

Jaha det hat varit sen vecka så måndag och tisdag var lugnt, egentligen bara jobb. I onsdags så drog jag tro det eller ej till gymet efter jobb. Jag känner mig fortfarande obekväm där, men de betyder väl bara att jag varit där för lite..
 
 
Igår var det ett arbetspass sen vart jag bjuden på middag och det blev film. Hann ju bli natt innan jag hamnade i sängen, hade mycket trevligt. 
 
Idag har varit en lång dag för man gick upp vid sju. Anledningen var att mattekursen var mellan 08:15-11:00. Sen hann vi med en lunch också innan jag började jobba. Stängning på jobbet så ja, dagen har känts lång.
 
Imorgon har jag bokat tvätttid, för tidigt nu känns det som hehe.. Sen kanske en sväng till Birsta. Sen iväg och köpa tacotillbehör då det är jag som bjuder på mat imorgon, sen blir de nog lite matteplugg också.
 
Ja och hur har ni det då?
 

Måndagen 9 Februari.

En arbetsdag avklarad. Och jag är helt jäkla slut idag. Känns faktiskt som det var några dagar sedan jag sist var energilös. Känns bra. Dessutom känner jag mig ändå ganska morgonpigg, hoppas det kommer hålla i sig. Jag tror iallafall att jag själv mår bättre av att vakna av mig själv utvilad på morgon INNAN larmen ringer. Underbart.
 
Imorgon skulle min matematik kurs börja och pga att jag inte kunde ta mig från jobbet för att vara där var jag rädd jag skulle bli utskriven, men efter att ha pratat med dem så är jag fortfarande inne så då kör vi!
 
Min mediabox i lägenheten har blivit installerad så sjukt glad över var dem placerade den och hur dem fint gömde kabeln i listen. Nu slipper jag massa kablar i dörröppningen till vardagsrummet. Också bra!
 
Nu ska jag slänga huvudet på kudden och ha seriemaraton till jag somnar. 

En genväg tack.

Om det finns en mening med allt kan jag tycka en genväg till det kan skapas. Varför behöva gå en omväg när det inte behövs egentligen. Sen finns det ju dem som säger att det inte är målet som är resan, utan vägen dit. 

Onsdagen 4 Februari.

Ett två timmars samtal med mamma får avsluta denna dag. Man kan tro att efter ett arbetspass med supportsamtal så är man trött på att prata i telefon, nä inte när det handlar om världens bästa mamma 💜
 
Två arbetsdagar kvar sen väntar en ledig helg.

Måndagen 2 Februari.

Har inget internet sedan en vecka tillbaka. Fiberbyte och min beställning på jobbet tar lite tid att gå igenom, men snart så är både de och tivo här.
 
Lite mysfaktor skapad i hallen.Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.


RSS 2.0